Artek Siena pöytätabletit

Kuten toivoinkin, sain saapumisilmoituksen tilaamistani Artekin Siena-sarjan keittiötekstiileistä. 🙂 Pöytätabletit ovat todella paksua kaksinkertaista puuvillakangasta ja laadukkaan oloiset kuten Artekin tuotteet yleensäkin, kuosikin on aivan ihana. <3 Harmikseni keltainen sävy ei kuitenkaan ole meidän sisustukseen sopiva sillä se on liian tumma keltainen, nyyh, ja näin pöytätabletit päätyvätkin suoraan palautukseen.

P1014441.jpg

P1014438.jpg

P1014440.jpg

P1014437.jpg

Tabletit oli pakattu kauniisti rapiseviin pusseihin, samoin olivat saman sarjan pannulaput. Pannulappujen kanssa olen kahden vaiheilla, pitääkö vai palauttaako… Niille olisi kyllä karmivan kova tarve just nyt, mutta värisävy…. No, mietin sitä huomiseen, sillä tänään en kuitenkaan enää mene palautusreissuun. 🙂

Keskityn loppuillan blogikommentteihin vastaamiseen ja sähköpostisuman purkamiseen. Aika on ollut niin kortilla, etten ole kerennyt paneutumaan näihin pariin päivään, mutta huomisaamulla olen taas ajantasalla. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! <3

8 kommenttia “Artek Siena pöytätabletit

 1. Väristä viis, mutta minusta nuo nyt ei sovi tyylillisestikään. Peruspuuvillakangasta korkeakiiltopöytään ja Ghost-tuoleihin, -big no no!

  1. Hilma: Minusta kaiken ei tarvitse aina tyylillisesti mätsätä toisiinsa. Minusta nuo tabletit olisi olleet aivan ihanat Kartellin täysin eri maailmasta olevien tuolien kanssa, vähän kuin old school mixing new school-tyylillä. 🙂 Mutta väri on väärä ja se on ainoa syy palautukseen.

 2. Hauskathan nuo ovat… ja komppaan bloginpitäjää edelliseen kommenttiin liittyen siinä, että tyylien sekoittamisella saadaan aikaiseksi paljon mielenkiintoisempia koteja;)<br />
  <br />
  Terkuin, Frida

  1. Frida: Niin ovat. 🙂 Itse tykkään sekoittaa ja sotkea keskenään aika outoja yhdistelmiä, kuten romanttinen kromi ja kristalli ja supermoderni Tupla Kupla. 😀 Ei äkkiseltään vaikuta yhtään toimivalta kombolta, mutta minusta se toimi meillä tosi hyvin yhteen. 😀

 3. Minusta nuo ovat kauniit ja raikkaat pöydälläsi 🙂 Olen myös sitä mieltä että tyylejä voi vähän sekoitellakin, se tekee sisustuksesta mielnkiintoisen.<br />
  <br />
  Haaveilen muuten samankuosisesta Artekin tarjottimesta.

  1. Sara S.: Minäkin tykkään sekoittelusta. 🙂 Harmi että tablettien keltainen sävy on turhan tumma meidän muihin keltaisiin verrattuna, ne näyttävät vähän tunkkaisilta. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *