Kaksi uutta ja ihanaa CASAlaista lisää…

Tämähän on aivan ihanaa. 🙂 Tänään olemme saaneet lisävahvistusta tänne CASAan kahdesta kivasta blogista, kun Modernia Maalaisromantiikkaa ja Kolmen Tähden Koti muuttivat kanssani saman katon alle. 🙂 Nämä ovatkin monelle jo tuttuja blogeja, mutta jos et vielä ole ehtinyt tutustumaan Fannin ja Marikan blogeihin, niin kipin kapin kurkistelemaan. 🙂

5118de27c98c7e800f000225.jpg

Fannin blogissa sisustetaan kaksikerroksista omakotitaloa suurella sydämellä ja kodissa on todella kauniisti sekoitettu sekä moderneja elementtejä, että maalaisromanttisia yksityiskohtia. Fannilla on uskomattoman ihana tyyli yhdistellä esineitä ja kalusteita toisiinsa, vaalea ja raikas koti huokuu pehmeää tunnelmaa ja se on todellakin Koti isolla koolla. <3 <3 <3 <3

http://maalaisromantiikkaa.casablogit.fi/

5118de27c98c7e750d000a66.jpg

Marikan blogi on tuunailijoiden aatelia, aivan ihania ideoita on nimittäin tämä blogi pullollaan. <3 <3 <3 Luovuutta ei puutu kyllä yhtään ja itse kaiholla katselen kuinka Marika loihtii vaikka mitä ihanuuksia käsillään, uusimpana lampputuunaus jollaisen tahtoisin itsekin toteuttaa. 🙂 Tässä kodissa jokainen asia loksahtaa luonnollisesti paikoilleen ja itse ihailen suuresti miten kauniin kokonaisuuden Marika on kotiinsa luonut. <3 <3 <3

http://kolmentahdenkoti.casablogit.fi/

Nämä ovat todellakin tutustumisen arvoisia blogeja, jotka vievät sydämen mukanaan! Käykäähän katsomassa ja rakastumassa! <3

Tänään on ollut tosi ihana maanantai, oikein supermukava sellainen. 😀 En ole maanantai-ihmisiä ollenkaan ja monesti minua on verrattu Karviseen juuri sen vuoksi. 😀 Ehkä uudet ripset ovat syynä hyvään viikonaloitukseen… 😀 Illalla ajattelin postailla teille Laura Ashleyn pyykinpesunesteestä, josta juuri käytin viimeisen tipan. Kokeilin uutta tuoksuvaihtoehtoa huuhteluaineineen ja nyt olenkin ihastunut siihen tosi kovasti. 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Kaksi uutta ja ihanaa CASAlaista lisää…

  1. &hearts; Voi Miia mua aivan itkettää nuo sun sanat &hearts; Kiitos kamalasti! &hearts;<br />
    <br />
    On ihanaa olla täällä &hearts;

    1. Marika: HIhihiii, ihanaa että siekin olet täällä naapurissa. 🙂 Meillä on hyvä kommuuni ja siksikin viikko alkoi hymy suunpielessä. 😀 😀 Kiitos ihana! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *