Tuleeko minusta viherpeukalo?

Hobby Hallista tilaamani traakkipuu saapui jo tänään kotiin! Siirsin traakkipuun väliaikaisesti sivummalle divaanin viereen odottamaan ensi viikkoa ja ihastuin siihen ihan täysin. Tuo puu saattaa nimittäin sittenkin jäädä sisätiloihin, koska valkoisen ja vähäeleisen sisustuksen kanssa yhdistettynä tuo vihreä kasvi on enemmän kuin kodikas ja kaunis. Olen todella yllättynyt, että yhdistelmä toimii näin hyvin. 🙂

Muovinen traakkipuu Hobby Hallista - Omakotivalkoinen
Muovinen traakkipuu Hobby Hallista - Omakotivalkoinen
Muovinen traakkipuu Hobby Hallista - Omakotivalkoinen

Sisätiloihin jäädessään ruskea ruukku tarvitsee ehdottomasti ympärilleen jotain peittävää ja valkoista. Muoviruukun ympärysmitta on 27cm ja korkeus 20cm. Löysinkin pienellä googletuksella täydellisen kokoisen pyöreän ruukun, joka on vielä kaiken lisäksi kiiltävän valkoinen.

Valkoinen Lechuza Classico-ruukku

Tämä Lechuzan Classico-ruukku on halkaisijaltaan 28cm, eli niin oikean kokoinen kuin vain olla voi. Nyt täytyy selvittää mistä kaikkialta näitä saa ostaa ja juuri tämän kokoisena. Lisäksi haluan peittää kasvin multapinnan valkoisilla pienehköillä kivillä, joita löytyy onneksi Prismasta kohtuu hinnalla.

Tilaamani traakkipuu on tosiaan tekokasvi, eli se pysyy voimissaan minunkin hoidossani. Saa nähdä tuleeko minusta pikkuhiljaa viherpeukalo ja alanko lisäämään kasveja ja kukkia enemmänkin meidän sisustukseen. Tässä taas huomaa hyvin, että koskaan ei kannata sanoa koskaan. 🙂

Minä jatkan Markon sisustusohjelman parissa ja jään odottelemaan Hobby Hallista tekemäni lopputilauksen eli polyrottinkisohvan sekä ruukkujen saapumista.

Ihanaa iltaa!


Comments are closed.