Pony-kupit, -tarjottimet ja ylläri

Tilasin Palorannalta niiden loppuunmyytyjen Pony-pussilakanoiden tilalle kaksi Pony-kuppia ja kaksi pientä tarjotinta. Ne on aivan ihanat! <3 <3
Päivä ei voi mitenkään mennä huonosti, jos aamu alkaa näistä iloisista kupeista aamukahvia nauttien. 😉

P3121569.JPG

P3121564.JPG

Mukaan pakettiin oli eksynyt myös yksi ihana yllätys! Oranssi Pony-heijastin. <3 <3 <3
Tämä taisi olla lohdutusta mönkään menneistä pussilakanakaupoista! =D
Kyllä tuli hymy huulille, kun tämän löysin kääreistä!

P3121573.JPG

<3 <3 Kiitos ihanalle Heikille ylläristä! <3 <3
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

16 kommenttia “Pony-kupit, -tarjottimet ja ylläri

 1. Mä huolisin mustavalkoisen mukiparin. Mulla on ne punavalkoiset, mut niitä ei voi käyttää kuin jouluna. 🙂

 2. Kiitoksia kaikille! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Huomen aamulla testataan kuinka hyvä päivä tulee kun aamukaffet hörppää Pony-kupista. Tulen sitten kertomaan teille, onko maailman pelastus The Pony-cup. ;)Kauniita unia teille muruset! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 3. Moi!Ihania juttuja taas bongannut 🙂 Minä sain tuollaisen pony-heijastimen harmaana joululahjaksi, mutta ikäväkseni hävitin sen. Harmittaa tosi paljon!Saako udella mitä tuossa makkarin hyllyllä lukee ja mitä tuo E tarkoittaa? 🙂

  1. Tanja: Hyllyllä on spray-maalilla maalatut puukirjaimet, alkuperäinen sana niille oli OFFICE. E-kirjain on olkkarissa, C-kirjain on jossaikin hävyksissä Avan jäljiltä ja ne loput on hyllyllä. =D FIOF taitaa siinä lukea ja ne ei kylläkään kuulu tuonne, vaan siirtyy miehen työpaikalle, kun se muistaa ne viedä. 😉

 4. Ainiin ja piti kysyä, että onkohan minun selaimessani(firefox) vika vai missä, kun blogisi kommentit näkyvät tosi harvoin! Siis koko comment-painike on kadoksissa useimmiten.

  1. Tanja: Tuohon en osaa vastata, miksei comment-näy. Tästä ei ole vielä tullut muuta mainintaa, joten toivottavasti se on vain joku tilapäinen blogger-häiriö. 🙁

 5. Tokihan nuo Aarnio Pony-tuotteet ovat muotoilultaan ihan kauniit, mutta tässä vaikuttaisi nyt olevan vähän samaa ilmiötä kuin aikoinaan Unikko-villityksen kanssa; ihmiset kirjaimellisesti vuorasivat asuntonsa, usein esim. keittiönsä kaiken maailman tuotteilla, joissa vain Unikko-kuosi vilahti. Yhteen ja samaan pieneen keittiöön mahdutettiin Unikko-kuppia, -kippoa, vatia, tee- ja kahvipurkkia, verhoa, esiliinaa, tablettia, pöytäliinaa, kaitaliinaa, mattoa, lasinalusta jne. jne. Tokihan nämä ovat maksukysymyksiä, mutta jotenkin itsestäni tuntuu siltä, että maku menee liiasta monistamisesta ja alunperin hyvästä jutusta tuleekin kömpelö ja itseääntoistava…

  1. Anonyymi: Hyvä pointti! 🙂 Sehän on selvää, että mitä enemmän jotakin tiettyä näkee, sen nopeammin se alkaa tulla korvista ulos. Itse kuitenkin olen tykännyt Aarnion tuotteista aina ja kuolannut alkuperäistä Ponya kaihoten vuosia. Nyt on vasta viimeaikoina tullut nämä rinnakkaiset tuotteet, pienempi pony, lakanat, kupit ja tarjottimet, heijastimet… Ja minä etunenässä niitä olen himoinnut. Yllätyksenä tuli se että pussilakanoita ja pyyhkeitä ei enää valmisteta ja ymmärtääkseni myös kupit ja tarjottimet katoavat piakkoin. Syytä en tiedä. Jos noita ei tosiaan enempää valmisteta, jää aika moni ilman ja täten yliannostusta ei synny (paitsi mun blogista, koska olen eero-fani =D).Unikko oli pinnalla vuosia ja niitä tosiaan saikin joka marketista ja kadun kulmasta. Meillä tosin ei koskaan ollut mitään unikkoa. Olen yrittänyt jakaa näitä Eerojani tasaisesti joka tilaan, ainoastaan olkkarissa on hieman ahdasta, koska siellä on kolme lamppua ja puoliksi yksi pony. Makkarissa on vain lakanat ja nekin piilossa. Keittiössä on kaksi kuppia ja kaksi tajotinta (säilytämme ne kaapissa). Eteisessä yksi puppy ja Avan huoneessa puppy ja dino. =D

  1. Iituska: Nuo Ponyt on ihania! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 En siis lainkaan ihmettele, että niistä tykättiin siun kaverillakin. =D

  1. Inanaa: KIIIIIIITOOOOOOOOS! Laitan korvantaakse ja kurkkaan josko niitä vielä löytyy kun sinne seuraavan kerran matka käypi! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *