Etsintäkuulutetaan lattia-mallinen kynttilänjalka

Olen etsiskellyt korkeaa viisi-sakaraista hopean sävyistä kynttilänjalkaa jo vuosikaudet. Olin vuonna 2006 ostamassa sellaista Hemtexistä, mutta kuljetusongelman vuoksi en sitä silloin kotiuttanut ja myöhemmin ne olivat jo loppuneetkin. Nyyh.

Olen ihastellut Sisustus ja Sepustus-blogissa monesti tätä Hemtexin kynttilänjalkaa ja ehdotellutkin blogin kirjoittajalle Soilelle, että jos tahtoo omansa myydä, niin täällä olisi ostaja valmiina. HIH 😉

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-08+kohtee

Zelected By House-kotikutsumyyntinä olisi mahdollista tilata samanlainen kynttilänjalka, mutta kutsujen järjestäminen ei ole ajankohtaista (juuri pidin kilpailevan yrityksen Perfect Homen kutsut :)).

Ulkomaisista verkkokaupoista tuollaisia löytyisi yllin kyllin, mutta olen niin arka tilailemaan maailmankaupoista (huono kokemus taustalla).

Löytyisikö teiltä keneltäkään ylimääräiseksi jäänyttä samanlaista kynttilänjalkaa??? Merkillä ei väliä, on sitten Hemtexistä tai jotain muualta. 🙂

Viestiä voi minulle laittaa __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi

Kynttilänjalka löydetty ja saan sen ensiviikolla!!! <3 <3

Tuhannesti KIITOS kaikille avusta! Ootte aivan ihania! <3

18 kommenttia “Etsintäkuulutetaan lattia-mallinen kynttilänjalka

 1. Hei! Jotexin verkkokaupassa on ollut saman tyylisiä kun itsekkin haaveilen samanlaisesta. =) T: Suffeliini

  1. Suffeliini: Niimpäs olikin. 🙂 Harmi että toimitusaika on vasta 15.12. 🙁 Malttamattomana tarvitsisin omani jo aikaisemmin. Mutta jos ei muualta satu löytymään, niin pakko sitten tilata tuo ja toivoa että se myös saapuu ennen joulua. 😉 Kiitos sinulle! &amp;lt;3

 2. Moikka, joskus oon nähnyt vastaavia Sian kynttilänjalkoja Ison Omenan Pink Boudoir:ssa Espoossa 🙂 Olivat muistakseeni silloin alessa, joten en tiedä oliko tuote poistumassa vai vaan muuten alessa 🙂

  1. Jenni: Ainakaan googlella en löytänyt ja Askon Sia-valikoimassa ei myöskään ollut. On varmaan ollut vanhempaa mallistoa, kosa on alennettu. Himpattinen, kun en löytänyt tuota aikaisemmin. 🙂

 3. Onko teillä päin Tarjoustaloa? Siellä näin jonkun aikaa sitten juuri samanmoisen, korkean lattiakynttilänjalan, hintakin oli muistaakseni siinä 50 euron hujakoilla, eli ei paha noin näyttävästä jutusta.

  1. tiina: On kyllä tarjoustalo suht lähellä, siellä on tosin suppea sisustusvalikoima verrattuna muihin myymälöihin. Ajattelin käydä ensi viikolla katsomassa löytyisikö lähimyymälästä sitä. 🙂 Tuhannesti kiitoksia vinkistä!!!! &amp;lt;3

 4. Hei! Tuolla Elloksella on nyt 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta. Ite kävin äsken klikkaileen tuollaisen hopean lattiakynttelikön kotiin ja pari tyynyliinaa, hinta jäi alle 90 €. Toimituskulujakaan ei tullut.

  1. H: Kävinkin kurkkaamassa Elloksella ja siellä on sama toimistusaika kuin Jotexilla. Jalka tulisi vasta 15.12. Nyyh. Jos ei muualta löydy tämän kuun aikana niin naputtelen sitten tilauksen sisään. :)Löysin kyllä paljon muuta ihanaa Ellokselta (ou mai gaad sentään :D) ja niistä varmaan postailenkin kohta. 🙂

  1. Outi: Huutis ja tori on katsottu läpi. Sielä ei ainakaan suht loogisilla hakusanoilla etsittäessä löydy lainkaan. Tuota Katriinaa en ollut huomannut / löytänyt ja soitinkin sinne just hetki sitten, kysyäkseni sen korkeutta (pitäisi olla noin 100cm vähintään). Myymälä oli jo kiinni ja auki seuraavan kerran tiistaina, joten soittelen sitten uudelleen. 🙂 KIIIIIITOOOOS OUTI! &amp;lt;3Ebayta vierastan, en tajua sen logiikkaa lainkaan, joten sieltä en uskalla ostaa mitään.

 5. Vastaavanlainen on ollut myynnissä ihanassa sisustusliikkeessä Tapanilassa Mosa Interiörissä!

  1. Anonyymi: Autottomana minun on vaikea saada toimitettua noin iso pakettia julkisilla kulkuvälineillä espoosta. 🙁 Muuten hyvä vaihtoehto. 🙂

  1. Anonyymi: Kodin1:sen jalka taisi olla SIA Home Fashionin valikoimaa??? Harmi, että sitä ei enää saa. Mutta onneksi löysin samanlaisen toisesta verkkokaupasta ja se lähtee matkaan oletettavasti huomenna (toivon ainakin). :=)

 6. Kuinka sattuikaan näin samaan saumaan! Eilen selasin huutista etsiessäni itselleni samanlaista kynttelikköä. Yksi sieltä löytyikin. Muistin nähneeni sellasien sinun blogissa ja tulin tarkistamaan asiaa… Sit sulla onkin ihan oma postaus asiasta viimeisimpänä! 😀

  1. Mirva: HIH, kävipäs sattuma. 🙂 Itsekkin kolusin eilen kuumeisesti huutonettiä mutten löytänyt ainuttakaan. Onneksi sain vinkin ja löysin samanlaisen toisesta paikasta. 🙂 Huusitko sie sen Huutiksen kynttilänjalan omaksesi??? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *