Pop-Up Store KOTOIN -sisustustapahtuma 18.8.2013

Ystäväiseni järjestää tulevana sunnuntaina 18.8 klo 12-18 Pop-Up Store KOTOIN -sisustustapahtuman Kouvolan sydämessä (osoiteessa Kauppalankatu 12, Kouvola) ja halusi kutsua myös kaikki lukijani paikan päälle tutustumaan paikalliseen sisustustarjontaan sekä nautiskelemaan herkullisia smoothieita. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-12%20koht

Kyseessä on kahden omatoimisen ja aktiivisen naisen opinnäytetyönään järjestämä sisustustapahtuma, joka kerää paikalliset sisustuksen pienyrittäjät yhteen yhdeksi päiväksi, tarjoten kävijöille ihania kokemuksia ja roppakaupalla inspiraatiota sekä hyvää mieltä. Tämä on aiheena minulle hyvin tärkeä, sillä haluan kannustaa pienyrittäjiä ja tukea heidän toimintaansa. Siksi toivonkin että mahdollisimman moni teistä pääsisi osallistumaan tähän ihanaan tapahtumaan, jossa yhdistyvät naisenergia ja sisustaminen. Voiko mukavammin enää päivää viettääkään. 🙂 <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-12%20koht

Mistä kaikki sai alkunsa?

Kaksi ammattikorkeakoulu opiskelijaa löivät päänsä yhteen ja Pop-Up Store Kotoin- tapahtuma alkoi hahmottua paperille. Emmi-Riika Seppälä ja Riikka Piepponen järjestävät opinnäytetyönään tapahtuman, jonka kantava ajatus on tukea sisustusalan pienyrittäjiä ja elävöittää Kouvolan ydinkeskustaa.

smoothiebar.jpg

Smoothie Bar tarjoaa asiakkailleen raikkaita makuyhdistelmiä. Makuvaihtoehtoina ovat: mansikka, mustikka, vadelma, mango, banaani, päärynä, papaija ja suklaa. Asiakas saa valita oman makunsa mukaan 4 raaka-aineesta mieleisensä kokonaisuuden. Namskis. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-12%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-12%20koht

​Pop-Up Store KOTOIN

Sunnuntaina 18.8.2013 klo 12-18

Kauppalankatu 12, 45100 Kouvola

Lisätietoja tapahtuman omilta Facebook-sivuilta sekä tyttöjen Pop-Up Store KOTOIN -blogista!

3 kommenttia “Pop-Up Store KOTOIN -sisustustapahtuma 18.8.2013

  1. Hei, kiitos paljon! &hearts; Toivotaan,että muutama löytäisi meidän tapahtuman! 🙂 Ja iso kiitos vielä kerran!

  2. Hei! Kiitosta satelee täältäkin suunnalta. Kiva kun saatiin joku muukin kirjoittamaan tapahtumasta, kun pelkästään me itse. Jes jes ja miljoona kiitosta!

  3. Kiitokset kuuluu täysin teille, kun järjestätte tälläisen kivan sisustuspäivän. 🙂 Toivottavasti saadaan paljon väkeä paikalle tutustumaan näiden ihanien sisustusliikkeiden tarjontaan. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
    <br />
    Ihanaa viikkoa molemmille ja tsemppiä sinne hulinaan. 🙂 &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *