8 uutta ja ihmeellistä paljastusta :)

Kun uni ei tule silmään, on aika kohdata haasteita. 🙂

Sain White & Fresh-blogin Irinalta blogihaasteen, jossa kuuluu kertoa itsestään kahdeksan uutta asiaa, joita ei vielä ole tullut kertoneeksi blogissaan. Kiitos Irinalle tästä todella haasteellisesta haasteesta. 😀

Tämä on tosi vaikea toteuttaa, koska olen kertoillut itsestäni niin paljon ja tehnyt vastaavanlaisia postauksia jo monesti. Yritetään nyt kuitenkin saada jotain aikaan. 😀

1. Olen viime kesästä asti haaveillut toisesta koirasta. Miffe-hauva kaipaisi kovasti kaveria ja itsellänikin olisi sydämessä paikka vapaana. Rakasta Roope-koiraani ikävöin kovasti edelleen eikä mikään tai kukaan voi koskaan tulla tilalle, mutta kolmas karvaturrin kokoinen kolo odottaisi sydämenvalloittajaa. <3

2. Koska elämä on liian lyhyt odotteluun, olen päättänyt tavoitella unelmiani entistäkin aktiivisemmin ja suunnitelmissani on suunnata sisustussuunnittelijan ammattiin. Koulutuspaikka on jo kiikarissa ja se onkin seuraava etappi, jonka avulla pääsen lähemmäksi unelma-ammattiani. Tälläisiä haasteita siis luvassa tulevaisuudessa ja sen kautta myös blogissani tullaan näkemään oman kodin lisäksi muita sisustusprojekteja ja opintonäytteitä. 😀

50ee0ee9c98c7e0b33000052.jpg

3. Olen itseopiskellut jonkin verran mm. valaistusoppia sekä tilasuunnittelua, osittain aikaisempien työtehtävieni vuoksi. Suuri kiinnostus sisustamiseen on syntynyt jo teini-iässä, jota olen vuosien varrella jalostanut enemmän ja enemmän. Hyvää harrastusta ei kannata vaihtaa huonoon ammattiin, sanotaan, mutta uskon vahvasti että sisustussuunnittelijan työt täyttäisivät unelmani myös päivätyön puitteissa. 🙂

4. Olen monesti kertonut tykkääväni siivoamisesta ja järjestelystä, mutta olen viime aikoina huomannut suorastaan rakastavani sitä. 😀 Odotan innolla että saan tarttua rättiin ja Laura Ashleyn suihkeeseen ja pyyhkiä pölyjä. Myös lattioiden pesu on mukavaa puuhaa, tosin siihen hommaan ryhdyn vain parin viikon välein. 😀

5. Olen koko pienen ja suuren ikäni harrastanut tanssia ja kokeillut useita eri tanssilajeja. En tiedä miten geenit ja mielenkiinnonkohteet vaikuttavat asiaan, vaikuttavatko mitenkään, mutta tyttömme on hurja tanssifani ollut aina ja syksyllä hän pääsee tanssitunneille. 🙂 Kolmen vuoden rajapyykki ylitetään toukokuussa ja pääsemme syyskauden alkaessa viimein osallistumaan satubalettitunneille. Tyttö odottaa sitä jo kovasti, mutta siihen asti tanssimme kotona kaksin Anniina Balleriina-piirretyn tahdissa. 🙂

50ee0eecc98c7e0b33000057.jpg

6. Löysin rakkaan lapsuudenystäväni muutama kuukausi takaperin ja olen aivan ihmeissäni miten voikaan  pitkän tauon jälkeen tuntua siltä, kuin ei oltaisi koskaan oltu erossa. Olen lapsena muuttanut usein paikasta toiseen ja moni rakas ystävä jäi vanhaan asuinkaupunkiin. Ihmeen ja sattuman kautta tapasimme  ystäväni kanssa ja tuntuu kuin olisin eheämpi ihminen kuin ennen. <3

7. Maaliskuussa koittaa kuumat paikat, sillä pääsen tiirailemaan ihanan Adam Lambertin konserttia suoraan eturivistä. Vuosia sitten American Idols-ohjelmassa kilpaillessaan hän oli oma suosikkini ja itkua tuhersin kun hän tippui kilpailusta. Uskoin kuitenkin koko ajan että hänen lahjoillaan uransa nousee huipulle ilman voittoakin ja herra on todistanut tämän oikeaksi. <3 Haaveissani olisi päästä kuuntelemaan Queenin muistokonserttia, jossa Adam laulaisi solistin osuuden. Freddie Mercury ja Queen olivat 90-luvun alussa itselleni musiikillisesti hyvin tärkeitä. Varsinkin We are the champions, Show must go on ja Who wants to live forever antoivat minulle voimia kaiken koulukiusaamisen keskellä, josta selvisin lopulta voittajana. <3 <3 <3

8. Eräiden rakennusteknisten seikkojen vuoksi voi olla mahdollista että muutamalle seinällemme tullaan tekemään korjauksia. Se tarkoittaisi sitä, että remonttia pukkaa taas, vasta kun kun heinäkuussa sain uurastettua seinämaaliprojektini kanssa. Hyvänä puolena tuossa on se, että aikuisten makuuhuoneen oviaukon laajennus taitaa sittenkin tapahtua muun remontin yhteydessä ja saan ne haavelistallani olleet pariovet. <3 <3 Elän siis toivossa, että remppa starttaisi ja mielellään jo kohtapuoliin. 🙂

50ee0ee8c98c7e9814000004.jpg

9. Ylimääräinen paljastus ja villi kortti. 🙂 Olen pahasti koukussa Candy Crush-peliin, jota pelailen pääasiassa iPadin kautta. Olen päässyt vasta kenttään 35 ja mietinkin nyt kuumeisesti pitäisikö maksaa eteenpäin pääsemisestä vai ei. Facebookin kautta ilmeisesti on mahdollista saada lisäelämää, mutta en ole kovin aktiivinen febulainen ja hieman vierastan ajatusta sen kautta pelaamisesta… Toivoisin neuvoa teiltä kokeneemmilta karkkimurustelijoilta, jos teitä löytyy lukijoistani! 🙂

Huh, olipas monta juttua keksittävänä. 🙂 Vakituisille lukijoille ja blogitutuille tuossa ei kovin montaa uutta asiaa tainnut lopulta kuitenkaan olla. 😀

Viime aikoina on paljon liikkunut erilaisia haasteita, joten en tällä kertaa jaa tätä eteenpäin kenellekään tietylle. Olisi kuitenkin ihana lukea pieniä paljastuksia ja uusia puolia teistä kanssabloggaajista, joten jos tahdot ottaa osaa tähän niin nappaa haaste mukaasi. 🙂

Nyt muutama erä karkkipeliä ja jospa se nukkumatti sitten tulisi heittämään unihiekkaa silmiin. 🙂 Kauniita unia kaikille ja ihanaa huomenta teille, jotka luette tämän vasta aamusella. <3

Ps. Päivällä luvassa postausta ostamistani Nomessin lisälaatikoista. Ja muutama muukin juttu eksyi kassan kautta kotimatkalle. Niistä lisää siis päivällä. Adjo ihanaiset! <3

25 kommenttia “8 uutta ja ihmeellistä paljastusta :)

 1. Näitä sun kirjoituksia on vaan AINA yhtä ihana lukea &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Innolla ootan mikä on saldosi Stockalta :)<br />
  <br />
  Mieletöntä päivää sinulle &hearts; &hearts;

  1. Love: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Onneksi en villiintynyt pahasti, ostin vain yhden ns. turhan asian ja loput tulivat tarpeeseen. 🙂 Tunnin sisällä yritän ehtiä tarttumaan kameraan. :D<br />
   <br />
   Mukavaa päivää sinulle ja N:lle. &hearts; &hearts;

 2. Kivoja &quot;paljastuksia&quot; ja tsemppiä tuleviin muutoksiin niin ammatin ja opiskelujen kuin remontinkin saralla! &hearts;

  1. H: Oli vaikea keksiä mitään mutta löytyi niitä sitten kun oikein mietti. 😀 Ihanaa päivää sinulle myös! &hearts;

  1. Maanvaiva: &hearts; &hearts; Olen pitkään haikaillut montaa asiaa ja viime kesänä päätin että tahdon toteuttaa niistä ainakin muutaman ja katsoa minne tieni vie. 😀 Halaus! &hearts;

 3. Hei<br />
  <br />
  Minne olet ajatellut mennä opiskelemaan sisustussuunnittelua? Nykyään on paljon erilaisia hölypöly kouluja joissa ei todellakaan tulla sisustussuunnittelijaksi. Itse opiskelin TAIKissa Taiteen maisteriksi ja voi todellakin käyttää itsestäni sanaa sisustussuunnittelija. <br />
  Sisustajaksihan voi opiskella missä vain, mutta sisustussuunnittelijaksi harvemmissa paikoissa.<br />
  <br />
  Terveisin Siru

  1. Siru: Omalta kohdaltani maisterintutkintoon tähtääminen ei ole ihan vielä ajankohtaista. 🙂 Nälkä toki kasvaa syödessä, mutta aloitan ihan maltillisesti ja katson miten saan yhdistettyä työn, perheen ja opinnot. Päivätyöhön tietysti tähtään, mutta uskon että koulutuksesta on minulle hyötyä muiltakin osin, vaikkei sisustaminen ottaisikaan lopulta tuulta alleen. 🙂

 4. No ihan oikealle alalle olet suuntaamassa,ei epäilystäkään:D<br />
  Samaan peliin ollaan koukussa,itse olen jumissa tasolla 70, ja pelaan facen kautta,musta se on kätevä kun facekamuilta saa lisäelämiä ja ovat mut monesti auttaneet seuraavaan maailmaan;)

  1. Kirsi: Kiinnostus on ainakin suuri ja kasvanut vuosi vuodelta. 🙂 En tiedä voisiko tätä kuvata kutsumusammatiksi, mutta uskon että viihtyisin sisustusjuttujen parissa myös työnmuodossa. &hearts; <br />
   <br />
   Candy Crush on huippu peli, pitkästä aikaa innostun pelailemaan yhtään mitään. 🙂 Viimeksi olen lapsena innostunut näin paljon ja silloin pelinä oli Super mario. 🙂

 5. Ihania asioita paljastit itsestäsi. Tulin tosi hyvälle mielelle lukiessani niitä, sillä niistä mielestäni oikein paistoi aurinkoisuus ja se, että olet todella sinut itsesi kanssa. Ihanaa, että olet päättänyt hakeutua unelmiesi ammattiin! Kieltämättä itseänikin houkuttaisi kouluttautua samalla alalle, sillä uskoisin sen olevan myös 'oma' juttuni. <br />
  <br />
  Minä olen myöhäisherännäinen tuon Adam Lambertin suhteen, mutta tykkään hurjasti. Hieman kyllä viherryin eturivin paikastasi, minä kun en pääse koko konserttiin. 😉

  1. Cinnabaria: Sisustussuunnittelijan ammatti on varmasti sinullekin täydellinen vaihtoehto. &hearts; Sinulla on jo valmiiksi sisustussilmää ja aivan upea koti. Ei muuta kuin täyttä höyryä eteenpäin! :)<br />
   <br />
   Minun isosisko on superfani ja nämä keikkaliput ovat hänelle kiitos kaikesta avusta sekä synttärilahja. Sisko kovasti olisi tahtonut päästä Adamia katsomaan (minä myös) ja tahdoin tarjotä hänelle huikean elämyksen suoraan eturivistä. &hearts; Siispä suuntaamme vip-aitioon kuolaamaan herra Lamberttia ja viettämään siskosten iltaa, vuosiin. 🙂

   1. A: Kiitos ihana A! &hearts; &hearts; Kuvien lisäksi tykkään kirjoitella ja kertoa kuvista. Välillä jutuista tulee pitkiäkin, mutta kuvat onneksi ovat se pääasia. :D<br />
    <br />
    Minä tein syksyllä itselleni sellaisen Mind mapin, johon keräsin kaikki haaveeni. Tiirailin sitä jonkin aikaa ja mietin mitkä asiat ovat toteutettavissa olevia ja mikä on tärkeysjärjestys. Olen monesti päätynyt tekemään sellaisia asioita, jotka eivät ole suurimpia unelmiani mutta nopeasti toteutettavissa olevia. Tuo on vuorostaan siirtänyt haaveiden toteutumisen aina hamaan hautaan asti ja päätin että nyt se saa loppua. Elämä eletään vain kerran ja jos vanhaksi mummoksi asti elämä kantaa, tahdon muistella menneisyyttä ilolla ja onnellisena siitä että olen rohkeasti tarttunut uusiin haasteisiin ja tavoitellut sellaisiakin asioita, jotka eivät välttämättä koskaan toteudu. :)<br />
    <br />
    Itsetutkiskeluni on saanut simäni avautumaan ja olen viimein sinut itseni kanssa. Menneisyyden valintoja ei muuksi muuttaa, mutta tulevaisuuden voi. &hearts; Siksi tahdon suunnata katseeni sisustussuunnittelijan töihin ja rohkeasti mennä eteenpäin epäonnistumisen riskistä piittaamatta. <br />
    <br />
    Toivon että sinäkin uskallat heittäytyä ja lähteä tavoittelemaan unelmiasi. &hearts;&hearts;

 6. Täällä siun blogissa on aina niin ihana käydä. Sydän täyttyy valolla, positiivisuudella ja valoisuudella. Unelmia kohti vain hurrr hurrr &hearts; &hearts; Voisin ehkä yrittää raapustella tän haasteen, nää on kivoja :). Olen innostunut nappailemaan muutenkin alkuvuoden haasteita hihii. Ihanaa iltaa siulle &hearts;

  1. Soili: Ihana olet Soili! &hearts; &hearts; Sinun blogistasi saan elämääni rauhaa ja kauneutta. Kiitos ihana! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tee ihmeessä tämä haaste, itse tykkään lukea lempparibloggaajieni paljastuksia ja samalla usein koen läheisyyttä kirjoittajaan ja sielunelämään. &hearts; Sinustakin mielelläni tietäisin enemmänkin, vaikutat lempeältä, ystävälliseltä ja ihanalta ihmiseltä!&hearts;<br />
   <br />
   Lempeää ja iloista iltaa sinulle myös! &hearts;

 7. Tosi mukavaa oli lukea tätä kirjoitustasi. Minäkin tykkäsin Adamista jo American Idol kisassa &hearts; En ole ostanut lippua konserttiin ainakaan vielä. Se on varmasti mahtava kokemus! Sisustussuunnittelija onkin sinulle täydellinen ammatti! Se on ollut myös oma haaveammattini noin 10 vuotiaasta asti 🙂

  1. Pikku hiiri: Adam on niin upea persoona! &hearts; Minä keksin tuon konsertin yllättäen kun juttelin siskoni kanssa ja hän haikaili konserttiin pääsystä. Päätin toteuttaa siskoni unelman vip-paikoista Adamin keikalle ja samalla myös omani. Olen siskolleni paljosta velkaa, hän on ollut auttava voima minulle koko elämäni ajan ja varsinkin viime aikoina hän on ollut tuki ja turva kun maailma on potkinut. :)<br />
   <br />
   Oletko ajatellut koskaan lähteä toteuttamaan haavettasi? KOulutusjakson aikana varmasti jo huomaa viekö haave minnekkään ja siitä on tulevaisuudessa hyötyä joka tapauksessa, vaikkei ammattia siitä lopulta tahtoisikaan. Sivutyönäkin tuo voisi olla täydellinen vaihtoehto. Pääsisi tekemään mielekästä hommaa ja toteuttamaan asiakkaan toivomuksia. &hearts;

  2. Mulla ongelmana sen konsertin kanssa on just se, että en tiedä kuka tulisi mun kanssa sinne ja yksin olisi tylsää mennä 😀 (Kaverit eivät ole Adam faneja.)<br />
   Olen tuota koulutusasiaa kyllä joskus miettinyt. Silloin teini-ikäisenä luovuin unelmastani koska ajattelin että en osaa piirtää tarpeeksi hyvin päästäkseni sisään taideteolliseen korkeakouluun. Silloin oli vaan sisustusarkkitehtejä ja niihin opintoihin tarvittiin myös matikkaa joka ei todellakaan ollut vahvin aineeni! Vaihdoin unelmasta toiseen ja lähdin opiskelemaan matkailualaa Lontooseen. (Tosin tällä hetkellä olen ihan väärässä päivätyössä.) Syksyllä aloitin lastenvaatemerkin edustamisen sivutyönä ja se on ollut tosi mielekästä ja ihanaa puuhaa. On tosi tärkeää nauttia siitä mitä tekee!

 8. Candy crush pelaaja täällä myös taso 125 🙂 Facebookin kautta pelaitu… 🙂 välillä meinaa huumori loppuu 😉

 9. WTF on Candy Crush???? XD<br />
  <br />
  Postaus oli kyllä taattua Miia -laatua! Niinku moni on jo sanonutkin, niin sun postauksia on aina ihana lukea &hearts; Ne on niin iloisia ja valoisia!<br />
  <br />
  Mahti homma, että olet päättänyt ryhtyä opiskelemaan! Mä itse aloin toteuttaa nuoruuden haavettani syksyllä; lähdin opiskelemaan kosmetologiksi 🙂 Voin kyllä rehellisesti myöntää, että opiskelun ensimmäiset kuukaudet on ollu rankkoja, mutta samalla ah, niin ihania! Edellisistä opiskeluista kun on ihan vaan jokunen vuosi päässy vierähtämään, niin pelkästään jo se opiskelu itsessään vaatii opiskelua. Ja se, että opiskelee jotain, jota oikeasti haluaa opiskella ja josta on haaveillut KAUAN, auttaa jaksamaan!<br />
  <br />
  Ihanaa alkavaa viikonvaihdetta &hearts;

 10. mieltön blogi, ihana koti. voisitko laittaa pystyyn arvonnan ja palkinnoks tota mainitsemaas LauraAshleyn lasiuihketta, itsekkin haluaisin sitä ostaa mut en tiedä mistä sitä sais ja olis kyllä ihan huippu palkinto Ö)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *