Etsitään taiteilijaa tekemään kalligrafia-töitä

Tahtoisin kovasti muutamiin valokuvakehyksiimme kalligrafiakuvia ja etsinkin nyt taitavaa tekijää, joka voisi toteuttaa noin 6-8 kuvaa kokoluokiltaan 10x15cm ja 13x18cm olevalle alustalle. Löytyisikö tätä kautta osaavaa taiteilijaa tai olisiko sinulla suositella ystävää tai tuttua (tai yritystäkin) joka taituroisi tälläisiä??

Kuvien aiheissa tahtoisin olevan ihmishahmoja. Löysin Tarravimman sivuilta muutamia kauniita kuvia, jotka toimivat inspiraatiota omille ideoilleni. Taitelijalla on kuitenkin vapaus toteuttaa oman käden jälkeä ja luovuuttaan. 🙂

512b792cc98c7e2e7d000067.jpg

512b7901c98c7e6316000002.jpg

512b7900c98c7e8b0a00000c.jpg

Värisävyksi tahtoisin harmaata, sillä musta on liian kovan näköinen meidän hailakassa sisustuksessa. 🙂

Yhteydenotot joko kommenttiboksiin tai sähköpostitse:

__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi

Laittakaahan viidakkorumpu soimaan! 🙂

(Kuvat: Tarravimma)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Etsitään taiteilijaa tekemään kalligrafia-töitä

  1. Jenna: Valkoinen pahvi/ paperi tms. 🙂 En tiedä termejä. 🙂 🙂 🙂 Tulee siis valokuvakehykseen lasin alle ja periaatteessa minulle käy kyllä ihan joku tulostuspaperikin siihen. 😀

   1. Love: Kalligrafioita olen aina ihastellut mutta nyt vasta keksin että niistähän saisi meille muutamaan valokuvakehykseen blogikuvaustakin kestävää silmäniloa. 🙂 Peukut pystyyn että onnistuu…. 🙂

 1. Onpas upeita, ihan niin WauWauWautseja!!! 🙂 Miepä kysäisen yhdeltä persoonalliselta ja kivalta kaveriltani.. saisi kaupan päälle sellaisen ihanan syvän katseen ja ehkä vähän sellaisia ennen-kaltaisia lukuja ja tilastojakin. Itse osaan tehdä vain uppeita tikku-ukkoja, tahtoisitko tikku-ukkoja ;D Entäs Jukka Rintala? :). Voi eih, nyt mopo keulii, huh mikä päivä takana, kunhan ei nyt päättyisi tänään kyynelmereksi ;). Ihania nuo siun vaaleanpuna-vihreät yhdistelmät ♥

  1. Soili: Hihii, tikku-ukot on aika hauskoja. 🙂 Ja Jukka Rintalan työt on upeita luomuksia. &hearts; &hearts; &hearts; Minusta on ihana saada jotain tosi persoonallista ja vartavasten meille tehtyä, joten siksi ensisijaisesti tahtoisin värvätä tekijän tekemään meille ikiomat kuvat. :)<br />
   <br />
   Anna kyynelmeren tulla vaan jos siltä tuntuu. :`) Iso halaus! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Onkohan nyt tullut ajatusvirhe? Kalligrafia tarkoittaa korutekstausta ja kaunokirjoitustaidetta. Tarkoitatko kuitenkin grafiikkaa?

  1. Päivikki: Voi olla mahdollista. 😀 En tiedä oikeita termejä, mutta Tarravimman sivuilla ja googlessa on käytetty tätä kalligrafiatyö-nimikettä myös piirroksista. Toivottavasti lukijat kuitenkin ymmärtävät mitä tarkoitan. 🙂 Hihiii *punastelen* 🙂

 3. Joo, varmaan joku muu termi käy näihin paremmin kuin kalligrafia. Harrastan itse kalligrafiaa, joka tosiaan on, niinkuin joku jo mainitsikin, tekstaamista. Kirjoitan itse joku kalligrafia-tusseilla tai sitten ihan ihka oikealla musteella ja kynällä. :)<br />
  <br />
  Mutta tuollaiset ääriviiva-piirrokset on kyllä makeita, toivottavasti löydät hyvän taiteilijan niitä tekemään! 🙂

 4. Siis tarkoitatko ihan ammattitaiteilijaa? Minun mieheni on ammattitaidemaalari ja tekee meistä perheenjäsenistä tuollaisia hahmotelmamaisia piirroksia. En muista tyylin nimeä juuri nyt. Kun pääsen keskustelemaan asiasta mieheni kanssa voin olla uudelleen yhteyksissä sinuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *