Nahkadivaani, se on IHANA! ♥

Minä niin toivoin, että tilaamani nahkadivaani olisi ollut kamala. Mutta ei, se ei ole sitä todellakaan. 🙂

Se on totaalisen, järisyttävän, täydellisen ihana ja vaikka sille ei kunnollista paikkaa meidän pienestä kodista löydy, se saa jäädä silti. <3 Kyllä mie jotain keksin, kun on pakko. HIH 🙂

Kuvasin teille paketin ja avaamisen. Voitte varmasti kuvitella kuinka olen hihkunut täällä ilosta ja riemusta ja apinan raivolla avannut pahvipakettia. Ja tuo keinonahka, se on kauniin puhtaan valkoinen ja muistuttaa niin elävästi aitoa nahkaa (vrt. vieressä oleva aitonahkainen sohva), että jos en tietäisi sen olevan keinoa, niin olettaisin sen ilman muuta olevan aitoa myös. 🙂

Pakettia oli kantamassa kaksi riuskaa kuljetusliikeen miestä. 
Kuva ei ehkä paljasta, mutta pakkaus on järjettömän kokoinen. 🙂

P1013533.JPG

Tässä vaiheessa olin pyörtyä ja päätin että mahtuu tai ei, divaani jää! 🙂

P1013536.JPG

Lykkäsin divaanin suoraan siihen paikkaan, mihin sitä alunperin kaavailin. Tästä kuvakulmasta katsottuna se ei suuresti säväytä, ihan perus lepotuolilta näyttää. Mutta odottakaapas…. 😉

P1013537.JPG

Ooooooh, katsokaa nyt! Se on aivan ihana! <3

Pientä hienosäätöä tarvitaan vielä kalusteiden sijoittelussa, mutta itse tykkään kovasti tästäkin. <3

P1013539.JPG

Ja miten hyvin se sopiikaan meidän muuhun interiööriin. *Pakahdun ihastuksesta* <3

Valkoista nahkaa, kiiltävää kromia, leikkisää muotoilua ja ripaus luxusta – Siitä on Oma Koti Valkoinen tehty! 🙂

P1013540.JPG

P1013541.JPG

P1013544.JPG

Ja pakollinen lähikuva nahkapinnasta. 

Tuolina tuo on todella mukava ja pehmeä istua, itselleni se tuntuu ergonomisestikin sopivan erittäin hyvin. Omat jalkani yltävät hieman yli puolivälin tuota istuinosaa, joten uskallan veikata että siinä on hyvä istua myös lähes 2-metrisen miehenketaleen. 

P1013545.JPG

Postaus sisälsi nyt paljon ylitsepursuavan ylistäviä sanoja, mutta teksti todellakin tuli suoraan sydämestä kaikkine iloisine hekumineen. 🙂 Olen 110% tyytyväinen tähän ostokseen ja erityisesti hintaan, jolla sen kotiutin.
Moni saattaa karttaa Anttiloita sisustusmielessä, eihän heidän imagonsa ole kovin imarteleva sisustusrintamalla. Itsekkin aikoinaan jaoin saman mielipiteen, mutta löytäessäni 2010 heidän valaisinosastonsa, mielipiteeni muuttui. 🙂

Nyt olen jo pari vuotta katsastanut säännöllisesti heidän valikoimansa ja monia superhyviä hankintoja sieltä olen tehnyt, varsin kilpailukykyiseen hintaankin vielä. Tämä divaani oli taas mainio esimerkki itselleni siitä. 🙂

Ihanaa päivää teilla kaikille! <3

72 kommenttia “Nahkadivaani, se on IHANA! ♥

  1. ssusanna: Niin minustakin! &amp;lt;3 Istun juuri parhaillaan divaanissa ja voi että tämä on mukavan pehmeä. Pienetpäiväunet tekisi nyt niin terää, tyttö tosin on selkeästi erimieltä ja vipeltää ympäriinsä. 🙂

  1. littleB: Niin on! Kuin tehty meidän Belluksien ja Beståjen kumppaniksi. 🙂 Hih, nyt tajusin hassun jutun, tuolin oikea nimi on Blaze. Kaikki alkavat B:llä, ehkä se johtuneen siitä. HEH =D

  1. -I-: Miffe jäi kaukaa katsomaan kun innoissani räpsin kuvia. Miffe varmaan pitää minuu ihan hassuna. 🙂 Ja Miffe kiittää ja kumartaa! &amp;lt;3

  1. Oona: Minusta myös! &amp;lt;3 Miffe ottaa mieluusti rapsut vastaan ja kiittää mitä nöyrimmin! 🙂

 1. Kerrassaan hieno!! :)Naurattaa tuo Miffe, kun jotenkin hän tuolta sivusta pöydän vierestä varovasti katselee ja miettii, että MIKÄ IHME TUO ON… 🙂

  1. Anonyymi: Miffe katseli tuolta samalta paikalta kun purin tuolia paketista. Oikein kaulapitkällä kurkisteli ruokapöydän alta. HIH 🙂 Taitaa poloinen vieläkin olla ihmeissään, kiertää tuolin kyllä kaukaa. 😉

 2. Aika magee. Viitsitkö kokeilla ja laittaa kuvan, miltä toi is tuplakupla näyttäisi jonkun tason päällä. Mua näet häiritsee kun se on &amp;quot;kuristettuna&amp;quot; nurkkaan kun se on magee.Tupuna

  1. Anonyymi: Voin kokeilla huomenna vaikka tuon ikkunan edessä olevan Bestå-kaapin päälle sitä. 🙂 Se on kyllä niin massiivinen että en usko, että sitä saa toistaiseksi arvoisellaan tavalla esille. SEn kuuluisi olla huomion keskipisteenä, eikä olla häpeämässä tuolla pimeässä nurkassa. :´) Kuningasidea vaan pitäisi nyt keksiä jostain tuohon kalusteiden asetteluun, mutta kenties se putkahtaa päähän ensi yönä. Iltaisin yleensä sisustan mielessäni ja parhaimmat ideat tulevatkin yleensä juuri ennen nukahtamista. 🙂

 3. WAUDE WAUDE WAUDE WWWWAUUUU!!!Minäkin haluan tuollaisen divaanin &amp;lt;3Meillä pitäisi laittaa vähän legaa heilumaan, vasaraa ja lautaa riviin ja tehdä lisää neliöitä olkkariin. Menisköhän läpi laajennuksen tarpeellisuudesta 😀 ?! Muuten ei meille ei mahtuisi mitenkäänpäin.. hmm pystyyn, kattoon, ruokapöytä pois ?? 😉 😀 😀 :DOnneksi rohkenit ostaa tuon ihanuuden!!! Huippua &amp;lt;3T Soili / Design Mertanen Koti -blogista

  1. Soili: Minäkin voisin ostaa tuon olkkarin seinän takana olevan naapuriasunnon ja puhkoa seinän saadaksemme lisää tilaa. 🙂 Ei taida olla kovin realistinen tuo minun idea. HIH ;)Onneksi tosiaan uskaltauduin tähän shokkiostokseen, jota en pahemmin funtsinut etukäteen. 🙂 Nyt vaan täytyisi saada inspiraatiota alkaa pyörittelemään muita kalusteita hieman toisin, jotta divaani ja kaikki muukin asettuisivat paremmin käytössä olevaan tilaan. Ehkä huominen tuo tullessaa uutta inspistäkin. 🙂

 4. Ihana on! Ja just siihen sinun kodin tyyliin niin täydellinen! Voin kuvitella, että siinä on mukava lekotella!

  1. Henkkumaaria: Tuo on kyllä yksi parhaista hankinnoistani. 🙂 Ja on tosi mukava löhöämiseen ja telkun katsomiseen. 🙂 Nyt istun tässä ja melkein uni tulee kohta silmään, kun on niin rentoa! &amp;lt;3

  1. Kikka: minustakin! 🙂 Ihan samaa huokailua täällä pidän itsekkin, onneksi ei ole naapurit näkemässä ja kuulemassa, toivottavasti. :=)

 5. Sun syytä, että tilasin samanlaisen divaanin, vaikkakin mustana. :)Toi valkonenkin on kyllä todella hieno. 🙂

  1. TuNnE: Hih, otan syytteen vastaan! 🙂 Ne on molemmat yhtä upeita! &amp;lt;3 Ja hinta oli nyt mitä parhain, normihinnalla en olisi uskaltanut sitä kotiuttaa! &amp;lt;3

  1. marit ja sami: sanos muuta! 🙂 Mistähän voisi ostaa lisätilaa olkkariin? HIh 🙂 Kaikkea melkein tänäpäivänä voi tarvittaessa laajentaa, joten olisi ihan mahtavaa jos joku nero keksisi miten laajentaa kerrostalokotia, jossa ei ole pihaa. 😀

 6. Onpa se tosiaan hieno! Ja mitä Kodin Ykkösen (tai Anttilan) sisustusmaineeseen tulee, niin ehkä auttaisi positiivisessa mielessä, jos mallikappaleet olisivat liikkeessä kunnossa ja ehjät. En ole kyllä aaaaaikoihin Anttilan huonekaluosastoa kierrellytkään, mutta semmoinen mielikuva on jäänyt, että kaikki vähän repsottaa…

  1. kirpparikeiju: Itse aika harvakseeltaan käyn myymälöissä, lähin kodin1 oli pitkään vantaalla ja sinne ei ilman autoa kovin hyvin pääse. 🙂 Tälläisiä repsottavia kalusteita on kyllä ikävä katsella. Aina kyseenalaistaa hieman laatua, kun mallikpl on jo lommoinen. Onneksi nettishoppailu on aika mielikuvien varassa elämistä, tai no, siinä on sekä huonot että hyvät puolet. 🙂 Anttilasta tilaamani jutut on onneksi olleet kaikki tosi kivoja. *koputan puuta, ettei hyvä onni käänny* 😉

 7. Oi, kaunista! Mä siirtäisin sen ikkunan eteen ja ison tuplan sohvan viereen sohvapöydän tilalle. Pienen sohvapöydän toiselle puolelle sohvaa ja beståt jonnekin pinoon, missä niitä tarvitaan. Tykkään lujaa!

  1. Anonyymi: Kokeilen tuota versiota huomenna, jos vaan ehdin. 🙂 Kuvailen sen sitten ja saatte kertoa mielipiteen, onko se kivempi. 🙂

 8. Ihan täysin sammaa mieltä ku muukki, Upea! ja soppii teän kottiin ja sisustukseen niinku se ois aina ollu teillä 🙂 Minusta on ihan sama mistä kalunsa ostaa, jos se miellyttää silimää ja on ittelle mieluinen 😀 Ihan sama mikä kauppa kysseessä, ko joka kaupassa on myös niitä maanantaituotteita mutta eihän niitä tarvi ostaa, ostaa tuotteen, joka ei oo se maanantaituote..Mie mielummin ostan esim. Ikeaa entä esim. Iskua, ostettiin Iskusta ruokapöyvän tuolit, niitten jalat levis heti ku kerran istahti, Ikea-tuotteet ei oo meillä menny mikkään vielä rikki tai huonolaatuseksi…eli nuoki Iskun tuolit oli niitä maanantaituotteita mutten poissulje Iskua yhen virheen takia :)..Samoten Miian Block-valasin, designtuote ja silti maanantaikappale 😀 Mitä muuten sille kuuluu sille Blockkille? En jaksa plarata kuvia josko siellä josaki se näkkyy 🙂 Meän Block toimii vieläki ihan moitteetta ja saanu sen reilu 2v sitte :)Otahan kuvia ku sie siellä siirtelet järjestystä sitte jos siirtelet ja kokkeilet 🙂

  1. Meän Satu: Meidän Block toimii vaihtelevalla menestyksellä. Välillä valo tuikkii ja toisinaan palaa ihan normisti. Sillä taitaa olla välillä niitä kuuluisia &amp;quot;huonoja päiviä&amp;quot;, koska mitään logiikkaa sen räpsymiseen ei ole. 🙂 Onhan se kaunis kuin mikä, siitä ei pääse mihinkään. :)Ymmärtääkseni vanhemmissa Blockeissa ei koskaan ole ole ilmennyt ongelmia, eli johtojen juotokset ovat heikkoja vain näissä uudemmissa malleissa ja sekin on kai sittemmin korjaantunut, eikä vikaa enää esiinny. Tilasin omani vain huonolla hetkellä, bad karma tai jotain. :)Maanantai kappaleita sattuu aina silloin tällöin vastaan, meille lähinnä electroniikan kanssa ja kaksi lamppua on myös hieman oikutelleet ja päätyneet vaihtoon aikoinaan. Ja sitä harjaantuu kyllä ajan kanssa ostoksien valinnassa, esim itse välttelen nykyään kaikkea riisipaperista valmistettuja valaisimia. Ne ei meillä toimineet koskaan ja yksi meni oikosulkuun ja heitti kipinää. Silloin jännitti, mutta onneksi sulakkeet pamahti ja vahinkoa ei ehtinyt sattumaan. 🙂

   1. Noona: Itse en ehtinyt mittailemaan lainkaan kun laitoin tilauksen menemään. 🙂 Jälkikäteen sitten yritin hahmotella divaanille paikkaa ja onneksi se mahtui edes jotenkuten tuohon keittiön ja olkkarin väliin. 🙂 Huomenna pyörittelen kalusteita uuteen uskoon ja toivottavasti siten saan hieman tilavammin nuo aseteltua. 🙂

 9. sanonta:vähempi on parempi,vai mites se nyt menikään,mutta kokeileppas tosiaan isoa tuplaa jonnekkin muualle ehkä vähän kauemmas olkkarista,niin ei olkkari näytä huonekaluliikkeeltä. Divaani oli täydellinen ostos ja varmaan tulisi ikkunan alla hyvin esille kokomasunnosta katsottuna.

  1. Anonyymi: ou nou, huonekaluliike-tyylinen sisustus ei kuullosta lainkaan kivalta. :´( Mutta itse kyllä tykkään meidän kaikista kalusteista ja tavaroista. Eikä tuo niin paha ole tuollaisenakaan, siis minun mielestäni. 🙂 Kokeilen huomenna muutamaa eri variaatiota olkkarin järjestykseksi ja räpsin teille kuvia myös. saatte sitten auttaa minuu ja tuomaroida mikä on paras vaihtoehto. meidän olkkari on auttamattoman pieni kaikille huonekaluille, jotta lopputulos olisi sellainen ilmava ja suuri. tarvittaisi metri ainakin lisää leveyttä, jotta järjestyksen saisi balanssiin. Mutta pyrin kuitenkin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, näillä eväillä mitä on. :)Tuplakuplan lattialamppua ei oikein saa muualle mahtumaan, joten olkkari on ainoa paikka sille. Katsotaan siis mitä huominen tuo tullessaan… =D

 10. Hei hienoo että olit tyytyväinen ostokseesi ja kiva että laitoit näytille sen! Olen nimittäin hinkunut todella kauan vastaavaa itselleni ja kun huomasin blogissasi että se on alennuksessa (kiitos kiitos kiitos infosta :D), tilasin sen samantein meille :)! Huomenna on saapumassa, jännää! Ja jännitän myös nähdä miten se sointuu meidän nahkasohvan kanssa. Toivottavasti hyvin!

  1. Katja: Iiks, huomenna saat ihka oman divaanin! &amp;lt;3 Itse olen todella todella tyytyväinen ja hinta on mielestäni nyt kohdallaan. En katunut enää sekunttiakaan ostostani kun sain paketin revittyä auki. :)Tule sitten kertomaan, millainen vaikutus sinuun oli tuolla divaanilla. Ja koeistuminen saattaa sitten venähtää odotettua pitemmäksi, se on meinaan tosi mukava laiskotteluun ja töllön katsomiseen. &amp;lt;3

  2. Divaani ON ihana 🙂 &amp;lt;3!!!! Se on isompi mitä ajattelin ja hakee kanssa paikkaansa, mutta just sopivan värinen ja hyvän tuntuinen ja kooltaan asukkaita ajatellen ihan passeli! Sointuu myös hienosti nahkasohvamme kanssa, ihan saman väristä ja näköistä valkoista nahkaa vaikka toinen aito ja toinen epäaito :)! Kiitos vielä alevinkistä ;)!

  3. Katja: Se on aika kookas kyllä. 🙂 Ja aivan ihana! Itse olen istunut siinä lähestulkoon kaiken ajan, mitä ehdin istumaan. 🙂 Huippuostos! 🙂

  1. Piia: Niin houkuttelee. 🙂 En ole illalla muualla istunutkaan. Ja voittaa myös meidän röhnötyssohvan mukavuudellaan ja se on jo paljon sen. HIH 🙂

 11. Hieno ja niin valkoinen :). Voisko sitä siirtää lähemmäs tuota pienempää Scalaa? Minulla on sinulle haaste hyvän asian puolesta, löytyy blogistani.

  1. Marie: Siirsin sitä kokeeksi hieman. On ihan ok. 🙂 Tyttö ja koira vaan tahtovat ängetä sitten siitä pienestä välistä, niin että tuplakuplan pöytälamppu oikein huojui. Pakko oli ottaa sitä enempi irti siitä pöydästä. :)Kiitos haasteesta! Tämä otetaan vastaan ilomielin! &amp;lt;3

 12. Tosi upea divaani ja sopii teille. Ehkä vähän keventäisin ottamalla ison tuplakuplan pois huoneesta, samoin ikkunan edessä olevan kaapin jonnekin muualle? Matto voisi olla ehkä isompi? Olohuone kaipaa avaruutta mielestäni. Muuten tosi upea. :))

  1. Anonyymi: meidän Rhapsody-matot 2kpl odottavat pesetystä, joten tuo pyörylämatto on vain väliaikainen. 🙂 Huomenna kokeilen muutamaa eri järjestystä, josko niistä joku olisi toimivampi. 🙂

 13. teillä on tosi ihana koti ja tää blogi on ihan mahtava mutta pakko sanoa että tuo lattia ei sovi ollenkaa teidän sisustukseen, ei sitte yhtään.

  1. Anonyymi: No ei sovikaan! 🙂 uutta lattia olemme miettineet jo vuosia. Ekana vaihtoehtona oli maalaaminen, mutta se ei onnistu, koska vesiohenteinen maali ei kestä koirataloudessa kulutusta. Öljypohjainen Betolux-maali taas sitten haisee kuin rankkitynnyri, ja pienen lapsen kanssa pitäisi kuukausi asua muualla kovan maalikäryn takia. Seuraava vaihtoehto oli aito lankkuparketti, aivan ihana sellainen rustiikkinen harmahtavan sävyinen. Mutta emme saaneet lupaa sitä laittaa, kun se olisi pitänyt liimata betoniin ja sitä ennen lattia valaa uudelleen tasaiseksi. :´( Oikein sydän itkee verta tuon lattian vuoksi.parketin päälle asennettava laminaatti lienee fiksuin kolmas vaihtoehto, mutta kuosi ei ole selvillä. Se on iso projekti, koska vasta-asennetut (no, vuosi sitten) lattialistat täytyisi repiä irti ja ne saattavat lohjeta siitä. Myös ovia täytyisi lyhentää ja kylpyhuoneen lattialista vaihtaa uuteen. keittiörempan yhteydessä ajattelimme toteuttaa tämän sitten joskus, tavoitteena kuitenkin tämän vuoden aikana, mutta emme ota siitä stressiä. 🙂

  2. Moi!Onko lattianne muuten parkettia? Pystyisikö sitä hiomaan vaaleammaksi ja lakkaamaan uudelleen? Joutuisitte tosin siinäkin tapauksessa olemaan pari päivää evakossa, mutta ei kuitenkaan kuukautta :)-S

  3. S: On parkettia. 🙂 Hionta, sävytys ja lakkaus olisi muuten oiva vaihtoehto, mutta uuden lakkapinnan kovettumiseen menee noin 1kk ja koira pitäisi saada siksi aikaa hoitoon. Hoitopaikkaa niin pitkäksi aikaa ei löydy, joten se vaihtoehto on toistaiseksi haudattu. 🙁

 14. Se ON valtavan upea! *huokaus*Ehdotan samaa mitä pari muukin eli iso tuplakupla ja kaappi pois ikkunan edestä ja divaani sinne. Iso tuplakupla tuonne peilin eteen ja sohvaa vetää tuohon kulmaan asti. Pieni pöytä sohvapöydäksi tai sohvan ja divaanin väliin ja matala sohvapöytä kokonaan pois. Jostakin sun on maltettava luopua niin minusta tuo matala sohvapöytä joutaisi palautukseen.

  1. Frisco: Matalaa pöytää ei voi enää palauttaa kun se on otettu käyttöön. Ehdotuksesi oli kiva ja yritän tänään ehtiä illemmalla kokeilemaan sitäkin. 🙂

  1. Jenni Laine: Aika hyvin sopii kyllä. 😉 Nuorempana Miffe-koira oli vaaleampi ja kun hän valkoisella nukkamatolla loikoili niin ei tiennyt mistä alkaa koira ja mihin loppuu matto. HIH 🙂

 15. Upea 🙂 Oletko miettinyt semmoista järjestystä, että tavallaan &amp;quot;ruokahuone&amp;quot; ja olohuone vaihtaisivat paikkaa? Jotenkin näen tuon ruokapöydän tuossa pienemmässä tilassa ! Sinulla on upea koti ja mahtava tyyli, jatka samaan malliin 🙂

  1. Jenna: Kiitoksia! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Tuo ns. keittiö / ruokailutila on liian pieni, sinne ei mahdu kuin sohva tai tv-kaappi. Joskus mietin että olisin siirtänyt olohuoneen makuuhuoneeseen ja sängyn olkkariin ja jakanut tilan korkealla Bestålla. Mies ei kuitenkaan hyväksy ideaa lainkaan, joten se ei ole toteuttamis kelpoinen edes kokeiluna. 🙂

 16. Voi ei,tuossa on varmasti niiiiiin ihana köllötellä! Pohjanmaalla josta olen kotoisin, etenkin vanhemmat ihmiset tykkäävät onnitella uusista hankinnoista joten sanonpa minäkin nyt että Onnea uudelle divaanille! 🙂 On hieno ja sopii niin hyvin teille! &amp;lt;3

  1. Pöppis: Kiitos onnittelusta! 🙂 Minä kyllä itseäni kättelin kun sain tuon divaanin kokonaan ulos suojakääreistä, sen verran onnistunut ostos se oli. HIH 🙂

  1. Anonyymi: Minustakin on! &amp;lt;3 Sohvakultani ei ole menossa vaihtoon, ei toivonmukaan useaan vuoteen vielä. 🙂 Sohva on yksi rakkaimmista ja tärkeimmistä omistamistani asioista ja pidän sitä kuin kukkaa kämmenellä. HIH 🙂

 17. Voih! Ihana Miia! ja aivan ihana divaani!!!! Kaikki noi sun tunteet umpinaista pakettia katsoessa ja availlessa. Mä pystyn niin samaistumaan 😉 itsellä aina samat fiilikset kun on jostain oikein tosi innoissaan ja onnellinen, kuten itseasiassa tulevasta postauksestani, mistä sinäkin tulit mieleeni. Lisää s-mailissa 😉

  1. Suvi: HIh, pitäisi olla meillä molemmilla joku piilokamera kuvaamassa pakettien availuja. 🙂 Olisi varmaan monella naurussa pitelemistä kun huokailtaisi ja ihasteltaisi kilpaa meidän hankintoja. :DSain viestisi! 🙂 Kuullostaa hyvältä! Palaan sinulle kohtapuoliin meilotse! 🙂

  1. Nina: Elokuun lopussa 2012 sen tilasin NetAnttilasta ja tuolloin 3.9 se saapui meille kotiin. Tuota divaania on myyty myös Kodin1:llä, mutta niitä ei ilmeisesti ole enää jäljellä. Vielä loppuvuonna oli muutama kappale Kodin1 myymälöissä, mutta en tiedä onko enää. Jos sinua kiinnostaa, niin suosittelen soittamaan Kodin1:sen asiakaspalveluun, jos he voisivat kertoa onko sitä jäljellä ja jos on niin missä myymälässä. 🙂 Tuo on todistautunut hyväksi ostokseksi ja suosittelen tätä divaania kyllä, vaikka onkin keinonahkaa. 🙂

 18. Mikä ihmeen villitys on sisustaa pelkällä valkoisella?! Naiset jokapuolella haluvat valkoisen sisustuksen. Siis mitääh!!? Valkoinen kuuluu sairaalaan! Itsekin ostin puisen tv-tason mieheltä, jonka vaimo halusi kokovalkoisen sisustuksen!! Ja miehillähän ei ole siihen mitään sananvaltaa, kun naiset sisustaa. Ei yksikään mies halua kokovalkoista sisustusta! Ja vielä koira ja lapsi siihen!! Kyllä me naiset ollaan joskus sekaisin…

  1. Huoh: Mie innostuin kokovalkoisesta jo 2006 kun muutimme miehen kanssa pieneen väliaikaiseen yksiöön oman kodin etsimisen ajaksi. 🙂 Tilantuntu kasvoi huomattavasti kun vaihdoimme sohvan ja päiväpeitteen sekä maton valkoiseksi (muu oli jo ennestään). Pienissä tiloissa varsinkin valkoinen on hyvä pääväri ja minusta kokovalkoinen on upea. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sairaaloihin yleensä sitä verrataan, mutta mie en ole koskaan elämässäni nähnyt valkoista sairaalaa. sairaalat missä olen itse olen vieraillut ovat olleet minutunvihertäviä, joissa harmaa vinyylilattia tms. Kalusteet ovat olleet aina tammea ja kahvioiden ja huonoeiden verhot kukallisia tai muuta kuviota. Sänkyjen tekstiilit ovat olleet vihreitä tai pinkkejä. 😀 Itse en miellä valkoista steriiliksi väriksi vaan avartavaksi ja raikkaaksi. Siksi ehkä olen itse siihen niin rakastunut. :)<br />
   <br />
   Meillä mies osallistuu jonkin verran sisustukseen ja isojen pientojen värovalintoihin. Hän tykkää itsekin valkoisesta ja on mielissään meidän kodista. Hän osallistui myös sohvan valintaan, joka oli aika pitkälti hänen päätös. 😀 Toki itsekin tahdoin valkoista nahkasohvaa mutta mies innostui siitä myös ja ainoa vaihtoehto meille oli hyväksi havaittu Bellus ja siitä valkoinen nahka materiaalina. Mies on jonkin aikaa etsinyt hyvää kaiutinparia olohuoneeseen ja tällä hetkellä valinta taitaa kallistua yhteen lattiamalliin joka on yllätysyllätys pianolakattu valkoinen. 😀 Musiikkilaitteiden osalta en kovin paljoa ota kantaa, joten mies päättäkööt minkälaiset tahtoo. Onneksi maku osuu meillä yksiin eikä tarvitse vääntää kättä väristä, hihihii. :)<br />
   <br />
   Meillä mies on ihan tasavertainen sisustusjutuissa aina jos hänellä on mielipide sanottavana. Hän onneksi luottaa minun valintoihin aika pitkälti ja monta asiaa olisi valinnut samoin. Toki perheitä ja pariskuntia on erilaisia, mutta jos mies ei kertakaikkiaan jaksa olla kiinnostunut kodin ulkonäöstä, niin ei siinä oikein ole vaihtoehtoakaan sitten. Itsehän se on naisena ja kodinlaittajana sisustettava sitten yksinään. :D<br />
   <br />
   Koira ja lapsi ei ole vaikea yhtälö valkoiseen sisustukseen. Pintamateriaalien valinta on huomattavasti olelllisempi valinta kuin väri. Valkoisessa toki lika näkyy helpommin, mutta ei se silti yhtään sen helpommin likaannu. 😀 Tulee ainakin pidettyä koti kunnossa, kun tahroja putsailee tuoreeltaan. Nahka on sohvamateriaalina voittamaton, sillä sen voi pyyhkäistä puhtaaksi ilman päällisten pesua tai tahranpoistoaineita. Kiiltävä valkoinen pinta pysyy puhtaana (ainakin meillä) paremmin kuin mattavalkoinen, jossa näkyy helposti esim rasvaiset sormet jäljet. Ja tekstiilejä voi pestä vaikka ruokasodalla tarvittaessa, joka kirkastaa kulahtaneet valkoiset lakanat ja pyyhkeet hohtavan valkoisiksi, ja ilman myrkkyjä. <br />
   <br />
   valkoisessa on siis etujakin, paljon. 🙂

 19. Heippa.jos olet divaanista luopumassa jossain vaiheessa,niin ilmoitatko minulle.olisin halukas se ostamaan kun kyseistä ei taida enää saada kodin1 ostettua 😐

  1. suvi: vastasinkin sinulle jo sähköpostitse. 🙂 Divaanin olen tosiaan ehtinyt jo myymään pois. Täytyy toivoa että Kodin1 ottaisi ja saisi tätä uuden erän myyntiin. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *