Lähikuvassa mietteitä bloggaamisesta

Nyt täytyy joka ilta kuvailla tunnelmavalo-otoksia, kun vielä pystyy. 🙂 Kohta onkin jo kesä ja aurinkoa lähes 24/7, ellei viime vuoden synkkä kesä toistu. En tiedä oletteko huomanneet eroa kuvissa, mutta olen viime päivinä opiskellut valokuvaamista. Lähinnä makrokuvauksen osalta olen yrittänyt oppia tekemään tarkennuksia ja kohdistuksia oikein ja muutamat kuvat ovatkin onnistuneet aika hyvin. 🙂

5138eee0c98c7eaa77000127.jpg

5138eee3c98c7e8216000002.jpg

5138eeddc98c7e5714000017.jpg

5138eeefc98c7ee10d000015.jpg

5138eeecc98c7ede60000179.jpg

5138eee8c98c7e410f000025.jpg

5138eeddc98c7eaa77000122.jpg

5138eef3c98c7e8b1400001e.jpg

Viimeisessä kuvassa sain jopa lampussa olevat pölyhaituvat näkyviin. 😀 Tykkään tosi paljon kuvailla tälläisiä pieniä yksityiskohtia ja vaikka aika ei aina riitäkään kovin vaativiin kuvaushetkiin, niin silloin tällöin yritän kehittyä myös kuvaamisessa. Kiiltävien esineiden lähikuvaus on aika haasteellista, koska ne heijastavat yleensä valoa monesta eri suunnasta. Ja meillä kiiltoa totisesti riittää, on kalusteita ja peilipintaista kromia, kristallia ja hopeaa. 🙂

Aina silloin tällöin minulta kysytään, että miksi blogini kuvanlaatu ja kirjoitukset ovat niin heikkotasoisia. On myös ehdotettu, että tekisin blogiani enemmän ammattimaisella ja sisustuslehtimäisellä otteella, ammattitason kuvilla varustettuna ja kieliopillisesti virheettömästi. Tuossa tyylissä ei ole minusta laisinkaan mitään vikaa, mutta se ei ole “minua”. Minä olen tälläinen, sanotaanko nyt sitten että “virheellinen” tyyppi, ja tyylini tehdä tätä blogia on alusta asti ollut samanlainen. Kirjoitan ja kuvaan hyvin spontaanisti, ilman esivalmisteluja ja jälkikäsittelyjä. Puran tänne blogiini kaiken inspiraationi, visioni, innostumiseni ja muun kauniin ja ihanan mitä päivän mittaan eteeni osuu. Kirjoitan tätä hieman kuin päiväkirjaa, pääpainona kuitenkin visualiset jutut eikä niinkään mieleni sopukoissa asuvat suuret asiat. 🙂

Enkä edes tahdo tehdä “täydellistä” ja virheetöntä blogia, vaikka niillekin on paikkansa ja lukijansa. Itseäni blogien lukijana puhuttelee enemmän sellainen elämänmakuinen aitous, jossa ei liikaa esivalmistella ja fiilata postauksen sisältöä. Ja kyllähän sitä minäkin tahdon että kuvat olisivat erinomaisia (ilman sitä jälkikäsittelyä), mutta en ota siitä itselleni päämäärää tai tavoitetta. Annan itseni kehittyä pikku hiljaa omia aikojani, luonnollisesti. 🙂 Blogini on itselleni todella tärkeä ja suuri osa päivittäistä elämää ja kuuluu niin isosti päivärutiineihinkin, sen tärkeyttä ei kenenkään kannata kyseenalaistaa. Vaikka pyrkimykseni ei olekaan ammattijournalismi ja sisustuslehden kaltainen huikea luomus niin silti rakastan blogiani ja bloggaamista sydän vereslihalla. 🙂 Blogini on itseni näköinen, virheineen päivineen. Se kehittyy ja kasvaa pikku hiljaa, samalla kun minäkin niin teen. <3 <3 <3 <3 Meillä jokaisella on omat mieltymyksemme, itse pidän enemmän oikeaa elämää kuvaavista tavallisista blogeista, joissa ei turhaan hienostella. 😀

Ihanaa illan jatkoa kaikille! <3 <3

48 kommenttia “Lähikuvassa mietteitä bloggaamisesta

 1. Mä myös tykkään blogeista mitkä ei ole niin hienostuneita ja pidättyväisiä, vaan rentoa kerrontaa. Nykyään kyllä kuvien laatu merkkaa jonkun verran ja jos on tosi huonoja kuvia (mutta toisaalta myös tosi hyvät!) karsiutuu pois tai ainakin harvemmi luen. Mutta tosi rasittava on sellainen opettavainen tyyli jossa &quot;esitetään&quot; ammattilaista, tyyliin &quot;makuuhuoneessamme vallitsee seesteinen tunnelma koska puunväri on tuomassa lämpöä muuten niin moderniin sisustukseemme&quot;.

  1. Jonsku: Hienostelublogitkin on välillä ihanaa ajanvietettä, mutta itse tykkään enemmän sellaisista tavallisemmista blogeista. Kuvat on tosi tärkeitä ja itse tykkään hyvistä kuvista, sopivan suurista ja selkeistä. Mutta liiallisesti käsitellyt kuvat vie minusta osan aitoudesta pois, usein näissä &quot;paremmissa&quot; blogeissa on menty kuvienkin osalta liialliseen hifistelyyn. 🙂 Ja kauniitahan ne ovat, tottakai. Mutta ei niin aidon oloisia, kun meidän tavisten kuvat, hihii. 😀

 2. Musta tää blogi on hyvä juuri tälläsenä kun on, kuvat on hyviä ja tuollainen turha täydellisyyden tavoittelu yleensäkin blogeissa on musta aina vaan huonoks, blogi tavallaan menettää persoonansa ja alkaa meneen vaan liikaa massan mukana. Sä kirjotat hyvin ja luontevsti ja kuvissa on ihana tunnelma, ei mitään muutettavaa! 🙂

  1. Hanna: Kiva kuulla että sie lämpenet minun rönsyilevälle tyylille. 😀 Blogien persoonallisuus rakentuu minusta kokonaisuuden kautta. Jos kaikki on liian sliipattua, niin on se hieman persoonaatonta. MInusta suomalaisten blogien vahvuus on juuri siinä että meillä on monenlaisia murteita joita voisi rohkeasti käyttää myös tälläisessä rennossa kirjoituksessa. Tuoda sillä tavalla esiin sitä omaa persoonaa ja ihmistä ruudun takana. 🙂 Ja myös se että näkee oman kehittymisensä kuvaajana on minusta tosi hienoa. Toivoisin että bloggaajat uskaltautuisivat olemaan enemmän omia itsejään ja rohkeasti höpötellä meille lukijoille rennolla otteella, virheistä viis. 😀 Bloggaaminen on todella kivaa ja hauskaa puuhaa, kun ei liikaa stressaa sisällön täydellisyydestä. 🙂

 3. Viime päivien aikana kuvissasi on todellakin näkynyt – miten sitä sanoisi – keskittymistä ja tarkkuutta, jos niin uskaltaisin kuvaamaan tekemiäni huomioita. Ja mitä tulee tyyliisi, niin sinä oot iloinen ja hersyvä ihminen ja siksi myös blogisi hersyy laidasta laitaan ja kertoo sinusta paljon. Me ollaan kaikki virheellisiä tavalla tai toisella ja uskon, että heidän, joiden on vaikeinta hyväksyä epätäydellisyyttä eivät myöskään osaa hyväksyä sitä, millainen ihminen sinä olet ja millainen blogisi on. Uskon siihen, että kaikkien kukkien tulee antaa kukkia omalla tavallaan, mutta jos joku ei tyylistäsi ja sinusta pidä niin kukkikoon jossain muualla sitten ja lukekoon niitä ammattimaisia blogeja sitten pitääkseen itsensä tyytyväisenä.<br />
  <br />
  Ole vain rohkeasti oma itsesi eli jatka samaan tyyliin vaan. On tärkeää olla itselleen uskollinen eikä leikkiä joojoo-tyyppiä muiden mieliksi. Se, kenen kanssa kaikkein eniten tässä elämässä aikaasi vietät olet sinä itse, joten siinä on syytä kerrakseen olla sellainen kuin itse haluaa.<br />
  <br />
  Hyvää yötä ja kauniita unia! Nähdään huomenna &hearts; &hearts;

  1. Irina: Keskittymistä on ollut ripauksen enemmän kuin aikoihin. 🙂 Ja lukaisin tuossa kameran manuaaliakin päivällä ihan ajatuksen kanssa. Päivällä sain kuvailtua paaaljon hauskoja otoksia, saa nähdä jos täällä blogissakin vilauttaisin muutamia. Koirasta otetut kuvat onnistui ihmeellisen hyvin, olen tosi tyytyväinen. :D<br />
   <br />
   Sie puhut täyttä asiaa. 🙂 Virheiden hyväksyminen ja epätäydellisyyden kanssa eläminen ei kuitenkaan ole huono asia. Kaikessa ei voi olla hyvä ja joissain jutuissa pitää olla huonompi jotta toisessa voi loistaa. 😀 Joskus olen törmännyt sellaisen ihmisen jyrkkiin ajatuksiin, että on pitänyt oikein miettiä sanomaa hetken aikaa. Pointtina siinä oli lähinnä se, että jos ei ole aikaa ja mielenkiintoa opiskella ammattikuvaajaksi ja tehdä blogia kuin työnäytettä (osana cv:tä) niin ei kannattaisi blogata ollenkaan. Epätäydellistä &quot;p***kaa* ei kehtaa muille esitellä ja jos ei voi blogille antaa 200% itsestään ja ajastaan niin silloin ei sitä kannata edes aloittaa. Tämä ajatusmaailma sai minut miettimään että onko näin? Pyritäänkö blogimaailmassa tietoisesti liian siloiteltuun ulosantiin, jossa epätäydellisyydelle ei ole sijaa. Minusta blogien vahvuus ja houkutus on juuri se että me tavalliset ihmiset kirjoitellaan ja kuvataan omaa elämää ja asioita, jotka meitä kiinnostaa. &hearts; &hearts; &hearts; Liian hienoon ja riisuttuun blogiin on vaikea samaistua ja siksi luen itse mielummin vähemmän lehtimäisiä blogeja. Ne on parhautta minun illoissa. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Blogisi on hyvä juuri tälläisenään, tästä blogista kyllä huomaa sen, että teet tätä koko sydämelläsi 🙂

  1. Onnen Omppunen: Ihana Omppu! &hearts; &hearts; &hearts; Luin sinun postauksen ja huomasin että olit miettinyt hieman saman sorttisia asioita. 🙂 Minä tykkään sinun blogista ja tyylistä kovasti, kokeile ihmeessä rennompaa otetta ja annan ajatuksen virrata näppäimistön kautta meidän lukijoiden iloksi. 🙂 Ja valokuvaamiseen sinulla on mieletön silmä, nopeatkin räpsyt on upeita sinun kuvaamana. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   ihanaa iltaa ja kauniita unia! &hearts; &hearts;

 5. Tämä on aina ollut mun lemppariblogi! =) Paras ja kaunein! &hearts; =) Tykkään teksteistäsi ja kuvistasi, eli hyvä näin.=)

  1. Jemina: Ihana Jemina!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kaunis kiitos tästä kunniasta! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Pieni rosoisuus on vain hyväksi blogeissa, ehkä bloggaaja tuntuu silloin tulevan jotenkin lähemmäs 🙂

 7. Kuvasi on hyviä mutta tyynyliinat. Miksi ne on ryppyisiä kuvissa? Pieni asia joka aina sattuu silmään. Nyt moni varmaan huokaisee miettien että mikä akka täällä kommentoi 😀 mutta juu, olen tarkka täti tietyissä asioissa.

  1. Maria: Öö, tyynyliinat on ryppyisiä koska niillä nukutaan. 🙂 Ja vihaan silittämistä, kaikissa muodoissa. :)<br />
   <br />
   Nuo greiget tyynynpäälliset on pellavaa ja niiden on tarkoistuskin olla hieman ryppyisiä. Enkä muutenkaan tahdo liian sliipattua lookkia. Meidän elämään mahtuu ryppyjä. 😀

 8. Miksi sä postaat kolme kertaa päivässä? Saatko sä postauskohtaisen palkan kun tuntuu siltä että kirjoittelet vaikkei ole asiaakaan. Etkö voisi tehdä vain yhtä postausta kerran päivässä ja kerätä siihen kaikki asiat mistä tahdot kirjoittaa? Tämäkin postaus on täysin turha eikä sisällä mitään uutta. Toistat vaan vanhaa ja kuvaat samoja nurkkia päivästä toiseen, tylsää.

  1. M: Koska minulla on paljon asiaa. 😀 Tahdon jaksottaa postauksien aiheet vähän pieneimmiksi osa-alueiksi ja siksi mielummin postailen rajatuissa osissa. Ja tykkään kirjoitella ja kuvata silloin kun into ja inspiraatio iskee, joko kerran tai viisi kertaa päivässä. Äkkiä ne postaukset saa selattua läpi jos tuntuu että aihe ei kiinnosta. :)<br />
   <br />
   Postauksien määrällä ei ole merkitystä bloggaajapalkkion kanssa eikä meille ole asetettu mitään velvoitteita sen suhteen. Saan itse päättää postaanko viisi kertaa päivässä joka ikinen päivä vai kerran viikossa. 🙂 Ja vaikka sinusta postaukseni ovat turhia niin minulle ne ei sitä ole. Aiheet on aina sellaisia mitkä ovat mielessäni parhaillaan ja kirjoitan aika spontaanisti juttuja. Nyt illalla tahdoin lähikuvien lisäksi ottaa esille myös vaatimustason bloggaamiseen, en sitä kylläkään suunnitellut etukäteen vaan juttu syntyi sitä kirjoittaessani. 🙂 Samoja nurkkia kuvaan tottakai, blogihan kertoo meidän kodista eikä tätä ole koolla siunattu. 80m2 kokoisessa kolmiossa on nurkkia aika rajallisesti, mutta sillä ei ole minusta merkitystä onko nurkat samoja kun postauksissa kuitenkin vilahtaa välillä uusiakin juttuja kuten vaaleanpunainen väri yms. 🙂

 9. Silloin kun aloitin bloggaamisen tai paremmin blogien lukemisen, sinun blogi oli sellainen johon palasin aina uudelleen muutaman muun blogin ohella. Ja minusta on älyttömän ihanaa että kirjoitit useasti päivässä!! ja en ole löytänyt yhtään turhaa postausta, koska minua ovat kaikki kirjoituksesi aina kiinnostaneet! aikoinaan kahlasin blogisi kerralla läpi 🙂 ja harmittelin kun kirjoitit niin vähän et loppui kesken :DDD ja tykkään nimenomaan siitä että blogi on blogi ei mikään orjallinen paikka jonne pitää ottaa vain superkauniita kuvia (lue: kuvia joista ei ymmärrä edes mitä ne on, mutta ne on vain hienoja kun ne on tarkkoja ja suuria ja muokattu yli…) anteeksi, joo, mutta minua ei sellainen blogi nappaa. 🙂 sen pitää olla elämänmyönteinen ja rakkauvella tehty! &hearts; &hearts;<br />
  <br />

  1. Jenna: Vitsit Jenna, mie menin nyt sanattomaksi. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; On ihan uskomatonta että niin moni tykkää lukea miun blogia. &hearts; Vieläkin tulee se sama alkuaikojen tunne, kun saan kommentin ja pompin riemusta että jes joku on ihan oikeasti käynyt lukemassa. 😀 Ei tähän totu varmaan koskaan, on tää niin ihanaa. 🙂

 10. Sellaista se on! Minäkin juuri mietin näitä asioita, sillä ainakin toistaiseksi pyrin pysymään vain ja ainoastaan puhelimella napattujen kuvien käytössä. Tämä sen takia, että läppäri asustaa nykyään kaapissa ja surffailu hoituu tabletilla. Kännyn kuvissa suurin ongelma on valo ja kesä toivottavasti parantaa tilannetta. Mutta silti hieman murehduttaa, sillä kuvat ovat niin tärkeä osa bloggaamista.<br />
  <br />
  Hieman houkuttaisi kunnon kameran hankkiminen, sellaisen, josta kuvat saa suoraan nettiin, niin kuin kännystäkin. Mutta katsotaan…

  1. Vekarus: Nykyajan kännyköissä alkaa olemaan todella hyvät kamerat, tiedän monta bloggaajaa jotka kuvaavat vain ja ainoastaan kännykällä ja osa kuvista ei kyllä kalpene järkkärikuville yhtään. 🙂 Ei minullakaan ole &quot;kunnon&quot; kameraa, ja kyllähän sitä houkuttaisi sellaiseen satsata erilaisine objekteineen ja muine lisäosineen. Olen kuitenkin sitä mieltä, että minulla on vielä paljon opittavaa tämän pikku-Olympuksenikin kanssa ja vaikka Canon on kamerana paljon selkeämpi suomenkielisine valikoineen niin en ole vielä valmis siirtymään ammattikameran käyttäjäksi. 🙂

 11. Miia, siun blogi on just tällaisena ihana &hearts; !!!!! Lennokas ja sinunnäköisesi, erottuva, ihana blogi, mielenkiintoinen ja magneettinen 🙂 Tykkään kirjoitustyylistäsi hirmuisesti ja tosi kovasti. <br />
  <br />
  Aitous on oikeaa elämää, ja sinun blogisi on yksi lempparini. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Soili: Ihana Soili! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sinun blogisi kuuluu vuorostaan minun lemppareihin, siitä välittyy juuri sellainen aitous ja rehellisyys mikä lemppariblogejani yhdistää. &hearts; &hearts; &hearts;

 12. Tykkään ehdottomasti tällaisesta luomuversiosta. Blogit, joissa on elämän makua ilman turhaa kliinisyyttä, ovat parhaita. Ole vain uskollinen itsellesi!<br />
  <br />

  1. Kati: hihii, luomuversio on ihan loistava nimitys. 😀 Sisustuksen suhteen tykkään hifistellä joskus, mutta blogini kanssa harvemmin. 🙂 Tämän päiväinenkin postaus syntyi nopeasti kun kipinä kuvaamiseen syttyi ja pistin räpsien. 🙂 Kuvia muistikortilta koneelle siirtäessäni ajattelin että vitsit sentään, että rakastan kauniita tavaroita ja siitä lähti koko postauksen idea. 🙂

 13. Sun blogi on yksi mun suosikeistani! Pidän sun rennosta otteesta ja hömpötyksistä ja siitä, ettei blogi ole täydellisyyteen asti hiottu kokonaisuus. Luen kyllä paria sellaistakin blogia, mutta niistä puuttuu usein jokin lämpö. Ne ovat ehkä liian kliinisiä, vaikkakin rakastan niitä täydellisiä kuvia ja virheetöntä tekstiä, kielipoliisi kun olen:) Itse työssäni kirjoitan paljon &quot;virallista&quot; tekstiä ja joskus se alkaa puuduttaa, joten vastapainoksi on kiva lukea rennompaa settiä. Mä pidän myös visuaalisesti sun blogista ja sekin on suuri osa elämääni, sillä opiskelen parhaillaan itse visualistiksi 🙂 Odotan innolla uutta ammattiani ja sitä, että pääsen siirtymään luovempaan työhön vuosien pakertamisen jälkeen melko konservatiivisella alalla. Kunhan ensin vaan saan opinnot päätökseen kunnialla!<br />
  <br />
  Keep up the good work! 🙂 Ja aurinkoista Naistenpäivää! 🙂

  1. Blondi: Apuva, ihana kuulla! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Minäkin luen paria sellaista lehtimäistä blogia, niissä on kauniit kuvat. Mutta suurimmat inspiraatiot tulee aina tavallisemmista blogeista, joissa näkyy isoja kuvausalueita ja elämää. 😀 Itsekin tykkään kuvailla pieniä yksityiskohtia, joita usein toistetaan näissä lehtimäisissä blogeissa, mutta jos koko blogi perustuu sellaiseen niin en saa itse siitä kovin paljoa irti. Lukijoita on toki monenlaisia, tämä vain minun oma mielipiteeni. Päivittäin seuraan sellaisia koukuttavia blogeja, joista näkyy jo kauas bloggaamisen ilo. Ne eivät ole liian hienoja ja niihin on helppo samaistua. Ja plussaa siitä että bloggaaja alkaa tuntumaan läheiseltä ja sitä alkaa kaipaamaan toisen kuulumisia jos postauksia ei hetkeen tule. :)<br />
   <br />
   ihanaa naistenpäivää sinullekin! &hearts; &hearts; &hearts;

 14. Mä en enää edes lue näitä &quot;naistelehti-tyyliin&quot; blogeja. Ärsyttää vaan kaikki yhteistyö sitätätä ja arvonnat. Tuunailut ja sisustukset tavallisissa kodeissa ja PALJON kuvia on parhaita 🙂 Tykkään myös kun kirjotat usein. Olen huono kommentoimaan, mut täällä ollaan joka päivä. Älä ressaa kirjotusvirheistä tai -tyyleistä. <br />
  <br />
  Mut tää oli paras &quot;Viimeisessä kuvassa sain jopa lampussa olevat pölyhaituvat näkyviin. 😀 Tykkään tosi paljon kuvailla tälläisiä pieniä yksityiskohtia&quot; 🙂 oot just nin höpö.

  1. Nia: Minua ei yhteistyöjutut ärsytä jos ne toteutetaan normaalien postausten tyyliin, eli kerrotaan ja kuvataan juttuja vain ja ainoastaan omalla tavalla. 🙂 Sen huomaa kyllä aika helposti jos sanoja syötetään suuhun ja onneksi moni bloggaaja pitää tyylistään kiinni myös yhteistyöpostauksissa. :)<br />
   <br />
   Tuo pölyhaituvien näkyminen kuvassa ei ollut tarkoituksellista, en edes huomannut että lampussa oli pölyä. 😀 Hauska kuva kun siinä näkyy kaikki, vahingossa onnistuin taltioimaan tuollaisenkin seikan. 😀

 15. Mun eka blogi mitä aloin seuraamaan joka päivä ja monta kertaa päivässä kävin kurkkaamassa että joko uutta postausta on tullut… =) Noin vuoden seuranneena se ajatus hiipi sitten päähän että osaiskohan sitä itsekkin pitää blogia… Ihailen niin sun kerrontaa, sana todellakin hallussa kun itselläni olisi siinä vielä petrattavaa… =) Olen tykännyt sun kuvista aina ja itse harmittelenkin kun joutuu kuvaamaan tuollaisella varmaan kymmenen vuotta vanhalla digikameralla ja kuvienlaatuun sillä ei todellakaan pysty vaikuttamaan… mutta niillä mennään toistaiseksi! =) Jatka samaan malliin mä vierailen ainakin päivittäin!!! =D

  1. Suffeliini: Mie olen tämmönen höpöttäjä tyyppi ja tykkään turista teille ajatuksiani suoraan. 😀 <br />
   <br />
   Minä kuvasin puoli vuotta blogini kuvat myös vanhalla pokkarilla ja eron kyllä huomaa. 🙂 Mutta niissä ekoissa kuvissa on jotain tosi söpöä kun vertaa näihin uusimpiin kuviin. Missään nimessä en olisi ollut valmis silloin alussa edes kuvaamaan paremmalla kameralla, kuvat olisi olleet tosi surkeita varmasti koska kuvauskokemusta ei paljoa ollut pohjalla. Tässä on silmä harjaantunut tosi paljon ja kehitystä on tapahtunut. Vielä vuosi ainakin eteenpäin on mentävä tällä minun nykyisellä Olympuksella ennenkuin voin siirtyä ihan oikeaan jäkkäriin (sellaiseen järeään rautaan :D). Pikkuhiljaa hyvä tulee. 🙂

 16. Anna mennä näin – juuri hyvä tällaisenaan. Tykkään blogeista, joissa on selkeästi se &quot;oma tyyli&quot;, oli se sitten minkälainen vain. :)<br />
  <br />
  Hyvää naistenpäivää! &hearts;

  1. Mia: Minulla on aika vahva tämä oma tyyli, osa tykkää ja osa ei. 😀 Mutta pidän tästä kiinni kynsin ja hampain ja vaikka painetta aina välillä tuleekin siitä että blogissa pitäisi pyrkiä parhaimpaan suoritukseen niin taistelen sitä vastaan. Minusta parhaat blogit on juuri sellaisia vilpittömiä ja konstailemattomia jossa ei liikaa &quot;putsata&quot; kuvia ja kirjoitusta. &hearts;<br />
   <br />
   ihanaa naistenpäivää sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts;

 17. Bloggaamisen kuuluukin olla just se harrastus josta tulee hyvää mieltä, eikä paikka jossa stressin kanssa mietitään mahdollisimman hienon ja täydellisen sisällön tuottamista.<br />
  Ja kaikkiin kritiikkeihin yleisesti – onneksi netti on täynnä blogeja, kannattaa lukea niitä joiden lukemisesta tulee itse hyvälle tuulelle eikä palata niihin jotka ärsyttää… ;)<br />
  itse tykkään palailla tänne. :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Taina: Blogeja ja muuta luettavaa on netti pullolaan, jokaiselle on varmasti mieleistä luettavaa. 🙂 Itse pyrin suhtautumaan bloggaamiseen mahdollisimman rennosti, tykkään sisustaa, kirjoittaa ja kuvata. Blogi on erinomainen paikka jakaa omia juttuja ja on kiva nähdä oma kehitys kun selaa ikivanhoja postauksia. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. just näin, ja ihana että pidät oman linjasi – lukija määrä varmasti kertoo että suunta on oikea! &hearts;<br />
   lähinnä ihmettelen niitä tyyppejä jotka jaksaa käydä lukemassa ja natisemassa jos jutut ei miellytä…. mutta meitä on tietty joka junaan, osa jää asemallekkin. 😉

  3. Taina: Minäkin ihmettelen että miksi eksyä enää ainakaan tarkoituksella blogiini, jos ei pidä sisällöstä. Ruksista vaan sivu kiinni ja paremmille apajille, sanon minä. 😀

 18. Voi Miia, sun blogisi ei ole yhtään virheellinen! &hearts; Osaat kirjoittaa niin ihanasti ja positiivisesti kaikista asioista, että tulee aina itsekkin niin hyvälle tuulelle, vaikka olisi vähän huono mieli. :)<br />
  <br />
  Tämä oli yksi ensimmäisistä sisustusblogeista jonka löysin ja olin heti ihan että WAU, upea koti ja sisustus ja tosi mukavan tuntuinen bloggaaja! 🙂 Ihastuin heti teidän kodin sisustukseen, ja olet sitä koko ajan vaan muokannut paremmaksi! 🙂 Olen myös saanut paljon inspiraatiota omaan sisustukseen sun blogista, kiitos paljon! &hearts; &hearts; &hearts; Toivottavasti et ikinä lopeta bloggaamista! &hearts;<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua! &hearts;

  1. Lina: Apua, niin hyvä mieli tulee teidän kaikkien kommenteista! &hearts; &hearts; &hearts; MInulle on todella iso asia, että saan positiivista palautetta ja varsinkin jos onnistun saamaan teidät lukijat hyvälle mielelle! &hearts; &hearts; &hearts; Maailmassa sattuu ja tapahtuu inhottavia ja ikäviä juttuja joka päivä ja oma blogini on minullekin selainen pakopaikka jossa innostutaan höpsöistä sisustusjutuista ja keskitytään haaveiluun ja hyvään mieleen. :)<br />
   <br />
   Minusta on aina yhtä ihanaa kuulla että blogini on tarjonnut inspiraatiota, kiitos aivan ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; En ole ainakaan aikonut lopettaa bloggaamista, saa nähdä miten pitkälle tässä vielä mennään, eikös 10-vuotta nyt ainakin ole hyvä tavoite? 😀 hihii. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts; &hearts; &hearts; Iso halaus! &hearts; &hearts;

 19. Voi elämä, kuka jaksaa edes kysyä miksi et kirjoita ammattimaisemmin… Mun mielestä sun kirjoitustyylissä ei ole mitään vikaa. 🙂 Tykkään kun käytät paljon hymiöitä (kuten minäkin) ja sydämiä. Teksti on mukavaa luettavaa ja jokainen blogi on omanlaisensa. <br />
  <br />
  Ei oo kertaakaan tullut mieleen sun kuvia katsoessa, että ne olis jotenkin huonoja. <br />
  Kun katsoo mun blogia, mun kuvat on vähän mitä sattuu, kun ei vielä asuta unelmakodissa eikä ole kuukausiin tullut juuri mitään uutta ostettua (mikä on ollut hyvin vaikeaa:D). Mutta kyllä se munkin blogi siitä vielä paranee ja alkaa löytää lukijoita. 😀

  1. Cherry: Aina silloin tällöin olen saanut palautetta tästä tyylistäni, viimeaikoina ihmeellisen usein eikä asia ei ole päässyt unohtumaan. 😀 😀 Minun blogi on alussa ollut vähän hassu, kuvat oli mitä oli ja nekin on aivan pikkiriikkisiä silloin (sellainen 2cmx2cm luukku keskellä sivua :D) ja teksti oli jaettu kymmeniin osiin. 😀 Moni bloggaaja saattaa vuosien varrella poistaa ensimmäisiä postauksiaan, koska kokee ne vähän noloina. Ihan samoja tunteita on minullakin, mutta en ikimaailmassa poistaisi ainuttakaan postausta, sillä muistan vieläkin ekoja juttuja lukiessani miten jännittävää oli kirjoitella julkisesti ja hui, jos sain kommentinkin vielä. 😀 😀 Ihania muistoja joita muistelen lämmöllä. &hearts;<br />
   <br />
   Pikkuhiljaa olen kehittynyt kuvaajana ja alkanut hahmottamaan bloginkin kokonaisuutta paremmin. Tämä on ollut loistava opinahjo ja kun kaiken muun lisäksi on kehitystä tapahtunut sisustamisen suhteen niin olen todella ylpeä saavutuksestani. 🙂 Vanhakin kettu voi oppia uusia kuvioita. 😀 Ja tekniikkaa vihaava ihminen oppia rakastamaan bloggaamista ja sivupalkkeja yms. 🙂

 20. Sun blogi oli ensimmäinen, jota aloin lukea ja se myös rohkaisi mua aloittamaan oman blogin kirjoittamisen. Ja juurikin sen takia, että sun ihana blogi sai mut tajuamaan, että ei tämmöisten sisustusblogien pidä olla ammattimaista ja vakavaa, vaan juurikin iloista hyvänmielen kirjoittamista omalla persoonalla höystettynä. Ja sisustusblogin kuvienhan kuuluukin olla kuvia omasta elämästä ja siitä omasta kodista 🙂 Ei mainoskuvia jollekin tuotteelle.<br />
  <br />
  Joten älä koskaan muuta itseäs tai tapaasi kirjoittaa tätä upeaa blogia &hearts; Minä luen kyllä jatkossakin jokaisen postauksen, tulee niitä yksi tai kymmenen päivässä 😀

  1. Jossu: Wau, ihana kuulla! &hearts; &hearts; &hearts; Olen aina ollut sitä mieltä että turha stressi täydellisyyden tavoittelusta ei kuulu suomalaisiin blogeihin. 😀 Ja kannustan kaikkia bloggaamisesta kiinnostuneita aloittamaan oman blogin ja ainakin kokeilemaan millaista se on. Jos into katoaa tai muuten huomaa ettei se olekaan se oma juttu, niin blogin voi helposti sulkea. 🙂 Ja mieti, että ilman blogimaailmaa ei mekään juteltaisi (varmaan ollenkaan) enkä olisi ikinä ehkä saanut sinuun &quot;tutustua&quot;. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Mie liputan korkealla ja kovaa tavallisten ihmisten tavallisia blogeja!!!!!!!! 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Lämmin halaus sinulle Jossu! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos että olet olemassa! &hearts; &hearts; &hearts;

 21. Täälläkin olisi tarvetta valokuvausoppiin ja äidinkielen kertaukseen, mutta kunnes niiden aika on (tai jos nyt ikinä tuleekaan) niin siihen asti on tyydyttävä muokkaamattomaan tekstiin ja kuvaan 😀 Ei siinä ole mitään vikaa, toimittajat ja valokuvaajat ovat sitten erikseen 🙂 Olen saanut myös kerran kehoituksen yhdyssanojen opettelusta 😀

  1. Sofia: Hihiii, mennäänkö yhdessä? 😀 Onkohan olemassa jokin pika-ajo jossa saisi ohjelmoitua ammattukuvaajan vuosien kokemuksen ja kirjailijan taitavat sanankäänteet, virheettömästi tietenkin? MInull on paljon kirjoituvirheitä omassa tekstissäni, kirjoitan todella vauhdilla ja yritän pysyä ajatuksieni perässä. 😀 Tärkeintä on se että teksti on ymmärrettävissä, oli virheitä tai ei. 🙂 Itse joudun joskus miettimään että laitanko nyt murresanan vai en, tietääkö kukaan sitä vai ei. 🙂 Esim holja on sellainen sana jota olisi kiva käyttää, mutta hyvin harva tietää mitä se tarkoittaa (tarkoittaa siis hauskaa, hassua, vekkulia, hupaisaa…). 😀 Muuten en liiemmin mieti mitä kirjoittelen, annan vaan näppiksen kopista ja sauhuta, näpytinäpyti. 😀

 22. Mä olen kyllä kanssa sitä mieltä, että blogin tulee olla kirjoittajansa näköinen. Ihan varmasti löytyy jokaiselle jotakin, niin että ei yhdenkään kirjoittajan tarvitse muuttaa yksilöllistä tyyliään johonkin tiettyyn muottiin sopivaksi. Sun blogi on juuri hyvä tällaisenaan, ja niin on kaikkien muidenkin bloggaajien, jotka ovat antaneet meille lukijoille mahdollisuuden kurkistaa kotiinsa, paikoista kaikkein pyhimpään. Minä ainakin arvostan ja ihailen monen tyylisiä blogeja, ja näen kauneutta sielläkin missä sitä ei äkkiseltään arvaisi olevan. Jopa ryppyisissä tyynyliinoissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *