Myydään! Nopeus on valttia!

Nonniin, nyt sain kuvattua myytävät jutut. 🙂 Toivottavasti mahdollisimman moni näistä saisi uuden kodin jonkun teidän luota. 🙂 Tuotekuvien alla on lisätietoja ja hintapyynti. Ensimmäinen ostajaehdokas, joka laittaa sähköpostia tuotteesta, saa ostaa sen omaksi. Nopeus on siis valttia tällä kertaa. 🙂

Tuotteilla on toimitustapana pääasiallisesti nouto kotoamme Helsingistä. Mahdollinen postitoimitus on mainittu erikseen postimaksun kera. 🙂 

MYYTY! BoConceptin sivutaso, jonka olen tuunannut itse valkoiseksi DC Fix-kalvolla.

50f82542c98c7e9675000004.jpg

50f8254cc98c7e9b37000012.jpg

Mitat: Leveys 150cm, syvyys 34cm, korkeus 45cm. Kansilevyn materiaali mdf, jossa pähkinäviilu ja se on tuunattu valkoisella muovikalvolla. Kalvon saa halutessaan pois ilman vaurioita ja mahdolliset liimajäämät lähtevät ainakin Universal Stone-puhdistusaineella. HINTA 100 EUROA! Vain nouto! (Tuunaus postauksen voit lukea TÄÄLTÄ!) TÄMÄ ON MYYTY!

MYYTY! Riviera Maisonin tähden muotoinen A star is born-sarjan taittokehys / muistitaulu

50f8276cc98c7e5953000084.jpg

Materiaali valkoista puuta. Pysyy pystyssä itsenäisesti. Metallinen RM-logolaatta on irronnut, mutta sen voi halutessaan liimata itse takaisin kiinni pikaliimalla. HINTA 25 EUROA! Myös postitus, postikulut lisätään hintaan (7,20 euroa). TÄMÄ ON MYYTY!

VIELÄ VAPAANA! 6kpl Riviera Maisonin tähtikehyksiä / joulukoristeita

50f82770c98c7e9b37000026.jpg

Nämä kehykset olen ostanut Huutonetistä osissa. Valmistus on lopetettu. Virallisesti ovat joulukoristeita, mutta meillä nämä ovat roikkuneet myös esim. tytön pinnasängyn reunassa. Valkoista puuta ja juuttinaru. HINTA YHTEENSÄ 60 EUROA! Myös postitus, postikulut lisätään hintaan (4,90 euroa).

VIELÄ VAPAANA! 4kpl Riviera Maisonin kuusikehyksiä / joulukoristeita

50f82773c98c7e312d000014.jpg

Nämä kehykset ostin myös Huutonetistä. Valmistus myös lopetettu. Valkoista puuta ja juuttinaru. HINTA YHTEENSÄ 40 EUROA! Myös postitus, postikulut lisätään hintaan (4,90 euroa).

MYYTY! Riviera Maison Berkeley-tarjotin / alusta

50f82778c98c7e0413000018.jpg

RM:n kaunis lasinen alusta, jota voi käyttää sekä tarjoiluun että sisustukseen. Itselläni se on ollut esim. hajuvesien alustana ja kynttiläsomisteena. Halkaisija 36cm. HINTA 40 EUROA! Vain nouto! TÄMÄ ON MYYTY!

MYYTY! 8kpl Stockmannin Esprit-sarjan cocktaillaseja

50f8277bc98c7e967500001e.jpg

Lasit uudenveroisia, ei käytetty koskaan. Lasit on pakattu silkkipaperiin, kuplamuoviin ja hopeiseen Riviera Maisonin paperikassiin. HINTA YHTEENSÄ 10 EUROA! Vain nouto! NÄMÄ ON MYYTY!

VARATTU! AmandaB Collectionin korkea lasinen säilytyspurkki pastalle

50f8277ec98c7e9675000023.jpg

Kokonaiskorkeus kannen kanssa 50cm. Vetoisuus suuri, pastaa mahtuu kaksi pussia ja spagettia 1,5kg. Toisella puolella valkoinen teksti PASTA!. Voidaan käyttää myös muuhun säilytykseen kääntämällä Pasta-teksti piiloon. HINTA 20 EUROA! Vain nouto!

MYYTY! AmandaB Collectionin hennon vaaleanpunaiset peltirasiat, iso ja pieni

50f8276cc98c7eef3b00007f.jpg

Kaksi vaaleanpunaista peltirasiaa kannella. Ilmatiiviit. Isossa teksti Princess ja pienessä Baby. HINTA YHTEENSÄ 15 EUROA! Myös postitus, postikulut lisätään hintaan (7,20 euroa). NÄMÄ ON MYYTY!

Jos kiinnostuit, niin laitahan sähköpostia tulemaan osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi.

14 kommenttia “Myydään! Nopeus on valttia!

 1. Jos asuisit lähempänä niin olisin heti ostanut sinulta tuon tason ja Pasta-astian. Itse asun Vaasassa, joten välimatka on turhan pitkä. Harmittaa. Toivottavasti saavat uudet kuitenkin.

  1. Jenni: No voi höh, lasisten esineiden toimitus postitse on aina hankalaa. Ja tuon tason osalta pelkkä toimitusmaksu lienee lähemmäs 50 euroa enkä usko että lasilevy tulisi ehjänä edes perille postinpoikien käsittelemänä. :)<br />
   <br />
   Tuo pasta-astia on tilattu aikoinaan Wilhelmiinan kammarista, niitä saattaa vielä olla jäljellä. 🙂

  2. S: voi röhkötin, tasosta on nyt muutama varaus tehty. Mutta jos ei kauppoja synny niin laitan sulle viestiä. 🙂

 2. Hei mia 🙂 Yritin laittaa s.postia sinulle, mutta en saa viestiä lähetettyä. Laittaisitko minulle päin postia niin saisin ehkäpä vastattua sinulle 🙂

 3. Voi mahoton, mitä myit, ääh, olispa mulla ollut rahaa, niin olisin ostanut noi RM:T ja ton tason, höh! KIROTUT irtisanomiset PRKL! Hei, s.postia lähetetty ja toisen laitan kohta 😉 &hearts;

  1. Lamppualma: Tarkoitatko tuon matalan tason päällä olevaa pöytävalaisinta? :)<br />
   <br />
   Se on tilattu vuonna 2009 muistaakseni Anttilan nettikaupasta. En tiedä lampun merkkiä ja kuitissakin luki vain Pöytävalaisin Pacific. Googlella en saanut selville mikä valaisin on kyseessä ja onko koskaan myyty muualla kuin Anttilassa. 🙂

 4. Ai vitsi mitä ihanuuksia, miten raaskit näistä luopua? Minua kiinnostaa nuo rm tähtikehykset, laitan sulle viesiä. 🙂

  1. Pinja: En kyllä tiedä, tiukkaa tekee. 🙂 Mutta luulen että näille ei käyttöä oikein koskaan tule olemaan. Koristeet ovat pölyttyneet kaapissa eikä ne joulunakaan päässeet esille. Pasta-astiaa on käytetty kerran ja sittemmin se on ollut hyllyllä tyhjänä. Taso oli pitkään varastossa ja vaikka tuunasin sen sisustukseen sopivaksi niin se ei siltikään tunnu löytävän kunnollista ja toimivaa paikkaa meidän pikkuhuushollista, jossa alkaa olla jo liikaa kalusteita. 🙂 Eli jokainen juttu on ilolla ostettu, mutta käytössä turhiksi havaittuja. Kauniita ovat silti ja siksi vähän harmittaa. :´)

 5. Voiiih, minäkin oisin halunnu tuollasen pastapurkin!! ;( Tosin en kyllä sitä helsingistä asti olisi pystynyt edes noutamaankaan.

  1. elviirainen: Oman pastapurkkini tilasin aikoinaan Wilhelmiinan Kammarista ja myös AmandaB:n omassa nettikaupassa sitä oli jokus saatavana. Nyt ei taida tällä hetkellä olla, enkä tiedä onko tuo jokin poistuva malli. Kannattaa siis googlettaa, jos löytyisi jostakin vielä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *