Olohuone avartuu :)

Siirsin ruokapöytää hieman sivummalle ja nyt olohuone näyttää siltä kuin se olisi vähintään 60m2 kokoinen. 🙂 Pony siirtyi keskilattialle ehkäisemään “tanssilattiamaisen” liian avoimen aukon syntymisen. 😀

P1014435.jpg

P1014433.jpg

Nyt ruokapöytä on lähempänä tytön huoneen oviaukkoa ja kun vielä saan ne tilaamani kelta-valkoiset Artekin Siena -pöytätabletit pöydälle, niin sisustus nivoutuu paremmin yhteen tytön huoneen ja muun kodin osalta. <3 Olohuoneessa keltaista väriä edustaa tasolla oleva timanttiananas. Sohvalle olisi ollut kiva saada kaksi H&M Homen keltaraitaista tyynynpäällistä, mutta ne ovat jo loppuneet valikoimasta. No ehkä selviän ilman niitä päällisiä, hihii. 😀

P1014436.jpg

Sateisia päiviä riittää, eilen satoi koko päivän ja samalta näyttää säätidotus tämänkin päivän osalta. Ulkona on sen verran hämyistä että meillä on kaikki kattovalot päällä. Ehti jo tottumaan auringonpaisteeseen, niin ei näe enää ilman valoa mitään. 😀 😀

Viikonloppuna on tulossa suuuuri kotipostaus, sillä saan lähes kaikki blogikirppiksen myydyt tavarat uusiin koteihin perjantaihin mennessä ja eteiseen vapautuu tilaa. Nyt siellä on Ikean sinisiä kasseja tupaten täynnä sievissä riveissä ja meidän kengät ja takit on ihan hujan hajan pitkin huushollia. 🙂 

Jos Artekin Sienat ehtivät tänään postiin noudettaviksi niin illalla on tulossa postausta… Odotan jo innolla niitä. <3 <3

Aurinkoa sateiseen päivään! <3

14 kommenttia “Olohuone avartuu :)

  1. Irina: Tykkään kun tilaa on paljon ja varsinkin tilantuntua ei ole koskaan liikaa alle 100m2 kokoisessa kodissa. &hearts;

 1. Kyllä nyt on tilavaa ja avaraa :)<br />
  Tänne on ennustettu vesisadetta jo monta päivää, mutta toistaiseksi ei oo sateita näkynyt (koputan puuta).

  1. Anna: Ihanaa ettei ole sadetta näkynyt siellä päin. 🙂 Meillä on ollut synkkää jo parina päivänä ja nyt säätiedotus lupaili saman synkkää sadesäätä loppuviikollekin.

 2. Sä tosiaan oot nyt hurahtanut keltaiseen! 😀 Kaunis väri. Mulla sama ongelma viime kesänä, kun laukuista, korviksiin, paitoihin ja sisustustyynyihin (ja tauluun) oli keltaista. Nyt vähän mietityttää jaksaako samaa täällä sisällä toista kesää. Vaikka ihana väri keltainen on edelleen, mutta mieli haluaa aina uutta. 😉

  1. Lotta: En tiedä jaksanko minäkään keltaista kahta vuotta putkeen, mutta nyt se on aivan ihana tehoste. &hearts; &hearts; Tytön huoneessa keltainen saa olla pitempään, mutta luulen että muualle kotiin tulee uusi tehosteväri jo syksyllä. 🙂

 3. Olet myynyt kaikki kauniit esineet ja maalannut seinät niin jotenkin kaikki erikoisuus on hävinnyt kuvien perusteella. Nyt on vaan perusvuokrakämpän näköinen valkoisine seinineen ja ikeakalusteineen. Mutta enpä usko että kauaa, eiköhän sulle ole joku huippuidea tulossa nurkan takana kunhan liian riisuttu koti alkaa kyllästyttää. 🙂

  1. eve: Minusta meillä on paljon kauniita esineitä edelleen. &hearts; En hae omalta sisustukselta varsinaisesti erikoisuutta, mutta hiomista tulee tietenkin tapahtumaan vielä. 😉 Itse tykkään valkoisista seinistä kovasti ja uskon että yhtä tehosteseinää lukuunottamatta seinät tulevat pysymään valkoisina jatkossa. Muutama huippuidea on jo taskussa valmiina, mutta en paljastele niitä vielä ennakkoon. 😉

  2. Mitä vikaa perus vuokra-asunnossa on, eve? 😉 Pitäisikö sisustuksen olla jotenkin erikoisempi omistusasunnossa ja tavallisempi sitten vuokra-asunnossa?

  3. Ymmärsit väärin Irina pointtini. Tämä blogistin koti on ollut sellainen ööö kalliilla maulla sisustettu luxuskoti mielestäni, sellainen elämää suurempi (näin mahtipontisesti sanottuna mutta että mun pointti nyt selvenee) jota ei ihan joka talliaisella ole varaa laitella. <br />
   Niin nyt kun kaikki esim. kromipintaiset lamput, naulakot, shampanjacoolerit ym kauniit esineet on poissa niin näyttää minusta peruskämpältä. Varmasti tämän blogin suosio perustuu siihen että uteliaat haluaa aina kurkkia mitä ihanaa on taas laiteltu mutta nyt on kaikki se ihanuus laiteltu pois niin minun silmiin näyttää riisutulta.<br />
   Ja tuon vuokrakämppä kommentin perustin vaan siihen kun yleensä vuokra-asunnoissa on ne valkeat seinät koska niitä ei saa maalata.<br />
   <br />
   Enkä todellakaan halunnut loukata tai heittää piikkiä. On vaan lyhyessä ajassa hävinnyt greiget seinät ja kromikoristeet niin kestää silmän tottua tälläiseen simppelimpään tyyliin tässä blogissa.

  4. evelle ja irinalle:<br />
   <br />
   Tuo Even mainitsema vuokrakoti-vertaus on tavallaan ymmärrettävissä, koska useinhan vuokrakodeissa ei ole lupaa maalailla seiniä. 🙂 Itse en kuitenkaan henkilökohtaisesti liitä valkoisia seinäpintoja vuokra-asumisen merkiksi, sillä olen nähnyt niin upeita valkoisia koteja joista huokuu laittamisen ja sisustamisen ilo, vaikka seinät ovatkin &quot;vaan&quot; valkoiset. :)<br />
   <br />
   Valkoinen luo hyvän pohjan ja vapauden tehdä ja muuttaa sisustusta omien toiveiden mukaisesti vaikka puolivuosittain. Pelkästään tekstiilejä vaihtamalla saa salamannopeasti vaihdettua viileän vaalean sisustuksen hurjaksi väri-iloitteluksi halutessaan. Tälläistä vapautta ja muuntelukykyä tahdon omaan kotiini. &hearts;<br />
   <br />
   Minusta ylellisyys ja luxus ei synny pelkästään yksittäisistä kauniista tavaroista tai asioista, vaan se on kokonaisuuden summa. Itselleni ylellisyys on laadukkaita materiaaleja, haaveiltuja tavaroita ja design-esineitä ja ennen kaikkea hyvää oloa omassa kodissa. &hearts; Oma pyrkimykseni on saada omasta kodista toimiva, erittäin helppohoitoinen ja järjestelmällinen, avara ja vaalea sekä kaunis ja viihtyisä. 🙂 Funktiot pitää olla kohdillaan (ooo, keittiöremppaa todellakin odotellessa :D) ja sisustuksen pitää miellyttää asujien silmää. :)<br />
   <br />
   Keittiö tulee olemaan todella suuressa osassa koko sisustuksen osalta valmistuttuaan ja vasta siinä vaiheessa kokonaisuus näkyy kuvien kautta myös teille ihanille lukijoille. &hearts; Keittiö siis jyrän alle ja uusiksi, loppujen kanssa hienosäätöä. 🙂

 4. Oma Koti Valkoinen on ehkä ensimmäinen sisustusblogi jonka myötä innostuin blogien lukemisesta, olin aivan haltijoissani kun löysin sinut ja kauniin kotisi, blogisi innosti minua palaamaan takaisin ihanaan raikkaaseen valkoiseen, olin nimittäin hankkinut tumman ruokapöydän ja se ei tuntunut omalle, nyt minulla on korkeakiiltoinen valkoinen pöytä ja joitain muitakin kiiltovalkoisia huonekaluja, valkoinen sohva minulla on ollutkin jo kauan, blogistasi saa paljon inspiraatioita ja jokainen voi kukkaronsa ja omien tarpeidensa mukaan poimia ideoista sopivimmat omaan kotiinsa, mielestäni myös edullisesti voi sisustaa kauniisti, kromisia valaisimia yms. saa edullisesti Ellokselta, Anttilasta yms. Kiitos Miia , sain kivan harrastuksen, mieleiseni kauniin kodin ja paljon ihania uusia blogiystäviä&hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *