Apuva iik, Hulluille päiville lisätty uusia tuotteita

Kävin hetki sitten vielä varmistamassa Stockmannin verkkokaupan Hullari-valikoiman ja mitä huomasinkaan, no uusia juttuja oli ilmestynyt vaikka kuinka. Kääks, aikeissani oli huomenna ostaa vain Kartellin Stone-jakkara Avan huoneeseen, mutta Iitala Tools-kattilasarja menee kyllä tärkeysjärjestyksessään ylemmäs. Myös Villa Stockmannin metallisia valokuvakehyksiä oli ilmestynyt…

507483c3c98c7e5626000098.jpg

Yllä olevaan kuvaan onkin listattu huomisen hittituotteeni tärkeysjärjestyksessä, joita kenties lähden ostamaan nettikaupasta. Kattilat olisivat tosi hyvä hankinta hinnankin puolesta (älytön tuo hinta, säästäkää mulle yksi setti jookos?! :D), samoin Stone-jakkara. Untuvatyynylle olisi tarvetta myös ja juuri tuossa jättikoossa 60x80cm. Kehykset ja leikkuulauta ovat vaan extraa…

Käykäähän tekin valmiiksi katsomassa läpi lopullinen nettikauppavalikoima, jotta osaatte hyökätä heti klo 8.00  suoraan suosikkituotteenne kimppuun! Ja vaikka ehkä itse jäänkin nyt tyhjin käsin tämän seurauksena, niin vinkkaan teille vielä että kirjautukaa nettikauppaan sisälle tunnuksillanne jo hyvissä ajoin ennen klo 8.00, jotta kaupanteko ei tyssään sisäänkirjautumisongelmaan (mulle käynyt usein alemyynnin aikana).

Nettivalikoimaan pääset TÄSTÄ!

Peukut pystyyn ja kellot soimaan aamua varten! Kauniita unia kaikille!

*Postaus sisältää mainoslinkin!*

EDIT 10.10 klo 8.35:

Jepskukkuu, eipä tullut ostosten teosta mitään. 🙁 Ensin verkkosivuille ei päässyt lainkaan ja kun viimein pääsin niin kaikki ostoslistani tuotteet oli myyty loppuun. 🙁 Pettymys on järkyttävän suuri, kuten varmasti monella teistä jotka jäitte nuolemaan näppejä. 🙁 

51 kommenttia “Apuva iik, Hulluille päiville lisätty uusia tuotteita

 1. Valmistauduttu on ja töihinkin pitää lähteä tuntia aiemmin, että ehtii siellä sitten aukaista yhteydet 😀 Omat listaukset tehty ja mullakin houkuttelis tuo kattilasarja. Meillä on kaksi noita Iittalan tools kattilaa ja ne on ihan ylihyvät. Mulla lisäksi listalla olisi Uggit, tosin kokemusta koosta ei ole joten joudun ostamaan mututuntumalla. Mutta jostain luin, että olisivat normaalia isompaa kokoa, en tiiä, sittenhän sen näkee kun paketti saapuu 🙂

  1. Johanna: Olen kuullut Iittalan Tools-sarjasta vain ja ainoastaan hyvää. Meiltä löytyy heidän paistinpannu ja ainakin se on lunastanut kaikki odotuksemme. Kattiloita olen jo pitkään miettinyt ja nuo Toolsit palaavat aina kummittelemaan. Nyt on kyllä niin hyvä hinta laitettu tuolle setille, että olisi tyhmää jättää se käyttämättä jos kuitenkin juuri nuo aikoo ostaa. 🙂 Toivottavasti ehdin ne ostamaan. Samoin harkitsen vakavasti, että klikkaan myös tuon Stonen ostoskoriini ja kotimatkalle. Kalliiksi tulee kertaostos, mutta toisaalta jos ne ostan enivei, niin olisi hölmöä jättää Hullujen päivien tarjous käyttämättä.<br />
   <br />
   Taitaa kyllä jäädä loppupäivien shoppailut tekemättä ja varsinkin Rondo-lampunjalka ja iittalan Jars-purkit jäävät harmittamaan. Höh. Nyt vaan peukut pystyyn, että huomiselle riittää kattiloita. 🙂

  2. Ainiin, unohtui. Mun ystävällä on UGGeja ja hän sanoi että kannattaa ottaa normaali koko. Jos jalka on tosi kapealestinen, voi kenkä hieman hölsyä jalassa, mutta normaalilestille se on hyvä ja tukeva. Ja varsi ei ole lötkö, vaikka se ulkopuolisena saattaa näyttää siltä. 🙂

 2. Heippa Miia! Osaatko sanoa mitä maksutapoja hulluilla päivillä verkkokaupan puolella on käytössä, onko mahdollista postiennakko-tilaukseen?<br />
  Palkka kilahtaa tilille vasta ensi viikolla joten tämä tyttö taitaa missata koko hullarit, nyyh! :(<br />
  Olisi niin kiva jos postiennakolla saisi, hitsinvitsi kun ei tiedä onnaako..

  1. marke: Tools-setti on verkkokaupan puolella, jonne ei taas pääse tällä hetkellä. Ei siis ole kuvastossa lainkaan, josta pystyy nyt tekemään ostoksia. 🙁 Pääsin noin 8.30 verkkokaupan puolelle ja niitä kattiloita ei enää ollut. 🙁 Tosi huono tuuri kyllä nyt… ja varmaan tosi monella muullakin. 🙁

 3. Voi harmi olen kohta tunnin yrittänyt tehdä ostoksia sain tavarat ostokärriin,mutta sitten kun yritin mennä kassalle sivut kaatui, miksiköhän eivät sitten satsanneet tuohon puoleen ,koska oli arvattavaa että meitä täällä kaukana asuvia on paljon jotka myös haluaisivat tehdä noita ostoksia. Tiedän että sinulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, mutta kun kiukuttaa ;(<br />
  Otin töistä vapaata ihan näitä ostoksia varten…

  1. minä: Itse laitoin kellon soimaan jo seitsemäksi ja tietysti tänä aamuna tyttö olisi tahtonut nukkua pitempään, mutta heräsi kiukkuisena mun herätyskelloon. 🙁 Luulen että Stockmannin väki on ollut valmiudessa verkkokaupan kanssa, mutta kävijämäärä on päässyt pahasti yllättämään. Eivät varmaankaan laskeneet, että myös myymälöiden ulottumattomissa olevat tulevat ostoksille. 🙁 Kenties vika saattaa olla myös palvelimessa, joka ei ehkä pystynyt suodattamaan noin suurta kävijämäärää tilaajatietoineen. Mene ja tiedä…<br />
   Tuotteita olisi myös saanut olla paljon enemmän kappalemäärissä, nyt kaikki kivat jutut myytiin 20 minuutissa. 🙁 Gantin pyyhkeet ja CK:n valkoinen kylpytakki, sisustusjutut yms. kaikki loppu. Nyyh. :(<br />
   <br />
   No, sen verran annan Stockmannille kuitenkin armoa, että tämä oli ensimmäinen Hullut Päivät nettipuolella ja tästä varmasti ottavat opikseen ensi kertaa varten. 🙂 Keväällä uusi yritys… (ja huomenna se Rondo-lampunjalka… =D).

  2. iilmoitan vaan ilmoittelee, että sain toivomani ostoksen tilattua myymälän kautta.<br />
   Hyvää palvelua Hullujen päivien hulinoista huolimatta tuolla Stockalla!!

   1. LittleB: Ihan super hienoa, että ehdit ostoksille!!! 🙂 Mitä kaikkea ostit? :)<br />
    <br />
    Minuu jäi harmittamaan kovasti se Tools-kattilasarja ja Stone-jakkara, en ehtinyt apajille ennen kuin ne oli loppu. Snif. :´(

   2. Pienet ostokset vain; yhden Kivi-tuikun, toppatakin ja ponchon 🙂 Postasinkin jo aamulla ne onnessani 🙂 <br />
    Harmi et sulle kävi noin 🙁 ihan tylsää.

  1. markelle vielä: Tools-kattilasarjaa kuulemma on vielä nettikaupan puolella, eli jos olet kuulolla niin yritä päästä sinne sisälle katsomaan…. 🙂 Vielä on siis toivoa! &hearts;

 4. Mää sain ainoastaan Stone jakkaran, kaveri kärkkyi sitä Stockkalla, mutta toimitusaika sille 6-8 viikkoa. Ehkä siis jouluksi tulee 🙂 Verkkokaupassa yritin epätoivoisesti ni kaikki haluamani tuotteet loppuunmyyty. Ei mennyt putkeen tällä kertaa 🙂

  1. Johanna: Stone on &hearts; &hearts; Ihanaa että sie kerkisit sen saamaan. 🙂 HUiiii, ikä toimitusaika myymälässä, jaix. No, toisaalta se on kuitenkin sen verran edullinen että kannattaa mielestäni odottaa. Ja ihanaa että kuitenkin myymälästä ostaminen onnistui, ja tilaavat niitä lisää. 🙂

 5. minä sain kyllä klikattua juuri äsken sen Tools setin ostoskoriin, en kyllä sitä tilannut katsoin vain.. ja näyttää olevan vielä? ainakaan ei lue että olisi loppu ja sai ostoskoriin sen laitettua.ajattelin vain sanoa.. 🙂

  1. elluu: Siis mitä ihmettä ja kummaa??????? Minä pääsin kerran sinne itse verkkokaupan puolelle ja siinä oli MYYTY VERKKOKAUPASTA. Mitäs hemmettiä???? :(<br />
   <br />
   No yritän päästä sinne uudelleen, kuvastotuotteissahan sitä ei edes ole. Nyyh. :(<br />
   <br />
   Voi kettu repolainen, jos en tuota Toolsia saa….. ÄRRRRRRRRR!!!!!!!

  2. onpa kummallista :O koska vieläkin kun tarkistin nii näytti että niitä on.. ja menin tuon sinun linkin kautta.. koska ko menin stockmannin sivuille itse niin en pääse muuta kuin vain siihen kuvastoon, en päässyt verkkokauppaan mutta tuon linkkisi kautta pääsin sinne ja siellä niitä vieläkin on niitä tools. seja 🙂 toivottavasti saat omasi!

  3. Elluu: Mie en pääse vielä, suoraan joudun edelleen sinne kuvastoon. Hitto. Mulla kolme eri selainta raksuttaa jos joku pääsisi sisälle, mutta ei. 🙁

  4. Elluu: jep, nyt pääsin. Tosta mun sivubannerista. 🙂 Thanks. Nyt odotan että keittiö-osasto lataa…. 🙂 KIIITOOOS!

  5. Alempi uutiskirje-banneri toimii. 🙂 Nyt Tools ostoskorissa ja kassalle raksuttaa. JIPPIIIII mie saan ehkä Toolsit. 🙂

  6. Tyssäsi kassavaiheeseen ja heitti ulos. 🙁 Nyt en enää jaksa taistella. Katson illemmalla uudestaan onko kattilasarjaa jäljellä. Jos ei ole, niin ei voi mitään sitten. 🙁

 6. No ei mennyt kuule putkeen täälläkään. Kaikki loppuunmyyty mitä olisin halunnut. Aamulla ei toivoakaan että olisi päässyt kauppaan ja sitten kun pääsin ja menin tuotteen kohdalle minkä olisin halunnut, niin se nakkasi minut ulos. Sitten mun pitikin lähteä kouluun.. Kiukuttaa 🙁 Itsekkin katselin tuota kattilasettiä! Se on kyllä ihana &hearts; Ainut mitä nyt mietiskelen on se hackmanin gourme veitsisetti, mutta taidan ostaa sen koko setin telineellä joululahjaksi 🙂 No parempaa tuuria huomiselle!

  1. Fanni Pauliina: Pääsin äsken sisälle verkkokauppaan ja Tools-settiä kai oli vielä. Ainakin sain klikattua sen ostoskoriin. Siihen se sitten jäikin, yritin kirjautua sisään ja selain jumittui kunnes heitti mut ulos kokonaan. Uusi yritys vei taas kuvastoon. 🙁 En mie jaksa enää…. <br />
   <br />
   Menen illemmalla uudelleen katsomaan, josko ruuhka olisi helpottanut ja Toolseja vielä jäljellä. Jos ei ole, niin ei voi mitään. Kartellin Stone-jakkara jäi harmittamaan myös. No, nopeat syövät hitaat ja vaikka olin kyllä tosi ajoissa niin nettikauppa ei tykännyt musta. :)<br />
   <br />
   Tavaraa se vaan toisaalta on, joten säästyipä rahat sitten. 🙂

 7. kyllä sitä Toolsia näyttää vielä olevan. Ihmettelin ensin, että miks se menee kokoajan siihen kuvastoon mutta sitten laitoin googlen kautta stockmann niin pääs suoraan sivuille.

  1. Tuuli: Nyt tuonne verkkokauppaan pääsee! 🙂 Aikaisemmin ei onnistunut edes googlen kautta. Vielä kun pääsisi ostoskoriin kirjautumaan niin avot. 🙂

  1. marke: loistavaa! Sie sait Toolsit. 🙂 yritän itse nyt uudelleen, jos minäkin saisin omani. 🙂

 8. Kävin itse kurkkaamassa juuri sitä CK-kylpytakkia ja se ei taidakaan olla valkoinen vaan vaaleanharmaa? Ja niitä molempia, sekä tummaa, että vaaleaa harmaata oli vielä jäljellä.

  1. heli: ai se oli vaaleanharmaa, mistä ihmeestä sain päähäni että se on valkoinen…. HIH 🙂 No vaaleanharmaakin voisi olla kiva. Se vaaleanharmaa /tai valkoiseksi luulin, oli aikaisemmin netistä loppu, onkohan tullut lisää???? 🙂 Kiitos vinkistä! &hearts;

 9. Itsekkin keräsin tavarat muutaman kerran koriin, pääsen kassalle ja sitten tulee vasta ilmoitus että seuraavat tuotteet loppu. 🙁 Sivuilla näkyy, että löytyy, mutta maksuvaiheessa saa tietää että ei ole. Menipä tässä aamusta pari tuntia hukkaan. Sivut jumittaa myös. Tosi ärsyttävää. Saa nähä miten nuo sivut huomenna pelaa? Kai ne arvasivat mikä ryysis sivuilla tulisi Hullujen Päivien aikaan olemaan että olisivat varautuneet .Saisi Stockman hyvittää kämmäilyä lisäämällä tavaraa ja aikaa ;).<br />

  1. Torkkuja: Aika hankala aloitus kyllä oli, mutta hyvin saivat korjattua ongelmat lopulta. 🙂 Huomenna varmasti kaupankäynti sujuu paremmin jo heti aamusta. Itse jäin ilman Kartellin Stone jakkaraa, mutta sain onneksi sen Tools-kattilasetin lopulta tilattua. 🙂

 10. Hei! Kävin juuri äsken selaamassa Stoccan sivuja ja ainakin minuutti sitten siellä oli vielä tuota Toolsin ihanaa kattilasarjaa jäljellä. Eli Miia, jos et ole vielä sitä saanut niin nyt voisi vielä lykästää:)

  1. HM: Sain oman Toolsini tilattua päivällä. 🙂 Nyt vaan odotellaan pakettia se 1-2vkoa. Uusille kattiloille on hurja tarve. Olen niin iloinen nyt, vaikka Stone-jakkara menikin sivusuun. 🙂

 11. Meillä meni hullunjen päivien ostokset niin, että mies juoksi ympäri kauppaa ja mä annoin puhelimessa ohjeita mitä pitää ostaa 😀

  1. Päivi: Ihana mies sinulla kun jaksoi juoksennella hirveässä ryysiksessä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Löytyikö kaikki tuotteet mitä pitikin?? 🙂

 12. Mä olin verkkokaupassa kahta vaille 8 mutta en päässy ees kirjautuu sisään joten sinne meni ihanat saappaat 🙁 no säästypä rahat!

  1. Jennifer: Mä pääsin sisälle ihan hyvin, mutta minuuttiia vaille heitti mut pihalle. Ja sitten en nää tunteihin päässyt takaisin. 🙁 Sinne meni stone-jakkara. <br />
   <br />
   Onneksi ihania saappaita ja jakkaroita saa hyvään hintaan toistekin, joten haitanneeko tuo nyt niin kovasti. 🙂 Itse ajattelen, että Stone-jakkara ei ollut meille edes tarkoitettu koska noin huono tuuri kävi. 🙂 Ehkä ne saappaat ei olisi sittenkään ollut niin kivat…. vielä paremmat varmasti hyppäävät esille nurkan takaa tuota pikaa. :)<br />
   <br />
   ihanaa iltaa sinulle Jennifer! &hearts;

 13. Voi elämä, tilasin tänään yhden huivin eilisten ostosten lisäksi. Onneks tajusin laittaa kuitenkin sähköpostia ja kysyä että yhdistyykö tilaukset, niin eipä voida yhdistää! Jokaiselle tilaukselle omat kulut! Neljän euron huiville olisi tullut 5,90 toimituskuluja, hohhoijaaaaa, ja sivut tietty taas jumissa ettei pääse ees peruun tota tilausta. Mnei vähän maku… No eipä tartte enää loppuja tarjouksia vilkuilla 🙂

  1. LittleB: Muistan joskus alennusmyyntien aikaan kysyneeni Stockalta, että voinko lisätä jo tehtyyn tilaukseen jonkun jutun, joka unohtui tilata. Ei onnistunut, koska jokainen tilaus käsitellään heti. Periaatteessa ymmärrän Stockmannia, koska heillä on kuitenkin melko nopea toimitusaikakin (normaalisti 3-5pvää ollut), mutta tietty joustamisen vara olisi hieno lisäpalvelu. 🙂 Jos asut myymälän läheisyydessä, voi kuluttomasti noutaa tilaamansa paketin lähimyymälänsä asiakaspalvelupisteestä. Siitä tosin ei ole hyötyä, jos välimatkaa on paljon. Olisiko sinulla joku kaveri / tuttu / perheenjäsen, joka voisi omaan tilaukseensa lisätä sinun huivin??? 🙂

  2. Nooo tuleehan näitä huiveja, ja varmasti paljon muutakin mihin höynähtää 😀 Kunhan nyt saisi peruttua tuon huivitilauksen vielä.

  3. LittleB: Aina tulee uusia ihania juttuja (ja niitä heräteherkkujakin =D). Jos tilausta ei voi peruuttaa, niin palauta se kokonaisuudessaan. Silloin ei tarvitse maksaa postikulujakaan. 🙂

 14. Minä sain tilattua aamulla Rondon ja varjostimen ilman ongelmia. Tilasin myös saman Tools-setin kuin sinäkin samaan pakettiin. Kiitos hyvistä vinkeistäsi, makuusi voin aina luottaa! :)<br />
  <br />
  Hyvää päivänjatkoa!

  1. Joanna: Kiitoksia kivasta kommentistasi! &hearts; Itse käväisin nettikaupassa kymmenen aikaan ja Rondot olivat jo loppuneet. Muuten olisin itsekin ostanut sellaisen (kolmannen, olohuoneeseen). <br />
   <br />
   Mukavaa päivää sinulle Joanna! &hearts;

 15. Itse laitoin aamulla kellon soimaan kärkkymään Rondoa. Pääsin kirjautumaan ongelmitta ennen kahdeksaa ja sain klikattua Rondon ostoskoriin. Olin äkkiä menossa kassalle maksamaan mutta sivut jumitti joten yritin uudestaan ja sitten hyppäsikin sivulle mistä pääsee kuvastoa selaamaan. Kun viimein klo 8.08 pääsin sivuille Rondo oli loppuunmyyty :(( Harmittaa niin vietävästi! Arghh.

  1. salla: No voehan sanonko mikä! Ärgh ja murrrr…. Tiedän niin tuon tuskan, itse nyyhkin Stonen perään edelleen. Sen saamatta jääminen jäi kaivelemaan, ihan yllättävän paljon… :(<br />
   <br />
   Onneksi Stockalla on tuo Rondo ollut tosi usein hullaritarjouksessa, joten keväällä ehkä uusi yritys vai mitä??? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *