Toivepostaus – Avan kevätmuotia

Lukijan toiveesta esittelen meidän kohta 2-vuotiaan Ava-neidin tulevaa kevät muotia. 🙂

Muutamia hankintoja on jo tehty ja tässä osa niistä. Tuotetiedot (kiinnostuneille) löytyvät kuvatekstistä!

P2151047.JPG
Neuletunika H&M
Farkut H&M
Kevyesti topattu trenssi Zara

P2151048.JPG
Kahdet identtiset farkut Zarasta
Ohut trenssi Zara

P2151049.JPG
Beiget shortsit Zara
Ylemmät farkkushortsit Zara
Alemman farkkushortsit H&M
Beigeraidalliset shortsihaalarit Zara
Perus trikoopaita H&M

P2151050.JPG
Söpöt farkkuhaalarit Lindex
Trikoopaita H&M
Sadetakki puuvillavuorella Zara

P2151051.JPG
Konjakin ruskeat chinot Zara
Farkkucaprit H&M 

P2151052.JPG
Farkut Zara
Trikoopaidat H&M

P2151053.JPG
Maailman pehmoisimmat farkkulegginsit H&M

P2151054.JPG
Puhvi-hihainen trikoopaita Lindex
Puuvillaiset legginsit H&M

Jos kiinnostusta edelleen riittää, voin poistailla Avan muistakin vaatteista. Avan leluista ajattelin myös kyhätä jonkun jutun. =D

Me lähtdetään hakemaan Prismasta uutta telaa pintamaalia varten, kun vanha tela meni huonoon kuntoon. Eli maalausta siis tiedossa illalla ja yritän ehtiä postaamaan teille sen valmiin lopputuloksen. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

30 kommenttia “Toivepostaus – Avan kevätmuotia

 1. Ihania vaatteita 🙂 Lahdessa on kyllä niin suppea valikoima lastenvaatteita että… Onneksi on netti ja jos taas joku hetki Hesaan pääsis. Lisää vaan vaatejuttuja sun muita, mua ainakin kiinnostaa.

  1. Janica: Itse tykkään kovasti Zaran vaatteista, enkä taida olla ainoa, koska oikeat koot on aina myyty loppuun. 🙂 Zaran verkkokauppaa odotellessa (eivät toimita vielä suomeen)….. =DH&M on ollut hyvä, perustrikoot ovat siellä hinta-laatu-suhteeltaan mainot ja kokojakin yleensä saatavilla. Lindexiltä kans ostan aika paljon, ja heillähän on myös verkkokauppa. Se on hyvä, jos myymälästä on oikea koko loppunut, niin verkkokaupan kautta voi tehdä tilauksen suoraan myymälään ilman postikuluja. =D

  2. Joo, Zaran nettikauppaa odotan :)H&M, Lindex käytössä, benettonilla ihan kivoja juttuja kans ja joskus Espritiltä jotain löytyy.

  3. janica: Benettonilla on tosi kivoja vaatteita. Olin ihan unohtanut koko merkin. :)Meillä oli niitä suloisia pupu-bodyjä ja velour-pukuja kun Ava oli ihan pikkuinen. Myöhemmin on ollut vaan trikoopaitoja, kun meidän lähikaupoissa on aina kaikki välikoot loppu. Eli alle 80cm löytyy ja sitten 120cm ja ylöpäin, mutta 90, 100, 110 on kaikki aina kadonnut hyllystä. Täytyykin katsastaa nettivalikoimaa, joskos löytyisi muutama paita ja housut kesäksi. 🙂

  1. J: Trenssit ovat tosi käteviä käytössä. Peittävät alaselän ja pepun ja näyttävät kivoilta. =D

 2. Apua, en ole ehtinyt vielä ajattelemaan lasten kevään vaatetusta… Kannattaa olla ajoissa liikenteessä, ettei jää ilman:) Tämä ei ole vitsi sillä niin monesti kun etsin jotain tietty niin oikeassa koossa eipä enään löydykkään. Meidän pikku-neidillä on myös Zara:sta trenssi ja se on ollut toimiva:)

  1. Mii: Olen huomannut saman, me jäätiin viime keväänä ilman kivoja vaatteita, kun kaikista oli oikeat koot jo loppuneet. Mentiin sitten aika pitkälti perus trikoissa ja sukkahousuissa sekä välikausi-puvussa. 🙂

 3. Kaikki on ihania! Tykkään erityisesti noista trensseistä ja farkkuhaalareista. Meillä tykätään käyttää sortseja sukkahousujen päällä talvellakin ja keväällä.:)

  1. nitta: Meillä on myös sukkahousujen päällä usein sortsit, varsinkin keväisin ja syksyisin, kun on vielä kylmempää. 🙂

  1. eliisa: Lappuhaalarit oli huippu löytö Lindexistä. Ihan vahingossa löysin ne roikkumassa täysin väärässä paikkaa ja koska olivat just oikeaa kokoa, niin nappasin ne suorin tein kassan kautta kotimatkalle. 🙂 Ne on sellaiset ihanan pehmoiset lötköttävät ja edessä menee vetskarin molemmin puolin seillaiset ruusukkeet. <3 Miksei tuollaisia suloisia pöksyjä tehdä koskaan aikuisten kokoja? =D

 4. Aivan ihania vaatteita!!! 🙂 Rakastuin eteenkin tuohon punaiseen trenssiin!! Ihana 🙂 Kyllä on tytöllä tyyliä mennä noilla vaatteilla 🙂 Muutenkin sinulla on aivan ihana blogi mitä on ilo seurata ja lueskella iltaisin teekupposen kera! =)

  1. Miia: Kiitos kaimaseni! <3 <3 <3 Nyt vielä kun tytölle on aikalailla ihan sama mitä päällensä laittaa, niin on ihana ostella tuollaisia oman maun mukaisia juttuja. <3

 5. Ihana setti! Voi kun meidänkin neiti suostuis käyttämään tuollaisia takkeja. Nyt on jo ikää sen verran ettei äipän valikoimat enää kelpaa 😉

  1. Hanna: Kasvaessaan noille pikkuneideille tulee se oma maku, joka lähes aina poikkeaa mamman mausta. *hih* =D Meilläkin varmasti käy näin ja siksipä nautiskelenkin kauniista vaatteista täysin siemauksin siihen asti…. =D

 6. ihania vaatteita. Välillä vaikeaa pukea 6v tyttöä kun oma maku jo löytyy. Lahdessa tosiaan ei ole oikein lastenvaatteita kuin vain perus juttuja. Meillä vielä kevät täysin auki. Lisää vaan laita Avan vaatteita. Pidätkö muuten vain Avalla valkoisia paitoja? Niin ja jos viitsit/jaksat tehdä postausta omasta kevät tyylistä. Ainakin minä äitinä kaipailisin vinkkejä omaan pukeutumiseen.

  1. hanneleh: Muistan itsestäni, kuinka minullakin on ollut täysin oman äitini mausta poikkeavat vaatevalinnat lapsena. Se taitaakin olla enemmän sääntö kuin poikkeus… =DMeillä Ava saa kasvaessaan valita omat vaatteensa, tosin säiden mukaan. Kesäpaidassa on hänen aivan turha kuvitella kulkevansa enää lokakuussa. Mun veljen tyttö on vasta 5-v ja hänellä on kyllä niin harjaantunut maku. Aivan turha on yrittää saada häntä pukemaan mitään mikä ei ole mieleistä. Hän on semmoinen pikkuaikuinen ja kieltäytyy kohteliaasti laittamasta pikkulasten-värisiä vaatteita ja leveälahkeisiä housuja. 😉 Pillifarkut ne olla pitää ja trendikkäät takit ja kaikki. Onneksi ei kuitenkaan tartte tapella talvivaatteista, eli suostuu pukeutumaan sään mukaan, tosin itse valitsee vaatteensa silloinkin. Hassu tyttönen! <3 <3 <3Voin tehdä näitä vaate-postauksia jatkossakin aina silloin tällöin. Avalla on monen värisiä paitoja, mutta noihin kuviin nappasin vain uusimmat, eli valkoista, mustaa ja harmaata… Niiden helppous on se, että ne sopii kaiken kanssa ja aina löytyy likapyykkiä noissa väreissä. Ei tartte odotuttaa pyykkikorissa kirkkaita värejä viikko tolkulla. Ava valitsee itse mieluiten aina mustan paidan, taitaa olla esikuvana meidän isi. Ava on semmoinen isin-tyttö muutenkin ja kaikki pitää aina olla just samalla tavalla kuin isilläkin on. *hih* =D

  1. Jonanna: No onneksi miedän neitiliinille on toistaiseksi lähes hällä väliä mitä mamma tarjoo päälle. Vuoden päästä meilläkin jo varmasti eri ääni kellossa…. *hih* :)Siihen asti saan ostella nuita ihania söpöläisiä, shortseja ja trenssejä yms. <3 <3

  1. Jonna: Zaran vaatteet on mun suosikkeja. Ne on tosi kivan näköisiä ja edullisiakin. Tuollainen kevyt topattu trenssi maksaa 25,95, eli ihan H&M hintatasoa, mutta kauniimpia yksityiskohtia… <3

 7. Kivoja vaatteita, mutta toivottavasti lisää värejäkin löytyy! Ja käyttövaatteita, ettei pienen lapsen tarvitse leikkiä farkuissa.

  1. Anonyymi: Löytyy kyllä värejä jos jonkinlaisia, joten ei huolta! 🙂 Ja kyllä myös sukkahousuja ja verkkareita ymsyms. tavanomaisia perusvaatteita. Postauksessa oli toivottu erityisesti hieman parempaa päällepantavaa, kauppavaatetta, kyläilyvermeitä ja tälläisiä. Kaikki nyt kumminkin tietää miltä pinkit college-housut tai sukkikset näyttävät, joten en tajunnut niistä erikseen laittaa kuvaa. Meillä mennään yleensä ihan vaan tikoopaidassa ja sukkahousuissa, ne on helpot ja mukavat päällä leikkiessä. =D

 8. Voih! Ihania vaatteita. Olen vähän lastenvaatefriikki… Meidän vanhempi tyttö (4v.) ei vaan ole enää pitkään aikaan suostunut laittamaan päällensä minun valitsemiani vaatteita. Yhdessä yritetään päästä sopimukseen, mutta beige ja musta eivät käy, pinkkiä täytyy olla… 🙂 Nuoremmalle (1v.) saan onneksi ostaa vielä mitä haluan.

  1. Kaunis kahvihetki: Minäkin oottelen jo sitä hetkeä, kun Ava ilmoittaa ettei hän huoli päällensä äitin valitsemia vaatteita. 🙂 Oma tahto on neidillä jo kova ja se alkaa näkyä myös vaatepuolella pikkuhiljaa. Hän ei esim suostu pitämään sukkia jalassaan ollenkaan ja toisaalta tahtoo laitaa kaksi numeroa liian pienet kerhotossut jalkaansa (toinen on ihan reppana, kun on varpaat kippurassa). =D Värien puolesta kaikki menee vielä, pinkki heppapaita on suosikki ja kaikki missä on blingiä (eli kimallusta ja välkettä). 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *