Back in business – vaateostoksilla

Juhannus on ollutta ja mennyttĂ€. 🙂 Otin ensimmĂ€istĂ€ kertaa vuosiin ihan omaa aikaa ja nautiskelin iltaisin tytön mentyĂ€ nukkumaan oikein olan takaa. Kerrankin oli niin rentoa tuo oloilu ettei minnekÀÀn ollut kiire eikĂ€ mitÀÀn tekemistĂ€kÀÀn oikeastaan ollut. Ihanan laiskasti meni siis meidĂ€n juhannus. 🙂

Nyt on paluu arkeen suoritettu ja illalla piipahdin pienellĂ€ vaateostos-kierroksella. Loppuviikosta minulla on erĂ€s meno, johon tarvitsen siistit suorat housut. Vanhat vastaavat pöksyni myin pois kevÀÀllĂ€ sopimattomuuden vuoksi ja hametta en halua laittaa. Nyt on kuitenkin tarvehankinta tehty ja nĂ€illĂ€ housuilla pĂ€rjÀÀnkin sitten seuraavat vuodet. 😀 Housujen lisĂ€ksi ostin kaksi uutta alustoppia lĂ€pikuultavien puseroiden kanssa kĂ€ytettĂ€viksi. 

P1014980.jpg

Topit löytyivĂ€t SeppĂ€lĂ€stĂ€ ja ovat ihanan pumpulinpehmoista modaalia. TĂ€llĂ€isiĂ€ pehmoisia ja vilpoisia toppeja olen tarvinnutkin vanhojen kulahtaneiden tilalle ja meinasin alerekistĂ€ napsia mukaani kuusi toppia. 😀 Palautin kuitenkin neljĂ€ takaisin rekkiin ja lampsin kassalle vain tarvitsemieni kahden topin kanssa. HyvĂ€ minĂ€! 🙂

P1014975.jpg

P1014978.jpg

Housut löytyivĂ€t Zarasta ja ne ovat syksyn uutta valikoimaa. Olen sen verran lyhyt, ettĂ€ normaalit suoralahkeiset housut nĂ€yttĂ€vĂ€t pÀÀllĂ€ni trumpettilahkeisilta ja pillilahkeisien siistien (ei farkut) housujen etsiminen on ollut työn ja tuskan takana. Nyt kuitenkin natsasi heti kerrasta ja housut ovat todella ihanat varsinkin ballerinojen ja korkkarien kanssa kĂ€ytettynĂ€. EivĂ€t nĂ€ytĂ€ pilliydestÀÀn huolimatta jalassa trikoilta eivĂ€tkĂ€ hiihtareilta, vaan tekevĂ€t sÀÀristĂ€ pitemmĂ€n nĂ€köiset kuin mitĂ€ ne ovatkaan. 🙂 MitĂ€ muuta tĂ€llĂ€inen lyhytjalkainen edes voi toivoa. Hihiii. 😀 😀

P1014989.jpg

Nilkkojen nivelongelmien vuoksi korkkareita tulee kĂ€ytettyĂ€ enÀÀ aniharvoin. Suositus on ettĂ€ ei koskaan, mutta minĂ€ kyllĂ€ meinaan vĂ€lillĂ€ vetĂ€istĂ€ korkkaritkin jalkoihini ja tepsutella menemÀÀn sen mitĂ€ pystyn. 😀 Omista Louboutineistani en todellakaan raaski luopua, sillĂ€ ne ovat kaikista koskaan omistamistani korkkareista mukavimmat jalassa. Ei niiden kanssa nyt ihan pilvillĂ€ kĂ€vele, mutta melkein. EivĂ€t hĂ€viĂ€ mukavuudessa juurikaan ballerinoille. EttĂ€ minun pitÀÀkin olla tĂ€llĂ€inen löysĂ€nivel… 😀

P1014991.jpg

Kokeilin ripustaa kengĂ€t Hayn Loop-naulakkoon ja sehĂ€n on kuin tehty korkkareiden roikottamista varten. 🙂 TĂ€hĂ€n Looppiin todellakin saa kaikki asukokonaisuuden osat ripustettua esille.

Nyt tytön kanssa iltapuuhiin! Ihanaa iltaa kaikille teille ja huomenna luvassa sisustusjuttuja oikein olan takaa. 🙂 Heipat! <3

Ps: Kaunis kiitos kaikille kommentoijille! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Back in business – vaateostoksilla

 1. TiedĂ€n tuon tunteen liian hyvin, tÀÀllĂ€kÀÀn ei pidetĂ€ korkokenkiĂ€. KyllĂ€ se sitten on mukavaa olla kipuinen. No, se mikĂ€ ei tapa, vahvistaa. KliseistĂ€ mutta niin totta. TĂ€nÀÀn meni siskolleni korkeakorkoisia saapikkaita. Aiemmin en ole niistĂ€ raaskinut luopua mutta pakko. Toisaalta saa nyt hyvĂ€llĂ€ mielin ostaa mukavia kenkiĂ€ tilalle kun kaapissa tilaa 😉

  1. Maria.R: MinĂ€ olen onnistunut luopumaan kaikista muista paitsi kaksista korkkareista. Niiden kanssa tekee niin tiukkaa, ettĂ€ olkoot vaikka sisustusesineitĂ€ jos en pysty kĂ€velemÀÀn koroilla enÀÀ koskaan. 😀 :D<br />
   <br />
   Raskausaikana nilkat löystyivÀt ja jumppautin niitÀ pitkÀÀn raskauden jÀlkeen, jotta ne palautuisivat. Treeni ei kuitenkaan tuonut toivottua parannusta ja lopputulos on se ettÀ nivelet on löysÀt ja nivelsiteet venyneet. TÀmÀ ei sinÀllÀÀn tullut yllÀtyksenÀ ja olen osannut odottaa ongelmia kolmekymppisenÀ, mutta aika karua on kyllÀ jos ei voi korkkareilla kulkea murtamatta nilkkaa. :/ <br />
   <br />
   No, jatkossa tepastelen ylpeĂ€sti ballerinoillani. 😀 😀 No can do. 😀

 2. Hih, nyt on ihan pakko ostaa tuo Loop naulakko, ettÀ saan omat Loubiet siihen roikkumaan :D<br />
  <br />
  Kivoja ostoksia olet tehnyt. Tuo puuterin vÀrinen toppi on kauniin vÀrinen. Housutkin vaikuttaa hyvÀltÀ ostokselta.

  1. Sara S.: Ihan huippujuttu on tuo etÀ korkkaritkin saa Looppiin roikkumaan. :D<br />
   <br />
   Topit ovat ihan mielettömĂ€t pÀÀllĂ€, niin pehmoiset ettĂ€ kun ne joskus kulahtavat niin otan ne unikĂ€yttöön yökkĂ€riksi. 😀

 3. MÀ oon kanssa nykyÀÀn niin mukavuudenhaluinen, ettÀ ballerinoilla ja lenkkareilla mennÀÀn :))! Hyvin harvoin jalkaani korkkareita laitan ja jos niin ne ovat kiilakorolliset :))!<br />
  <br />
  T: Vanha <br />
  (ahhahha )

  1. Love: Ballerinat on kyllĂ€ minullakin ihan suosikit. Samoin yhdet Conversen tennarit, jotka on jalassa tosi hyvĂ€t. 🙂 Me mennÀÀn Conssuilla sun kanssa vielĂ€ mummoiĂ€ssĂ€kin varmaan, hihihiiii. 😀 😀 VĂ€hĂ€n saa N ja A hĂ€vetĂ€ meitĂ€ teinimummoja sitten. 😀 😀

 4. NÀtit vaatehankinnat ja kyllÀ tuo naulakko on kivannÀköinen (olen ihastellut jo aikaisemmissakin postauksissa).<br />
  On tosi harmi, ettÀ jalat eivÀt kestÀ enÀÀ korkkaita samalla tavalla kuin ennen. Itsekin on tÀytynyt vÀhentÀÀ rajusti korkojen kÀyttöÀ.

  1. Mia: Harmittaa kyllĂ€ paljon, koska olen perso korkkareille ja nyt en pysty enÀÀ itselleni perustelemaan ainuttakaan korkkariostosta. Jatkossa ostelenkin vain matalapohjaisia menomonoja. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *