9 kommenttia “Remppamusaa :)

  1. IHANA tämä sun blogi. <3 Löysin tänne arvonnan kautta ja koukussa ollaan. 😉 Mukavaa päivää sinne. 🙂

    1. Naana: Kiitos kivasta kommentistasi! 🙂 Meillä ei nyt päivä mene ihan putkeen, mutta ehkä tämä tästä… :)Mukavaa päivää sinulle kanssa! <3

    1. Höh, voi harmi 🙁 Mua ärsyttää ihan suunnattomasti jos jotain sovitaan ja sit ei tullakaan tai myöhästytään. Ite yritän olla aina ajoissa ja inhoan myöhästymisiä, ainaki ilmoitan heti jos tulee esteitä. Rakennusaikana tehtiin melkein kaikki itse, mut ne mitä ei pystytty tekemään ni tilattiin muualta..yhtä odottamista kun aina aika vaihtui ja kukaan ei viitsiny edes ilmoittaa ettei tullakaan. Siinä meni hermot moneen kertaan 😀 Sillon ei kyllä naurattanu. Tsemppiä sinne!!

    2. J: Mulla meni hermo totaalisesti! Mutta onneksi saatiin toisesta firmasta meille mies hoitamaan homma. 🙂 Illalla sähkömies tulee tekemään muutaman pikkujutun ja huomenna hommaa jatketaan. Nyt on ihan voipunut olo!

    1. Minna: Juu, mun tanssijalka alkaa aina vipattaa kun kuulen jonkun näistä. Mulla on tosin lemppari-biisejä varmaan 1000, joten jalka vipattaa jokatapauksessa. *hih* =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *