Olohuoneen seinä & String Pocket

Olohuoneen seinä on viimein pakkeloitu ja paikkamaalattu entisten seinävalaisimien kiinnityskohdista. Projekti hieman viivästyi alkuperäisestä ja pääsin vasta tänään paikkamaalailemaan sitä. Seinälle ilmestyi myös se aikaisemmin mainitsemani yllätys eli String Pocket -hylly. 🙂 String-hyllyt ovat aina olleet minusta kivan näköisiä, mutta en ole koskaan omaan kotiin ajatellut sellaista hankkia. Lukijani A oli kuitenkin sitä mieltä että uuteen sisustustyyliini kuuluu ehdottomasti edes yksi pieni String Pocket ja onnistui kääntämään minun pääni asian suhteen. 😀

Tälläinen siis lojui makuuhuoneen lattialla pari päivää odottaen olkkarin seinän valmistumista… 🙂

P1015673.jpg

Tämä hylly oli se syy, miksi televisio siirtyi aikaisemmin tason vasemmalle puolelle. Alla kuvat korjatusta seinästä ilman hyllyä ja hyllyn kera. <3

P1015674.jpg

P1015678.jpg

A:lla oli varsin painavia ja loistavia perusteita sille, miksi juuri minunkin kotoa pitäisi löytyä String. String-hyllyt ovat klassikoita ja sitä oikeinta designia mitä olla saattaa. Ne myös huokuvat pohjoismaista koreilematonta tyyliä ja kaunista yksinkertaisuutta, jota omassa kodissanikin nykyisin suosin.  Plus että rakastan avohyllyjä ja haluan kauniiden esineiden olevan näkyvillä ilostuttamassa minua vuoden jokaisena päivänä. 🙂

P1015685.jpg

P1015690.jpg

Makustelin ideaa mielessäni pari viikkoa ja päätin kokeilla miltä String näyttäisi tv-seinällä. Jälleenmyyntiarvo on hyvä, joten sen osalta ei ollut huolta jos en sitten olisi halunnutkaan sitä seinälleni ripustaa. Ja ihana A tarjoutui ostamaan sen minulta heti pois, jos en pidä siitä. 😀 Kaikesta skeptisyydestäni huolimatta String onnistui viemään minunkin sydämeni. <3 <3 <3 Se on nimittäin aivan ihastuttava ja sen pieni ja siro keveys sopii minusta loistavasti isojen sohvien, kattovalaisimien, television ja leveän tason kanssa yhteen. <3

P1015692.jpg

P1015684.jpg

P1015694.jpg

String näyttää seinällä ihan siltä kuin se kysyisi, että “mitä ihmettä teen täällä”. 😀 Se on niin pieni, heiveröinen ja irrallinen elementti suuressa seinässä. 🙂 Pienestä koostaan huolimatta se on eniten esillä ja katse kiinnittyy ensimmäisenä siihen. Vaikka se ei selvästi kuulu tuollaisenaan tuohon seinälle (eikä muiden massiivisten kalusteiden joukkoon), niin silti se on kuin tehty omalle paikalleen kaikessa valkoisuudessaan. Ihana mittojen vääristymä, tykkään tosi kovasti tästä vaikka tämä(kin) on kaikkien sisustusnormien ja oikeaoppisen mittasuhdesisustamisen vastaista. 🙂

P1015697.jpg

Tälläinen seinä ja yllätys. 🙂 Mitä olette mieltä? Onko meidän String hassu vai ihana? 🙂

Ps. Illalla tulossa vielä yksi postaus… 😀

62 kommenttia “Olohuoneen seinä & String Pocket

  1. Ihana on, ei lainkaan hassu 🙂 Minäkin hommasin Vepsäläisen alesta saman valkoinen String pocketin. Oli pakko saada uusi, koska jätin edellisen isomman Stringin hyvänä asunnon myyjänä rivitalomme uudelle omistajalle keittiöön.

    1. Rouva Jii: Ihana myyjä olet kun raaskit jättää sen vanhaan kotiin. &hearts; &hearts; &hearts; Uusi omistaja on varmasti ilahtunut siitä kovasti. &hearts; Tämä pieni pocket-versio on minusta huippukiva. Ei tule liikaa ulos seinästä ja sen sirous säilyy. 🙂 Ja loistavan ostoksen teit, jos saan sanoa. 😀

  2. Ihana ostos, ja se sopii todella hyvin tuohon seinälle :). Pidän todella paljon tuosta &quot;leijuvasta&quot; fiiliksestä, jonka hylly saa aikaan :).

  3. Mielestäni sopii sisustukseen ja tuohon paikkaan muuten, mutta kooltaan on liian pieni tuohon paikkaan. Siis kokonaisuudessa on sen näköinen että on bestån, tvn ja seinän kokonaisuudessa liian pieni yksityiskohta. Mutta tämä siis kuvista mun mielipide, voi livenä ollakin ihan hyvä.

    1. Anni: Se on aivan liian pieni. 🙂 Ja se on itseasiassa juuri syynä siihen, miksi hylly on minusta äärimmäisen suloinen ja kiva. Tulee mieleen että hylly on ollut siinä iät ajat ja kaikki muu on ympärillä vaihtunut moderniksi. Toki String on myös moderni, mutta itse yhdistän sen vahvasti 70-lukuun. 🙂

  4. Aivan ihana hylly, ja tykkään kovasti muutenkin tänhetkisestä sisustuksestasi, olkkari, makkari ja tytön huone ovat mielettömän upeat! Innolla odotan keittiörempan valmistumista ja kuvia 🙂

    1. saparo: Ihanaa että sinäkin tykkäilet. 🙂 Minä olen aivan innoissani tästä valkoisuudesta ja &quot;tyhjyydestä&quot; joka kotona vallitsee. &hearts; &hearts; Köökkiremppa koki karvaan takaiskun ja toivonmukaan saamme ensi viikolla asiat sovittua molempia tyydyttävällä tavalla. Uuden keittiön kaipuu on jättikokoinen. 😀

    2. Kristiina: String on kyllä huippu, koska se taipuu kaikeen ja siinä voi säilyttää ihan mitä mieli halajaa. :)<br />
      <br />
      Minä en vielä tiedä mitä hyllylle tulee lopulta jäämään. Nyt sommittelen ja kokeilen siihen vähän kaikkea vinksin vonksin ja haluan että lopputulos on hauska. 🙂 Saa nähdä mitä keksin. :)<br />
      <br />
      Hihiii, postailisin vieläkin useammin jos olisi enemmän aikaa. 😀 Pää pursuaa ideoita ja sisustusjuttuja ja jokaisen niistä yritän edes pienesti tallentaa tänne blogiin. 🙂

    3. Voi harmi, että tuli takapakkia keittiörempan kanssa 🙁 toivottavasti saat sen asian kuitenkin sovittua. Onko sun nykyisestä keittiöstä kuvia aiemmissa postauksissa? En nyt muista nähneeni, vaikka pitkään olen blogiasi jo seurannutkin. (Nyt vasta intoutunut kommentoimaan :D) ihana koti teillä &hearts; ja on ihan mahtavaa, kun päivität blogiasi niin usein, käyn monta kertaa päivässä kurkkimassa olisko tullu uusia postauksia, hih 🙂

    4. saparo: Keittiöstä on muutamia postauksia tehty vuosien varrella, mutta tosi harvakseltaan olen sitä kuvaillut. Se on nimittäin niin karmea puoliksi purettu hirvitys ettei tosikaan. 😀

  5. On ehkä enempi makkarin taimkeittiön hylly<br />
    <br />
    P.s. Otahan iittalan tarrat pois. E kukaan pidä vaatteissakaan irtolappuja;o)

    1. Viivi: Minusta se on makukysymys. 🙂 Hyllyä ei ole suunniteltu mihinkään tarkkaan käyttökohteeseen ja minusta se on aivan superi myös esim kylpyhuoneessa tai eteisessä.<br />
      <br />
      Ps. En ota! 😀 Minusta Iittalan tarrat ovat koriste-esineissä merkkejä, eikä hintalappuja. Ethän ottaisi Chanelin laukustakaan logoa irti ethän? 🙂

    2. Minäkään en koskaan irroita Iittala-tarroja tuikuista,astioista tms. Vaikka kaverini sitä aina ihmettelee, minunkin mielestä ne kuuluvat niihin 🙂

    3. Ei todellakaan Iittalan tarroja pois! Korkeintaan juomalaseista voisin ottaa, mutta ei missään nimessä koriste-esineistä. Miia toi Chanel-vertaus oli cool 😉

    4. Tämä on varmaan taas näitä makuasioita, mutta pakko silti kommentoida; Iittala-tarrat pois ja äkkiä! Jotenkin niin mauttoman näköiset. Jos se olisi laadun merkki olisi se 'painettu' lasiin, ei halpana tarrna. Kyllä Iittalan tunnistaa, jos se siitä on kiinni. 🙂

    5. Tarra on tarra! Ei niissä Chanelin tuotteissakaan logo ole tarrana laukun tms. kyljessä, ja jos olisi, niin harva varmaankaan tarrachanelinsa kanssa liikkuisi. Tarrat pois! (Tarraisesta lasista on inhottava juodakin.)

    6. Iittalan tarra-asia on hyvin pitkälti makukysymys. Iittala itse ei ole asiasta mitään mieltä nimittäin. 😀 Toiset haluaa tarrojen näkyvän ja toisten mielestä se on hassua tai jopa noloa. Mielipide kuitenkin kaikille sallittakoon, ja minä en varsinaisesti kannata kumpaakaan ryhmää. 🙂 En koskaan irroita tarroja, vaan ne saavat itsestään irrota jos niikseen tulee. En myöskään liimaa (usean tuotteen mukana tulevaa) vaihtotarraa lähteneen tarran tilalle. Tuotteiden pohjassa kyllä on painatettuna Iittala, joten viimeistään tuotteen pohjaa katsomalla selviäisi että kyse ei ole Tiimarin tuikuista. 😀 Minusta tarra on kuitenkin nätti enkä ulkonäön vuoksi ota sitä pois. Noloa tai ei, mie tykkään tarroista vaikken fanaattinen tarrailija olekaan. 🙂

      1. Satu: Hihiii, ja kääks! 😀 Tuo String on kyllä tosi kiva ja minusta sen idea on juuri siinä että se on tosi pieni ja siro sekä täysin irrallinen oma elementtinsä. Kaiken ei tarvitse aina saumattomasti sopia toisiinsa ja tykkään että hylly on isolla seinällä tuollainen hullunkurinen ja pikkiriikkinen. 😀

    7. Itse aina revin tarrat irti heti. Mutta kukin tehkoon, kuten itse parhaaksi nakee. <br />
      <br />
      Ruoka-astioissa en niita vain voi ymmartaa, nehan keraa kaikkea mahdollista ja mukeissa viela liimattu sille puolelle, josta pitaisi juoda, ainakin oikeakatisena.<br />
      <br />
      Samoin minua huvittaa, kun monet tuntuvat pitavan Aalto-maljakoita vaarinpain, siis minusta vaarinpain, jotta taakse liimattu tarra nakyisi. Mutta kukin tekee oman makunsa mukaan.

    8. Mahdollista jälleenmyyntiä ajatellen Iittalan tuotteissa lappu voi olla nimenomaan arvoa nostava seikka, vaikka onkin niin pikkujuttu.

    9. Mielestäni tarraa ei missään nimessä saa ottaa pois! :)<br />
      <br />
      Hauska kun jakaa näköjään mielipiteet 😉

    10. Vekarus: Hihiii, minä taidan kuulua siihen &quot;väärinpäin&quot;-ryhmään. 🙂 En tosin tiennyt että maljakolla (tai aalto-mallilla) on oikeaa tai väärää puolta, mutta itse tykkään että se isompi kaari on edessä ja ne pienemmän urat on takana. 😀

    11. Mä joskus yritin ottaa tarrat pois läpinäkyvistä tuikkukipoista, mutta toisesta jäi niin kamala pesussa leviävä liimapinta, että en poista niitä enää koskaan! Koin vaan, että kippo on kauniimpi ilman sitä punaista tarraa, mutta olkoon :D<br />
      <br />
      Ja tuosta hyllystä sen verran, että muuten aivan ihana, mutta mä en pidä noista reunasäleköistä. Tulee mieleen keittiön kuivauskaappi 😮 Muuten on kyllä ihanan pieni ja siro 🙂

  6. Kivalta näyttää! Just SÖPÖ, minusta käy vallan hyvin tuohon olkkariinkin. Ite en kyllä rinnasta iittalan tarroja vaatteiden lappusiin. Tuikuissa ym. ne ovat minusta ihankin ok, en nypi niitä pois jos eivät pesussa irtoa. 🙂 Jännää, miten monenlaisista asioista saatkin palautetta.. 😀

    1. Sari: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Hintalaput on asia erikseen, eikä punainen Iittala-merkkitarra ole minusta hintalappua nähnytkään. Toki joidenkin mielestä se on vain brändimerkki ja ottavat sen pois jottei tuotteet huuda IITTALAA. 🙂 Minusta punaiset tarrat on kuitenkin kivoja ja henkivät sitä, että tuote on tosiaankin Iittalan. 😀 Ei mikään superhuippu juttu täällä Suomessa monellekaan, mutta muualla maailmassa on. Japanissa ei tulisi kuuloonkaan edes ehdottaa että otappas tuo tarra pois sinun tuikustasi, noooouuuuu. 😀 Se olisi melkein, kuin alkaisi raaputtamaan Aarnion lampusta nimeä pois. 🙂

  7. Aivan ihana ja niin ajaton hylly, sopii täydellisesti sinun kauniiseen kotiisi.Ihailen suunnattomasti sinun valkoista kotiasi ja kädentaitojasi.Olen saanut paljon mahtavia vinkkejä oman kodin sisustukseen.Päivittäin seuraan blogiasi ja sinusta välittyy niin valtavasti positiivista energiaa.KIITOS!!!!

    1. pippi: Hylly on kyllä ihana, tosi paljon ihanampi kuin mitä olisin ikinä uskonutkaan. 🙂 Näin se kelkka muuttuu ja kääntää kurssia. 😀 Never say never. :D<br />
      <br />
      Kiitos kivasta kommentistasi ja palautteestasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  8. Hih, yllätit todella:) ensin jäin ihmettelemään, että WHAT!!! Mut sitten…aivan ihana:) jotenkin miielestäni ihanan kevyt ja &quot;ilmava&quot;. Tosi kaunista kun kaikki ovat valkoista ja uusi hylly tuo siihen juuri sen keveyden ja pikku &quot;jutun&quot;. Tykkään tosi paljon:)

    1. Krista: Hihiii, arvasin että muutamalla lukijalla ainakin loksahtaa suu auki ja hetken aikaa kuvia katsoessa menee sisäistämään tämän uuden minihyllyn. 😀 Se on niin suloinen ja kuten Tiia tuossa ylempänä sanoi – se on leiuva. 🙂

  9. On kyllä tosi kiva! Tavarat pääsevät jotenkin edukseen pienellä hyllyllä ja muuten tyhjällä seinällä. Tykkään kovasti.

    1. Nanna: Ihanaa! &hearts; &hearts; hieman jännäsin vastaanottoa, kun tuo on aikas pikkuruinen tuolla isolla seinällä. Mutta ihanaa että muutkin tykkää kuin vain mie. 🙂

  10. Kaunis on hylly! Itse ehka kaipaisin sille kaveria vahan ylemmas ja lahemmas televisiota. Minulla kun on aina tarve tayttaa seinia :-)<br />
    <br />
    Mina olen jo tana kesana jo muutamaan kertaan ajatellut, etta pitaisi menna kaivamaan vanhan saunamme varastoja, silla minusta sinne pakattiin yksi String ja se voisi sopia pojan huoneeseen. Mutta se on niin ison tyon takana, etta saattaa jaada tekematta tana kesana…

    1. Vekarus: Tuohon voi halutessaan ostaa toisen hyllyn vierelle ja laajentaan kokonaisuutta television suuntaan. Tämä hylly on mitoitettu seinälle niin että se ei näyttäisi yksinään liian hassulta, mutta tarvittaessa mahtuu toinen siihen vierelle. :)<br />
      <br />
      Heeeeiiiiii, kyllä ehdottomasti käyt penkomassa. 🙂 Ties mitä muuta kaikkea ihanaa sieltä löytyy!!!! &hearts; Otat puolikkaan päivän läpikäyntiin ja penkomiseen ja ainakin sen Stringin käyt sieltä hakemassa käyttöön!!!! JUU, näin teet vielä ennen kuin syksy koittaa! 🙂

  11. Oikein ihana toi hylly ja sopii kyllä kotiisi erinomaisesti :)<br />
    <br />
    Itse olin sitä mieltä, että meille ei ikinä ko. hyllyä, mutta nyt viimeisen parin kk:n aikana olen huomannut haaveilevani siitä, että ehkä se meidänkin seinälle joku kerta ilmestyy :)<br />
    <br />
    Niin ja Iittalan tuotteissa minä pidän tarrat (en astioissa, mutta muissa) 🙂

    1. Satu: Minä olen tyytynyt ihastelemaan Stringia toisten kodeissa, mutta en itsekään koskaan aiemmin nähnyt sille paikkaa omasta kodistani. 🙂 A:a sai minut ylipuhuttua kokeilemaan sitä ja oikeassa oli, se on aivan ihana hylly. &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Minä en irroita tarroja erikseen edes astioista, mutta laseista ja kupeista ne pesuissa irtoavat ennen pitkään (lasien lisäksi on vain kannu ja kaksi kuppia astia puolelta). 🙂 Muista esineistä en irroita tarroja, eikä ne usein lähde irti kun niitä ei tule pestyä tai liotettua. minusta tarrat on kivan näköiset. &hearts;

  12. Mielestäni hylly ei sovi olohuoneeseesi. Olkoon miten designia vaan, mutta mielestäni tekee halvan näköiseksi. Eikä siinäkään mitään mutta kun yleistyyli on tuo mikä on, niin hylly on irrallinen. <br />
    Mutta kiva jos itse tykkäät:)

    1. Jenna: Eihän String nyt koskaan näytä &quot;halvalta&quot; sentään, tai ainakaan minusta se ei näytä. String mukautuu minusta sisustukseen kuin sisustukseen ja parasta siinä on se, että vaikka sen huomaa kyllä, niin silti se on samaan aikaan melko huomaamaton ja neutraali kaluste. Irrallinen hylly on, sitä en kiistä. 🙂 Minusta juuri se irrallisuus tekee hyllystä aivan ihanan. &hearts; Tykkään itse kovasti. 🙂

    1. Love: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Töllötin on toiminut tosi hyvin, muuta muristavaa ei ole kuin se että kaukosäätimen avulla on vaikea navigoida netissä telkkarin kautta, mutta iPadille sai sovelluksen jolla voi ohjata telkkariakin. Kuvanlaatu on ok, ei mikään retinanäyttö mutta ei huonokaan. Ja nyt kun Bluray soitinkin on Samppaa niin ne pelaa yhdessä yhdellä napinpainalluksella. 🙂

  13. Aivan ihana hylly ja olkkarisi näyttää taas niin hyvältä ja raikkaalta. Kotisi on kaikinpuolin niin ihastuttava, että innolla odottelen päivittäin, mitä uusia ideoita olet loihtinut kotiisi. Kiitos kun jaksat päivittää blogiasi niin usein. Mitkä muuten ovat uuden hyllyn mitat?

    1. Marja K: Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Juttua piisaa niin paljon että etten ehdi kaikkea edes postaamaan ennenkuin jo unohdan. 😀 Yritän postailla sekä toivepostauksia että uusia juttuja ja sisustussuunnitelmia sulassa sovussa ja väliin tuppaan jotain muitain muitakin kielen päällä pörrääviä asioita ja aiheita. :)<br />
      <br />
      Hylly on leveydeltään 60cm ja korkeudeltaan 50cm. Näyttää olkkarin seinällä mittojaan pienemmältä, ja jos sen laittaisin eteisen pienelle seinälle niin se olisi jo normaalikokoisen näköinen. 🙂

  14. Hei Miia! En ole kuullutkaan,että joku irroittaa iittalan tuotteista tarran pois.Itse en sitä myöskään tekisi niin,mutta jokainen tyylillään.

    1. Piitu: osa ottaa ja osa ei. 🙂 Se on makukysymys josta usein kiistellään täällä minunkin blogissani. Itse tykkään punaisista pikkutarroista ja vaikka puolet olisivat sitä mieltä että on noloa pitää tarroja tuotteissa, niin ei minua haittaa olla vähän nolo. 😀

  15. Hieno on!Oot ilmeisen hyväpalkkaisessa työssä,kun sulla varaa vekslailla kalusteilla jatkuvasti:)Mitä muuten tuo string hylly maksaa?

    1. nanna: Keskivertopalkkainen olen, eli tavis. 😀 Perusmenot on aika pienet, joten siksi rahaa jää törsäilyynkin (eli siihen sisustamiseen siis :D). :)<br />
      <br />
      String ei ole kallis, tämä pocket maksoi 136 e. 🙂

  16. IHANA! On kyllä hyvä juttu! Syksyllä tuohon on ihana laittaa kaikkea tunnelma juttua, esim pallovalot 🙂 <br />
    <br />
    ps. Itsekään en ota Iittalan tarroja pois (oikeasti siksi että olen laiska), mutta sain asiasta pahemman luokan läksytyksen pesukoneen korjaajalta- nämä nimenomaiset tarrat kuulemma valitettavan usein tukkivat koneet ja siksi ne olisi ehdottomasti poistettava…

    1. Sofia: Serkku-Paulin valopallot olisi varmasti aika ihana näky syksyllä ja talvella. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Pesukoneen poistoputkeen ne pienet tarrat saattaa sujahtaa kyllä. Meillä on sellainen suppilo nykyisessä koneessa, että siitä on niin pientä reikää ettei tarra pääse putkistoon saakka. Poimin ne sitten pesun jälkeen aina siltä koneen pohjalta mihin ne ovat jääneet, jos irtoavat. 🙂

  17. Voi että näyttää söpöltä tuo hylly! En ole koskaan sitä itselleni himoinnut, mutta nyt alkoi kutkuttamaan… Meillä ei vaan taida olla sille oikein paikkaa. Tuossapa olisi ihana poltella Kivi-tuikkuja syksyn tullen (ylähyllyllä).

    1. LadyBlue: Minäkään en ole ennen ajatellut tätä omaan kotiini hankkia, mutta A:n mielipide ja perustelut olivat oikeasti järkeviä ja hyviä. Ja onneksi niin, koska ilman A:ta en olisi kokeillut Stringiä paikoilleen. 🙂

    2. Lindanen: Design ei ollut varsinainen syy hyllyn ostamiselle, vaikka toki se painoi vaakakupissa sen verran että valitsin hyllyksi mielummin tämän Stringin kuin merkittömän variaation samaan tyyliin. 🙂 Makuja ja mielipiteitä mahtuu maailmaan ja aina ei voi olla samaa mieltä kaikesta. MInä kuitenkin itse tykkään tästä pikkuhyllystä kovasti ja olen iloinen että se on omalla seinälläni juuri tuossa kohtaa kaiken muun joukossa. &hearts;

  18. minusta ei nyt ihan mennyt nappiin. näyttää varastohyllyltä tuossa. itse tykkään hyllystä,mutta tästä uupuu nyt jotain….

    1. ml: Mie tykkään! &hearts; &hearts; String taipuu moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen ja jokaiseen makuun on varmasti oikeanlainen paikka ja tarkoitus tänne kalssikolle. Meillä se on nyt näin ja minusta se on ihana. &hearts;

    2. ml: Hupsan, eli tarkoitin että jokaiseen makuun on varmasti oikeanlainen paikka ja tarkoitus tälle klassikolle. 😀

    1. Pauliina: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Radio on Tivoli Audion Model 1 korkeakiiltovalkoisena ja sitä myy monet paikat ympäri Suomen. 🙂

  19. Jotenkin ei vaan sovi hylly tuohon, minun silmään ottaa. Ehkä liian pieni tai jtn..ennen oli parempi!! Ei vaan yksinkertaisesti natsaa.. Ja en itse tiedä mitä Designia tämä on , mutta ei yhtään siltä näytä.. Ritilöistä tuli mieleen tiskikaapin ritilä ekana.. Perus simppeli hylly..kävisi EHKÄ jonnekkin muualle paremmin 🙂

    1. Np: Minusta hylly on juuri ihanan erilainen ja erottuvainen hieman väärällä kokosuhteellaan. 🙂 Design on minusta katsojan silmässä oleva asia, vaikka oliskin nimetty desig-tuotteeksi. MInulle tämä on klassikko yli 60-vuoden takaa ja arvostan suuresti String-hyllyn ideaa ja sitä kuinka se kulkee isältä pojalle ja pojanpojallekin. 🙂

  20. Pakko kiittää sua; mä oon kauan haaveillut tuosta valkoisesta String Pocketista ja tän sun postauksen johdosta tilasin itsellenikin sellaisen. Meillä sen sijoituspaikka on avokeittiössä, mutta se näyttää mun mielestä niiiin söpöltä tuossa sun seinällä 🙂

    1. Marjo: Ihanaa että sait tarvittavan inspiraatiosysäyksen oman hyllyn hankintaan. Tämä on varmasti ikuinen klassikko ja niin monikäyttöinen että se taipuu lähes jokaiseen säilytystarpeeseenkin. 🙂 Ja tämä kyseinen pocket-malli on todellakin suloinen. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *