Haalea Halla – AAVA Helsinki

CASA Blogien ja AAVA Helsingin yhteistyökampanjan ansiosta minäkin sain valita meille kotiin kauniin taulun. <3 <3 Tauluvalikoimaa oli vaikka kuinka ja valinnanvaikeudesta huolimatta taisin onnistua valikoimaan meille SEN OIKEAN aarteen seinää koristamaan. 🙂

Saanko esitellä, meidän kodin ensimmäinen oikea taideteos – HALLA!

511e1091c98c7ecb4f000041.jpg

Näin taulua kuvattiin AAVA Helsingin sivuilla:

” Harmaat ja kylmät värisävyt tuovat mieleen pakkasen ja roudan runteleman maan, jonka sisältä kaikki elävä on jo aikaa sitten kaikonnut.”

Itselleni taulun sanoma on merkityksellinen, sillä pakkanen ja routa on minulle levon ja uudelleenrakentumisen symboli, josta kevään koittaessa syntyy uutta elämää ja virtaa. Omatkin fiilikseni mukailevat tuota sykliä ja talvihorroksesta herättyäni myös sisustusideat pursuilevat mielessä aivan uudella nosteella. 🙂

511e1089c98c7eb84f000041.jpg

Taulu on kooltaan 180x50cm ja sen voi halutessaan asetella joko pysty- tai vaakasuuntaan. Hetken aikaa mietiskelin että olisin laittanut sen pystysuuntaisesti makuuhuoneen oven viereiselle seinälle, mutta mallailtuani sitä sinne tänne, tulin siihen lopputulokseen että sohvan yläpuolella se on kaikista kaunein. <3

511e1086c98c7eb84f00003c.jpg

Halla-taulussa on käytetty sävyinä valkoista, harmaansävyjä tummasta haaleanvaaleaan sekä ripaus vaaleansinistä. Hitunen seinämaaliin sopivaa greigeäkin on eksynyt joukkoon, jonka vuoksi se sopiikin meille aivan täydellisesti. Pinta on kauniin struktuurinen, hieman röpelöinen joka taittaa valoa kauniisti. <3

511e108fc98c7ee82900009c.jpg

Kaikki AAVA Helsingin taulut ovat käsinmaalattuja öljy- ja akryyliväriteoksia. Taulut ovat valmiiksi pingotettu puukehikon päälle ja taulun takana on ripustusnauha, joten ne ovat ripustusvalmiita suoraan paketista avatessa. Taulut ovat paksuudeltaan 3-5cm ja teoksen kuvapinta jatkuu reunan yli sivuille. Kustakin teoksesta valmistetaan korkeintaan 50 vedosta (vedosmäärät maakohtaisia), jotta omaleimaisuus säilyisi.

511e1086c98c7ed604000002.jpg

Olen niin onnellinen tästä upeasta taulusta ja kyllä se totta on, että taide tuo tullessaan kodinhenkeä ja persoonallisuutta sisustukseen. <3 <3 

Itse tykkään suuresti AAVA Helsingin ideologiasta rakentaa siltoja taiteilijoiden ja taiteen ystävien välille, mahdollistaen sen että me kaikki saamme kaunista taidetta seinälle järkevään hintaan. <3 <3

Käyhän kurkkaamassa AAVA Helsingin upeita taideteoksia! Pääset tutustumaan heidän laajaan valikoimaansa alla olevasta linkistä:

http://www.aavahelsinki.com/collections/all

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 <3

(Postaus toteutettu yhteistyössä AAVA Helsingin kanssa!)

19 kommenttia “Haalea Halla – AAVA Helsinki

 1. Vau, upea! &hearts; Tuo taideteos näyttäisi olevan piste iin päälle teidän ihanassa kodissa 😉 Tosi sellanen luxusfiilis tulee tuota katsellessa.

  1. H: Pitkään yritin väittää vastaan, että tartteeko sitä nyt taidetta olla mutta kyllä tämä taulu toi mukanaan niin paljon. Koko olkkari on nyt eheämpi ja valmiimman näköinen kuin ennen. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. LadyBlue: &hearts; &hearts; meilläkään ei ole koskaan ollut tauluja seinillä ja tämä oli kyllä todella loistava mahdollisuus saada kokeilla millainen muutos tapahtuu kun oikea taulu kiinnitetään seinään. 🙂 Ja onneksi päätin lähteä mukaan tähän kampanjaan, sillä tuo taulu on aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Toi juuri sen puuttuneen pisteen iin päälle, jota olen etsinyt pitkään. 🙂 Kävin jo katsomassa muitakin tauluvaihtoehtoja, kun nyt innostuin tästä niin paljon. 🙂 Seinäpinnat alkavat vaan olemaan jo niin täynnä hyllyjä ja peilejä ettei oikein toista taulua mahdu, ellen sitten laittaisi toista samanlaista taulua tuohon päälle… Olisi aika ihanan iso siinä tapauksessa tuo Halla. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Hih, katselinkin jo sneak peek -kuvasta, että näyttää aika tutulta 🙂 Halla löytyy nimittäin myös meidän olkkarista, sohvan päältä 🙂 Upea taulu &hearts;

  1. MuuMuu: Tämä Halla oli meillekin niin oikea valinta kuin olla ja voi. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja tuo kuviointi on juuri sellainen abstrakti mitä olen taululta toivonutkin. I-H-A-N-A! &hearts; &hearts;&hearts;

  1. Sofia: Minusta myös. 🙂 Tuo täydensi olkkarin sisustuksen kauniisti ja nyt olohuonekin näyttää viimeistellymmältä. TYKKÄÄN ja kovaa. 🙂

 3. Näyttää aivan törkeän hyvältä! Aivan mahtavat nuo sävyvaihtelut tuossa kuvassa missä on sohvakin. Sohva näyttää niin hyvältä tyynyjen kanssa, seinän väri ah &hearts; Ja taulu kruunaa kaiken &hearts; <br />
  <br />
  Nyt oli kyllä niin nappi valinta kaikin puolin 🙂

  1. Fanni: Minusta myös. 🙂 Ystävä käväisi tänään pikavisiitillä ja sanoi että luonnossa tuo taulu on vieläkin kauniimpi kuin kuvissa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Upea taulu! Sopii kyllä älyttömän hyvin teille 🙂 Nuo Aava Helsingin taulut on kaikki todella kauniita, harmi kun meillä ei ole paikkaa yhdellekään…

  1. Jossu: Oli kyllä niin vaikea valita kaikista vaihtoehdoista mutta olen 110% tyytyväinen että päädyin Hallaan. &hearts; &hearts; &hearts; Tämä on tosi ihana. &hearts; &hearts;

 5. Aivan upea taulu, nappivalinta! &hearts; Ja tuo paikka on kyllä loistava, ihan kuin olisi tehty tuohon. :)<br />
  Mukavaa viikonloppua!

 6. WAU!!&hearts; Juuri täydellinen tohon sohvan yläpuolelle, kokonaisuus on nyt 10 !<br />
  Noi tyynyliinat näyttää ihanilta 🙂

 7. Ooh, täydellistä! Se sopii tuohon kuin nakutettu. Upea sohva tyynyineen, vielä upeampi taulu, ja vielä upeampi kokonaisuus. =)

 8. Moi! Eksyin maalisävyjä etsiessäni tälle sivullesi ja kysyisinkin että muistatko minä maalisävy teillä on tuoss sohvan takana? Toi harmaa seinä siis? Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *