Inspiraatiota…. isosti!

Pinterest todellakin koukutti ja olen viettänyt siellä tänään hetken jos toisenkin. <3 Olen löytänyt satoja upeita kuvia, jotka kolahtavat minuun ja lujaa… Olen aivan haltioissani kaikista löytämistäni inspiraatiokuvista ja ajatukset juoksevat tuhatta ja sataa. Pitkästä aikaa luovuuteni on huipussaan ja varsinkin joulun sisustusta varten päässäni on vähintään miljoona suunnitelmaa… 🙂

Tässä pieni maistiainen muutamasta omasta Pinterest-kuvakansioistani:

Christmas Inspirations

507887b7c98c7e2e09000002.jpg

Inspiring Decorations From Others

507887bbc98c7e364700001a.jpg

OKV – Dreaming Of… haaveilulista

507887c2c98c7e4f3c000021.jpg

Sisustusjuttujen ohella olen myös tehnyt muutaman toisenlaisen kuvakansion, jossa itselleni tärkeitä ja kiinnostavia aiheita, kuten…

My Passion – Dancing

507887bec98c7e835c00000d.jpg

My DreamHair

50788988c98c7e4f3c000026.jpg

Tulossa on ainakin vielä muotiin ja pukeutumiseen liittyvät kansiot ja aikomuksena onkin kuvailla jatkossa omia asukuviani tuonne PInterestin puolelle. 🙂

Yllämainittujen inspiraatiokansioiden lisäksi PInterestistä löytyvät myös blogini parhaat kuvaherkut, jaoteltuna huoneittain…

OKV Decor

50788ba2c98c7eb467000071.jpg

OKV Living Room

50788bdfc98c7e086800001b.jpg

OKV Bedroom

50788c1fc98c7eff44000009.jpg

OKV Daughter´s Room

50788c5dc98c7e1762000044.jpg

OKV Christmas

50788c98c98c7e2e09000027.jpg

Meidän ilta on ollut laiskan puoleinen, tyttö on nukkumassa (huom meni jo klo 20.00!!!), minä Pinterestissä ja mies katseli omalta koneeltaan vanhoja sarjoja. 🙂 Ihanan hiljaista ja rauhallista menoa meillä kerrankin, unelmieni perjantai siis! <3 <3 <3

Huomiseksi lupaan unohtaa Pinterestissä roikkumisen ja tehdä teille ison ja kivan postauksen! 😉

Huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Inspiraatiota…. isosti!

 1. Sullahan on jo miljoona kuvaa siellä napsuteltuna 😀 Koukuttavaa hommaa! Harrastatko säkin balettia?

  1. LittleB: Ei malttanut lopettaa ollenkaan pinnailua kun vauhtiin pääsi. 🙂 <br />
   <br />
   Tanssiminen on aina ollut rakas harrastus, joka tosin on jäänyt kokonaan viime vuosina työn ja raskauden vuoksi. Ollaan kyllä tytön kanssa kotosalla tansahdeltu ja olen hälle opettanut balettiasentoja ja pikkujuttuja. HIH 🙂 Tyttökin on hurahtanut tanssimiseen ja joka päivä jamittelee musiikin tahdissa. <br />
   <br />
   Itse olen siis tanssinut koko pienen ikäni, baletti tosin oli lähinnä tekniikan puolelta se juttu, tutu-hameen kanssa en siis ole lavoja koskaan ottanut haltuuni. HIH 🙂 Show-tanssi oli se oma juttuni ja siihen kuului laidasta laitaan tanssityylejä (jazz, baletti, disco, lattarit, hiphop, vähän breakdancea, funky….).<br />
   <br />
   Odotamme kun Ava on 3-vuotta ja sitten mennään yhdessä sekä satubalettiin että äiti-lapsi ryhmään. Ja keväällä ajattelin ängetä uudelleen tanssitunneille ihan yksinänikin. :)<br />
   <br />
   Tanssitko sinä pelkkää balettia vai myös muita tyylejä? 🙂

  2. Oiii siellä on siis kehittymässä pikkuballerinakin 🙂 ihanaa &hearts;<br />
   Mulla on tällä hetkellä vaan baletti, viime vuonna oli rinnalla myös nykäri, mutta tänä vuonna jouduin jättään sen pois kun tunti oli niin huonoon aikaan mulle. Ensi syksynä ois toiveissa taas saada joku toinenkin tanssi baletin lisäksi ohjelmaan.<br />
   Ja voih, miten ihanaa ois saada omia tanssikuvia &hearts;

  3. LittleB: Meidän Ava on ihan hirmuinen tanssifani. 🙂 Viikon kohokohta on torstain Dance. Neiti jammailee läpi koko ohjelman mainostaukoineen. Täällä on imitoitu breakdancea ja lattareita, hyppyjä, piruetteja ja vaikka mitä. HIH 🙂 Mutta eikös se niin mene, että mitä mamma edellä niin tyttö perässä… :)<br />
   <br />
   Omat tanssikuvat kehiin!!! Itse ajattelin mustavalkoisia ja kasvottomia kuvia, sellaisia siluetteja ja sitten myös sellaisia jossa seison kauempana ja kamera kuvaa mun selkäpuolta ja ympärillä olevaa miljöötä… 🙂

 2. Täällä toinen Pinterestiin hurahtanut =D<br />
  Siellä on aivan ihania kuvia ja saa tosi kivoja inspiksiä 🙂

  1. Wanilja: Ihan mieletön tuo Pinterest! &hearts; Ymmärrän todella hyvin nyt kaiken hypetyksen sen ympärillä, aikaisemmin vain pöyrittelin silmiäni että joopajoo. 🙂 Varsinkin jouluaiheisia inspiraatiokuvia olen ihastellut, niin kauniita kuvia &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Noi tanssikuvat on ihan mielettömiä! Itse olen tanssinut balettia 4 vuotta, street tanssia 4 vuotta ja uusimpana innostuksenani tankotanssi, joka paikkakunnan vaihdon jälkeen on tosin jäänyt, sillä uudella asuinpaikalla ei ole mahdollisuutta siihen. Olen tosin harkinnut oman tangon tilaamista kotiin (ja jostain syystä miehenikin innostui ajatuksesta :D) Mutta noi balettikuvat… &hearts; Mulla on ollut pitkään haaveena, että mun mies ottaisi musta balettikuvia ja sitten voisin kehystää kodin seinälle omia tanssikuvia!

  1. Jossu: Tankotanssi kiinnostaa minuakin ja ilmoittauduin tankokurssille 2009. Raskausuutinen tosin sitten yllätti ja peruin osallistumiseni. 🙂 Jäi kaivelemaan hieman ja ajattelinkin että kun ensi keväänä saan taas tanssiharrastukseni alkuun, niin voisin uskaltautua myös tankoilun pariin. :)<br />
   <br />
   Minullakin on ideana jossain vaiheessa ottaa tanssikuvia, ajattelin toteuttaa sen valokuvaus studiossa taustaa vasten. Toisaalta tuollainen vastakkainasettelu kiinnostaisi, eli baletin pehmeys kovassa kaupunkiympäristössä. &hearts; &hearts; &hearts; Pitäisi vaan uudet kärkitossut ostaa ja ehkä päivittää tuota trikoo-osastoa kuvia varten. Piruetista olen ostanut tanssikamat aikoinaan ja heillä on edelleen hyvä valikoima. Kärkitossujen kanssa on aina ollut ongelma, kun minun jalka on tosi lyhyt mutta hirmu leveä, on niin vaikea löytää sopivia kärkkäreitä. :)<br />
   <br />
   Eiköhän laiteta toteutukseen tuo omien balettikuvien ottaminen??? Eiks niin?? 🙂

  2. Ehdottomasti! Munkin täytyisi vähän varusteita päivittää kuvia varten, mutta toteutukseen ehdottomasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *