Polyrottinkinen sohva muutti parvekkeelle

Nyt on kaikki palaset paikoillaan ja parveke pientä fiilausta ja somistelua vaille kesäkunnossa. 🙂

516e88dc89ac61b827000007.jpg

516e88d889ac61372700000c.jpg

516e88d489ac613727000002.jpg

516e88d489ac61a227000002.jpg

Harmaansävyiseksi pari vuotta sitten maalatut puulaatat eivät enää ruukkujen ja sohvatyynyjen kanssa näytä harmaalta. 🙂 Enemmänkin vivahtavat ruskeaan, joka korostuu näissä kuvissa. Onneksi apu on lähellä, sillä ystäväni lupasi lahjoittaa minulle oman turhaksi jääneen tummanharmaan Valtti Akvacolorinsa. 🙂

Parin viikon kuluttua on luvassa shoppailureissu Plantagenille ystäväporukan kanssa ja itselläni on aikomus ostaa niitä tuijia, havumultaa ja valkoista koristekiveä. Nyt enää puuttuu lämpimät ilmat ja auringonpaiste… missä lie viipyy meidän kunnollinen kevät? 🙂

Mukavaa päivää kaikille! <3

44 kommenttia “Polyrottinkinen sohva muutti parvekkeelle

 1. Ohhoh, onpa se tosiaan valkoinen! Hienolta näyttää! <br />
  <br />
  Meillekin pitäisi keksiä jotakin parvekkeelle. Tai parveke kuin parvekehan on aina sillon kiva, kun arska paistaa, eikä sinne tarvi paljon muuta ku tuolin ja kukkapuskan. Meillä on täällä superruma betonilattia, ja siihen pitäis jotain keksiä. Ehkä matto tällä kertaa, niin pääsee helpommalla. Mattoja ei tarvi koskaan öljytä 🙂

  1. Kirpparikeiju: Runko on ihan vitivalkoinen. 🙂 Aiheuttaa kylläkin päänvaivaa, sillä se Louhi-matto mitä partsille mietin ei nyt sitten käy, kun se on liian kermainen sohvan runkoon verrattuna. 🙂 Matto on hyvä, paljon helppohoitoisempi ja vaivattomampi kuin nuo puuladat mitä meillä on. :)Ja puulaudatkin kaipaa mattoa, ainakin meidän parvekkeella. 😀

 2. Hyvältä näyttää jo nyt. Pitäis myös suunnata lähiaikoina Plantageniin. <br />
  Ensimmäisenä ostoslistalla on viherkasvit sisälle, mutta voisi sitä jo alkaa katselemaan terassillekin jotain kivaa.

  1. Anna: Itsellä jo kova vimma päästä Plantagenille seikkailemaan. 🙂 Pääasiassa haen kasvit ja koristeet tuonne parvekkeelle, mutta saatan napata muutaman kukan myös sisätiloihin, saa nähdä miten siellä hullaantuu. 😀

 3. Hei. Olen seuraillut blogiasi jo kauan, mutten ole koskaan kommentoinut. Olen hankimassa samanlaista parvekeryhmää kuin sinä. Sohvahan koostuu erillisistä moduuleista eli pysyvätkö palatyhdessä kunnolla vai liukuvatko käytössä erilleen? Hankalasti selitetty 🙂

  1. eeva: Kiitos kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa! &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Sohva koostuu irtomoduleista ja niissä on pienet jalat pohjassa. Tuossa puualustan päällä se ei ainakaan toistaiseksi ole liukunut, mutta sisällä parketilla osat liukuivat irti toisistaan vähäsen. Mitään kiinnitysrautoja ei tule mukana, mutta pohjassa on metalliraudat, joista voi esim pitkillä nippusiteillä tai kunnon narulla kiinnittää osat toisiinsa. Luulen että sillä tavalla ne pysyisi yhdessä vaikka syöksyisi sohvalle hurjaakin vauhtia. :)<br />
   <br />
   Jos alustana on matto, niin palat pysyvät paikallaan tosi hyvin, silloin eivät liiku ollenkaan. 🙂

 4. Aivan ihanalta näyttää parveke jo nyt ilman tuijia. Innolla odotan kuvia valmiista sisustuksesta. Sohva on kyllä todella hyvän näköinen ja sopii tuohon kulmaukseen täydellisesti. Ihanaa kun viimein saat kaipaamasi parvekkeen kuntoon ja vielä sellaiseksi niin kuin olet haaveillut.

  1. Marja K: Sohvan väritys ja koko on tosiaan kuin meidän parvekkeelle tehty. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ne tuijat uupuu, samoin koristekivet. Matto olisi hyvä saada myös ja muutama raikkaan pirtsakka tyynynpäällinen noiden valkoisten tilalle tai niiden lisäksi. 🙂 Muutamia viikkoja menee vielä ennen kuin saan parvekkeen kokonaan kuntoon. Mutta eipä tuo ilmakaan ole häävi, joten ei taida olla kiirettä saada sisustettua ennen vappua. 😀

   1. Niina: Niin on! &hearts; &hearts; Ja nyt kun olen ehtinyt sitä koeistumaan niin on myös ihanan pehmoinen istua. Nuo tyynyt on mukavan paksut ja pepulle kivan tuntuiset. 😀

 5. Kivalta näyttää 🙂 Jokin kunnon väripilkku tuonne olisi kiva. Tyynyjä lisää, pari vilttiä sohvalle yms. Tuleeko teille pöytää tuonne ollenkaan? Kun se kesä vielä saapuisi kunnolla.

  1. Maria R: Tyynynpäällisiä suunnittelin hankkivani jossain pirteässä värissä. 🙂 Keltainen, kirkas oranssi, pinkki ja limen vihreä sopisi tuonne kivasti. Ehkä yksi väri vain, tai sitten kaikkia sekaisin. 😀 Parveke sa meidän muusta sisustuksesta poiketen olla tummempi ja raikkaampi. 🙂

 6. Näyttääpäs tyylikkäältä! Kyllä tollasella sohvalla kelpaa aamukaffetta nautiskella kauniina kesäaamuna 🙂

  1. Dara: Tulisi vaan se aurinko pikkuhiljaa. 🙂 🙂 Tuossa hetki sitten tytön kanssa istuttiin nauttimassa parvekkeella, toppavaatteet päällä. 😀

 7. Onpas kivannäköistä jo teidän terassilla. Itse ajattelin huomenna pestä lasitetun terassimme ikkunalasit ja tuoda myöskin polyrottinki-sohvan talviteloiltaan. Uusia tekstiilejä kovasti kaipailen. Ehkä minttua, ehkä keltaista.. 🙂

  1. Ansku: Ikkunoiden pesu on minusta kamalaa, mutta pakko se on vaan pestä ne. 🙂 Itse vielä tänään aamupäivästä pyyhkäisin ulkolasit kertaalleen puhtaaksi, kun niissä oli hieman raitaisuutta havaittavissa. Meillä tulee niin paljon pölyä ja hiekkaa kaduilta, että kesällä varmasti on taas pakko pestä uudestaan. <br />
   <br />
   Keltainen on ihana, minttu myös! &hearts; &hearts; Itse mietin myös oranssia, pinkkiä ja limeä. 🙂

 8. Oikein viihtyisän näköistä. Tykkään kovasti. Ja tuota samaa polyrottinkisohvaa olen vähän haaveillut itsellekin, mutta pari asiaa vielä siinä mietityttää. Eli onko sohva kovin matala, lähinnä istuinkorkeutta mietin, onko siinä isomman ihmisen helppo istua vai onko polvet suussa, entä onnistuuko siinä &quot;pötköttely&quot; vaaka-asennossa kuinka hyvin? Kiitos! 🙂

  1. Sari: Minusta se oli todella mukavan tuntuinen istumiseen ja tyynyjen paksuus yllätti positiivisesti. Mieskin sitä jo ehti koeistumaan ja tykkäsi hänkin. Istuinkorkeus on matalahko, mutta ei minusta mitenkään epämiellyttävän matala kuitenkaan. Jalat yltää lattiaan istuessa mukavasti, eikä ole polvet suussa. :)<br />
   <br />
   Kun sohva on riittävän pitkä, eli ainakin kolme palaa vierekkäin niin pötköttelykin onnistuu. Pään taakse tarvitsee kyllä lisätyynyn tai kaksi, sillä sohvan runko on 90-asteen kulmassa.

 9. Tulipa mukavan näköinen kokonaisuus! Polyrottinki kiinnostaisi meitäkin, mutta tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta tilan suhteen mihinkään isompaan kalusteeseen.<br />
  <br />
  Mukava ihastella tunnelmaa! 🙂

  1. Mia: Tuo polyrottinki vaikuttaa ainakin näin ensi kosketuksella tosi hyvältä ja paksulta materiaalilta. En tiedä miten tulee pakkaseen suhtautumaan tulevana talvena, mutta sittenhän se selviää. 🙂 Toivottavasti on maineensa arvoinen ja kestävä materiaali. 🙂

 10. Hienon näköinen parveke 🙂 Mistä tuo sohva on ostettu? Olen itse ajatellut jotain tuollaista parvekkeelle. 🙂

  1. Jonna: Kiitokset! &hearts; &hearts; Jo nyt näyttää kivalta, vaikka pientä somimmittelua ja kasvien lisäämistä vaille vielä onkin. :)<br />
   <br />
   Sohva on ostettu Hobbyhallista, kuten myös nuo ruukutkin. Sohva ainakin näin ensimmäisten kokemuksien kautta vaikuttaa loistavalta. &hearts;

 11. Oi! Näyttää niiiiin hyvältä! Minä olen muuten ihan samaisesta sohvasta haaveillut, tosin hieman eri värissä. Itse kaipailin hetki sitten kokemuksia sohvan istumamukavuudesta ja niitä ei kuulunut. Sohva tuntui mittojen mukaan hieman matalalta, mutta millaiselta se käytännössä tuntuu istua? Ovatko pehmusteet löysät vai napakat? Kiitos jos viitsit vastailla. 🙂

  1. Cinnabaria: Tuo on matalahko sohva, mutta silti hyvin miellyttävä. Mies tykkäsi siinä istua myös ja jalat yltää hyvin maahan. Ei silti tarvitse könytä ylös, eli ei ole ihan maataviistävä kuitenkaan vaikka onkin matalamman puoleinen. :)<br />
   <br />
   Nuo tyynyt ainakin tässä sohvassa yllätti paksuudellaan ja pehmeydellään. Hyvin mukava oli istua tuossa sohvalla. Istuintyynyt on napakan ja löysän väliltä, eli ne pysyy muodossaan vaikka nostaisi sen ilmaan vain yhdestä kulmasta. Ei siis ole sellainen lerppu. 🙂 Täyte on kuitenkin pehmeä takapuolta vasten kun istuu. Itse antaisin hintaansa nähden arvosanaksi 9 . Miinusta tulee vain siitä, että sohvan mukana ei tullut mitään kiinnitysrautoja tai -mekanismia jolla palat olisi saanut kiinnitettyä toisiinsa. Tuossa parvekkeen puulattialla palat pysyvät paikoillaan, mutta parketilla ne liukuivay irti toisistaan hieman. Uskon että hiekoituksella, röpelöisellä laatalla ja maton päällä ne pysyvät paikoillaan ilman erillistä kiinnitystä. Betonisesta lattiasta en osaa sanoa. 🙂

  1. Annukka: &hearts; &hearts; &hearts; Tosi hyvin sopii tyynyt ja sohvan runko parvekkeen muuhun väritykseen. 🙂 Mikään ei riitele keskenään (paitsi vähän tuo lattia jonka peitän matolla :D) ja lähes kaikki värit sopivat piristämään tilaa. 🙂

 12. Oi miten upea parveke! &hearts; Ihana ku sait parvekkeen (melekein) valmiiksi, on lisähuone ja aivan ihanan viihtysä &hearts;

  1. Meän Satu: &hearts; &hearts; &hearts; Lisähuoneeksi tuo on parempi kuin hyvä, tuolla viettää varmasti mielellään aikaa kesällä. 🙂

  1. Tarja: Tuon rungon valkoisuus tuli yllätyksenä, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen siihen. 🙂 Hyvä ettei taita liikaa kermaan. 🙂

 13. On se kyllä upea!&hearts; Hei haluaisitko tehdä postauksen noista teijän puulaudoista, miten ja millä maalasit ne? 🙂 <br />
  Olisin ostamassa honkkarista puunväriset laudat ja haluaisin maalata ne juuri tuolla samalla sävyllä 🙂

  1. Jennifer: &hearts;<br />
   <br />
   Tottahan toki voin tehdä postauksen ja sellaista jo suunnittelinkin kun teen paikkamaalauksen touko-kesäkuussa ilmojen lämmettyä kunnolla. :)<br />
   <br />
   Maalina tuossa on Tikkurilan Valtti Akvacolor sävy 5088. Sävy on tummanharmaa joka hieman vivahtaa mustanruskeaan. Itse tein niin, että imuroin laudat puhtaaksi pölystä ja pensselillä maalasin suoraan tuossa parvekkeen lattialla. Jos maalaat parvekkeella, niin kannattaa laittaa auki leikatut jätesäkit pohjalle, ettei tippuva maali tee läiskiä lattiaan. :)<br />
   <br />
   Kahteen kertaan maalasin, annoin kuivaa vuorokauden siinä välissä. 🙂

 14. Wautsi taas! Nyt tulee paniikki terassin kanssa kun kuvia katsoo. En oo kerennyt suunnitella vielä mitään!!!! 😀

  1. Suvi Tuuli: Mie olen aina liian ajoissa, joten sinulla ei ole vielä hätää. 😀 Minulla kevään odotus alkaa yleensä jo heti joulusta ja tänä vuonna olin parvekkeen laittamissa myöhäisemmin liikkeellä kuin vuosi sitten. 🙂

 15. Sinulla on aivan ihana blogi! Ja ihan mielettömän kaunis koti &hearts; Olen miettinyt kotiimme samaista polyrottinkisohvaa, mutta koko mietityttää. Minkä pituiset molemmat sivut sohvassa ovat? Se on vaan niin täydellinen &hearts;

 16. HEIPPA! :-))) Onko tämä setti vielä pysynyt valkoisena vai kellastunut ikävästi ? Näkyykö heti lika valkoisessa ? Kevätterkuin Ana :-)))

  1. Ana: Olen ehtinyt jo myymään tuon sohvaryhmän pois ystävälleni, mutta olen melkoisen varma ettei se ole kellastunut auringon vaikutuksesta hänenkään käytössään (on hänellä ulkona terassilla auringon ja sateen armoilla). 🙂 Lika ei mielestäni tartu muovipintaiseen polyrottinkiin kovinkaan hyvin, joten se pysyy yllättävän puhtaana ollakseen vitivalkoinen. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kevättä! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *