Tunnelmanurkka bloggailuun

Tässä kuvia uudesta tunnelmallisesta nurkkauksestani, joka toimii mm. bloggailupisteenäni. Kuvissa näkyy myös uusi kromin sävyinen TamTam-jakkarani, jota käytän sivupöytänä ja laskutasona. Joulupallot ripustin käppyräoksiin tuomaan jouluista tunnelmaa. 🙂 Ne pakkaan kuitenkin vielä hetkeksi takaisin laatikkoon. Valkoinen turkispintainen torkkupeite vielä puuttuu. Siihen olisi aivan ihana kääriytyä ja nautiskella kuppi kuumaa, kynttilöiden leimutessa taustalla. <3 <3 <3 <3

507eb20cc98c7e0e11000009.jpg

507dc56fc98c7e9365000078.jpg

507eb208c98c7e840e000020.jpg

507eb203c98c7eac6d000008.jpg

507eb221c98c7e3e4300005f.jpg

507eb225c98c7ee437000048.jpg

507eb239c98c7e840e000039.jpg

507eb23dc98c7eac6d000027.jpg

507eb241c98c7eb142000028.jpg

507eb231c98c7eb142000023.jpg

507eb21dc98c7e0e1100000e.jpg

507eb214c98c7ee43700003a.jpg

507eb219c98c7e840e00002a.jpg

507dc573c98c7e0460000014.jpg

507dc56ec98c7e360e000005.jpg

507eb203c98c7e0e11000004.jpg

507eb235c98c7e573f000086.jpg

507eb22dc98c7e840e000034.jpg

507eb210c98c7e840e000025.jpg

507eb229c98c7ef741000044.jpg

Minä tykkään kovasti tuosta kalusteiden asettelusta. Nyt pystyn istumaan pitempiä jaksoja putkeen, kun näen tytön touhut koko ajan. Tyttöä tosin harmittaa, kun mamman valvova silmä näkee kaikkialle. Ei pääse tyttö enää salaa minun vaatekaapille ja korkokenkien kimppuun. 🙂

Mitä mieltä te olette? Onko liikaa tapahtumia ja kiintopisteitä?? Kärsiikö selkeys? Vai tuoko lisää toiminnallisuutta ja kodikkuutta, kenties jopa tunnelmaa??? Rehellisiä mielipiteitä kaivataan, puolesta ja vastaan!!! 🙂

EDIT! Kromin värinen TamTam-jakkara / pöytä on tilattu Palorannan nettikaupasta. Värisävy on nimeltään argent. Alla linkki tuotteeseen:

http://www.paloranta.org/product/1770/tamtam-chrome-argent

66 kommenttia “Tunnelmanurkka bloggailuun

 1. sen vaan tiiän, että meinas sydän pysähtyä tosta ekasta kuvasta ja että mun täytyy saada tollanen tam tam myös 🙂 upeeta! &hearts;

  1. H: Hih, ihana reaktio! 🙂 Tuo TamTam on aivan huikea, mie todellakin RAKASTAN sitä! &hearts; Eikä hintakaan ole paha. 🙂

 2. Ooh! Mä tykkään aiva kypällä tuosta nurkkauksesta ja Tamtam on aivan yliyli hieno!&hearts; Tahtoo kans!

  1. Jemina: Ihana kuulla! &hearts; Minä nimittäin myös. 🙂 Tuo TamTam on aivan häikäisevän hieno. &hearts; &hearts; &hearts; Suosittelen! 🙂

 3. Nyt on todella hyvä! Aika pitkään olen blogiasi seurannut ja nyt järjestys on mielestäni paras! Tykkään todella paljon.

  1. H: Jes, ihan super hieno juttu! &hearts; &hearts; Minä tykkään myös. Enää uupuu se torkkuviltti, haaveilen tekoturkistorkusta valkoisena. Sellainen tosi muhkea olisi ihana omistaa. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Minusta tosi kodikas ja kaunis lukunurkka!! :)) tuollaisen huolisin kotiini heti, teidän koti on niin kaunis.. rakastan myös valkoisen,blingblingin,kromin yhdistelmää. aah &hearts; meillä on höystettynä se vielä mustalla ja harmaalla.. 🙂 mutta ei meillä nuin ihanan selkeää ja blingblingistä ole, siihen suuntaan tähtään kokoajan 😉

  1. elluu: HIh, meillä on kyllä jonkin verran blingiä. 🙂 Mieheltä kysyin mielipidettä että onko jo liikaa, mutta sanoi että tämän hetkinen määrä menee oikein hyvin. :)<br />
   <br />
   Joulua kohti mentäessä tosin ajattelin hieman lisätä kimallusta, koska se on meidän joulun teema. Värejä ei ole tulossa, vain valkoista ja hopeaa siis. Tulispa se joulu jo äkkiä… 🙂

 5. Todellakin tuo tunnelmaa ja kodikkuutta! Erittäin onnistunut nurkkaus! Kaikki näyttää niiiiiiin hyvältä! Tulee oikein mieli päästä köllimään tuohon divaanille hyvä lehti kädessä ja kuppi höyryävää teetä vieressä! &hearts; <br />
  <br />
  Olisi muuten hauka nähdä millainen maisema divaanissa istuessa avautuu. Pääsisi vähän autenttisempaan tunnelmaan. ;)<br />
  <br />
  Muuten, oletko huomannut, että blogissani on meneillään arvonta, jossa voi voittaa unisiepparin. Valittavissa olisi myös valkoinen sieppari hopeisilla palloilla, tulit heti mieleeni kun näin sen. 🙂

  1. Cinnabaria: Tervetulloo siis meille teelle! &hearts; Maisema divaanista katseltaessa on aika kiva. Olohuone on samannäköinen kuin aikaisemmassa isommassa olkkaripostauksessa, eli sohva on vinottain. 🙂 Divaanin vanhalla paikalla on nyt tytön Pony. Tilaa on ihan kivasti ympärillä kuitenkin, eli ei ole sumpussa. 🙂 Iso TuplaKupla muutti lähemmäs ulko-ovea, eli on eteisen kahden keskimmäisen peilin edessä nyt. Sekin on aika hieno paikka, kun valo toistuu tuplana peilin kautta. Sopii hyvin teemaa, tuplana TuplaKuplaa, HIH :)<br />
   <br />
   Iiiks, mä tule heti osallistumaan!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; Olen ihastellut jo pitkään valko-hopeisia sieppareita. SEllaiselle tarjoaisin heti kodin ja paljon rakkautta!&hearts;

  1. MuuMuu: Jippii, et usko kuinka hieno fiilis minul nyt on!!! &hearts; &hearts; Kiitos! 🙂 Tykkään itsekkin kovasti ja tuntuu että muutenkin on kalusteet nyt tosi hyvin ja kivasti paikoillaan (paitsi itse keittiö ja eteinen, jossa jääkaappi ja pakastin toistaiseksi =D). 🙂

 6. Minun silmääni näyttää ainakin NIIN ihanalta! Todella nättiä ja glamouria!! &hearts; 🙂 Voi että – sie se osaat!

  1. karoliina: Kiitoksia ihanainen! &hearts; &hearts; Tämän upean vastaanoton kunniaksi on nyt pakko lämmittää kuppi glögiä, nam! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Irina: Kiitoksiiiiii! &hearts; &hearts; IHan mahtava juttu! :)<br />
   <br />
   Mukavaa illan jatkoa sinulle Irinainen! &hearts;

 7. Super ihanalta näyttää, tykkään kovasti. Ja vitsit sulla on noita Villeroy &amp; Bochin astioita, jota mä himoitsen &hearts;

  1. Johanna: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; Its kuolasin V&amp;B:n new wave-sarjaa tosi kauan, ennen kuin ostin ekan kuppiparin aluslautasineen. 🙂 Nyt meillä on kaikki astiat tuota sarjaa ja hetkeäkään en ole päätöstäni katunut. 🙂 Pitkään nimittäin mietin, mikä olisi sellainen &quot;kunnon&quot; astiasarja, jota alkaisin keräilemään. Arabian Koko keikkui kärkisijoilla, mutta jäi lopulta hopealle kun New Wave lunasti voiton. HIH 🙂 Itse kyttäilen aina tarjouksia, en ole yhtään osaa kotiuttanut normihinnalla, olen siis puolipihi. 🙂

 8. Divaani on kun tehty tuohon! Kyllä tuo kalusteiden pyörittely kannattaa, se on paras tapa löytää ne täydelliset kohdat kalusteille. 🙂 Ja Tam-Tam on kyllä harakan unelma. &hearts;<br />
  Ihanat pallerot, hitsit pitäisiköhän jo kaivaa itsekkin esille, on jo ihan kova hinku. ;)<br />
  <br />
  Hyvä Miude, mahtavaa jälkeä. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Image: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; Onneksi sorruin tuon divaanin ostamaan, varsinainen helmi nimittäin. &hearts; Et usko millainen jättiharakka musta on nyt tullut… mies haki postista äsken sen Avan huoneen bling-bling seinäkellon ja hyökkäsin sommittelemaan sitä saman tien tuohon divaanin takana olevaan seinään. Se kävisi siihen niin hyvin &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Mutta koska se on tytön oma prinsessa-timantti-kello, en voi sitä nyysiä omiin tarkoituksiini, damn it. 🙂

  2. Avalla on jo nyt hyvä maku. ;)<br />
   Mä kelailin, että olisi kiva tuunata itse joku timanttikello, ei olisi joka talossa sellaista. Pitää vain saada jostain lisää aikaa ja iso inspiraatio. 🙂

  3. Image: Niin on, hih. 🙂 Taitaa tosin olla äitiinsä tullut, koska nimenomaan bling ja kimallus on se mikä kiinnostaa. 🙂 Ja voi apuva, se vaaleansininen (joka oli mun lempiväri lapsena ja vähän aikuisenakin joskus ;)). <br />
   <br />
   Monessa paikassa myydään nykyään pelkkiä kellokoneistoja, jonka ympärille voi rakentaa vaikka millaisen väkäräisen. 🙂 Makee idea voisi olla ihan seinään suoraan sudittu, hyvin abstrakti, häivytettuillä viivoilla rakennettu &quot;ympyrä&quot;, jonka keskellä olisi se itse koneisto. En osaa selittää paremmin, mitä ajan takaa, mutta samaa teemaa kuin se sinun itse tekemäsi upea taulu. &hearts; &hearts; &hearts; Mustan, pehmeän harmaiden ja valkoisen yhdistelmä. &hearts;

 9. Aivan ihana koti teillä!!! Kyllä tuollainen Tamtam täytyy itsekkin hankkia!!! Mahtuukohan siihen päälle Bourgie valaisin? Monia vinkkejä olen saanut sinun ihanasta blogista!!! Lämmittelen myös oman blogin avaamista… 😉

  1. Suffeli: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuon TamTamin halkaisija on 30cm, joten luulen että Bourgie on liian iso siihen. Tai ainakin turhan massiivisen näköinen. Itse laittaisin tuohon kohtuullisen sirojalkaisen valaisimen. Meillä oli kaksi valkoista tamia viime keväällä olohuoneessa sohvan molemmin puolin ja niissä Pentikin pallolampunjalat valkoisine varjostimineen. Se oli tosi kaunis yhdistelmä. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Juu, aivan todellakin laitat oman blogin pystyyn!!!!!!! 🙂 Ensin se jännittää kovasti, mutta siihen rakastuu samantien kun ekat kommentit saapuvat. &hearts; &hearts; &hearts; Bloggaamisen aloittaminen on yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen saanut mielettömästi uusia ihania ihmisiä elämääni tämän kautta. Ja myös paljon tukea, kun elämä on kohdellut kaltoin. te lukijat olette minulle äärimmäisen tärkeitä ja tuntuu että jopa tuntisin osan teistä kuin vanhat ystävät konsanaan. :)<br />
   <br />
   Kokeile!!! Takaan että et tule pettymään!!! &hearts; &hearts; &hearts; Ja heti sitten mulle linkkiä!!!! 🙂

  2. Kirpparikeiju: Kiits murmeliina! &hearts; Kunnia ei tosin ihan täysin ole minun, sillä idea lähti miehen ystävän suusta alunperin. 🙂 Onneksi mieskin innostui kokeilemaan ja minä sitten pyöräyttelin huushollia uuteen uskoon. 🙂 Loppusilaus sinetöi kaiken, tykkään ja kovaa!!!! 🙂

 10. Todella hieno järjestys, myös mun mielestä paras tähän astisista! Olisi kiva vielä nähdä &quot;kokonaiskuvaa&quot; eli siis keittiöstä olohuoneeseen päin 🙂 Ja tuo Tamtam sopii todella täydellisesti teille, mielestäni tuo väri on parempi kuin mitä se Kartellin Stone olisi ollut 🙂

  1. SatuK84: Ihana kuulla! &hearts; &hearts; Kokonaiskuvia on tulossa, nyt en viitsinyt keskeyttää tytön leikkejä olohuoneessa. 🙂 Hänellä oli kaikki legot levällään olohuoneen lattialla ja sohvalla. :)<br />
   <br />
   Olympus kamerani ei taivu kovin laajakuvaisiin otoksiin, mutta yritän kehitellä jotain… Jos saisin parempia kuvia teille. :)<br />
   <br />
   Olen todella tyytyväinen tähän &quot;hätävara&quot;-valintaani kun Stone karkasi käsistä Hullareilla. 🙂

  2. Krominen Tamtam näyttää paremmalta kuin Stone. Voisin kuvitella, että kirkas muovi näyttäisi tuossa aika valjulta, mutta tuo kromin hohde tuo upeaa sähäkkyyttä tilaan. Älä siis sure yhtään! Aivan upean näköistä on. Divaani oikein kutsuu löhöilemään. Divaani-kuumehan tässä tulee, kun näitä kuvia katselee.<br />
   <br />
   Senkin tuunaus onnistui täydellisesti. Se näyttää todella upealta tuossa. Varmaan samanlaisella muovikalvolla voisi päällystää näitä sisustuslaatikoitakin. Tuli vaan mieleen, kun jossakin postauksessa sanoit, että ne näyttivät tylsiltä (ei minun mielestäni valkoisenakaan olleet tylsiä). Niitä kalvoja myydään erilaisia, joten halutessaan kuosi muuttuu äkkiä toiseksi nopeammin kuin maalaamalla. Tuo nauha rasian ympärillä on myös nätti ja nopea idea uudistaa ulkoasua. Päällystelin itse Bauhausin kontaktimuoveilla entisiä sisustuslaatikoita ja niistä tuli kuin uusia.<br />
   Ihanaa syksyistä loppuviikkoa teidän perheelle!

  3. VK: Ihan mieletön idea, päällystää laatikotkin kontaktikalvolla. &hearts; Onko sinulla tarttunut se muovi hyvin kiinni? Oletko kokeillut pyöreän muotoisiin laatikoihin? 🙂 Löysin hopeisen / kromisen muovikalvon nettikaupasta ja olen yrittänyt miettiä mihin sitä voisin käyttää. thtoisin kovasti tuunata sillä jotakin, mutten ole keksinyt että mitä. HIh :)<br />
   <br />
   RM:n nauhoilla sai nopeasti tuunattua pyöreät rasiat, nyt niissä on se sitä &quot;jotain&quot;. Nauhat olivat valmiiksi oikean mittaisiksi leikatut, joten sain keksittyä niillekin oivan käyttötavan. Muuten olisivat saattaneet päätyä joulupaketointiin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

  4. Hei taas! <br />
   Kyllä ainakin Bauhausin kontaktimuovi tarttuu tosi hyvin vanhoihin sisustuslaatikoihin. Kulmikkaissa pystyy taittamaan reunan sisään ja tulee siistin näköinen. Pyöreän päällystäminen on haasteellisempaa, koska alareunaa ei oikein voi taittaa ilman ryppyjä rasian pohjaan. Niinpä se pitää leikata täysin suoraan. Laiskana olen käyttänyt tehdasreunaa, joka on suora valmiiksi. Pyöreän päällystämisessä olen laittanut muovin saumakohdassa muovia päällekkäin, jotta se tarttuisi paremmin. Ainakin näissä Bauhausin kontakteissa se muovi tarttuu &quot;itseensä&quot; tosi hyvin. Muiden muoveista en tiedä, miten hyvin ne tarttuvat. Kun ostaa uutuuksia, olettaisi, että niissä on tuoreet liimapinnat. 😀 Eihän muuten koko rasiaa ole pakko päällystää samalla muovilla vaan voihan rasian päälystää vaikka osittainkin. Yksi tuttuni teki puukuvioisella muovilla pystysuikaleista kuin laudoituksen valkoiselle pohjalle, josta näkyi säännöllisin välein valkoista kuin &quot;rakolaudoituksessa&quot;. Rasiaa, jonka hän päällysti, olisi ollut vaikea päällystää yhtenäisellä muovilla, koska se oli epäsäännöllisen muotoinen, mutta suikaleilla tuli todella onnistunut lopputulos. <br />
   <br />
   Kiitos toivotuksista. Ihanaa, kun huomenna on jo perjantai!

  5. VK: Ihan älyttömän hienoja ideoita. &hearts; &hearts; Kiitos miljoonasti! Pitääkin seuraavalla kauppareissulla katsoa löytyisikö prismasta kivoja kuoseja. Voisin nimittäin päällystää meidän tylsät valkoiset Ikean laatikot ja muutaman kenkälaatikonkin. Kiitos vielä kerran, olet ihan mahtava! &hearts; &hearts;

 11. Tosi ihanan näköistä, tykkään! <br />
  Meille tulee tuo sama divaani! Tänä aamuna kävin anttilan sivuilla ja luulin että siellä on nyt ihan vasta alkanut ale huonekaluissa ja tässä divaanissa myös ja olin ihan innoissani ja lähetin miehelle sähköpostilla linkin divaaniin ja mies oli sitten mennyt ja tilannut sen 😀 Mies ei ole meillä ikinä oikein innostunut mistään huonekalujutuista, niin varmaan oli mieluinen, kun meni tilaamaan. Eli kiitos sinulle kun olit esitellyt divaania täällä, en varmasti olisi muuten pistänyt silmiäni siihen sielä sivuilla. 🙂

  1. Jonsku: Divaani onkin nyt tosi hyvällä hinnalla. 🙂 Tuleeko teille musta vai valkoinen? Ihana mies sinulla ja varmasti tykkää tuolista. &hearts; &hearts; &hearts; Meilläkin mies tykkää, hänen mielestä se on sekä hyvän näköinen, että mukava ja rento. Välillä meillä on ollut kädenvääntöäkin siitä, kuka saa tuolissa istua, hih :)<br />
   <br />
   Tuo divaani ei Anttilan tuotekuvassa näytä oikein miltään, aika pliisu fiilis siitä tulee ja huono kuvakulmakin. Tuo tuoli on luonnossa sata kertaa hienompi ja yksi parhaista heräteostoksista jonka olen koskaan tehnyt. :)<br />
   <br />
   Tulehan sitten kertomaan, mitä olette miehen kanssa mieltä, kun tuoli saapuu teille ja pääsette sen koeistumaan. 😉

  2. Niin meille tulee myös valkoinen, meillä on valkoinen sohva ja nojatuoli, niin sopii hyvin yhteen kun tulevat tiloihin mistä on näköyhteys toisiinsa. 🙂

 12. Ihana bloggailunurkka! Jos mulla olisi ollut tollainen, niin opinnäytetyökin olisi valmistunut puolet nopeammassa ajassa 🙂 Ja tekee kyllä mieli käpertyä tohon mielettömään divaaniin peiton alle kuumaa glögiä nauttimaan 🙂 TOIMII!!!!

  1. Jossu: Istun juuri parhaillaan divaanissa ja hörpin Marlin glögiä. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Olen todella tyytyväinen tähän sisustusratkaisuun ja luulen, että järjestys ei vaihdu piiiitkään aikaan. 🙂 Tuntuu siltä, että kaikki kalusteet viimein loksahtivat paikoilleen. &hearts; &hearts;

 13. Voi huokaus, tuo nurkkaus on kyllä yksi upeimpia sisustuksia mitä olen aikoihin nähnyt, siinä on kaikki kohdallaan, kuvia katsoessa luulisi että teillä on vähintäänkin 120 m2 kokoinen asunto, miten ihmeessä saat kaiken mahtumaan tuohon tilaan ja näyttämään vielä niin väljälle, TYYLIKKÄÄLLE ja upealle &hearts;

  1. t: Ihana olet!!! &hearts; Kiitos äärettömän paljon kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Neliöitä ei tosiaan meillä ole kuin 80m2, josta kylpyhuone saunoineen vie lähes 15m2. Makuuhuoneet ovat yhteensä noin 20m2, joten tuota olohuone-keittiö-eteinen-tilaa jää käytettäväksi noin 45m2. Meidän koti näyttää luonnossa vieläkin avarammalta ja tilavammalta kuin kuvissa, luulen että syy on varmasti siinä, että isoa jättisohvaa lukuunottamatta kalusteet ovat sopivan ja oikean kokoisia niille tarkoitettuun tilaan. 🙂

  2. Sandra: Aijai, niin tekisi mieli kilistellä lasillinen kuohuvaa…. 🙂 <br />
   <br />
   Joulukoristeet ovat alkaneet saapua kauppoihin, kuolasin Prismassa juurikin niitä valokartioita eri kokoisina. &hearts; &hearts; &hearts; Ja näin myös led-valonauhaa, jossa oli rautalangan paksuinen millin ohut johto miniledeineen. Tuollaisen saisi tosi kauniisti aseteltua minne tahansa, kun ruma paksu johto ei ole esteenä. Maljakoihin ja lasimaljoihin sopisi tosi hyvin. &hearts; &hearts; &hearts; Tyttö ihastui perhos-valosarjaan, jossa myös tietysti hieman blingiä. 🙂 Täytynee hänelle sellainen hankkia, toimisi myös yövalona aika kivasti. <br />
   <br />
   Taidan jättää joulupallot tuohon käppyräoksaan roikkumaan. Tuohan ne mukavasti joulun fiilistä ja näyttävät kauniilta. &hearts; &hearts;

 14. Ihanan tunnelmallinen nurkkaus, tykkään tosi paljon 🙂 !! Ja hauska idea laittaa joulupalloka käppyräoksiin :). Btw, mistä olet oksat ostanut?

  1. Tiia: Kiitoksia!!!! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Käppyräoksat ostin vuosia sitten Stockmannin kukkaosastolta. 🙂 Niitä saa aina silloin tällöin ja viikko takaperin niitä ainakin oli. 🙂 Myös kukkakaupoista olen välillä bongaillut tuollaisia ja puutarhaliikkeistä muutenkin uskoisin niitä löytyvän. 🙂

 15. Ihanan täydellisesti kaikki nuo huonekalut ja somisteet toimii keskenään. Tykkään kovasti.<br />
  järjestys on myös mukavan naisellinen (ei siis multimedia painotteinen)

  1. enne: Kiitoksia kiitoksia! &hearts; :)<br />
   <br />
   Tuo nurkka on sellainen minun oma pikku datapiste. 🙂 Tässä istun parhaillaan glögikupposen kanssa nakuttelemassa kommentteja. Tivoli Audion pikkuradion voisin tosin siirtää tähän viereeni tasolle, olisi ihana kuunnella musiikkia hiljaisella, ilman että se tulee tietokoneelta. :)<br />
   <br />
   Ai vitsit, nyt tuli hirmuinen mielihalu soittaa hieman Frank Sinatraa.. 🙂 Kiitos illan inspiksestä Enne! &hearts; &hearts; &hearts;

 16. On kyllä upea nurkkaus, ei voi muuta sanoa! &hearts; Tuossa bloggailisi itsekin mielellään! 🙂 Ja ihailen edelleen tuota, että teillä ei mitään ole liikaa, vaan kaikkea näyttäisi olevan sopivasti. Täällä edelleen tyhjennysurakka menossa, huutiskassit odottaa portaitten alla. :D<br />
  <br />
  Ihanaa loppuviikkoa! &hearts;

  1. Jenni: Aika iso karsinta ollaan tehty vuosien aikana, varsinkin pikkusälän suhteen, jota pursusi ennen ovista ja ikkunoista. :)<br />
   <br />
   Kalusteita meillä on aika hillitysti ja jokaisella on oma funktio. Jonkinverran karsimista voisin minäkin tehdä, nyt kun on viime aikoina tullut osteltua hieman enemmän kuin yleensä. 🙂 Sain viimein esim ostettua ne vuosia ostoslistalla keikkuneet teräksiset Philippin maljakot, ja harkitsin että olisi myynyt Iittalan maljakot pois alta. Hyvin harvoin meillä on kuitenkaan käyttöä neljälle maljakolle samanaikaisesti. En vaan tiedä raaskinko myydä…. :)<br />
   <br />
   Huutiskassit kun jonainpäivänä katoavat kokonaan ja uutta myytävää ei oikein tunnu olevan, on mieli ihan älyttömän hyvä. 🙂 Itse sekosin ihan kokonaan tuohon huutis-myyntiin ja naputtelin paljon tavaraa sinne. Myin myös sellaisia juttuja, joista pitkään mietin raaskinko vai en. Päätin kuitenkin, että jos menee kaupaksi niin menkööt, ja jos ei mene niin sitten sen tavaran oli tarkoituskin jäädä meille. HIH :)<br />
   <br />
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle myös! &hearts;

 17. Oooh, IHANA !&hearts; Niin kodikas ja ihania kuvia oot ottanu 🙂 Noi kaikki kynttilänjalat sun muut sopii niin hyvin yhteen!

  1. Jennifer: Kaunis kiitos sinulle Jennifer! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus*<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta yötä ja mukavaa huomispäivää! &hearts;

 18. Ei voi muuta sanoa kuin &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Sellainen pieni pyyntö olisi, että voisitko ottaa kuvan tam tamista yöpöytänä? Olen harkinnut, että ostaisin tam tamit meille yöpöydiksi, koska en raaski Kartellin stoneja ostaa (ja näitähän saisi kaksi yhden hinnalla). Siihen päälle meillä tulisi Pentikin pallolamput.

  1. Nina: Kuvaan sinulle tänään tamtamin yöpöytänä ja teen illemmalla postauksen. 🙂 Pallolamput sopisivatkin tuohon päälle aivan täydellisesti. &hearts; Onko teillä minkälainen varjostin? Onko halkaisija alle 30cm? 🙂

  2. Nina: Ne sopii todella hyvin TamTamin kokoon. &hearts; &hearts; &hearts; Minä ehdin jo myymään omat pallojalat pois, mutta laitan Rondon ja 29cm halkaisijalla olevan varjostimen tuohon Tamin päälle, kun otan sinulle kuvia siitä illemmalla. 🙂

 19. VAU! Hei tää on ihan törkeen siisti! Nyt on tuo &quot;lepolasse&quot; niin hyvässä paikassa!<br />
  <br />
  Meillä on sulle yksi kiva haaste! Käyhän kurkkaamassa 😉

 20. Aivan mielettömän upealta näyttää &hearts; &hearts; Tekoturkis torkkupeitto on itselläkin hakusessa, elloksella olisi yksi vaihtoehto jota olen vähän pohtinut nimittäin Zaran Home Nepal torkkupeitto, näyttää kuvissa tosi muhkealta &hearts;

  1. Marit: Nepalia minäkin katselin, mutta jäi mietityttämään kun sitä ei voi lainkaan pestä. Ei ehkä kovin käytännöllinen vaihtoehto lapsi- ja eläinperheeseen, vaikka onkin todella kaunis ja muhkea. &hearts;

 21. Vau!!! Miia sulla on ihan mieletön silmä sisustuksen suhteen! Täällä aina vaan ihastellaan ja huokaillaan kuinka kauniisti kaikki sointuu yhteen 🙂 Kiitos ihan mielettömästä inspiraatiosta jota tuot näihin pimeneviin syysiltoihin ♥ ♥ ♥

  1. S: Kiitos murunen kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Sinun pukeutumisesi vuorostaan inspiroi minua hyvin suuresti ja olenkin saanut sinulta montaa hyvää vinkkiä. &hearts; Kiitos siis itsellesi kivasta blogistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa iltaa! &hearts;

 22. Ihana tuo tunnelmanurkka, tosi kivasti toteutettu! Tuollainen pitäis olla joka kodissa, oi että. Ja tuli niin ihanan jouluinen fiilis noista kuvista, sellainen rauhallinen ja rento. &hearts;

  1. Mabn: Minäkin tykkään siitä kovasti, vai pitäisikö sanoa RAKASTAN sitä. 🙂 Joulupallot jäivät sitten roikkumaan käppyräoksille, en raaskinut niitä riisua takaisin laatikkoon sittenkään. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Mabn! &hearts;

 23. Voi voi voi voi….. Mä haluan myös tuollaisen nurkkauksen!! En vaan tiedä, mihkä se toteuttais. <br />
  Mun mielestä ei kärsi kokonaisuus laisinkaan. Tosi hyvä noin.

 24. Eksyin ekaa kertaa blogiisi ja täytyy sanoa että sulla on todella ihana koti!! Mulla ihan täsmälleen samanlainen sisustusmaku kuin sulla. Silmä todellakin lepää kuvissa!:) Voin vain huokailla, kuinka on kaunista. Ihastuin kovasti maljakossa oleilevaan oksankäppyrään. Olen miettinyt joskus sellaisen laittamista. Mistä olet hankkinut sen, jos saan udella? t uusi vakkarilukija

  1. jossu: Kiitos! &hearts; &hearts; Ihanaa löytää lisää samanhenkisiä sisustajia. :)<br />
   <br />
   Oksankäppyrät on ostettu Stockmannilta vuosien sitten, niitä on heidän kukkaosastollaan aina silloin tällöin. 🙂 Myös kukkakaupoissa olen nähnyt tuollaisia ja Sokoksella. Yleisin puhekielen nimitys niille taitaa olla käppyräoksa, sillä nimellä itse aikoinaan tuota etsin ja Stockmannilta sitten löysin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *