Sisustuskipinää etsimässä

Modern-neutral-white-grey-kitchen.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-01+kohtee

White-grey-modern-Bedrooms-decorating-Fr

calm-combination-in-the-main-room-with-g

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-01+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-01+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-01+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-01+kohtee

472769034.jpg

interior-design-ideas-MH0909-lohnes-09.j

interior-modern-bedroom-with-colour-grey

interior-design-ideas-MH0909-lohnes-10.j

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-01+kohtee

romatic-grey-bedroom.jpg

White-grey-modern-Bedrooms-decorating-Fr

White-grey-bedroom.png

(Kuvat lainattu TÄÄLTÄ!)
Meillä on hirmuinen kiirus kaikkien suunnitelmien kanssa ja tyttökin päätti samaan syssyyn sairastua flunssaan ja kröhään. Elkää siis ihmetelkö, jos täällä blogin puolella on hiljaisempaa ja kommentteihin vastailu viivästyy. 🙂
En saanut tänään sitä lisätietoa parketin maalaukseen sopivasta maalista, joten toivottavasti loppuviikonaikana sekin asia selviää. Tilasin muutamia parkettimallikappaleita ja ensiviikolla tulossa niistäkin juttua. Mikään ei siis ole yhtä varmaa kuin epävarmaa. *hih* 😉
Seinä tosiaan tulee kaatumaan ensi tiistaina ja minä täällä paparazzina räpsin tilannekuvia ja haastattelen remppamiehiä. JEI! 🙂
Hyvää yötä!

6 kommenttia “Sisustuskipinää etsimässä

  1. Oih! Ihanan avaraa ja valosaa nuissa kuvissa! :DParanemista Avalle ja jaksamista teille kaikkien suunnittelujen pariin <3

  2. Heippa! Luin että olit aikaisemmin kirjoiitanut että teet postauksen siitä minkälaisia vaatteita voi läyttää äippälomalaisena. Se olis niin kiva jos voisit toteuttaa sen kun itse odotan että esikoinen syntyisi<3 Kiitos mahtavasta blogista muutenkin!!!

  3. Meän Satu: Kiitoksia! <3 <3 <3 Tässä jo oma nenukin vuotaa, joten eiköhän sairastella sitten koko konkkaronkka… :)Inanaa: Tattis! Oli niin tylsä ilman mitään kuvei, joten kikkailin tuollaisen banskun viime yönä, kun en saanut unta. :)Glamorous: Postaus tehty! 🙂 Kiitos muistutuksesta, olin täysin unohtanut koko jutun! =D Toivottavasti vinkeistäni on apua. Aika perusvaatteita käytän ja klassisen mallisia. Kengät on mulle se asuste numero 1 ja koko asun ilme muuttuu radikaalisti kun vaihtaa tennarit korkkareihin. =D

  4. CristiinaM: Mulla on ihan hirmuinen polte ja kutku, mutta nyt ei voi mitään tehdä ennenkuin saadaan seinä nurin ensi tiistaina. 😉 Can´t wait! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *