Vinkkipostaus – valkoiset silkkiverhot

No nyt niitä taas saa nettikaupastakin, Villa Stockmannin valkoisia dupion-silkkisiä verhoja nimittäin. 🙂

Meillä on kaikissa huoneissa ja ikkunoissa nämä taitetun valkoiset silkkiverhot ja vielä vuosienkin jälkeen olen aivan rakastunut näihin. Verhoissa on valkoinen puuvillainen taustakangas, joka estää auringon haittavaikutukset herkkään silkkiin ja toimii samalla myös hyvänä pimennyksenä. Auringonvalo siivilöityy verhoista kyllä läpi, mutta hyvin pehmeästi ja kainosti. 🙂

511d6bcfc98c7e402300007d.jpg

511d6d4cc98c7e7d30000023.jpg

511d6df8c98c7e9e0f0000cb.jpg

511d6df8c98c7e876b0000db.jpg

511d6d4cc98c7ead0c000144.jpg

Verhossa on valmiina piiloon ommellut lenksut, joten verhon voi ripustaa kätevästi tankoon. Meillä on tosin ihan perinteinen verhokisko jossa metalliset nipsut ja nipsuillakin saa nätisti verhot roikkumaan. 🙂

Verho on kooltaan 133x260cm ja meillä on verho käännetty yhdelle taitokselle ennen nipsujen nipistystä kiinni. Alareunasta saa onneksi helposti lyhennettyä verhon jos tarvetta, itse en raaski sitä tehdä. 🙂

https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Silkkiverhot/76623?itemId=24462

Stockmann tarjoilee kantislaisille helmikuun etuna -20% alennusta kaikista kodintuotteista (ei electroniikka tai kodinkoneet), joten jos olet odotellut valkoisia verhoja saapuvaksi nettikauppaan niin kannattaa hyödyntää myös tuo alennus (alekoodi 02LOYAL2013).

Postailen myöhemmin päivällä meidän taulusta, joka löysi paikan olohuoneen seinältä nyt sitten kuitenkin. 🙂 Moikat! <3

12 kommenttia “Vinkkipostaus – valkoiset silkkiverhot

 1. Mä niiin rakastan näitä verhoja!!!! &hearts; Voi itku kun on kuitenkin melko hintavat 20% huolimatta, kun kyse kuitenkin vain yhdestä verhosta. Laskin täs meidänkin ikkunoita.. ja kun ei tiedä mitä asuntoa vaihtaessa tulee taas ikkunoiden osalta eteen 😉 Niin kauheesti houkuttais, mut mut.. 😀

  1. Suvi: tuo hinta on tuskaa. 🙂 mie olen keräillyt näitä verhoja jo vuodesta 2009 alkaen. 🙂 Eli reilut kolme vuotta. Ja kaikki alekamppikset on hyödynnetty kanssa. Mutta ovat kyllä hintansa väärtejä, sillä niitä ei ole koskaan pesty, tahrat olen pyyhkinut nihkeällä mikrokuituliinalla varoivaisesti pois ja pölyäkään eivät ole keränneet pahemmin. :)<br />
   <br />
   Mie aloitin huone kerrallaan ja aina kun yksi huone oli saatu valmiiksi niin sitten seuraavaan. Ja vajailla verhoilla aluksi mentiin, kun olohuoneessa ei ollut kaksi ja makkarissa kolme yms. 🙂 Onneksi nämä tuntuvat olevan perusvalikoimaa, kun edelleen on pysynyt varho muuttumattomana vaikka vuosia on vierinyt. 🙂

 2. Nämä verhot ovat ihanat. Samat löytyy meidän makkarista ja walk in closetista. Aloin juuri miettimään, että olisiko näistä myös meidän olohuoneen verhoiksi, niin kauniisti niistä kuultaa valo.

  1. Lumi: Nämä on tosi kauniit ja sopivat ehdottomasti myös olkkariin. 🙂 Itse en osaa edes kuvitella meille toisenlaisia verhoja, niin suuressa osassa nämä sisustuksessa ovat. 😀

 3. Onpa ihanat verhot tosiaan :)<br />
  Melkein jo tilasin, mutta koska hinta tosiaan koski vain yhtä verhoa niin jätin välin.<br />
  Hieman edelleenkin liian tyyrit opiskelija budjetille 😉

  1. Yhdelle verholle 🙂 Eli tuolloin 20 % ale on edullisempi, ajattelin että jos tarvitsee verhoja silloin kun ei ole alennusta ja itselleni ei esim. tuo Stockan kauniiden verhojen mitoitus satu kohdilleen, sitten siellä on peittoja, tyynynpäällisiä ja kaikkea muuta ihanan ylellistä tietenkin kangasta kädentaitajille, verhot ovat samaa dubion-silkkiä ja ne on vuorilliset.

  2. t: No mie jo ajattelinkin että kyllä on superedullista jos kaksi verhoa saa reilulla satkulla. 😀 On kyllä hinta ihan kohdillaan ja hyvä että löytyy kunnollinen paikka missä teettää vierhot mittojen mukaan. Moni vanhoissa taloissa suva tarvitsee lähemmäs kolmen metrin mittaisia verhoja ja niitä ei kaupasta valmiina saa. 🙂 Tämä oli loistava vinkki, kysyttäessä silkkiverhoista suosittelen tuota paikkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *