Hyviä uutisia Eva Solo faneille :)

Kuinka monta vuotta olenkaan odottanut tätä päivää… Eva Solon uudet vesikarahvin takkivärit on julkaistu ja kokonaan valkoinen takki on viimeinkin ilmestynyt valikoimaan. 🙂 Ystäväni nauroikin minulle ja tuuletti että “jes jes, enää ei tarvitse kuunnella minun jankkaamista Eva Solon karahvista, jonka ostan jos valkoinen takki tulee valmistukseen”. 😀 😀 Lupasin hänelle tehdä kunnon jääteet kesähelteille ja tarjoilla kyseisestä karahvista. 🙂

5181028c89ac610c7900001c.jpg

Uusina väreinä on oma unelmani kokovalkoinen, sen lisäksi on tullut valkoinen jossa limenvihreä vetoketju ja ruohonvihreä. <3 <3 Tämä on pakko saada, toivottavasti tätä valkoista takkia on ilmestynyt muuallekin kuin Eva Solon omaan nettipuotiin. 🙂

5181025289ac61fb73000017.jpg

5181025089ac61527c000002.jpg

5181025589ac61f078000018.jpg

Minulla on iankaikkisen vanha muovinen kannu nyt jääkaapissa, jossa vettä ja siivutettua sitruunaa. Olen tosi huono ollut juomaan vettä ja vieläkin pitää itseä muistuttaa, jotta saisin edes 1L juotua päivän aikana. Vanhaa kannua en ole juuri tästä syystä päivittänyt, sillä olen hartaasti toivonut että Eva Solo muistaisi myös meitä valkoisen faneja ja valmistaisi meille sisustukseen sopivan takin. 🙂

Ihastuin myös Evan valkoisiin salaattiottimiin ja kulhoon, jossa saisi turvallisesti tarjoiltua juhannus-salaatit parvekkeella. Meillä ei ole parvekkeella erillistä pöytää ja Kartellin Dune-tarjotin on ainoa laskutaso siellä. En uskalla posliinista New waven kulhoa sinne kärrätä, joten tämä olisi näpsäkkä ja lapsiystävällinen vaihtoehto kesäherkutteluun. 🙂

5181025989ac615179000011.jpg

5181048189ac61cf7400001c.jpg

5181048389ac615179000020.jpg

Ja ah, nuo yläpuolella olevan kuva viinilasit on täydelliset. <3 <3 <3 Vielä jonain päivänä minulla on tuollaiset lasit, lupaan sen. 😀

5181057089ac61c07e000002.jpg

Ja koska olen aivan hurahtanut vihreään ja erityisesti yrtteihin, laitan tähän loppuun itseäni suuresti inspiroivan kuvan yrttiruukkukokoelmasta, jollaista itsellenikin nyt keräilen. Nyt minulla on kasassa neljä ruukkua ja vielä toiset neljä olisi ostettavana… Saattaa jäädä ensi kevääseen kylläkin. 🙂

5181028389ac61287c00000c.jpg

Tuollaiset puiset tikutkin tahdon laittaa omiin ruukkuihini ja ajattelinkin alkaa keräilemään jätskitikkuja. Ei varmaankaan mene kauaa, kun on tikut saatu kerättyä, sen verran on ostettu jätskiä pakkaseen jo kesää odottamaan. 😀 Ne pitäisi vaan syödä ensin, mutta se ei liene ongelma. 🙂 Yksi omista kesäjätski-lemppareistani on K-kaupoissa myytävä Amppari-mehujää, se on superia namnam. <3

Aurinkoista vapunjatkoa kaikille! <3

(Kuvat: Eva Solo)

15 kommenttia “Hyviä uutisia Eva Solo faneille :)

 1. Onpa kauniita nuo Eva Solon tuotteet… Mulla on taas tuolla basilika kuolemaisillaan, enkä ole vieläkään saanut hommattua tuota ihanaa ruukkua.

  1. Miia: No höh, basilikat on välillä varsinaisia ongelmatapauksia. Eva Solossani onnistuin herättämään kuivuneen basilikan henkiin. Se oli ollut noin 4 päivää ilman vettä ja kokonaan kuivunut kasaan. Onneksi yritin elvyttää sitä, koska nyt se on taas viriilissä kunnossa. 😀

 2. No miksei tuollaista valkotakkista voisi kotiuttaa, on se nätti. Ja tuollaisen Eva Solon kulhon kotiuttamista harkitsin viime viikolla. Enkä kyllä panisi pahitteeksi tuollaisista salaattiottimista. Mulla ei sellaisia vielä olekaan, kun taannoin viskoin mäkeen omat s i n i s e t 😀

  1. Irina: Sinullekin tekisi terää tuollainen hörppykanisteri. 😀 Tulisi nautiskeltua puhdasta vettäkin ehkä enempi, sama vika taisi muistaakseni sinulla olla kuin minullakin, eli vettä ei muista juoda tarpeeksi päivän aikana. 🙂

 3. Meillä on kaksi karahvia, musta ja punainen. Ovat käytössä hyviä mutta hankalia pestä. En suosittele konepesua, pesuainetta jää karahvin sisään.<br />
  <br />
  En tiedä seuraatko vielä Imagen blogia, mutta hän oli vihjaillut blogissaan nimettömästi sinusta (ei positiivisesti). Me pitkään blogejanne lukeneet tiedämme heti, että kyseessä oli sinun blogisi. En ole ottanut aikaisemmin kantaa blogisotaanne puolin enkä toisin, mutta nyt tahdon antaa sinulle tukeni. Kiitos ilahduttavasta blogistasi, jatka samaan malliin. <br />
  <br />
  A

  1. Anne: Hyvä kun sanoit, en olisi varmaankaan tajunnut kuin vasta ensimmäisen pesukerran jälkeen. Onko se suuaukko vaikea pestä? Katsoin että siinä olisi metallinen reunus, onko se irroitettava?? :)<br />
   <br />
   En ole seurannut kyseistä blogia enää hänen muuttonsa jälkeen. Ikävää että hän on minusta kirjoitellut ei-positiiviseen sävyyn. Uteliaisuus tietenkin iski, mutta taidan kuitenkin malttaa mieleni ja jättää hänen kirjoituksensa lukematta. Kiitos kun olet seurannut blogiani pitkään, toivottavasti viihdyt jatkossakin mukanani sisustuskriiseissä. 😀 :D<br />
   <br />
   Mukavaa vappupäivän iltaa! &hearts;

 4. Kivan raikkaat uudet solot. Yrttiruukut kiinnostaa, mika niissa on se juju? Ovatko jotenkin kaksiosaiset??? Aika kivan nakoiset:)

  1. muuttolintu: Yrttiruukkujen juju on se, että ylä ja alaosa oavt erillisiä ja yläosan pohjassa on pieniä reikiä. Reistä pujotetaan ruukun mukana tuleva vettä imevä naru, jonka päät ovat ruukun alaosassa olevassa vedessä. Ne toimivat juurien lailla ja säätelevät vettä yrtille. 🙂 Loistava keksintö joka totisesti toimii. 😀

 5. Me tykästyttiin avokin kanssa noihin eva solon ruukkuihin ja päätettiin että hankitaan muutama, hihii 🙂

  1. Jennifer: Hihiii, loistavan valinnan teitte. 🙂 Nämä Evat on pelastaneet minun yrttini liian monta kertaa kun olen unohtanut kastella ne (edes kertaa viikossa en meinaa muistaa :D). 🙂 Ja ne on tosi nätitkin vielä. Tulethan sitten kertomaan miten on omat yrtit pysyneet elossa. 🙂

 6. Itselläni on tuo vesikarahvi (ilman takkia), mutta olen onnistunut kadottamaan siitä sen metalisen suuosan 🙁 Ehkä nyt voisin ostaa tuollaisen takillisen kun se näyttää niin hyvältä! Valkoinen &hearts;

  1. Tiia: Se metallinen suuosa on siis irrotettava? Mietin sitä pesupuolta, jos siinä tarjoilee esim mehua tai jääteetä ettei jää mehun makua siihen suuaukkoon vesikäytössä. :D<br />
   <br />
   Valkoinen takki on aivan ihana, googletinkin jo ostopaikkoja sille ja ainakin Inessan nettikaupassa sitä on saatavana. Odottelen vielä hetken jos muuallekin ilmestyisi, ennen kuin syöksyn ostamaan sen. 🙂

  2. Tuosta karahvista saa sen suuosan irrotettua ja siksi se on hukkunut eli olisi ehkä ollut parempi jos se ei olisi ollut irrotettavissa 🙂 En tiedä saisiko niitä ostettettua jostain irrallisena? Harmittaa kun olen hävittänyt sen..<br />
   <br />
   Tämä mun karahvi on tosiaan hieman isompi ja ilman takkia: <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.finnishdesignshop.fi/kattaus-karahvit-kaatimet-karahvi-14-l-p-3932.html&quot; target="_blank">http://www.finnishdesignshop.fi/kattaus-karahvit-kaatimet-karahvi-14-l-p-3932.html</a&gt;

 7. Törmäsinkin tuohon kokovalkoiseen vesikarahviin tänään Stockalla ja kaunis on kyllä, mutta minun silmääni näytti aavistuksen kermaan taittavalta. Yllä olevissa kuvissa ei kyllä näytä yhtään siltä. En sitten tiedä, ehkä olen ollut liian kauan rakastunut puhtaaseen valkoiseen, että silmä näkee luonnonvalkoista siellä missä sitä ei edes ole. 😀 Tai ehkä ne ovat nämä työviikon väsyttämät silmät – josko kokeilisi vapaapäivänä uudelleen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *