Iltamoikat naamakuvilla ja uusilla sukilla :)

Minulla on “iltavapaa” (eli tyttö meni illalla hoitoon ja tulee aamupäivällä takaisin kotiin) ja ystäväni tuli hakemaan minut ulos hurvittelemaan. 😀 Todennäköisesti jätetään ravintolariennot kuitenkin sikseen ja fiilistellään kesälomaa ihan vaan meidän parvekkeella musiikkia kuunnellen ja viiniä nauttien. Kenties siirrytään myöhemmin naapurin kotoibileisiin, missä äänestä päätellen on varsin hurja meno käynnissä. 😀 Päivän “kotibileasuna” toimii mustat luottolegginsini Vilan Surfacet, musta perustoppi ja uusi pehmeän valkoinen neuletakkini. Olen vilukissa, joten silloin kun muut menee paljain jaloin, on minulla jalassani vähintään nilkkasukat, hihiii. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-12%20koht

Seppälästä löysin maailman suloisimmat ylipolvensukat, joissa on satiiniset rusetit. Ystäväni mielestä sukat ovat high class-sairaalasukat. 😀 😀 Kiva. ;D Muutenkin ystäväni oli sitä mieltä että näytän enemmän flunssapotilaalta kuin kotibilettäjältä ja vaatii että laitan päälleni vähintäänkin hameen tai shortsit ja unohdan neuletakkini. 😀 Hihiiiii. 😀 Mutku mutku, mukavuus ennen kaikkea vai mitä??? 😀 

Mie jatkan illanviettoa ystävän kanssa ja toivotan teille kaikille ihanaa perjantain myöhäisiltaa kuin mtv3:n kymppiuutiset konsanaan. 🙂 Jos päätän lopulta laittaa päälleni jotain normaalista poikkeavaa (eli en siis legginsejä), niin pyydän kuvausapua ystävältäni ja postailen huomenna teille harvinaisia kuvia, eli niitä muodikkaampia MUOTIkuvia. 🙂 

23 kommenttia “Iltamoikat naamakuvilla ja uusilla sukilla :)

  1. tko: No en sentään: : mitäs jos menisit viettämään iltaa jonnekin muualle kuin kommenttiboksiini? 😉 Heippa!!!!!!

 1. Olet oikein nätti! Ihmiset on sairaita kun tulevat tänne yötä myöten toisia haukkumaan. Ja tietenkin ovat niin raukkamaisia että nimimerkit ovat jotain mössöä – eivät siis uskalla omalla nimellään esiintyä. Pliis pysykää poissa! Olet Miia rohkea, jatka samaan malliin! Koirat haukkuu ja karavaani kulkee vai miten se meni…

  1. Sanna2: Hihiii. 😀 Tiedän etten ole mikään Audrey Hepburnin kaltainen kaunotar, mutta olen onneksi sinut itseni kanssa ja tuollaiset kommentit eivät saa pahaa mieltä aikaan. Nuorempana olisin saattanut ottaa kommentit vähän itseeni ja olla nokka solmussa niiden vuoksi, mutta en onneksi enää. 😀 Minkäs sitä nassulleen mahtaa. 😀

  1. Love: Oli tosi mukavaa ja kivaa! 🙂 Ei lopulta lähdetty mihinkään, vaan höpöteltiinkin ihan vaan meillä ja käytiin hakemassa pizza. 😀 Ei tarvinut siis luopua "sairaalasukista" eikä neuletakista ja ystäväkin haki minun vaatevarastosta mukavampaa päällensä. 😀

 2. Onkohan nämä "aikuisia ihmisiä", jotka täällä ilkeilee. Vaikea ymmärtää, jos näin. Vai pyöriikö teinitkin sisustusblogeissa. Lähinnä tulee mieleen katkerat ihmiset, oli sitten ikä mikä tahansa.

  1. Satunnainen matkaaja: Todennäköisesti ovat ihan aikuisia, ainakin iän puolesta. 🙂 <br />
   Minulla on monta teini-ikäistä tuttua ja heistä yksikään heistä ei suoltaisi vieraan blogiin (tai muuallekaan) tuollaista tekstiä. Voi tietysti olla että tuntemani teinit ovat normaalia fiksumpia, mutta yleinen mielipiteeni on että sosiaalisessa mediassa moni nuorempi osaa käyttäytyä pajon asiallisemmin kuin vanhemmat ihmiset, jotka joskus villiintyvät anonymiteettiyden takana. 😀 No hupinsa kullakin, hihiii. 😀

 3. Hei<br />
  <br />
  Onpas kateellisia ihmisiä kun noin mauttomia kommentteja laittavat ! Epäilen,että jus tollasten naama on kuin &quot;norsun v….&quot; josta ei tule kuin asiattomuuksia 😉 !! Tästä huolimatta sulla on makeet sukat ja ne sopii myös sun sievään hoikkaan &quot;runkoon&quot; oikein hyvin !!

  1. Kirsikka: tai sitten heillä oli tylsää. :D<br />
   <br />
   Sukat on aivan ihanat ja niille on varmasti paljon käyttöä, varsinkin syksymmällä kun kumpparikelit alkavat. 🙂

 4. Ihanat sukat! 🙂 Muutenkin leppoisalta kuulostaa sun ilta :)<br />
  Naamakuvaa oli muuten tarjolla mullakin blogissa eilen, hih 🙂 Vaikka niin vannoin et ei koskaan 🙂

  1. LittleB: Sukat on söpöläiset. &hearts; &hearts; Hihiii, tiedän ton tunteen. 😀 Minäkin niin vannoin aikoinaan että en aio koskaan ikinä milloinkaan kuvata naamaani blogissa, mutta niin vaan söin hattuni ja aikoinaan julkaisin ekan puolinaama-kuvani. Siitä se sitten lähti ja aina jännittää mitä tuleman pitää. 😀

  1. Sofie: tai sitten se on sitä kuuluisaa mustaa huumoria. 😀 Hihiii. 😀 Sukat kiittävät myös itseni lisäksi! &hearts; &hearts;

  1. alma: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Sukat ovat seppälästä ja niitä on valkoisen lisäksi myös mustana ja harmaana. Kuvat on otettu MacBookkini photoboothilla, eli tietokoneen kameralla. 🙂

 5. Ootko aiemmin laittanut ollenkaan itsestäsi kuvaa blogiin ? 🙂 Ainakaan itse en muista kasvojasi nähneeni, vai oonko tosiaan niin huolimattomasti lueskellut?! Mutta tosi kiva saada &quot;kasvot tarinoille&quot;, tulee jotenkin tutummaksi blogi kun kirjoittaja ei ole &quot;anonyymi&quot;, jos tiedät mitä tarkoitan 😀 Ja kovin kaunis oot kyllä ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *