Parvekepostaus ja uusi arkkupöytä

Parvekkeelle on ilmestynyt ihana valkoinen polyrottinkiarkku, joka toimittaa jatkossa pöydän virkaa. 🙂 Arkun ostin ihanalta lukijaltani K:lta, joka laittoi minulle sähköpostia aikaisemmin viikolla tästä hänelle turhaksi osoittautuneesta kaunottaresta. <3 <3 Kaunis kiitos K:lle kun raaski luopua omasta arkustaan. <3 <3

P1015731.jpg

Arkku on Iskun Armas ja kooltaan 80x45x45cm. Se on juuri passelin kokoinen pöydäksi ja sen kansi sopii hyvin pöytä-käyttöön. Polyrottinkipunoksen alla on nimittäin levy, joten se ei jousta lautasen tai läppärin alla. 🙂 Kokonsa puolesta siihen mahtuu sekä läppäri, että Kartelin Dune-tarjotin, jonka päälle voi laskea kahvi- ja teekupit.

P1015734.jpg

Parvekkeelle on ilmestynyt myös pari muuta juttua, joita en ole vielä ehtinyt blogiini kuvaamaan. Ruokakaupan poistohyllystä löysin kaksi vihreää venetsia-kynttilää ja pitkulaiseen ruukkuun on ilmestynyt kaksi traakkipuuta. Vain lisämullat ja valkoiset koristekivet uupuvat. Olen ravannut kesän aikana siellä sun täällä, mutta sinne Plantageniin en ole vieläkään ehtinyt (eli siis jaksanut) mennä. 😀 Pitäisi ryhdistäytyä sen suhteen ennen kuin syksy koittaa. Olisi sitten ensi kevääksi ainakin ne kivet valmiina odottamassa ja saisin jo heti maalis-huhtikuussa parvekkeen laitettua kesäkuntoon. 

P1015735.jpg

P1015732.jpg

Traakkipuut olivat löytö Lidlistä ja syksymmällä meinaan siirtää ne sisätiloihin ja ostaa valkoiset ruukut niihin. Parvekkeella ne on minusta tosi kivat, tuovat hieman eksoottista fiilistä ja etelän henkeä sisustukseen. 🙂

P1015736.jpg

Siivoilin aikaisemmin päivällä parveketta ja pyyhin lautalattiaa puhtaaksi siitepölystä. Minulle kävi työn tohinassa “pieni” vahinko ja sain karmean tikun kämmeneeni joka upotti myös palan siivousliinaa nahan sisään. YÖK. 😡 Jouduin soittamaan siskoni apuun, jotta saimme tikun ja muut roippeet ulos kädestä. 😡 Yök yök yök, pahaa teki ja heikotti. Minulla on kammottava tikku ja piikkikammo nimittäin. Mutta nyt on käsi paranemaan päin ja kun turvotus tuosta vielä katoaa, niin tikku on pelkkä paha muisto vain. 🙂

En tiedä ehdinkö enää tänään kirjoittelemaan siitä yksiön sisustuksesta ja Hayn Tray-pöydän kuvailukin jääneen huomiselle. Toivotankin jo tässä vaiheessa teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa ja palailen viimeistään huomenna aamupäivästä uuden postauksen voimin asiaan. 🙂

16 kommenttia “Parvekepostaus ja uusi arkkupöytä

  1. Pia: Seinät, lattia ja sohvan tyynyt ovat harmaat, joten lisää valkoisuutta kaipasinkin. Alunperin maton muodossa piti &quot;valkaista&quot; tuota parveketta, mutta matto-ostos jäi tekemättä kun en löytänyt oikeaa sävyä ja Pappelinaa en raaski parvekkeelle ostaa. 🙂

 1. plääh<br />
  haluan tray-postauksen sitten mielummin heti aamusta, kiitos.<br />
  <br />
  Onko sohva ja pöytä samaa merkkiä ? Käykin aika näppärästi tähän kohtaan. Mun mielikuvitus jälleen kerran kertoo sen puuttumisen. Mä olen aina päässäni ajatellut että näitä laatikoita voi pitää vaan parvekkeiden päädyissä, tyyliin lelulaatikkojen säilytyspaikkana.

  1. Lanttuleikkuri: Hihiii, yritän keritä heti aamulla nappaamaan kuvat ja teen postauksen tien päältä sitten. :)<br />
   <br />
   Sohva ja arkku ei ole samaa sarjaa, sohva on Hobbyhallista ja arkku Iskusta mutta mainiosti sovat yhteen ja ovat lähes identtisiä. :)<br />
   <br />
   Tämä arkku sopii pöydäksikin, kun rottingin alla on kovaa levyä. jos kansi notkuisi painosta niin silloin ei pöydäksi sopisi. 🙂

  1. Love: Ihan superia että K laittoi sähköpostia ja sain häneltä ostettua tämän arkun. 🙂 Onni Manni oli matkassa. 😀

 2. Tuo sinun parvekkeesi on aivan ihanan ja houkuttelevan näköinen :). Pienillä asioilla on helppo luoda halutunlaita fiilistä :). Noista venetsia-lyhdyistä täytyy sanoa, että äidilläni oli vuosia sitten pari tuollaista, ja yhden kerran, kun ne olivat jo hetken aikaa palaneet, toinen niistä &quot;räjähti&quot;! Sieltä vain sinkosi semmoinen pieni tulipallo ja kuului ihme poksahdus. Onneksi mikään ei ehtinyt syttyä palamaan, mutta sen jälkeen ei äiti enkä liioin minäkään ole uskaltanut ostaa tai polttaa kyseisiä lyhtyjä. Se kyseinen yksilö tosin saattoi olla joku maanantai-kappale :).

  1. Tiia: Minulla on joskus vuosia sitten poksahtanut sininen lyhty myös. Ovat vähän vaarallisia ja valvomatta ei voi hetkeksikään jättää. 😀 Minä itseasiassa jemmasin arkkuun sammutuspeitteen, ihan vaan jos vahinko saattuu toistamiseen. 😀

 3. Tosi kiva toi arkku, ihan ku kuuluis sohvan kanssa samaan settiin 🙂 ja tilavantuntuinen parveke! Tuleeko siitepölyä paljon, vaikka on parvekelasit?

  1. saparo: Meillä on lasit auki kesäisin ja paljon koivuja talon ympärillä. Siitepölyä tulee tosi paljon. kolme kertaa kesässä pyyhin seinäpellit ja lattian, joissa eniten näkyy. 🙂

 4. Aaaahhh, mikä partsi! (Ja mä oon niin katkera kun se meidän ikkunaremppa meneekin sitten vasta syksylle 🙁 Ei siis luvassa partsin laitteluita juuri tänä kesänä, pläääähh ja grrrhhh…)

  1. Dara: No pröh, kurjaa. 🙁 Toisaalta nyt ehdit miettimään ja suunnittelemaan partsia ensi kevääseen saakka. 🙂 Ihana fiilistellä koko pimeän talven tulevaa kevättä, kun on konkreettinen syy – partsin laitto! 😀

 5. JAIKS mikä parveke ! 🙂 Tykkään x 100000 !!! 🙂 &hearts;<br />
  Tuo arkku on aivan täydellinen tuohon kokonaisuuteen ! Täydellinen ostos 😉

  1. Live&amp;Home: Arkku on kyllä kuin tehty tuonne partsille sohvan kanssa hengailemaan. 😀 Ilman K:n sähköpostia en olisi moista aarretta itse keksinyt ostaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *