Päivitettyä ostoslistaa jälleen

Ajattelin taas kasata ajatukseni tänne blogiin ostoslistan muodossa. 🙂

Tuleva remppa tietysti keikkuu mielessä ensisijaisesti, mutta kyllä muillekin hankinnoille olisi “tarvetta”. 

1. Uudet tuolit keittiöön, 

unelmana Kaanin valkoiset nahkaiset Jazzit <3

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-17+kohtee

2. Kokonaan valkoinen Moccamaster-kahvinkeitin

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-03-17+kohtee
3. Parvekkeelle 2 valkoista Ikean Vågö-tuolia
ikea-ps-vago-lepotuoli__0116396_PE270961
4. Kaksi valkoista TamTam-pikkupöytää parveketuolien kaveriksi
tamtampop-weiss-1200.jpg
5. Valannin neliönmuotoinen Ruutu-pöytä, korkeakiiltovalkoisena
ruutu+kaverit-HUONO.jpg
6. Uusi sänky, valkoista nahkaa kenties!
Leather-Bed-HSX-A0220-3-.jpg

Näiden lisäksi olisi tarvetta edelleenkin muutamille New wave-sarjan astioille sekä uusille aterimille. 
Myös kattilat täytyisi uusia ja ostoslistalla onkin Iittala Toolsin teräksiset kattilat sekä uunivuoat. Tämän sarjan paistinpannu meiltä jo löytyykin ja se on todella hyvä. <3

2IittalaTools_iso.jpg

E162552_Tools_kattila_50_l.jpg

Tälläistä siis meillä hankintalistalla remontin jälkeen. 🙂

(Kuvat lainattu valmistajien sivuilta!)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

27 kommenttia “Päivitettyä ostoslistaa jälleen

 1. Kokonaan valkoiset kalusteet ja sisustus tekee kliinisen vaikutelman. Sitäkö haluat? Jotain väripilkkuja voisi olla.

  1. Anonyymi: Meillä lattia ei ole valkoinen myöskään rempan jälkeen, vaan siitä tulee keskitummaksi öljytty lautaparketti. Ei siis hätää kokovalkoisesta lopputuloksesta. =D

 2. HUOH, kyllä kelpaisi mullekin kaikki tän postauksen tavarat!Voisin ostaa teidän vanhan ruokapöydän, mutta asun täällä kaukana…harmi kun tuolta Ikeasta ei voi paljon mitään tilata, kaikki on vainmyymälöissä myytäviä, niin kuin nuo muovituolitkin. Ihana myös tuo kahvinkeitin, en olekaan nähnyt sitä koskaan valkoisena. Kivaa viikonloppua!t☁

  1. Tuisku: samaa harmittelen minäkin Ikean suhteen, nuo Vågö-tuolitkin on pakko yrittää hakea paikanpäältä, jos niitä nyt edes sattuu olemaan…. 🙂 Mukavat viikonloput sinne myös! &amp;lt;3

 3. Ostin vanhemmilleni joskus sellaisen ei-kokonaan-valkoisen Moccamasterin. Keitin oli nätti, kunnes sillä oli parin vuoden ajan keitetty kahvit 3-5 kertaa päivässä. Suodatinpussin säiliö on aivan ruskea sisältä :/

  1. Anonyymi: Valkoisen saa taas valkoiseksi Universtone-puhdistusaineella. Kokeiltu on ja toimii! =D

 4. Saanko kysyä, miksi haluatte uuden ruokapöydän ja tuolit? Vastahan ne hankitte. Tuo valkoinen moccamaster antaa ainakin kuvissa sellaisen halvan keittimen vaikutelman, onkohan sellainen luonnossa? T.-S

  1. T.-S: Kaanin tuolit on miehen (ja itsenikin) unelmat. Olemme harkinneet niitä vuodesta 2006 asti. Myös 8 hengen neliön mallinen ruokapöytä (ja nimenomaan Valannin) on ollut pitkään unelmana. Nämä tulemme hankkimaan 5 vuoden sisällä, enkä näe siinä mitään ongelmaa. Ostoslistan pointti ei siis ole se, että lähden heti ensi viikolla kauppaan hakemaan nuo listalla olevat tuotteet, vaan muistutus itselle niistä haaveilemistamme asioista, joita haluaisimme joskus omistaa. Tuo erikoiserän mokkis ei ole yhtään halvan näköinen luonnossa, se on puhtaan valkoista metallia, eikä siis kokomuovinen, kuten ehkä kuva antaa ymmärtää. =D

  2. Mun kommentti oli ehkä vähän töksäyttäen kirjotettu, ainakin itsestä tuntu näin jälkeenpäin luettuna..siksi kysyin, kun olen ihaillut sitä teidän nykyistä pöytää ja tuli ostoslistastasi mieleen, että ei kai siinä pöydässä ole mitään vikaa 🙂 Ymmärrän ostoslistasi pointin, itsellä myös käytössä tuollainen haavelista 😀 Ja hyvä tietää, että mokkis ei ole luonnossa &amp;quot;halvan&amp;quot;näköinen.-S

  3. -S: Hih =D Niin munkii, nyt kun luin sen! &amp;lt;3 Vanha pöytä on tosi ihana, mutta haaveissa on tuo neliön mallinen, johohn mahtuisi kahdeksan henkeä tilavasti seurustelemaan ja syömään. 🙂 Siksi meidän astiastokin on kahdeksalle, jos joku on ihmetellyt kummallista lukumäärää. 😉 Tuo mokkis on oikeasti tosi kiva, tuo on se parempi valkoinen malli.

 5. Ihanan näkösiä haaveita &amp;lt;3 ja värisiä 🙂 Me ehittiin viime kesänä saamaan 4 valkosta nuita Ikean tuoleja, mieki olin haaveillu jo kauan kauan niistä ja aina oli loppu, mutta nyt meillä on :DPakko vähän kehua retostella, että omistaa nuita tuoleja valkosena 😛 ku oikiasti mie mettästin nuita tuoleja kissojen ja koirien kans ja aina oli loppu 😀 Tampereen Ikeasta sitte saatiin vihdoin ja viimein &amp;lt;3 Toivotaan että teki saisitta nuita tuoleja 🙂 Kannattaa olla nopia heti ku net tullee myyntiin 🙂 Menevät oikiasti ku kuumille kiville, siis just nuo valkoset 🙂 Ja nuo on erittäin hyvät istua, ihmeen hyvät, tai ainaki me ollaan tykätty &amp;lt;3

  1. satu: Mä etsin niitä kanssa viime keväänä mutta vastaus oli aina ei ooooo. Yhyyy. Nyt mä aion ne saada, AION! =D

  2. meän Satu: Meillä saattoi käydä aika hyvä tuuri…. =D Huomenna meillä ehkä on kaksi tuollaista tuolia, toivonmukaan ainakin. 😉

 6. mieki tuossa kattoin että moccamasteri näyttää halvalle ja käyköhän niin että se alkaa käytössä kellastumaan , monilla pienkodinkoneilla on tälläainen tapana tai miten se nyt viksusti sanotaan… 😉 -T-

  1. T: En usko että tuo parempi malli alkaa kovinkaan nopeasti kellastumaan. Se vanhempi perus-valkoinen ehkä alkaakin, en tiiä…. Eikä sillä ole niin väliä, koska kaikki maalattu valkoinen kellastuu vuosien saatossa. Vanhenee sitten koko koti samalla syklillä. =D

 7. Mielestäni on jokaisen oma asia minkä värisen kodin kukin haluaa, minä ostin omaan kotiini 20 vuotta sitten kaiken valkoisena: telkkarit ja videot, nahkahuonekalut, valkoinen nahkainen vesisänky, kirjahyllyt yms enkä ole koskaan katunut valintojani. Aina voi myös kierrättää entisiä kalustoja ja tavaroita, jonkun toisen kodissa ne saavat vielä hyvän elämän! Samariini

  1. Samariini: Juuri niin! =D Meillä oli kotona valkoiset nahkasohvat enkä muista että ne olisi ikinä olleet likaiset, vaikka me lapset niissä remuttiin ja ihan luvan kanssa. Joten valkoinen ei suinkaan ole edes vaikea väri, kun valitsee pintamateriaalit oikein perheenjäsenien iät huomioiden. 🙂 Valkoinen ja musta ovat sellaiset värit, etteivät ne koskaan ole myöskään täysin poissa muodista, joten kestävät myös ikää. Valkoinen telkkari on ihana, meillä oli muuten sellainenkin lapsuudenkodissani, kuvaputkitöllö. &amp;lt;3 &amp;lt;3

 8. Kaanit ovat kyllä mielettömän ihanat, ovat ihan varmasti hintansa väärti vaikka vähän kirpaisisi. Kiitti vinkistä Ikean näppärien tuolien suhteen, en ole tuollaisia aiemmin huomannutkaan 🙂

 9. Vastaus sinulle T: Askon Mondosta ei ole kokemusta, mutta kuvassa pöytä näyttää melko ohuelta. En tosin tiedä hintaa sille, mutta yli 300 euroa en pelkästä pöydästä maksaisi tässä tapauksessa.Oletko katsonut Anttilasta (netanttila, kodin1) samaa pöytää kuin meillä on keittiössä, Classico nimeltään. Se on 299 ja laadukasta tekoa, hieman paksumpikin näyttäisi olevan.. 🙂 Tätä meidän kokoa 160cm pitkää taitaa olla tällä hetkellä vain Kodin1:sen myymälässä tosin. :(Isompi koko kuin meillä 429 euroa netanttilasta ja kodin1:stä:<a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=747853&amp;storeId=1444&amp;catalogId=1444&amp;shopId=10008&amp;compartmentId=10065&amp;categoryId=10176Jos&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=747853&amp;storeId=1444&amp;catalogId=1444&amp;shopId=10008&amp;compartmentId=10065&amp;categoryId=10176Jos</a&gt; tulloo lisäkymysyksiä niin paa kommenttia… 🙂

 10. hei Miia, KIITOS neuvosta, harmi kun ne pienemmät Classicot pääsivät loppumaan myös Kodin Ykkösestä. Pitää nyt miettiä kuinka kannattaa tehdä, tosin tuon Askon pöydän hinta on 249 e ilman tuoleja… ja makuni muuttuu aika usein. Hitsin hitsi (&amp;quot;,)

 11. Kiitos tuosta Universtone-vinkistä! Etsin sitä jostain käsiini ja vien äipälle lahjaksi. Osaatko kertoa, mistä sitä saisi??terkuin Anonyymi, joka ei haluaisi joutua ostamaan vanhemmilleen uutta valkoista MoccaMasteria 😀

  1. Anonyymi: Universal stonea saa ainakin marketeista, kuten Prisma ja Citymarket sekä isoimmista S-marketeista. Se on ihmeellistä ainetta, lähtee kyllä kaikki moska ja lika irti vaikka olisi kuinka pinttynyttä. 🙂 Myrkytönkin se on, joten ei ole haittaa vaikka sillä puhdistaa ruoanlaittovälineitä. Valkoinen muovi tietysti pinttyy ajan kanssa, varsinkin jos lika muhii siinä kauan. Universalilla lähti kuitenkin vuoden verran tummuneena ollut valkoinen suodatin osa puhtaaksi, joten toivon että vanhemmillasikin lähtisi. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *