Keittiöinspis & 3D-luonnoksia I-mallisesta keittiöstä

Ollaan miehen kanssa mietitty tulevaa keittiötä. Millaista me nyt sitten halutaankaan. Eteisen ja keittiön välissä olleen seinän purkamisen jälkeen on tullut monta uutta ideaa kaikkien vanhojen lisäksi. Ei tahdottaisi sittenkään sulkea tuota tilan tuntua L-mallilla tai saarekkeella, vaan yhtenäinen avoin tanssihalli saisi ehkä jäädäkin. Jospa sittenkin tehtäisi ihan vaan I-malli yhdelle ainoalle seinälle. Jääkaappipakastin olisi siinä sellainen tavallinen korkea malli. Se olisi se pakollinen tingittävä juttu omasta unelmakeittiöstä (suunnitelmissa oli laittaa kaikki koneet pöytätason alle). Yläkaapit olisi myös pakolliset, mutta se ei haittaa.

I-mallinen keittiö 3D-luonnoksia - Omakotivalkoinen keittiöremontti

Tämä keittiösuunnittelu on mennyt ihan mahdottomaksi. Me jahkaillaan ja pähkäillään täällä vieläkin. Ei viitsisi enää kiusata keittiösuunnittelijaakaan, vaan seuraavan kerran kun jutskaillaan, olisi ne viralliset päätökset lopullisesti tehty.

Unelmakodin remppaaminen on todella haasteellista hommaa. HomePlanner-suunnitteluohjelma on niin helppokäyttöinen, että mielenkiinnosta kävin suunnittelemassa I-mallisen keittiön yläkaapeilla varustettuna. Se on kuin onkin todella kivan näköinen. 🙂

I-mallinen keittiö 3D-luonnoksia - Omakotivalkoinen keittiöremontti
I-mallinen keittiö 3D-luonnoksia - Omakotivalkoinen keittiöremontti

Inspiroivaa iltaa kaikille!


Comments are closed.