Uusi lamppu – Muuton Myy

Uusi lamppu on saapunut ja ehdin kiinnittämäänkin sen jo tytön huoneen kattoon. <3 Valkoinen Muuton Myy piti ostaa, mutta keltainen tuli kotiin. Syynä yllättävään värinvaihdokseen oli se, että valkoisena kyseinen lamppu olisi “hukkunut” valkoista seinää vasten. Lamppu on kaiken lisäksi kovin pieni kokoinen ja siksi keltainen väri vei kuin veikin lopulta voiton. 🙂 Sitä ei nimittäin voi olla huomaamatta. 😀

P1014314.jpg

P1014317.jpg

P1014310.jpg

P1014311.jpg

P1014318.jpg

Valaisimen keltainen sävy on niin täydellinen seinän kanssa ja se oli myös yksi ratkaisevista tekijöistä valkoisen ja keltaisen valitsemisen välillä. Olen niin niin iloinen ja tyttö on myös. 🙂 The PikkuMyy lunasti odotuksensa moninkertaisesti. 🙂 

Tytön sänky saattaa muuten saapua jo tällä viikolla, jos hyvin käy niin perjantaina. Loistavaa. 🙂 Ikeaan pitäisi päästä kirmaamaan tällä viikolla myös, sitten olisi mattoa vaille valmis huone.

Ihanaa päivää kaikille! <3

19 kommenttia “Uusi lamppu – Muuton Myy

 1. Ihana!! Niin aurinkoisen ja pirteän näköistä. Varmasti tytön on mukava herätä aamulla &quot;omaan auringonpaisteeseen&quot; 🙂

 2. Nappi valinta tuo keltainen, valkoinen olisi tosiaan hukkunut. Mistä Myytä saa ostettua ihan liikkeestä? Tiedän vain nettikaupat ;(

 3. Aivan ihana! 🙂 Musta on muutenkin hienoa seurata, kuinka ns. poistut mukavuusalueeltasi ja sisustukseen tulee edes hieman väriä valkoisen seuraksi 🙂 itsekin olen ihastunut nyt vähällä aikaa keltaiseen väriin. Ennen se oli ehdottoman hirveä väri, mutta nyt haalin enemmän ja enemmän keltaista 🙂

  1. Laura: Mukavuusalueeltani olen totisesti poistunut. 😀 Keltainen on aika hurja värivalinta minulle, mutta tahdon että tytöllä on kiva olla huoneessaan ja onhan se keltainen kuitenkin aika herkullinen valkoisen kanssa. :)<br />
   <br />
   Minäkään en ole keltaisen suurin ystävä ollut, varsinkaan sellaisen tummemman keltaisen. Mutta tämä sitruunankeltainen on kyllä kaunis ja tykkään kun tytön huoneessa on vivahdus retro-tunnelmaa nyt. 🙂

  1. Sofia: MInustakin! 🙂 Myy on ihanan muotoinen ja keltainen väri tekee pienestä lampusta pippurisen, ihan kuin oikea Myy. 🙂

 4. OI kuinka hauska :))) Mua silti jänskää viel toi keltanen! Ootko jo tottunut ??<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa bebe!! &hearts;

  1. Love: Olen tottunut jo. 🙂 Onhan se aika raju, varsinkin minulle jolle värittömyys on parasta. 😀 Nyt lähinnä ihmettelen, että miksi en jo aikaisemmin repäissyt kunnolla tuon tytön huoneen kanssa. 😀

 5. Ihana lamppu ja aika ihana seinä.. Olen alkanu vähä lämmetä keltaselle.. mutta minne sitä, niin en kyllä tiiä! Tai no.. yks juttu on tulossa keltasta keittiöön mutta ko menin ostamaan tyynynpäällisetki joissa on vähä keltasta. Apua, mullon kohta taas semmonen värien sekamelska kotona 😀

  1. Riikka: Keltainen on tosi raikas ja kiva. 🙂 Katso miten sen tyynynpäällisen kanssa käy, rakastutko keltaiseen enemmän vai alkaako se tympimään. Jos rakkaus kasvaa, niin ei muuta kuin lisää sitronelloa peliin. 🙂

  1. Suvi: Keltainen seinä on Tikkurilan K302, aivan ihana kirkas keltainen ja hyvin lähellä valaisimen sävyä. 🙂

 6. Onko tämä huoneen ainoa valolähde? Mietin vain kun tuo olisi ihana lastenhuoneen kattoon meilläkin, mutta onko tämä lähinnä &quot;koristelamppu&quot; vai valaiseeko hyvin?

  1. Minna: Ei ole ainut valonlähde, lisäksi on pöytävalaisin joka onkin ollut erittäin tarpeen pimeän vuodenajan aikana. Myy-valaisimeen saa laittaa max 25w kynttilälampun, joten valon tehokkuus on aika huono. Perusvalaistuksena tuo menee ihan ok, mutta siivotessa alkaa jo kaipaamaan lisää valoa että näkee myös sängyn alla piilottelevat villakoirat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *