Vinkkipostaus – valkoiset silkkiverhot

No nyt niitä taas saa nettikaupastakin, Villa Stockmannin valkoisia dupion-silkkisiä verhoja* nimittäin. 🙂 Meillä on kaikissa huoneissa ja ikkunoissa nämä taitetun valkoiset silkkiverhot ja vielä vuosienkin jälkeen olen aivan rakastunut näihin. Verhoissa on valkoinen puuvillainen taustakangas, joka estää auringon haittavaikutukset herkkään silkkiin ja toimii samalla myös hyvänä pimennyksenä. Auringonvalo siivilöityy verhoista kyllä läpi, mutta hyvin pehmeästi ja kainosti. 🙂

Valkoiset silkkiverhot Villa Stockmann
Valkoiset silkkiverhot Villa Stockmann sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoiset silkkiverhot Villa Stockmann sisustusblogi Omakotivalkoinen

Villa Stockmannin silkkiverhossa* on valmiina piiloon ommellut lenksut, joten verhon voi ripustaa kätevästi tankoon. Meillä on tosin ihan perinteinen verhokisko jossa metalliset nipsut ja nipsuillakin saa nätisti verhot roikkumaan. Verho on kooltaan 133x260cm ja meillä on verho käännetty yhdelle taitokselle ennen nipsujen nipistystä kiinni. Alareunasta saa onneksi helposti lyhennettyä verhon jos tarvetta, itse en raaski sitä tehdä.

Stockmann* tarjoilee kantislaisille helmikuun etuna -20% alennusta kaikista kodintuotteista (ei electroniikka tai kodinkoneet), joten jos olet odotellut valkoisia verhoja saapuvaksi nettikauppaan niin kannattaa hyödyntää myös tuo alennus (alekoodi 02LOYAL2013).

Postailen myöhemmin päivällä meidän taulusta, joka löysi paikan olohuoneen seinältä nyt sitten kuitenkin. 🙂 Moikat!

*sisältää kaupallisen linkin

Comments are closed.