Vapaapäivä ja kadonneen muistikortin metsästys

Eilen pidin tietokone-vapaan ja aamun pakollisten työasioiden hoitamisen jälkeen pysyi läppärin kansi visusti kiinni tähän aamuun saakka. 🙂 Heti aamutuimaan olikin monta postausideaa jo mielessä ja uudenlaisella innostuksella olin tekemässä teille postausta tämän päivän aikeistani, mutta…. Missä onkaan kameran muistikortti??? Ei ole missään. ÄÄÄÄRRGGH!

Tyttö oli sen omien sanojensa mukaan napannut tietokoneesta ja sitten joko A. heittänyt tuuletusikkunasta ulos tai B. heittänyt roskikseen joka iloisesti on viety jo roskahuoneen roskalaatikkoon muiden samanlaisten pussien joukkoon. :/ Koko huusholli on käännetty mullin mallin ja täältä kotoa sitä ei tunnu löytyvän. Tyttö ei siis välttämättä puhu puutaheinää tällä kertaa… :/

Onneksi sisko on pelastava enkeli ja samalla kun on tulossa kahville niin lainaa minulle omaa muistikorttiaan. Pääsen räpsimään teille kuvia kohta alkavasta projektista – tytön huoneen uudistuksesta nimittäin. 😀

Aurinkoista päivää kaikille, palaillaan parin tunnin kuluttua uudestaan asiaan kera kuvien. 🙂

7 kommenttia “Vapaapäivä ja kadonneen muistikortin metsästys

 1. Voi ei muistikortin kohtaloa :/ Toi on hirvee tunne kun joku tärkeä ei löydy mistään. Mä oon täällä tän viikkoa ettinyt sähköisiä bussilippujani koneen kätköistä. Oon tulossa ens viikolla Helsinkiin ja alkoi pukata jo vähän tuskanhikeä kun lippuja ei löytynyt mistään! Onneksi vihdoin löytyivät eilen kun aloin kollata sähköpostia läpi ihan viesti kerrallaan, puuuuh :/

  1. LittleB: Ei ole vieläkään löytynyt sitä, käytiin ulkonakin kuikuilemassa jos sitä olisi näkynyt, mutta noup. Hävinnyt on. :/<br />
   <br />
   Hui, onneksi liput löytyi ajoissa. Tuollainen jännitys alkaa aina ottamaan pumpun päälle, kun ei tiedä minne on elintärkeät tavarat kadonneet. 🙂

  1. Vekarus: Ne kyllä ehtii vaikka mitä ja jatkuvalla syötöllä. 😀 Rakkaita ovat pikkuriiviöt. 😀

 2. Meillä kados kerran kaukosäädin tällä tavalla. Vaan et asuttiin omakotitalossa. Joten sen lisäksi että tyttö heitti sen ikkunasta ulos se myös haudas sen johonkin maan alle. Ja sitä ei siis löytynyt koskaan 😀

  1. Maanvaiva: Auts, tuo hautaaminen onkin jo jo astetta vakavampi kätkeminen kuin pelkkä ikkunasta pihalle heitto. 😀 Kyllä muksut osaa tehdä jekkuja, hihiiii. 😀 Muistikortilla taitaa olla sama kohtalo kuin teidän kaukosäätimellä, sinne läks eikä takas tule. 😀

   1. Lanttuleikkuri: Katsoin siltäkin, ei ollunna. <br />
    <br />
    Meillä tyttö on kerran heittänyt kännykän pynttyyn, onneksi se kuivumisen jälkeen alkoi toimia. :D<br />
    <br />
    Meillä on vasta edessä kunnon kiistat hävinneistä tavaroista, oh en malta odottaa sitä hulabaloota. 😀 :D<br />
    <br />
    Ihanaa iltaa! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *