Leffailta koiran kanssa :)

Meillä alkaa Miffe-koiran kanssa kohta ikioma leffailta ja sohvalla pötkötellen meinataan katsella Contagion – Tartunta -elokuva. Tai minä katson ja Miffe nauttii samalla rapsuttelusta. 🙂

51647166c98c7ec23400008b.jpg

Kyseinen trilleri kertoo hallitsemattomasti leviävästä viruksesta, jota ammattilaiset yrittävät saada taltutettua ennen kuin koko ihmiskunta tuhoutuu. Elokuva on saanut arvosteluja sekä puolesta että vastaan, aiheena tämä on hyvin mielenkiintoinen ja toivon että kyseinen elokuva ei noudata yleistä linjaa, joka tämän tyyppisissä leffoissa yleensä on. 🙂 Näyttelijäkaarti on loistava, joten odotukset on normaalia korkeammalla. 🙂

Tässä vielä leffakaverini valmiudessa. 😀

51647165c98c7e7346000070.jpg

Nyt koneen läppä kiinni ja kaukosäätimestä play. Vastailen kommentteihin heti leffan jälkeen. 🙂

Viihtyisää iltaa! <3

4 kommenttia “Leffailta koiran kanssa :)

    1. Minna: Leffakamu jaksoi makoilla vieresä koko leffan. 🙂 Olin nukahtanut itsekin ja viimeiset puoli tuntia meni sivusuun, hihii. 🙂 Leffa oli ihan hyvä, eli tylsyyttäni en nukahtanut sentään. 😀

  1. Katselin tuon samaisen leffan noin pari kuukautta sitten, kun olin flunssan takia saikulla… Ei ehkä se kaikkein viisain veto, kun oireet alkoi kummasti täsmäämään tuon leffan viruksen kanssa 😀 Tuli aika kiire töihin ja uskottelin itselleni, että ihan kunnossa olen 😉

    1. Emppu: Kääks, kamalaa oli varmasti. Hyi. 🙂 Minäkin aloin jo miettimään että onkohan kuumetta ja onkohan tämä yskä mikä vieläkin vaivaa jonkun vakavan pöpön aiheuttamaa. Oli hyvin realistinen elokuva. Itse olin nukahtanut noin puoli tuntia ennen loppua, joten kohta katson leffan loppuun. Toivottavasti se loppuu hyvin. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *