IKEAn Oikea Koti -kuvasto on ilmestynyt

Sain ilokseni osallistua IKEAn Oikea Koti-kuvaston tekemiseen ja toimin kolmen muun bloggaajan kanssa esiraadissa valitsemassa suomalaisia kauniita koteja yleisöäänestykseen.  Kilpailuun osallistui huikea määrä ihka aitoja koteja erilaisine asukkaineen ja persoonallisine sisustuksineen. Usein kuulee sanottavan, että me suomalaiset ei “osata” sisustaa ja vastaavasti kehutaan naapurimaiden sisustuksia kilpaa. 🙂 Itselläni ainakin silmät aukesi tämän kilpailun myötä ja pakko onkin vähän nyt hehkuttaa suomalaisten oikeita koteja, sillä me ollaan ihan oikeasti huippuja! <3 <3 <3 🙂 Todella upeita koteja osallistui kilpailuun ja se on vain jäävuoren huippu meidän suomalaisten kodeista. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-24%20koht

Alla lainaus IKEAN tiedotteesta:

“IKEA julkaisi tänään kuvaston oikeista suomalaiskodeista. Suomalaiset suosivat juuri nyt sisustuksessa mustavalkeaa sekä graafisia linjoja. Keittiöt ovat vaaleita ja lastenhuoneet kodin väripilkkuja.

Tavallisten suomalaisten koteihin voi kurkistaa tänään ilmestyneen IKEA OIKEA KOTI -kuvaston kautta. Uusi kuvasto paljastaa, että suomalaiskotien tämän hetken trendejä ovat muun muassa vaaleus sekä mustavalkoisuus, uuden ja vanhan yhdistäminen, modernit graafiset linjat ja klassiset muodot. Eri tyylejä, muotoja ja materiaaleja yhdistellään paljon. Keittiöissä suositaan valkoisia kaapistoja, ja ruokailutilat sisustetaan parittomin tuolein. Lastenhuoneissa puolestaan leikitään väreillä.

Valmiiseen IKEA OIKEA KOTI -kuvastoon päässeet suomalaiskodit valitsi yleisö äänestämällä omia suosikkejaan IKEA Suomen Facebook-sivulla. Yleisön lisäksi kuvaston kokoamiseen osallistui neljä suosittua sisustus- ja lifestyle-bloggaajaa, jotka valitsivat yleisöäänestykseen päässeet kodit.

– Suomalainen tapa sisustaa on viime vuosina rohkaistunut ja nyt uskalletaan tehdä räväköitäkin valintoja. Käytännöllisyys kulkee käsi kädessä esteettisyyden kanssa ja kodeista tehdään omiin tarpeisiin sopivia kauneudesta ja viihtyisyydestä tinkimättä, tiivistää Oma koti valkoinen -blogin kirjoittaja Miia.

Suomalaiset tarjosivat verkossa IKEA OIKEA KOTI -kuvastoon noin 800 valokuvaa. Kuvaston tekijöitä oli lähes 40 000, kun kaikki äänet lasketaan yhteen. Kuvaston tekijät ilmoittivat kotinsa kilpailuun, työskentelivät bloggaajien esiraadissa tai antoivat äänensä omille suosikeilleen.”

IKEA OIKEA KOTI -kuvasto on katseltavissa osoitteessa www.facebook.com/ikeasuomi.

Käykäähän katsomassa ja tutustumassa Oikea Koti-kuvastoon IKEAn Facebook-sivuilla. Varoitus – sivuilla vierailu saattaa aiheuttaa inspiroitumisen! 😀

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

(Tekstilainaus: IKEA)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “IKEAn Oikea Koti -kuvasto on ilmestynyt

  1. Love: Oli kyllä kiva kokemus ja menen mielelläni toistekin jos vaan pyydetään. :)<br />
   <br />
   Haleja takaisin! &hearts;&hearts;

 1. Pitääpä tutustua tarkemmin noihin. Huomasin, että Iltalehden sivuillakin on juttu tästä. Sinutkin mainitaan siinä. 🙂

  1. Ansku: Tosi kiva kuvasto tuli ja ihanaa että viimeinkin on meillä ihan oma suomalaisten kotien kuvasto. &hearts; &hearts; Kävin katsomassa Iltalehden sivuilla ja siellähän oli minun sitaattini ja yhteenvetoni kilpailuannista. 😀 😀 Hurjan hieno juttu kyllä… 😀

 2. Huippujuttu kun olet ollut ko raadissa mukana :))) On varmasti ollut mielenkiintoinen hommeli. Käynkin kurkkailemassa suomalaisia koteja. :)<br />
  <br />
  Kivaa iltaa siulle. &hearts; &hearts;

  1. Soili: Oli tosi kiva kokemus ja vaikea. Ihania koteja oli vaikka kuinka ja ihan mielettömiä ideoita, joista itsekin inspiroiduin. &hearts; Käy ihmeessä tutustumassa kuvastoon, se on loistavasti tehty ja olen itse niin ylpeä meistä kotisisustajista! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Voi että Miia, sä oot ollut mukana tässä jutussa! Toisaalta, ei kai tätä pitäisi edes hämmästellä 😉 Mä tutustuin netissä niihin äänestyskoteihin ja kyllä siellä oli tosi ihania. Täytyy vaikka huomenna, kun on enemmän aikaa jumia koneenääreen, mennä katsomaan koko kuvasto.

  1. Dara: Juups. 😀 Olin mukana esiraadissa kolmen muun bloggaajan kanssa valikoimassa ylöisöäänestyksen lisäksi kotikuvia jatkoon. Ihana kokemus ja todella inspiroiva sellainen. &hearts;<br />
   <br />
   Käy katsomassa kuvastoa, siellä on muutama tuttukin koti. 😉

  1. Sally: Niin on! &hearts; &hearts; Teidän koti on todella kaunis ja kuvastoon pääsy on ansaittu. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   Aurinkoista tiistaita! &hearts; &hearts;

 4. Aivan huippu juttu tuo kuvasto! Mahtavaa, kun omatkin kuvat pääsivät mukaan.:)) Kiitos kuuluu tietysti äänestäjille ja raadille myös.:)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! 🙂

  1. Jemina: teidän olkkari on varsinkin niin minun mieleeni enkä ihmettele yhtään että äänestäjät olivat samoilla linjoilla. Kaunis koti teillä on! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *