Ostetaan Ikean Mongstad-peili valkoisella kehyksellä

Kuten otsikkokin kertoo, haluan ostaa Ikean Mongstad-peilin valkoisella kehyksellä. 🙂 Jos sinulla on nurkissasi kyseinen ylimääräinen valkokehyksinen peili tai jopa useampi, niin ostan sen (ne) ilomielin Sinulta pois erittäin hyvään hintaan. 🙂 Yhteydenotot sähköpostitse __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi. 🙂

5158b3b7c98c7ee931000086.jpg

Kyseessä siis täysin sama peili, joita meiltä löytyy eteisestä neljä kappaletta!!!!

5158b3bbc98c7ec95d000011.jpg

Ilmoitus ei vanhene, eli viestiä tulemaan rohkeasti vaikka kuukausienkin päästä!!!! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Ostetaan Ikean Mongstad-peili valkoisella kehyksellä

  1. Sama peili jonka piti saada paikkansa meidän eteisestä kunhan vaan remppa valmistuu. Mutta ei sitten varmaan tule jos ikea ei enää tuota kuin tummana. Toivottavasti löytäisit jostain peilejä lisää. Tai sitten ostan meille sen tumman ja maalaan itse kehykset valkoiseksi. Meillä on niin hassu eteinen että lisävaloa kaivataan, iso peili avartaisi.

    1. Maria.R: Todella hölmöä lopettaa tuon valkoisen peilin valmistus. :/ Minäkin hetken ajattelin, että tuunaisin tummasta peilistä valkoisen, mutta sama tuunaus pitäisi tehdä sitten näille eteisessä jo oleville peileille enkä jaksaisi alkaa turhaan tuunailemaan. 🙂 Kokeilen onneani jos sattuisi valkoista jonkun nurkista löytymään turhanpanttina… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *