Ideoita säilytykseen

Olen kerännyt Pinterestiin luomaani Home Organazing-kansioon inspiroivia kuvia erilaisista säilytystavoista ja -kalusteista. Itse olen täysin hullaantunut vaatteiden avosäilytyksestä, jossa vaatteet toimivat jatkumona kivalle sisustukselle. Myös kirjat, lehdet ja pienesineet saavat olla esillä kauniisti ja sopivassa suhteessa muuhun sisustukseen verrattuna. Tässä teille muutamia maistiaisia itseäni inspiroivista säilytysideoista ja näitä löytyy paljon paljon lisää minun Home Organazing -kansiostani. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-27%20koht

Pinterest tarjoaa minulle loistavan paikan kerätä kauniita kuvia talteen, eikä enää tarvitse täyttää koneen kovalevytilaa erillisillä inspiraatikuva-kansioilla, joita ennen tein. 🙂 Pinterestin kansioihini onkin kertynyt jo tuhansia kuvia, joita käyn säännöllisesti selailemassa kun kaipaan uusia ideoita tai ongelmanratkaisua oman kodin laittamisessa. Minulle tämä on korvaamaton apu, sillä googlen kautta etsiminen on liian työlästä ja hidasta. 😀

Uusin innnostuksen kohteeni on valkoiset säilytysarkut, joita haluaisin sekä olohuoneeseen että eteiseen. Eteisessä arkku toimisi kenkien säilytyspaikkana ja sitä voisi hyödyntää myös penkkinä. Olohuoneessa taasen uuden harrastukseni eli kutomisen /neulomisen apuvälineenä ja säilyttimenä. 🙂 Toivottavasti vielä joskus eteeni putkahtaa juuri oikean näköisiä valkoisia arkkuja, puisia kenties… <3

Illemmalla tulossa postausta valmiista neuletyynystäni (jepulis, se on jo valmis :D) ja ehkä myös olohuoneesta vähän isommin jos ehdin tekemään pienen pikasiivouksen ennen kuvien napsintaa. 🙂 Ihanaa päivää kaikille! <3

(Kuvataltioinnit: http://pinterest.com/okvalkoinen/home-organazing/)

4 kommenttia “Ideoita säilytykseen

 1. Tosi inspiroiva postaus! Aihe kiinnostaa itseä ja ajatus &quot;avoimesta&quot; vaate- ja asustesäilytyksestä kiehtoo. Tähän täytyy perehtyä lisää kun pääsen juhlista yli.<br />
  <br />
  Tuo Pinterest on vaan kätevä ja koukuttava paikka. Olen samaa mieltä, että idea- ja inspiskuvia löytyy niin paljon kätsymmin kuin Googlesta.

  1. Mia: Pinterest on ihan mahtava! JOka päivä siellä pörrään ja huokailen ihania kuvia ja yli-inspiroidin kaikesta kauniista mitä näen. Onneksi se on keksitty ja onneksi päätin itsekin sinne liittyä viimein. Muuten en tietäisi mistä jään paitsi. 🙂

 2. Kiitos postauksestasi. Minäkin olen innostunut avoimista säilytysratkaisuista ja liityin Pinterestiin tämän postauksen seurauksena. Nyt on jo yli sata kuvaa pinnattuna ja siihen jää koukkuun, kuten joskus aikaisemmin totesitkin. :)<br />
  <br />
  Uusi bannerisi on muuten tosi hyvä. Teitkö sen itse vai onko se tilaustyönä teetetty? Tämä on upein bannerisi kaikista ja kuvaa minusta blogiasi hyvin.

  1. Sanna: Siihen jää todellakin koukkuun. :)<br />
   <br />
   Bannerin tein itse muutama ilta sitten (yön pikkutunteina :D) ja halusin saada banneriini enemmän persoonallisuutta ja oman kodin henkeä. Tykkään myös ja minustakin tämä on tähän menessä olleista bannereista paras. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *