Diy – omaa taidetta

Nyt on kahden harmaansävyisen taulun reunat kuivuneet ja sain taulut olohuoneen seinähyllylle pystyyn. Taulujen keskiosan maali on vielä hieman märkää, joten viikon verran luulisin että menee vielä kuivumiseen aikaa. Tässä ne nyt sitten on *rumpujen pärinää*, tadaa! 🙂

P1014200.jpgP1014204.jpgP1014198.jpg

P1014201.jpgP1014203.jpgP1014202.jpg

Kaikki maalaustarvikkeet ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta – taulupohjat, öljymaalituubit sekä pensselin, hetken mielijohteesta. 🙂 Maalaaminen oli mukavaa puuhaa, tykkäsin kovasti ja voisin kuvitella joskus vielä tarttuvani pensseliin uudelleen. Yhden taulun tekemiseen uhrasin ruhtinaalliset 6-10 minuuttia ja tein ne kahdessa osassa. Ensimmäisenä töhröstin vihreä-keltaisen taulun (tekoaika 7 minuuttia :D) ja samana päivänä väkersin nuo kaksi muuta taulua, joiden tekemiseen meni yhteensä 16 minuuttia. Tahdoin tauluihin abstraktia kuviointia, mutta muuten minulla ei ollut mitään visiota sen kummemmin valmiina. 🙂

Täällä jatketaan kisastudiossa jääkiekkomatsin katselua ja jännittämistä! Meidän Miffe on aina ihan hepulissa kun Mertarannan ääni kuuluu, nytkin se istuu kuin tatti sohvan edessä ja tuijottaa vuorotellen minua ja vuorotellen miestä. Ja MAAAAALIIIIIII!!! JEEEE! Suomi johtaa nyt 1-0! 😀 😀 😀 Tästä on hyvä jatkaa… Palataan! <3

18 kommenttia “Diy – omaa taidetta

 1. Toi hyllyssä keskimmäinen on todella hieno, kelpaisi kyllä meillekin seinälle :)<br />
  <br />
  Täällä jännätään samaa peliä, miehen serkku pelaa maajoukkueessa 😀 Nyt takaisin sohvalle…

 2. Tosi kauniita ja mikäs sen kivempaa, että kotona on omaa taidetta!! Oon nähnyt , että Tigerissä myydään valkoisia canvas- tauluja joihin saa itse maalata, ja ajattelin antaa Nn taituroida jotain:))<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa!

  1. Love: Tigerista katsoin, mutta maalit oli loppu ja taulupohjat liian pieniä meidän isolle seinälle. Nuo minun pohjat on muistaakseni 46x55cm, eli aika kookkaita. Oli suurimmat mitä suomalaisesta löytyi. :)<br />
   <br />
   Ihana idea, N:llä on niin hyvä silmä että varmasti tulee kaunista jälkeä. &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää sinne muksulan tohinaan! 🙂

 3. Täälläkin ollaan ihan fiiliksissä ja nyt onkin tiukat paikat, kun Saksa tasoitti heti kolmannen erän alussa. Pakko saada vielä yksi maali, ei me Saksalle voida hävitä heti avauspelissä!<br />
  <br />
  Ja noi taulut, ihania! Tykkään &hearts;

 4. Älyttömän kauniita 🙂 Ottaisin mieluusti omaakin kotia koristamaan. Oma lempparini on keskimmäinen, tuntuu kuin kuvio eläisi!

 5. Ihania tauluja &hearts;<br />
  Ootko antanut tauluille / taulusarjalle nimeä? Tarinoita? Ajatuksia? <br />
  Mulla kans tuohon keskimmäiseen kiinnittyy huomio 🙂 Mielenkiintoisia oot maalannut &hearts;<br />
  Ihanaa iltaa, taisi Suomi voittaa 🙂 (ite en seuraa, mut kuulin :D)

  1. Soili: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En ole antanut nimiä eikä niillä ole oikein tarinaakaan. <br />
   <br />
   Minusta tuo vihreää ja keltaista sisältävä taulu tuo mieleen kaupungin vilinissä asfaltin rakosesta kasvavan päivänkakkaran, joka pakottaa kiireisen ihmisen pysähtymään ja rauhottumaan yllättävän kauneuden kohdatessaan. 🙂 Keskimmäinen tuo mieleen tumman sinisen ukkospilven josta piiskaa sadetta kovalla voimalla. Pieni valonpilkahdus ja selkeytyminen on havaittavissa ylänurkassa. Ja tuo viimeinen suikura on vähän kuin tulipalon jälkeinen savu joka kiemurtelee yläilmoihin. HIhiiii, mitähän nämä mielikuvat kertovat minusta, hihiihiii. 😀

 6. Kivoja tauluja. 🙂 Mun silmään näyttäisi tasapainoisemmalta kokonaisuudelta, jos keltasävyinen olis keskellä. 🙂

  1. Sara S: Kiitoksia! &hearts; Tätä olen miettinyt tosi pitkään, mutta vasta nyt uskaltauduin kokeilemaan omia kykyjäni maalarimestarina. 😀 Kyllä kannatti ja kivaakin oli. 🙂

  1. Laura: Taulujen maalailu oli kivaa eikä ollenkaan niin vaikeaa kuin aluksi ajattelin. Omat taitoni ei riitä piirtämiseen eikä varsinkaan hahmojen tekemiseen, mutta tälläinen pensselin heilutus ja abstraktien kuvioiden ja viivojen teko oli helppoa. 🙂 Kannattaa kokeilla, sillä jos minä pystyin niin pystyy kyllä kaikki muutkin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *