Ostoksia kotiin – ihan uusia asioita :)

Seinäkoukuissa olikin 10-kokoiset ruuvit ja pääsen vasta tänään porailemaan seinään reikiä niitä varten, koska meillä ei ollutkaan valmiina oikean kokoista poranterää. Käväisin pikaisesti Prismassa poranteräostoksilla ja samalla tulin ostaneeksi vähän muutakin. 😀

Kodinosaston läpi tuhatta ja sataa kurvatessani huomasin hyllyssä pienen ja yksinäisen tammipohjaisen Iittalan Vitriini-rasian ja muistin viime postauksen ja teidän kommentit. Uteliaisuus heräsi ja sorruin heräteostokseen, se nimittäin tuli mukaani kotiin. 😀

5173da8e89ac61b841000002.jpg

5173da8f89ac612442000002.jpg

5173da9489ac61d443000007.jpg

Se on niin kovin pikkuruinen ja suloinen tuon ison Vitriinin vieressä. <3 Ja kauniskin se on, todella kaunis. <3 Vertasin tuota tammista alapohjaa parkettiin ja hyvin saman sävyisiä ovat, eroa en huomannut oikeastaan ollenkaan. 🙂 En tiedä muuttuuko mielipiteeni tammiparketin säilyttämisestä, mutta ainakin nyt voin makustella asiaa konkreettisesti omin silmin. Sisko lupasi jo adoptoida tuon mini-Vitriinin itselleen, jos mielipiteeni ei muutu. 😀

Tein myös pari muuta yllättävää ostosta, joiden suhteen ehdin epäröimään kassajonossa odotellessani. Onneksi en kuitenkaan vienyt näitä takaisin hyllyihin, sillä kotona ideani osoittautui loistavaksi. 🙂 Heti tuli kodikkaampi fiilinki ja sain sen pakollisen väriparinkin vihreille basilikoille. 🙂

5173da9889ac612442000007.jpg

5173da9c89ac61b841000007.jpg

5173da9f89ac614a3e000020.jpg

5173daaa89ac61493e00001b.jpg

5173daa289ac61a741000002.jpg

5173daa689ac614b3e000020.jpg

5173daaf89ac61cd4200000c.jpg

Kukka on hintalapun perusteella nimeltään Guzmania Diana, joka ei sano minulle yhtään mitään. 😀 Ananakselta se minusta näyttää, ripauksella keltaista garambola-hedelmää. 😀 Tämä kukka (vai kasvi?) oli niin herkullisen näköinen viherosaston pöydässä että pakko oli saada tälläinen omaan kotiin. 🙂 Myös ruukku tarttui mukaani ja valkoiset koristekivet, joita ripottelin tuohon multapinnan päälle. <3

Nyt tarvitsee vielä googlettaa kukan hoito-ohjeet ja toivoa ettei tämä kuulu niihin joiden juuret tarvitsevat valoa. 🙂

Palaan vasta illemmalla blogin pariin, joten kommentteihin vastaamisessa kestää normaalia pitempään. Nyt kuitenkin äkkiä poraamaan parit reiät seinään ja sitten nauttimaan ystäväperheen seurasta ja ihanasta ulkoilmasta! <3

Aurinkoista päivää ja iloista mieltä kaikille! <3

13 kommenttia “Ostoksia kotiin – ihan uusia asioita :)

 1. En nyt jaksa tota kukkaa googlettaa, mutta se näyttää musta kukka-ananakselta! Itselläni oli vuosia sellainen ja se kesti, ja jopa silloin tällöin kukki minunkin &quot;hellässä&quot; hoivassani… (Mä siis olen mestari tappamaan kaikki viherkasvit ;D) Sen hoidosta muistan, että vettä piti antaa tuohon lehtisuppiloon, ei aina multaan… Mutta juu, parempi kun luotat fiksumpien neuvoihin =D

  1. Dara: Googletin tuon ja se on ilmeisesti timantti-ananas. 😀 Ihana nimi. 🙂 Luin että tämä on kerran kukkiva, eli kun se alkaa kuolemaan niin se on entinen, ellei kasvata uutta versoa, joka alkaa kukkimaan. 🙂

  1. Ansku: Ja onkin! 🙂 Googletin hetki sitten ja löysin paljon tietoa miten kannattaa kastella ja hoitaa. Ihana nimi, timantti ananas! &hearts; &hearts;

 2. Kaunista on :)<br />
  <br />
  Älä vaan hävitä tammiparkettia. Se on kumminkin niin ajaton, vaikka itseä välillä kyllästyttäiskin.

  1. Vilhelmiina: Niin muuten onkin. 🙂 Tuota karibia-yhteyttä en itse tajunnut, tuohon on ihan lomakukka. Vain drinksu sateenvarjolla puuttuu ja lämpöinen ilma. 🙂

 3. Jännää nähä puuta teillä hihii ;). Ja ihan uusi tuttavuus tuo kukkakasvi. <br />
  <br />
  Lattiasta sananen: jos on varaa toteuttaa lattiaunelmaa ja miehesi samaa mieltä siun kanssa, niin kyllä minä rohkaisisin laittamaan valkoisen lattian!!! Lattia on kuin maa, johon nojataan ja turvataan. Lattia on se, joka eniten tuntuu jalkojen alla. Siinä on paljon kokonaispinta-alaa ja energiaa. Jos tammi ei tunnu juuri siltä, mutta valkoinen tuntuu, niin… näin. &hearts; <br />
  <br />
  Mie yritin viritellä vaikka mitä taannoin meidän ex-kirjaville seinille ja raikastaa niitä tekstiileillä, tauluilla tms… mut pinnat oli vaan ja ärsytti, eli sama vaiva pysyi ja oli seinäparoilla, ja vasta sitten muuttui ja parantui, kun saatiin valkoiset unelmaseinät. Valkoinen lattiahan on ollu jo siun pitkäaikainen haave, eiköstä vaan 🙂 Vaikka parketti on aina arvokas ja arvostettu, mutta oma energiataso ei sitä kohtaa vaan vie voimia ja aiheuttaa negatiivista energiaa liikaa, niin miksi sellaista pitäisi, omassa kodissa &hearts; Tämmöiset ajatukset mulla. Mut mieti itse, mikä on teille sopivin ja parhain keino :)<br />
  <br />
  Ihanaa sunnuntai-iltaa &hearts;<br />

  1. Soili: Tammi sisustus´tavaroissa on kyllä todella hurja veto minulta. 😀 Mutta on tuo pikku-Vitriini silti söpö. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen ihan samaa mieltä kanssasi tuosta ei-mieluisan parketin negatiivisesta energiasta. Olen niin monta vuotta sitä katsellut ja aina enemmän ja enemmän ollut vaihtamisen kannalla. Mutta se tuntuu niin haaskaukselta laittaa laminaattia tuohon päälle tai jos vaihtaisi kokonaan toiseen ja toisen väriseen parkettiin (mihin ei mies tosiaankaan suostu) niin en raaskisi kärrätä vanhaa lattiaa kaatopaikallekaan. Tämä on moraalinen ja esteettinen sekä taloudellinen dilemma. Laminaatti ollaan edelleen näillä näkymin laittamassa niinkuin suunniteltiinkin jo. 🙂

  1. Love: Hetken kerkiän mutustelemaan. 🙂 En usko että mullistavaa ahaa-elämystä tulee tammesta mutta ainakin yritin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *