Naked truth – sisustussotkuhaaste

Olen muutamia kertoja postaillut teille kuvien kera meidän sotkuista ja levällään olevista leluista ja tavaroista. 🙂 Nyt oli pakko ottaa osaa myös tähän Kotiovella ja Mansikkapaikasta Vasemmalle -blogeissa vilahtaneeseen viralliseen sisustusblogihaasteeseen, jossa kuvataan kodin ns. häpeäpilkkuja ja todellisuutta paljastamalla myös ne sotkuisimman kohdat kodista. 😀 Haasteen on alkuperäisesti luonut White & Fresh -blogin Irina. Kiitokset hänelle tästä hauskasta ja realistisesta haasteesta ja sen levittämisestä!

Olin eilisen illan poissa kotoa ja aamuyöllä kotiin tullessa koti näytti tältä:

514de8abc98c7ef15900006d.jpg

514de8afc98c7ef159000072.jpg

514de8a8c98c7e4175000053.jpg

514de8a4c98c7e311500003b.jpg

514de8a0c98c7eed12000033.jpg

514de89dc98c7e841a000012.jpg

514de899c98c7e841a00000d.jpg

514de899c98c7eed12000029.jpg

Näistä sotkuista itse aiheuttamiani on tuo imuri, joka on aika levällään lattialla sekä ruokapöydälle jäänyt tietokone. 🙂 Loput ovat miehen ja tyttären aikaansaannoksia, joita en ole jaksanut siivota vielä tähänkään hetkeen mennessä. 😀 Huomenna sitten. 🙂

Mutta pahin tulee tässä, tytön kaapin päällinen. 🙂 🙂

514de8b3c98c7e847b00005b.jpg

Tosi kaunista ja näyttävää. 😀 Eikös olekin inspiroiva kokonaisuus? Pääsisiköhän tällä kuvalla sisustuslehteen kun on niin upeasti sommiteltu nuo esineet tuohon hyllyn päälle? 😀

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3 <3 Minä jatkan eilisillasta toipumista täällä olohuoneen lattialla röhnöttäen ja kohta Salkkarileffa NightMarea katsellen. 🙂 Päätä särkee sen verran, etten pysty olemaan pitkiä aikoja kerrallaan koneella, mutta vastailen teidän kommentteihin pikku hiljaa illan aikana. 🙂

21 kommenttia “Naked truth – sisustussotkuhaaste

 1. Kotoisaa 🙂 Ai hitsi en tiennytkään että Irina oli tän haasteen luoja. WAU &hearts; Täällä toinen päänsärkypotilas. Parantumista ja lepoa siulle &hearts; &hearts;

  1. Soili: Irina laittoi tämän sisustusbloggaajien Naked truthin alkuun. 🙂 Ihan loistava haaste, sillä itsekin olen joskus miettinyt että eikö muilla ole koskaan lelut ja muut roinat pitkin poikin kotonaan, vaikka tiedän bloggaajana miten helposti voi rajata kuvaan vain ne kauneimmat ja siiteimmät kohdat. 😀 Päänsärky paheni eilen niin paljon etten voinut katsoa leffaa. Siirrettiin Salkkari-leffan katsominen tälle illalle. 🙂 Toivottavasti sinullakin on nyt parempi vointi. &hearts;

 2. Ihana todellisuuspläjäys! Lähdet varmaan mielellään jatkossakin viihteelle ja jätät isukin ja tytön keskenään. 😉

  1. Irina: Jeps, kiitokset tästä loistavasta haasteesta! 🙂 Herättiin aamulla jo vähän ennen seiskaa ja sain siivottua lelut paikoilleen ja laitettua muutenkin paikkoja säädyllisempään kuntoon. Nyt on tosin taas lelut hujan hajan, mutta näinhän se näiden pikkuihmisten kanssa on. 😀 Isi ja tyttö saa mieluusti jäädä kotiin keskenään myös jatkossa, sotkut ei haittaa ja mikään ei mennyt rikki joten täydet pisteet isimiehelle asioiden hoitamisesta. 🙂

 3. hih, mun blogissa näitä kuvia on harva se viikkoa… 😀 mutta on nää hauskoja, elämää lapsiperheessä. Toipumisia sinne, mukava se on välillä ihan kunnolla irrottaa arjesta, vaikka se seuraava päivä meneekin vähän hyväntekeväisyyteen. 😉

  1. Taina: Elämä lapsiperheessä ei tosiaankaan ole turhan siistiä. 😀 Aina on joku paikka vinksallaan ja kyllähän se mieskin tuottaa omat sotkunsa ihan kiitettävästi. Eilen oli myöhään illalla alkanut vielä kokkaamaan risottoa ja kun aamulla ennen seiskaa heräsin niin hyvä etten lentänyt peffalleni kun katsoin miltä keittiö näyttää. 😀 Kaikki sipulinkuoret ja roskat tiskipöydällä, likaiset astiat ja kattilat oli vallanneet jokaisen mahdollisen laskutason ruokapöydän mukaanlukien, likaiset talouspaperin palaset oli kasattuna yhteen kattilaan ja muitakin roskia lojui siellä täällä. 😀 Meni vartti siivotessa heti aamutuimaan että sain tilaa keitellä itselleni hellalla vedet aamukahvia ja aamupuuroa varten. 😀

 4. Kiitos &quot;vain elämää kuvista&quot; 🙂 Tuommoista se toisinaan on vaikka minun &quot;pikkuiset&quot; ovatkin jo pesästä lentäneet, siitä huolimatta &quot;joku&quot; jättää tavaroita vääriin paikkoihin 🙂

  1. kirsikka: Kyllä ne aikuisetkin sortuu tuohon sotkemiseen. 😀 Minä olen ollut myös sottapytty, vaikka olinkin jo 18-21 vuotias ja asuin omassa kodissa. Koti kyllä olikin sen näköinen sitten eikä kylään voinut koskaan tulla kukaan ilman erillista ennakkoilmoitusta. 😀 Ja meillä mies on sellainen ettei useinkaan laita tavaroita takaisin paikoilleen vaan deodorantteja myöten laskee tavarat käsistään aina keittiönpöydälle tai kaappien päälle. 😀

 5. Ai että mä tykkään näistä realismipläjäyksistä! Oman kodin sotkut ahdistaa heti hieman vähemmän kun huomaa, ettei se realiteetti muillakaan ihan kuin sisustuslehdistä ole ;D

  1. Dara: Ei tosiaankaan ole meidän koti sisustuslehtikuntoinen, oikeastaan koskaan. 🙂 Aina on joku huone kaaoksen vallassa, usein se on tytön huone jonka suhteen en enää jaksa liikaa nipottaa. 😀 Minusta tämä haaste on loistava, ihan senkin vuoksi että bloggaamattomatkin lukijat saavat nähdä että koti ei todellakaan ole juuri kenelläkään bloggaajalla niin kunnossa ja vimpan päälle kuin saattaisi blogikuvien perusteella olettaa. 😀 Bloggaajat itse tietää miten helppoa on rajata sotkuja pois kuvausalueelta tai sitten vaan kerätä kaikki roinat kasaksi toiseen huoneeseen kotikuvauksen ajaksi. Mutta muut lukijat eivät ehkä ole niin sisällä tässä bloggaamisessa ja kuvaamisessa, siksi onkin tärkeä muistaa tuoda esille realismia jotta kenekään ei tarvitse ressata oman kodin ja sotkujen tähden. 🙂

 6. Tää on niin tutun näköistä, meillä ihan sama meininki jos itse olen ollut poissa 🙂 Kumma juttu !<br />
  <br />
  Mä mietin sillon joku aika sit, et pitäis olla myös tälläinen sisustus blogien naked truth 🙂

  1. Miia: On kyllä varsin kummaa. 😀 Ja mikä ihmeen idea on ollut möyhiä sohvatyynytkin ihan levälleen…. Hihii. 😀 Majaa on ilmeisesti tehty ja barbeilla leikitty. 😉 Osaan kuvitella miehen leikkimässä barbeilla….. Hahahhahahahaaa. ;)<br />
   <br />
   Irina oli kyllä nero kun laittoi alkuun tämän sisustusbloggajille suunnatun realistisen haasteen, minusta on tärkeää että se harhaluulo korjataan että sisustusbloggaajaksi ryhtyy suomen siisteimmät ihmiset ja perheet, joilla on aina koti tiptop. Näin ei tosiaankaan ole ja sotkua löytyy kauneimmistakin blogikodeista. 🙂

 7. Hyvä postaus! Voisin itsekin harkita, ei se lapsen tekemien sotkujen siivous haittaa niinkään paljon kun miehen sotkujen siivous! 😀

  1. Kaikkiaskeleet: Amen! 🙂 Lapset on lapsia, mutta mies on jo aikuinen. 😀 Nappaa mukaasi tämä haaste ja toteuta ihmeessä, näistä tulee ainakin itselleni hyvä mieli kun huomaa ihan konkreettisesti että ihailemissani blogikodeissakin on sotkua. 😀

 8. Tää haaste on ollut ihan loistava!! Kaikkihan sen tietää ettei kodit ole aina tiptop, mutta on se silti vaan hauska nähdä, että niin meillä kuin teillä! Niin kiva idea tämä! 🙂 Kuten jo aiemmin oon sanonu ni en vois ikinä sisustusblogia pitää, koska meillä vaan repsottaa aina joku paikka! 😀 vaikka tuntuu että kokoajan siivoaakin, ni sille ei tule loppua. Tai ehkä se vika on siinä, että kun saa järjesteltyä niin ei mene kuin minuutti ni johan oon jättäny jo jotain tavaraa sille kuulumattomalle paikalle, tiedän, tyhmästä päästä kärsii ite ja kaikki muutkin! ;D ihanaa sunnuntaita! 🙂 ♡

  1. Vilhelmiina: Ei meilläkään tule siivoamiselle loppua. 😀 MInun oma hätäniksini on se että siirrän lelut ja roinat kylmästi pois kuvattavasta huoneesta, yleensä ihan jalalla ne työnnän ne sivuun (en jaksa edes kyykistyä noukkimaan niitä :D). Peruspuhdasta meillä on aina, mutta tytön lelut ja kirjat sekä piirrustuspaperit on aina levällään ja mies sitten levittelee vaatteet, pyyhkeet ja muut tavaransa, yleensä ne löytyy keittiö-olohuone akselilta. 🙂

 9. Tää on niin lohdullista 🙂 Tämä antaa itselle vähän suhteellisuuden tajua, kun meinaa hajota pää kaiken siistimisen kanssa 🙂

  1. Satu: Juuri tuon vuoksi tykkään itse tästä haasteesta tosi paljon. 🙂 Todellisuus meinaa joskus hämärtyä kun katselee kauniita blogikoteja joissa on aina jokainen tavara kauniisti paikoillaan. Meilläkin on muuten ihan kohtuu siistiä, mutta lelut ja miehen vaatteet on AINA vinksin vonksin. Ja minun kahvikuppikokoelma vaeltaa pitkin tasoja ja pöytiä. 🙂 Ja IMURI, huoh miten se aina onkaan keskellä lattiaa… 😀 Se on ihan minun syy, sillä olen ainut meidän perheessä joka imuria käyttää. 😀

 10. Nää on just niin hyviä kuvia…näkyy selvästi elämisen jäljet ja se että todellakin lapsi saa leikkiä kotonaan muuallakin kuin huoneessaan…itse kun tykkään että koti on siisti ja koitan siivota lasten sotkut(myös yhdessä heidän kanssaan välillä) kun leikit lopettivat…joskus sain kritiikkiä siitä että enkö anna lasten leikkiä kuin huoneessaan =D Voi kun olisivat joskus nähneet sen todellisuuden kun tyttö ja poika laahasivat kaikki kamppeensa pitkin taloa…mutta kun tykkään että on siistiä, eikä lelut jää levälleen koiran syötäväksi…<br />
  <br />
  Ihania realistisia kuvia perheen arjesta =) Kaunista teillä on silti &hearts; &hearts; &hearts;&lt;

 11. hih, on sitä sotkua ihan riittämiin meilläkin vaikka ei oo lapsia. Viikkosiivoukseen yksistään menee 4-6h kerrallaan perus tiski yms. pyykkihommat ja silti riittää sotkua 😀

 12. Mun kaapin päälliset näyttää aina tolta. Ja oon 27v. Siinä on nytkin työtodistukset, siivousrätti,kutomistyö ja nuppineulat iloisesti sekaisin. Jos täällä olisi tuollaista kuin teillä nyt, pitäisin kämppää siistinä.Ja paljon paremmin sisustettuna. Ihan normaali ihminen kyl muuten olen… :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *