…Ja niin Bestå-kaapit päätyivät eteiseen :)

Kuvasin teille eilen olohuonetta kolmessa erilaisessa järjestyksessä. Kokeilin divaania sekä olohuoneen ikkunan eteen, että keittiön puolelle. Ei toiminut ollenkaan ne yhtälöt.
Ja kaikista hauskinta tässä on se, että olin kuvannut ilman muistikorttia, joten kuvamateriaalia ei teille ole. 🙁
Täytyy katsoa, jos jaksan kokeilla niitä järjestyksiä jossain vaiheessa uudestaan, jotta voisitte itsekin todeta saman kuin minä. Divaani tulee olohuoneen ikkunan puolella liian pitkälle ja haittaa kulkemista Avan huoneeseen. Keittiön ikkunan edustalla (matalan Bestån kanssa) se jäi sumppuun ja tuntui kuin olisi 10m2 kadonnut jonnekkin.

Mutta lopputulokseksi valikoitui aika hauska idea, joka lähti siitä, että yritin keksiä yhdelle “ylimääräiselle” matalalle Bestålle paikkaa. 🙂

P1013566.JPG

Kaksi matalampaa kaappia vierekkäin, toisen nappasin makuuhuoneesta. 
Ajatuksena tuo on aivan ihana, mutta kaappien korkeus peileihin suhteutettuna ei ole hyvä. 
Siksipäs suunnittelin, että ostaisin jossain vaiheessa muutaman niitä ihan matalia kaappeja, jotka jalustan ja lasisen kansilevyn kanssa ylettyisivät juuri peilinkarmin alareunaan (50,8cm). <3

P1013568.JPG

P1013583.JPG
Tuo alemmassa kuvassa oleva AmandaB:n korkea lasinen PASTA-malja olisi huutonetissä kaupan
(Klik Klik). 🙂

P1013582.JPG

P1013584.JPG
Psssst. uusi tarra seinässä, tästä tulossa oma postaus viikonlopun aikana! 😉

P1013580.JPG

P1013587.JPG

P1013573.JPG

P1013588.JPG

Kuvista katsottuna tason päällä näyttäisi olevan tuhat tavaraa liikaa ja yleisilme on hieman kaoottisen oloinen. En osannut taltioida kuviin samaa fiilistä, joka täällä kotona nyt vallitsee. <3
Muutamista jutuista huolimatta koti tuntuu rauhalliselta ja väljältä. 🙂 Taidan tämän illan keskittyä taas valokuvauksen saloihin oppaan muodossa ja toivoa että oppisin säätämään mm. suljinaukon nopeuden oikeaksi. 🙂

Tälläistä tänään siis! Nyt mars ruokakauppaan ja nauttimaan päivän viimeisistä auringonsäteistä!

54 kommenttia “…Ja niin Bestå-kaapit päätyivät eteiseen :)

  1. heidi: Kiitos haasteesta! &amp;lt;3 Ehdinkin jo tekemään lahjoituksen keräykseen ja mahtavuutta että saavutimme tavoitteen! 🙂

 1. Sä olen nainen aikamoinen! Miten kukaan jaksaa painaa sata lasissa koko ajan?? Uusia ideoita ja järjestyksiä, sä vielä ihan itseksesi ne toteutat… Mä en voi käsittää, että mistä sulla tuota positiivista energyy riittää?? Mahtavalta näyttä ja idea vielä matalammista tasoista tohon peilien alle on TÄYDELLINEN!Ja toi tarra, se kertoo niin paljon teidän ihanasta perheestä ja kodista. &amp;lt;3

  1. Image: Enhän mie nyt ihan kokoaikaa sentään, kai… HIH 🙂 Minusta on ihana puuhastella ja touhuta ja on myös laiskoja päiviä, jolloin vain himmailen kotosalla tytön kanssa. :)Syksy on lemppari vuodenaikani ja yleensä syksyisin saan myös hirmuisen sisustusvimman. Nytkin sormet syyhyää ja kylpyhuone taitaa olla seuraava kohde. :)Kiitos Image ihanasta kommentistasi, olet murunen! &amp;lt;3

   1. Jonanna: Välillä on näitä tehokkaita päiviä, mutta kyllä sitä laiskotteluakin tulee harjoitettua välillä :)Vaikka noista kaapeista ottaisi tuon metallisen jalustan pois, niin silti se tulisi tuon karmin päälle ikävästi. Nyyh! Mutta päätin jo, että jos hankin kaksi sellaista ihan matalaa kaappia, niin tuo toinen noista menee takaisin makuuhuoneeseen ja toisen laitan Avan huoneeseen sitten. :)Mutta aika kiva tuo asettelu on ja tykkään siitä että peilit heijastavat esim nuo kynttilät sitten kauniisti. &amp;lt;3

 2. Teillä on todella kaunis koti! Ihaillen täällä selailen kuviasi ylös-alas, uudestaan ja uudestaan 🙂 Ihania yksityiskohtia.

  1. Miia-kaimaseni: Kiitos ihanainen kommentistasi! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Niin hyvä mieli tuli, että jos nyt olisit vieressäni niin halaisin sinua kiitokseksi! &amp;lt;3 :)Virtuaalihali&amp;gt;—–KIITOS—–&amp;lt;

 3. Teidän kodin sisustus on muuttunut ihan huikeesti, olen seurannut blogiasi alusta asti. Todella kauniilta näyttää 🙂

  1. SanMa: NO NIIN ON! 🙂 Onneksi! &amp;lt;3 Kyllähän mie olen ollut tosi tyytyväinen lähes aina, mutta kehitystä on kuitenkin tapahtunut ja nyt jälkeen päin katsottuna huomaa hyvin kaikkia pienia fiboja, joita on tullut tehneeksi. 🙂 Silmä on harjaantunut tosi paljon mm. pienten esineiden ryhmittelyssä ja myös valaistuksen asettelussa. Kodikkuutta on tullut lisää roppakaupalla vaikka tavaramäärä on pienempi nyt. Yksittäiset esineet ovat tarkemmin valittuja ja paremmin kokonaisuutta tukevia. Inspiraationa olen viime aikoina käyttänyt Kylie Minoque at Home-sarjan ideologiaa. Selkeyttä ja luxusta samassa paketissa! &amp;lt;3

  2. Joo, nättiä on aina ollut minunkin mielestä :). Sulla on ilmeisesti uusi kamera, kun kuvat ovat parempia. Harmi, kun kameralla ei saa sitä samanlaista tunnelmaa kuvattua, miltä luonnossa näyttää, uskon, että livenä teidän kodin kaikki sävyt sun muut ovat vielä kauniimpia. Huomioni kuvissa kiinnittyy nykyään melkein aina ensimmäiseksi ruokaryhmään, se on todella ihana 🙂

  3. SanMa: Tällä kameralla olen kuvannut joulusta asti, kun mieheltä sen lahjaksi sain. 🙂 Eli vanha kamera jo. Olen tosin yrittänyt opiskella kuvaihohjeita ja tapoja tytön mentyä nukkumaan. Vielä olen vaiheessa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee..Ruolailuryhmä on Anttilan valikoimaa (classiko pöytä, chic tuoli) ja olen siihen toi tyytyväinen. Ei moitteen sanaa. :)Kiitos sinulle ihana SanMa, kun olet kulkenut mukana matkassa alusta asti! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 🙂

  1. Anonyymi: Ne odottavat täytettä, jotka toivottavasti saan ensi viikon aikana. 🙂

  1. H: kiitoksia kovasti! &amp;lt;3 Olen todella otettu kaikista ihanista kommenteistanne! &amp;lt;3IHanaa kohta alkavaa viikonloppua sinulle H! &amp;lt;3 🙂

 4. Näyttää loistavalta! Uusi järjestys näyttää toimivalta ja sait laskutilan sisääntulon luo ;)Mukava myös saada näitä laajempia kuvakulmia asunnosta, näyttää meinaa niissä vieläkin paremmlta.

  1. enne: Tuo on kiva järjestys ja laskutilasta pelkkää plussaa. 🙂 Täytyy vakavasti harkita matalien Beståjen hankkimista sen peilipintaisen Malmin tilalle. 🙂

 5. Tosi kiva toi besta tossa eteisessä!! 🙂 Tällä hetkellä teidän koti on ihanempi kuin koskaan ennen! &amp;lt;3

 6. Heips, haluaisin tiedustella, onko minun mahdollista saada lainaksi jotain kuvaa, missä näkyy tuo laastin sävy blogiini (voit vaikka itse päättää kuvan). Kun olisin halunnut tehdä asiasta postauksen ja sinulla tuo väri on niin hyvin esillä kodissasi :). Olen tällä hetkellä lukijasi <a rel="external nofollow" href="http://www.nappinja.blogspot.fi&quot; target="_blank">www.nappinja.blogspot.fi</a> -blogini kautta (siellä muuten menossa suklaa+pipoarvonta :)), mutta tarkoitus olisi siirtyä toisen sisustuspainotteisen blogini (mihin kuva olisi tulossa) kautta, mikä löytyy osoitteesta <a rel="external nofollow" href="http://www.onnenhelmi.blogspot.fi,&quot; target="_blank">www.onnenhelmi.blogspot.fi,</a> kiiiitos etukäteen :)!

  1. JaNiKa: Tottahan toki saat lainata kuviani omassa blogissasi! 🙂 Laitoinkin sinulle kommentti-muotoisen vastauksen oman blogisi kautta. Eli pistä tuulemaan vaan. Ja tuo X487 Laastin sävy on todella kaunis, parempaa sävyä en seiniin keksi. 🙂

 7. Aivan ihanalta näyttää!! Mielestäni huikea parannus seinien maalaamisen jälkeen, ihan kuin uusi kämppä! Haaveilen jostain saman sävyisestä maalista, tosi hankala tehdä päätöksiä asian suhteen- kohta luovutan etsinnät ja lainaan teidän sävyä, tämä on meinaan ihan täydellinen ja näissä kuvissa pääsee todella oikeuksiinsa!

  1. Sofia: Kiitos ihanainen! &amp;lt;3Tein jonkin verran vertailuja erisävyisistä beigenharmaista maaleista ja tuo Laasti (X487) vaikutti parhaimmalta. En ole päätöstäni katunut sekuntiakaan vaan ilahduin todella suuresti maalin kuivuttua ensimmäisen kerran. Piti ihan itkeä tirautella täällä, kun olin niin onnellinen onnistuneesta valinnastani. :)Kokeile siis ihmeessä tätä sävyä, luulen ettet todellakaan tule pettymään. :)Maali on muuten sitten märkänä huomattavasti tummempaa kuin kuivuttuaan, joten älä säikähdä sitä tummuutta kun aloitat maalaamaan. 🙂

  2. Hassua olin ottanut palettiini täysin sattumalta tuon tismalleen saman Laasti x487:n!!! Teinkin juuri eilen siitä valmiiksi postauksen, sillä eri valoissa niin erilainen että melkein pelästyin sen liiallista kylmyyttä kirkkaassa valossa. En tajunnut että kyseessä oli täysin sama sävy kun teillä vaikka olenkin sitä ihaillut jo aiemmin. Nyt sain kyllä rohkeuden näistä kuvista lähteä tällä liikkeelle! Jeij°! 🙂 Ihanaa viikonloppua!!

  3. Sofia: Tuo laastin sävy vaihtelee hieman erilaisessa valaistuksessa. Meillä on itä-länsi suunnassa olevat ikkunat ja itäpuolen makuuhuoneessamme maali näyttää vaaleammalta kuin muissa huoneissa. Länsipuolella olevassa tytönhuoneessa maali näyttää hieman harmaammalta kuin muissa tiloissa. :)Mutta tykkään itse ihan hirmuisesti tuosta maalista, kaikkine sävyineen ja vivahteineen. &amp;lt;3Ihana viikonloppua sinulle myös! &amp;lt;3

 8. Tämä on kyllä hyvän mielen blogi 🙂 Mies työmatkalla, lapset nukkuu ja yön pimeys tuntui kolkolta. Melkein itkeä pillitin. Sitten muistin blogisi ja klik vaan tänne. Nyt hymyilyttää :)Kiitos blogistasi 🙂 Mä kans ihailen sun tarmoa ja energiaa, kuin pyörremyrsky kävisi läpi talon, mutta kaaoksen sijaan tuloksena on vielä kauniimpi koti 🙂

  1. Anonyymi: Aivan ihanan kommentin laitoit! &amp;lt;3 KIITOS KIITOS KIITOS! &amp;lt;3Olen aivan sanaton nyt, ja tunteilen täällä tippa silmässä. &amp;lt;3 Et arvaakaan kuinka paljon kommenttisi minulle merkitsee ja kuinka suurta iloa siitä saan. :´) *huokaus ja snif* &amp;gt;—– iso lämmin halaus sinulle—–&amp;lt;Hyvä että sain sinua piristettyä! Toivottavasti näet kauniita unia! &amp;lt;3

  1. -I-: Kiitos ihana -I-! &amp;lt;3Ja haaste vastaanotettu! &amp;lt;3Ihanaa viikonloppua!

 9. Voithan myös nostaa peilejä hiukan korkeammalle, niin nuokin kaapit käyvät eteiseen… Tosi kiva järjestys ja kaunis koti:)

  1. Anonyymi: Peilejä ei voi nostaa, koska niitä on neljä vieretysten ja eteisessä on osittain madallettu katto, jonka alla kaksi peiliä on. Siellä on vain 20cm tilaa katonrajan ja peilin yläreunan välissä. 🙁 Peilejä pitäisi nostaa 23 cm ja tila ei riitä. Muutoin sen olisin jo tehnyt, koska tykkään noiden kaappien korkeudesta. 🙂 Ehdin mittaamaankin jo, olisiko se onnistunut, mutta höh, ei pysty.Kiitoksia ihanasta kommentistasi! &amp;lt;3rentouttavaa kohta alkavaa viikonloppua! 🙂

 10. Nyt näyttää kyllä hyvältä tuo järjestys! Tästä ei voi kyllä varmaan enää paremmaksi mennä, aivan upea koti ja sisustus! Silmä lepää 🙂 Ja vielä nuo korkeat kynttilänjalat on piste i:n päälle tasojen päällä:) Hitsi kun olisi meidän kodissa enemmän tilaa, ostaisin heti tuon nojatuolin meillekkin!

  1. Veronica: Kiitos! &amp;lt;3 Ei tekisi pahitteeksi meilläkään olla muutamaa kymmentä neliötä lisätilaa. :)Nuo kynttilänjalat on aivan ihanat ja minusta myös hintansa väärtejä, vuoden ehdin pitämään ne ostoslistallani ja nyt kun ne on kotona, niin en kadu ostopäätöstäni. :)Tyttö ja mies on omineet tuon divaanin kokonaan, sohva ei heille enää kelpaa lainkaan. HIH 🙂 Mutta nyt sain ison sohvan sitten ihan itselleni ja siinä onkin mukava pistää lekotellen. :)Ihanaa viikonloppua!

 11. En ole ennen jättänyt kommenttia, vaikka luen blogiasi melkeinpä päivittäin. Täytyy kyllä sanoa, että teidän koti on todella kaunis. Nuo kaapistot peilien edessä on erittäin hyvät, eikä haittaa yhtään, vaikka vähän meneekin karmien yli! Mä rakastan korkeakiilto valkoista ja harmaan eri sävyjä. Meidän kotoa harmaata löytyy lähinnä seinistä ja uusimpana sävynä on tulossa myös tuo laasti;) Kiitos sun inspiroivan blogin! Lisäksi meidän kotona on ripaus mustaa ja aavistus luumua/purppuraa ja se on mun uusin maustevärivillitys!:) Vaikka meidänkin kodissa yleisilme on valkoinen, pidän siitä, että siellä täällä on mausteena jokin muu sävy.Kiitos kauniista blogista ja ihanaa viikonloppua!

  1. Anonyymi: Ihanaa että laitoit kommenttia tulemaan! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Kaunis kiitos sinulle! &amp;lt;3Laastin sävy on lähes täydellisyyttä hipova, joten loistavan valinnan teit! 🙂 harmaan sävyt ja purppura sopivat loistavasti yhteen, teidän sisustus kuullostaa aivan ihanalta. &amp;lt;3 ja valkoisessa onkin etuna se, että sen kanssa voi yhdistellä mitä tahansa, kuten mustassakin. :)Ihanaa viikonloppua myös sinulle! &amp;lt;3

 12. Ihanan näköistä &amp;lt;3Teidän kodin kimalluksesta tulee mieleen joulu (siis hyvässä mielessä, koska rakastan joulunaikaa yli kaiken).Nina

  1. Nina: Kiitoskiitos! &amp;lt;3 &amp;lt;3 :)Itse odotan joulua jo kuumeisesti ja valitsin värityksenkin jo, valkoista ja hopeaa. :)Mukavaa viikonloppua! &amp;lt;3

 13. Todella hyvännäköinen nyt. Kun nuita beståja on tuossa eteisessä niin antaa sellaisen vaikutelman ettei ihan ensimmäisenä astu keittiötilaan. Ja kun hankit ne matalammat niin avot! Minusta tuo &amp;quot;tavaroiden&amp;quot;lisäys on vaan plussaa, se yks kuva missä nuo upeta kynttilänjalat olivat bestån päällä, oli liian kliininen, ihana kun kehyksiä yms mukana, tuo kodin tuntua enemmän. -AnniH.

  1. AnniH: Kiitos kaunis! &amp;lt;3 Tuo olikin tosi hyvä pointti, että peilin edessä olevat kaapit tuovat vaikutelman ihan oikeasta eteistilasta. En tullut itse ajatelleeksikaan. 🙂 Ihanaa viikonloppua! &amp;lt;3

 14. Millainen strategia sinulla on huonekalujen siirtelyssä kun sitä niin paljon harrastat? :)-Marija

  1. Marija: Nyt mie en tajunnut sun kysymystä. 🙂 Aivot taitaa olla viikonloppu moodilla. HIH :)JOs tarkoitit että miten sen teen, niin kokonaisena niitä kanniskelen ja raahaan täällä kotosalla. Olen aika vahva mimmi. ;)Jos tarkoitit että miksi, niin siksi että tykkään vaihtelusta (on varmaan jo aika selvää :D) ja olen kokeilunhaluinen. 🙂

 15. Aivan ihanaa!! Olen lukenut blogiasi nyt muutaman kuukauden ja aivan koukuttunut!Tuo seinällä oleva tarra on aivan upea!! Mistä olet sen hankkinut.Kaunista, silmä lepää 🙂

  1. Anonyymi: Suuri kiitos kivasta kommentistasi! &amp;lt;3SEinällä oleva tarra on wallstyle.fi verkkokaupasta ja siitä on tulossa tänään erillinen oma postaus. 🙂

 16. Heh, tarkoitin siis että miten sen teet 😀 Itsellä tullut joskus mukavia naarmuja lattiaan kun on jotain huonekalua siirtänyt raahaamalla. Joskus olen kuullut semmoisesta että hivuttaa mööpelin ensin maton päälle ja raahaa sen maton avulla paikasta A paikkaan B, ajattelin että jos sinulla olisi joku vastaava vinkki 🙂

  1. Anonyymi: Hih, :)Olen laittanut kaikkien kalusteiden jalkojen alle ne sellaiset huopatassut (pyöreät huopatarrat) ja kalusteesta ei tule naarmuja vetäessä parketilla. Painavimmat tavarat siirrän pois kaappien sisältä ennen siirtoa ja vetoliikkeen teen kaapin metallisesta jalustasta vetäen, ettei kaluste kärsi (bestå-kaapit). Sohva on tosi painava, mutta niiden huopatassujen vuoksi sekin liukuu helposti parketilla. :)Joskus kauan aikaa sitten kun oli muovimatto lattiamateriaalina, niin silloin oli pakko jo kantaa tavarat tai siirtää ne ensi matolle ja sitten vetää mattoa. Muovimatossa on erilainen kitka, eikä auta vaikka olisi huopatassut kalusteiden jaloissa.Tosi painavia (yli 60kg) painavia tavaroita suosittelen kyllä kantamaan kantoavun kanssa, mutta sitä kevyemmät siirtyy helposti vain huopatassujen avulla. 🙂

 17. Miia, sä teit sen taas! &amp;lt;3 Ihan mieletön idea siirtää Beståt (ostaa ne matalemmat) tuohon teidän eteiseen, toimii ja todella hyvännäköisiä siinä! 🙂 Ihan kadehdin tarmokkuuttasi ja idearikasta mielikuvitustasi&amp;lt;3 oot huippu! &amp;lt;3

  1. Piia: HIh, kiitos kiitos! &amp;lt;3 Minulla on välillä tälläisiä vauhtipäiviä. :)IHanaa viikonloppua sinulle Piia! &amp;lt;3

 18. Aivan mielettömän upea koti, ja eteinen, ja kaikki &amp;lt;3 Ihana ihana ihana &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3T Soili / design mertanen koti -blogista

  1. Soili: Kiitoksia paljon kehuista!!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 :)Ihanaa viikonloppua sinulle Soili! &amp;lt;3

 19. HEI: löysin tänne Suvisvillan kautta ensikertaa. haluaisin tietää, mikä on seinien harmahtava(?)väri. Olen etsinyt sopivaa &amp;quot;vaaleaa&amp;quot;, muttei valkoista ruokailutilan seinään, enkä pysty päättämään… tuo näyttää kauniilta! kiitos

  1. Virpimaarit: Meidän seinät ovat kauttaaltaan maalattu Tikkurilan sävyllä X487 (nimeltään laasti). Olen 110% tyytyväinen tuohon sävyyn, sopivan viileä ja silti lämmin, harmaan ja beigen sekoitus.Maali näyttää purkissa ja seinässä märkänä tummemmalta, kuin se kuivuttuaan on. Älä säikähdä tätä, jos päätät kokeilla laasti-sävyä. 🙂 Lopputulos on kaiken arvoinen! &amp;lt;3

 20. Hei! Valtavan ihana sisustus! Pakko kysyä vielä lisätietoja Iken kaapeistasi, kun valikoimaa on niin valtavasti.. Eli minkä kokoiset Bestå kaapistot sinulla on nyt upeiden peilien edessä? Olen itse harkinnut olohuoneeseen Bestå kaapistoa ja tuo kokoluokka voisi olla juuri sopiva. Kiitos hurjasti!

  1. Pumpuli: Kiitoksia kovasti kehuista! &hearts; *punastelua* :)<br />
   <br />
   Eteisessä on kaksi 120cm leveää ja 64cm korkeaa kaappia. neljä 60x64cm kokoista Bestä Tofta-ovea ja kaksi metallista jalustaa leveys 120cm. Kaappien mitta yhteenlaskettuna on leveys 240cm, korkeus 74cm ja syvyys 40cm. :)<br />
   <br />
   Suosittelen hankkimaan matalan kaapiston päälle valkoisen lasilevyn, joka samalla suojaa rungon pintaa, että antaa mielikuvan kokonaan korkeakiiltovalkoisesta kaapista. Itselläni ne on ostoslistalla (myydään kokoja 120cm ja 180cm leveydellä). <br />
   <br />
   Jos teille ei mahdu kahta 120cm kaappia rinnakkain, niin vaihtoehtona on ottaa yksi 120cm levyinen ja toinen 60cm levyinen. Silloin kokonaisleveys on 180cm, mutta on edelleen näyttävä ja tilava. Siihen sopisi se yhtenäinen 180cm kokoinen lasilevy päälle, joka yhdistisi kaapit lähes saumattomasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *