Amphion – sisusta äänellä

Löysin MR Hifin sivuilta mielenkiintoisen jutun Amphion-merkin kaiuttimista.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-17+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-17+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-17+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-17+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-03+kohtee

(Kuvat ja teksti lainattu TÄÄLTÄ!)

Nykypäivän teknologiassa on otettu vihdoin huomioon myös ulkoinen olemus. Laadusta ei enää tarvitse tinkiä, saadakseen kauniita ja sisustukseen huomaamattomasti integroitavia kaiuttimia. <3

Itse suurena musiikin- ja elokuvien ystävänä arvostan hyvää ja muhkeaa soundia. Me ostimme vuosia sitten MR Hifiltä Anthony Gallon A Diva Ti-sarjan pallokaiuttimet ja subbarin ja niissä kyllä yhdistyy kaikki vaatimuslistamme asiat, laatu sekä ulkonäkö! <3

large_875.jpg

Jos et vielä ole käynyt osallistumassa MR Hifin avittamaan 

Tivoli Audion design-pöytäradion arvontaan
niin MARS ÄKKIÄ! 🙂

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-04+kohtee

Arvonta päättyy tänään 17.2 klo 23.59!
Arvontaan voit osallistua 
TÄÄLLÄ!

(Postaus tehty yhteistyössä MR Hifin kanssa)

19 kommenttia “Amphion – sisusta äänellä

 1. Mielenkiintoista, tämä pitää nyt näyttää miehelle, senverran ajankohtainen asia meillä tällä hetkellä. Kiitos!-päivi-

  1. Päivi: Itse olen jonkin verran tutustunut äänentoiston saloihin oman mieheni kautta ja tässä Amphionin jutussa kiteytyi just ne tärkeimmät asiat, mitkä tulee ottaa huomioon laitteita ja kaiuttimia valittaessa. :)Meillä on toiminut tosi hyvin Maranzin soitin ja vahvistin ja Anthony Gallon-pallokaiuttimet. Kaiuttimet säteilee tasaisesti ääntä joka puolelle, eikä kaikumis efektiä tule, vaikka ensin sitä pelättiinkin. Me saatiin testikuunteluun MR Hifiltä nuo gallot ennen ostopäätöksen tekemistä. Ja Marantzeja käytiin testikuuntelemassa pari kertaa myymälässä. Suosittelen siis käymään hifi-liikkeessä tutustumassa tarjontaan! 🙂

 2. ILOISTA SYNTTÄRIPÄIVÄÄ, MIIA! &amp;lt;3 &amp;lt;3Yritän metsästää kaunista ja hyvää telakkaa iPhonelle, sellainen missä on hyvät soundit ja kaunis ulkonäkö! Tuntuvat olevan kiven alla, tai törkeän kalliita. :/

  1. Janina: Kiitokset kauniit! &amp;lt;3 &amp;lt;3Tivoli Audiolla on mun lemppari iPod-telakallinen soitin, ja ihan mielettömän hyvä soundinen vemepele. Hinta taasen on hieman suolainen, mutta itse rakastan musiikkia ja siksi olenkin valmis satsaamaan hieman enempi. Ootko katsonut esim Hobbyhallin valikoimaa? heille on tullut kanssa tosi paljon uusia tuotteita myyntiin ja paljon on valkoisiakin laitteita ja settejä… 🙂

  1. Domi: Suosittelen käymään hifi-liikkeessä koekuuntelemassa ja aina parempi jos saa testata kotona ennen ostopäätöstä. En tiedä miten muilla hifiliikkeillä on tapana, mutta ainakin MR Hifiltä ollaan aina saatu erinomaista ja ammattitasoista palvelua. 🙂

 3. &amp;quot;On juhlapäivä tänään sullaja vaikken voikaan luokses tullatoivon, että viesti täämatkankin päästä lämmittää.Vaikka onnenhalaukseenen täältä yllä,tähän sähkötervehdykseenSynttärionnittelut mahtuu kyllä!&amp;quot; Hyvvää Synttäripäivää! 🙂

 4. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!! Toivottavasti sinua hemmotellaan kovasti 🙂 Ja hei, mä täytin viime viikolla 30v. ja täs mitää ikäkriisiä vielkään ole 😀 Ikä on numero!

  1. Janica: Kiitoksia ihanainen! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Me ollaan täällä taas flunssan kourissa, tällä kertaa kurkku on aivan liekeissä ja lämpö noususuhdanteessa. Mies on kaikista kipein ja tyttö tervein. Eli ohjelmassa lepoa vaan ja kuumaa juotavaa. :)Suuret ja iloiset synttäritoivotukset sinullekin Janica!!!!!!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ikä on tosiaankin vain luku, mutta kaikilla lähipiiriläisillä on ollut enempi ja vähempi kriisiä kolmen kympin lähestyessä, joten oletin että itsellenikin pukkaa ikäkriisi. =D Onhan tässä toki aikaa, mutta toisaalta mulla on kyky kehitellä kriisejä ihan mistä tahansa… halutessani… *hih* =D Parempi siis jos jäisi ikäkriisit sikseen. Tällä hetkellä mulla on menossa remonttikriisi. HAHHHHEHH! 😉

 5. Kaiuttimista en niin välitä MUTTA OIKEIN IHANAA, SIMPSAKKAA, MAKEAA, ROMANTTISTA, MUKAVAA, RAUHALLISTA, RAKKAUDENTÄYTEISTÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MIIASENI.

 6. Oikein ihanaa Syntymäpäivää!!! Superhalit I.h.a.n.a.l.l.e Miialle &amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3 ;O)!! Koittakaahan parantua pian!!

  1. Minna: Kiitoksia Minskuliini! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ihme juttu, kun heti perään toinen flenssu iski… 🙂

 7. Täysin postaukseenliittymätön kommentti, mutta haluaisitko tehdä postauksen omasta päivästäsi? Olet ilmeisesti mammalomalainen, olisi kiva kuulla millainen teidän &amp;quot;normaali&amp;quot; päivä on 🙂 Ja oikein hyvää syntymäpäivää sinulle!! 🙂

  1. Rosyln: Meidän päivät on tosi tylsiä, mutta tottahan toki onnistuu! =D Vaikka ensi viikolla vosin toteuttaa siun toiveen. Meillä ei päivät kauheasti eroa toisistaan, joten mitään yllättävää menoa ja meininkiä ei tuu. Ihan vaan aamulla ylös ja sapuskaa nassuun, kotia kuntoon, ehkäpä kauppaan, ehkäpä ulos, koiran kanssa lenkille, lisää ruokaa, lisää siivoamista…. ja sitten meidän kuuluisa unisota tytön kanssa joka venyy yleensä aina puolille öin. =DJa kiitoksia! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 8. Hei!Kärkkäisen magneetti-lehdessä oli &amp;quot;viikon blogina&amp;quot; sinun blogisi, ja voih, kuinka kaunis koti teillä onkaan! 🙂 sait yhden vakilukijan lisää! 😉 -T-

  1. T: Kiitoksia kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan miun juttuja! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Lukijani M laittoi minulle kopion lehtijutusta ja olen todella otettu, että valitsivan blogini viikon blogiksi! IHANAA! &amp;lt;3

 9. Oih, onnea!!! Ihanaa että siut on valittu, onhan teidän koti nyt ihan maailman paras ja hienoin &amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3!!! P.s mun mieskin jo käski kysyä, että voitaiskohan me muuttaa teille, hah :O) Ava-Prinsessalle hyvänyön-halit!!! Ja :* pus pus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *