Päivitettyä ostoslistaa jälleen

Ajattelin taas kasata ajatukseni tänne blogiin ostoslistan muodossa. Tuleva remppa tietysti keikkuu mielessä ensisijaisesti, mutta kyllä muillekin hankinnoille olisi ”tarvetta”. Tässä päivitetty ostoslistani järjestettynä tärkeimmästä alkaen.

Kaani Jazz tuoli valkoinen - Ostoslista Omakotivalkoinen

Uudet tuolit keittiöön. Unelmani on Kaanin valkoiset nahkaiset Jazz-tuolit, joissa myös jalka on valkoinen.

Valkoinen moccamaster kahvinkeitin - Ostoslista Omakotivalkoinen

Uusi kahvinkeitin, joka on mieluiten valkoinen. Moccamasteria parempaa keitintä ei ole, joten samalla merkillä mennään kuin ennenkin.

IKEA PS VAGO tuolit parvekkeelle - Ostoslista Omakotivalkoinen

Parvekkeelle tarvitsen uudet tuolit ja kaksi valkoista IKEA PS Vågö -tuolia on kiikarissa. Nämä kestävät pakkasta ja hellettä, ja ne voi pestä puhtaaksi suoraan suihkussa.

TamTam jakkarat pöydiksi parvekkeelle - Ostoslista Omakotivalkoinen

Kaksi valkoista TamTam-pikkupöytää sopisi täydellisesti parveketuolien kaveriksi, joten myös nämä ovat ostoslistallani.

Valanti Ruutu ruokapöytä neliön muotoinen - Ostoslista Omakotivalkoinen

Valannin neliönmuotoinen Ruutu-pöytä korkeakiiltovalkoisena on unelmieni unelma! Tämä maksaa sen verran paljon, etten ole sitä raaskinut ennen edes ajatella ostavani. Huonojen ”sinne päin” pöytien sijaan minun kannattaisi todellakin pistää rahani jemmaan tätä varten… kun vaan malttaisi. 🙂

Valkoinen nahkainen sänky - Ostoslista Omakotivalkoinen

Valkoisesta nahkaisesta sängystä unelmoin myös ja sellaisen vielä jonakin päivänä lupaan omistavani. Valikoima Suomessa on harmillisen heikkoa, yhtään potentiaalista ei vielä ole tullut vastaan.

Iittala Tools kattilat - Ostoslista Omakotivalkoinen

Lisäksi olisi tarvetta vielä muutamille New Wave -astiasarjan osille sekä uusille aterimille. Myös kattilat täytyisi uusia ja ostoslistalla onkin Iittala Toolsin teräksiset kattilat sekä uunivuoat. Tämän sarjan paistinpannu meiltä jo löytyykin ja se on todella hyvä. Tällaista siis hankintalistalla heti remontin jälkeen. 🙂

Aurinkoista kevätpäivää kaikille!

Tuotekuvat: Brändit / valmistajat


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.