Makuuhuone pohjakuvan kera

Yritin kuvailla teille makuuhuonetta niin, että saatte selvän minkä kokoinen tuo pikkuinen huone on ja miten kalusteet sinne asettuvat. 🙂 Ovesta sisään siis… 🙂

Pp1016481.jpg

Pappelinan 240cm pituinen matto ulottuu melkein ovelle asti ja toisesta päästä se on pikkupöydän alla. Oksarekkini on oviaukon oikealla puolella ja ikkunat 2kpl sijaitsevat sängyn päädyssä sekä vasemmalla oviaukosta katsottuna.

Pp1016482.jpg

Kumpaakaan ikkunaseinää en ole vieläkään saanut maalattua valkoiseksi ja Tuplis-lampun kohdalla näkyy valkoista maalisotkua. 😀 Enköhän minä tästä kohta puoliin saa taas kipinän maalailuun… tai sitten en, mutta maalaan väkisin. 😀

Pp1016487.jpg

Osa vaatteista roikkuu oksalla, loput ovat päällä, likapyykissä ja Malm-lipastossa sängyn toisella puolella.

P1016495.jpg

Pp1016485.jpg

Sängyn patjakoko on 160x200cm, mutta sängyn kokonaismitta runkoineen 180x220cm. Sängyn lisäksi pikkuruiseen huoneeseen ei juuri muuta mahdu. Nojatuolista makuuhuoneessa olen haaveillut niin pitkään kuin muistan, mutta tila ei anna sille mahdollisuutta. Parisängystä en ole valmis luopumaan koskaan, iso sänky on ihana. <3 <3

Pp1016494.jpg

Orkideani sanoi hyvästit ja siirsin olkkarista yhden kehyksen kukan tilalle. Uuden orkidean kyllä ajattelin ostaa, jolloin taulu palaa takaisin. Pöydällä eilisillan jäämistöä eli iPad ja rasvatuubi. 🙂

Pp1016492.jpg

Malm-lipasto on 50cm syvä ja vie aika ison osan tilasta. Lipaston ja sängyn väliin jää 58cm, joka on ihan passeli kulkemista ja laatikoiden availua varten. Mitään muuta ei tuolle puolen sänkyä saa, minusta on toisaalta kivan näköistä että kalusteet ovat erilaiset keskenään eikä yöpöytiä ole enää kuin yksi. 

Pp1016491.jpg

Tällä hetkellä iltavalona toimii oksalla roikkuva raidallinen diy-roikkalamppuni. Seinäpistoke on pöydän alla ja siellä on myös katkaisija josta saan kätevästi näpsäistyä valon pois päältä ennen nukkumaan menoa. 

Pp1016496.jpg

Ikkunoita on tosiaan kaksin kappalein, seinissä vielä vanha greigen sävyinen maalipinta. 🙂

Pp1016488.jpg

Tässä siis makuuhuone, joka ei koolla hurmaa mutta ikkunoillaan ja merimaisemallaan sitäkin enemmän. <3 Alla vielä pohjakuva kalusteiden kanssa. Katkoviiva edustaa ikkunaa ja vaatetanko onkin merkitty erikseen. 🙂N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-18%20koht

Tänään on ollut kunnon laiskottelupäivä. 🙂 En yksinkertaisesti saa mitään aikaan, enkä ole keinuakaan varten saanut porattua toista reikää kattoon. Hyvä että jaksoin astianpesukoneen käynnistää napista. 😀 Toivottavasti iltaan mennessä piristyn ja keksin jotain kivaa tekemistä. Jos en, niin palailen huomenna keittiö- ja keinupostauksien kera uudelleen asiaan. 🙂 Moikat! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

51 kommenttia “Makuuhuone pohjakuvan kera

  1. Jenna: Raita on aina ollut kuvioista oma lempparini. 🙂 Tykkään itsekin kovasti, kun on hieman vaihtelua makkarinkin puolella. 🙂

 1. Ihanalta näyttää, niinkuin aina &hearts; muistatkos vielä millä maalilla maalasit nuo greige seinät? Ja oliko se ihan himmeänä? 😉

  1. Jenni: &hearts; &hearts; &hearts; Greige on Tikkurilan täyshimmeä Harmony. Minusta mattapintaisena tuo greigen pehmeys tulee parhaiten esille. 🙂

 2. Ihana &hearts; <br />
  Niin kaunista ja rauhallista, että silmä lepää.<br />
  <br />
  Meillä on just musta-valkoisen makkarin sisustus meneillään ja kiva katsella kuvia erilaisista ratkaisuista.

  1. Mia: Kiitos! &hearts; &hearts; Mustavalkoinen on kyllä kaunista katseltavaa, niin simppeliä ja silti nauliinnuttavaa. &hearts; Olen suorastaan kuolannut viime kuukaudet mustavalkoisia sisustuksia Pinterestissä ja on kiva saada omaankin kotiin hieman samaa fiilistä. 🙂

 3. Blogiasi luettu vuodenpäivät ja nyt vasta sain tietää että huoneessasi on 2 kpl ikkunoita. Onko tuo tuo toinen ikkuna siis melkein ovelle asti? Pystyisitkö mahdollisesti luvaamaan ikkunat niin etyä ne näkyisivät suunnilleen kokonaan 🙂 toista asiaa olen nimittäin miettinyt että minkä näköinen on sinun valmis/keskeneräinen keittiö täällä blogissa ei ainakaan kovin usein ole näitä kahta paikkaa kvattu ttai sitten olen jäänyt vain paitsi:) voisitko kuvata ne tänne?? 🙂

  1. jane: Toinen ikkuna on lähes huoneen ovelle, välissä on 50cm seinää. Se ikkuna on parvekkeelle. Malm-lipaston vieressä on toinen ikkuna, sen suunta on ulos. Makkarissa parasta on juuri valoisuus ja ilta-aurinko. Tämä oli yksi niistä asioista joihin vuosia sitten rakastuimme kun kävimme asuntonäytöllä tätä kotia katsomassa. Kolme tuntia myöhemmin oli kaupat tehty. :D<br />
   <br />
   Huoneen mitata ovat niin pienet etten pysty tällä nykyisellä objektilla saamaan isompia kuvakulmia. Ikkunaa en saa kameran kuvaan kokonaan mitenkään. Voin yrittää vielä hakea tikkaat ja nousta katonrajaan, jos se auttaisi leventämään kuvausaluetta kun etäisyyttä tulisi korkeussuunnassa enemmän. :)<br />
   <br />
   Keittiö on aivan karmea, mitään kovin suurta muutosta ei ole tapahtunut siihen verrattuna mikä tilanne oli viimeksi kun kuvasin sen blogiin, kaapeista puuttuu puolet, ovia ei ole ja silikonit on irroitettu. Aivan järkyttävän kamalassa kunnossa siis. 😀

 4. Miksi yö-pöytiä enään yksi? Käytätkö sinä malmia ja mies pöytää vai kumpikin yhteinen yö-pöytä 😀 aika mielenkiintoinen idea pienemmälle huoneelle !:) säilyttääkö kumpikin vaatteet malmissa?.. kysymyksiä tuppaisi niin paljon, mutta makuuhuoneessanne on aivan loistavia ideoita!!《3

  1. jonna: Malm-lipaston vuoksi yöpöytiä ei mahdu kuin toiselle puolelle sänkyä. Malm on niin korkea että sitä ei oikein yöpöytänä voi edes käyttää. Makuuhuoneessa on enää vain minun vaatteet (oksarekillä sekä lipaston laatikoissa) ja sängyssä nukkuu vain yksi ihminen nykyisin. Yöpöytiä ei siis oikeastaan edes tarvitse olla enempää tällä hetkellä. 🙂

  2. Anteeksi aivan hirveästi että kysyin tuollaisia… En ole ollut kovin aktiivinen lukia viime kuukausina (toivottavasti asia muuttuu)Olen luullut aivan toisin asukkaiden määrän teidän asunnossa. Asutko siis yksin?.. Anteeksi todella paljon jos olen ymmärtänyt jotain väärin&hearts;

 5. Ihanan näköistä :)<br />
  Täällä odotellaan innolla, että saadaan makuuhuone maalattua valkoiseksi. Tällä hetkellä kolme seinää on vaaleansinisellä, siis todella vauvan vaaleansinisellä ja yhdellä seinällä on vaaleansini-kukkainen tehostetapetti!<br />
  Olohuoneen kukka-kauhistus on jo saatu maalattua ja ensi viikolla pääsenkin jo sisustus puuhiin &hearts;<br />
  <br />
  Minä sain juuri eilen orkidean tupaantulijaislahjaksi anoppi-puoleltani. Heidän lähdettyään kauhistelin anopille, että miten minä tuollaisen muka saan hengissä pysymään. Anoppi antoi vinkin, että pitäisi kylvettää 24h kerran kuussa ja muuten jättää kastelematta. Muistan myös mummuni kertoneen orkideoidensa kylvettämisestä, joten taidan kokeilla tuota. Saa nähdä kauanko tuo säilyy hengissä 😀

  1. Suvie: Minä olen nuorempana ollut aivan totaalisen rakastunut vaaleansiniseen ja siniseen, ja sitä rakkautta kesti yli 10-vuotta. 😀 Vaaleansininen on edelleen ihan kiva, mutta perussiniseen on tullut kammo, hihiii. 😀 Tapettien repiminen on jotain niin kamalaa puuhaa, etten toista tiedä. Siskon kotona on revitty tapettia seinästä jo jonkin aikaa ja nyt päästään siellä pohjatöiden pariin. Tapetti on kaunis, mutta jos joskus haluaa vaihtaa kuosia tai maalata vain yhdellä värillä, on muutostyön määrä aivan hillitön. 🙂 Paljon tsemppiä siis teidän projektiin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Anoppisi ohjeet ovat samat minkä itse sain kukkakaupasta. Yleensä ohje toimii, mutta minulla ei toiminut. 😀 Olenkin kyllä tumpelo kukkien kanssa ja onnistun tarkasta hoitamisesta huolimatta tekemään jotain väärin, koska kukkani kuolevat ja lakastuvat aina parissa kuukaudessa. Jopa viirivehkan onnistuin lakastuttamaan. 😀 Toivottavasti sinulla on parempi tuuri orkidean kanssa. 🙂

 6. Laiskottelupäivä täälläkin ja vipa lomapäiväkin 🙂 Makkarissa näyttää niin ihanalta, raikkaalta ja selkeältä!!! Mustat raitatyynyt tuovat vähän kontrastia:)

  1. Marika: Eilen oli niin saamaton päivä, että koko iltakin valui läpi sormien. 😀 Aamulla olikin sitten energiaa hyvin ja ihme kyllä maanantai alkoi tosi onnistuneesti. 🙂 Ehkä sunnuntain laiskottelu onkin hyvä asia. 😀

  1. Niina: &hearts; &hearts; &hearts; Nämä ovat kyllä osoittautuneet tosi hyviksi ja kauniitkin ovat. &hearts;

 7. Pidän kovasti kotisi uudesta selkeästä ja skandinaavisesta tyylistä! Saan nykyisestä tyylistäsi paljon inspiraatiota omaan sisustukseeni 🙂

 8. Nyyh! Mä taas tykkäsin niin kovasti täysin valkoisesta makkaristasi! Se oli niin u-p-e-a! Toki tämäkin ihan hieno, mutta valkoinen mun mielestä parempi… Enkä sano pahalla mielipidettäni! 🙂 Että älä suutu! &hearts; 🙂

  1. Heli: Makkarissa on onneksi vain ripaus mustaa ja se on helppo vaihtaa välillä kokonaan valkoiseenkin. 🙂 Pyykkipäivänä vaihtuu lakanat valkoiseksi ja voin tehdä uuden postauksen sinua varten valkoisesta makkarista taasen. 🙂 En suutu. 😀

  2. Joo tee! 😀 Mustavalkoisuus on kiva, meiltä löytyy olohuoneessa myös samaa teemaa. Mutta sun makkari on ollut nyt ihan unelma, että nopsaa kaikki musta pois, etten mä suutu! 😀 Hih! :)))

  3. Heli: Hihii, seuraava makkaripostaus vain valkoisena siis. 🙂 Viikonloppuna olisi tarkoitus vaihtaa petivaatteet seuraavan kerran. 🙂

  1. Frida: Minustakin se on kivan simppeli. 🙂 Ei mitään hienostelua ja tosi viihtyisä täältä omasta vinkkelistäni katsottuna. 🙂

 9. Aivan ihana tuo sinun makkari! Niin raikas ja selkeä. Ja plussaa siitä, että on kaksi ikkunaa, valoa tulvii sisään runsaasti. Mikä ihana herätys kun kurkistaa ikkunasta, niin meri näkyy.

  1. Marja K: Ikkunat ovat ehdoton valttikortti. 🙂 Ne valtaavat lähes kokonaan kaksi seinää ja valoa on varsinkin iltaisin ihan auringon viimeisiin säteisiin asti. Kesähelteillä on vähän haastellista käydä nukkumaan kun huone on kuuma ja liian valoisa, mutta näin syksyllä on ihana istua sängyllä ilta-auringossa nauttimassa. 🙂

 10. Moikka. Hei haluaisin kysyä, että kuinka monta henkeä tässä talossa asuu? Asutko kaksin tytön kanssa? vai onko mieskin? On niin ihanasti kaikkee ja ei mitään ns. miehistä esillä, että hyvin olet saanut sisustettua, mutta asia selvineen sit sillä jos mies ei asu asunnossa. Niin sitä vuan lähin kyselee, että ketä kaikkia talossa asuu?

  1. Np: Tällä hetkellä olen ainut aikuinen asustamassa kotia, joten ei tarvitse ottaa huomioon kuin omat, tytön ja karvakorvaisen koiran tarpeet. 🙂

 11. Lisäys vielä edelliseen, että jotenkin oletin, että mies on kun parisänky yms (mutta eihän se pakosti näin ole) ja menin tässä nyt jotenki sekaisin, kun sun vaatesäilytys hajuvedet on toisella puolella sänkyä, mutta toisella puolella on myös naisellista: rasvatuubi ja korurasia… eli ei elämisen jälkiä miehestä ..ei selkoa, erikseen, että missä mies :DD

  1. Np: Pieni taukotila meneillään, katsellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tällä hetkellä ei tarvitse ottaa miestä huomioon sisustusjutuissa.

 12. Niin kauniilta näyttää! 🙂 Tykkään kovasti tästä uudesta sisustustyylistäsi. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja aina innolla odotan uusia postauksia.. 🙂 <br />
  Hyvää sysyn jatkoa! 🙂

  1. Np: Saan kymmeniä ellei satoja (viime päivinä tullut yhteensä 236 kommenttia) kommenttia päivässä useampaan eri postaukseen, sekä uusiin että vanhoihin ja yritän vastata niin nopeasti kuin vain ehdin. Eilen illalla olin niin väsynyt etten pystynyt käymään läpi viimeisimpiä kommentteja, mutta pyrin että vastausviive olisi korkeintaan vuorokauden verran.

  2. Ihme utelua, missä kenekin tavarat ja vielä pitää tulla erikseen tivaamaan vastausta! Eikö ihmisillä ole muuta tekemistä ja mietittävää kuin, että missä blogin pitäjän tavaroita säilytetään, järki hoi hyvät ihmiset!!!<br />
   <br />
   Sorry Miia avautuminen, ottaa niin päähän nuo utelut sun puolesta. Ne ei meille lukijoille kuulu, missä on kenenkin sukka säilytyksessä ja millä tyynyllä on nukuttu ja missä ei….<br />
   <br />
   Äsken vasta pääsin kuuntelemaan sun videon ja se oli aivan mieletön! Nostan sulle suuresti hattua (jos sellainen olisi) 😉 Itsestäni ei moiseen olisi ollut, mutta harjoitus tekee mestarin. Olit juuri sellainen lämminhenkinen ihminen, jonka olinkin sinun kuvitellut olevan. Haleja täältä, olet ihana ♥ ♥ ♥ ♥<br />
   <br />
   Joko me tänään muuten saadaan keinupostaus? Meillä sama keinu odottaa vielä laatikossa miehen paluuta työmatkalta, itse en uskalla alkaa poraamaan reikää, ettei kohta katossa ole kymmentä turhaa reikää…. Meillä valkoinen keinu, mustilla köysillä 😉

  3. Tästä utelusta olen täysin samaa mieltä johannan kanssa! Itsekin olen välissä kauhulla lukenut näitä kommentteja mitä ihmiset on sulle jättänyt! Tosi törkeää! Kesän loppuminen vie näköjään ihmisiltä järjen mennessään!

  4. Johanna: Eipä tuo mitään. 🙂 Ymmärrän että moni varmasti ihmetteleekin minne on kaikki &quot;miehisyys&quot; hävinnyt. 😀 Hihiii. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Jännitys oli suuri, mutta uskon että se helpottaa mitä enemmän rohkenen videoita väkertää. 🙂 Halauksia sinulle takaisin! &hearts;<br />
   <br />
   Keinupostaus putkahti eetteriin aikaisemmin päivällä. 🙂 Ja ihan samat värit ovat molemmilla, minäin päädyin lopulta valitsemaan mustat köydet valkoiseen keinuun ja olen aivan haltioissani siitä kuinka kaunis ja kiva se onkaan &hearts; &hearts; &hearts;

  1. riituli: Ei onneksi kirpaissut enää niin kovaa vastata kysymykseen miehisen omaisuuden katoamisesta. :D<br />
   <br />
   Raitatyynyt on ihanat, tällä hetkellä en voisi kuvitella koskaan luopuvani niistä. 😀 Hihiii, mutta kevään tullen iskee varmasti samanlainen raikastusvimma kuten aikaisempinakin vuosina joten en enää vanno mitään. 😀

 13. Onko tuo torkkupeitto se House-merkkinen, jonka ostit joku aika sitten? Jos on, onko se pysynyt hyvänä? Haluaisin kovasti saman tyylisen, mutta ei huvita maksaa 40€, jos peitto on muutaman kuukauden päästä täynnä nyppyjä :/ Kiitos vaan tästä(kin) inspiraatiosta 😀

  1. SMR: On juuri se. 🙂 Kaikki kolme torkkua ovat edelleen uudenveroisessa kunnossa vaikka ovat päivittäin olleet käytössä. Pessyt en vielä ole, joten en tiedä kärsiikö se kuinka paljon siinä vaiheessa. Uskoisin että kun hellävaraisella pesulla ja kevyellä linkouksella vetäisee ja kuivaa vaakatasossa kuivaustelineen päällä kaksin kerroin, niin pysyy hyvänä. :)<br />
   <br />
   Auts, anteeksi. 🙂 Mutku se on vaan niin kiva helmineuleinen ja muhevainen torkku. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta, ehkä mäkin sitten uskaltaudun tuollaisen ostamaan, vielä täytyy päättää, että ostaisinko valkoisen vai harmaan 😉 Siitä Annon vastaavasta löytyi muutama negatiivinen kommentti, jospa tuo Housen on sitten parempi. <br />
   <br />
   Mä jouduin ostamaan myös tuollaisen Annon raitatyynyn, kun näin sen täällä blogissasi 😀 Ei vaan, eipä noita kaikkia ihanuuksia tietäisi mennä ostamaan, ellei näkisi niitä näissä blogeissa. Aina ei jaksa kierrellä kaupoissa etsimässä uusia juttuja, mutta näin on helppoa kun tietää mitä hakee 🙂

  3. SMR: Täytyykin etsiä mitä Annon torkusta on kokemuksia. Taitaa nimittäin olla sama materiaalisekoitus molemmissa, joten tietää vähän mihin pitää varautua. Annon raitapäälliset on tosi kivat. 🙂 Raitojen väli on minusta juts täydellinen, ei liian tiheä eikä liian harva. 🙂

 14. Minä sanoisin, että EI TUO UTELUA OLLUT. voi hyvänen aika.. Ihan normaalia on kysyä, että ketä perheessä asuu, ketkä asuntoa kuluttaa? sillon ymmärtää miksi on tuollaisisia sistuspäätöksiä tehty keltainenkin huone voi olla tytön tai pojan..ei selkoa… Kun mennään asuntomessuille AINA lukee että täällä asuu esim kolmihenkinen perhe, tyttö 2v. Joten minusta np.n kysymys oli ihan normaali. ketä perheessä asuu kun hän ei ole miehisyyttä nähnyt.. hienosti piilotettu..ehkä hän haluaisi samaa.. Tämäkö siis utelua.. JOO-O.. (mia: vastasit että kiirettä on jne..mutta et edes vastannut kysymykseen?) 😀 huomioin vain..

  1. Maarit: On ihan normaalia kysyä. Asia on minulle itselleni sen verran arka, että en mielelläni avaisi yksityiskohtia enempää kuin sen verran että sisustan kotia nyt itselleni ja tytölle, kuten vastasinkin. Vaikka mies oliskin asustamassa, ei se muuttaisi kovinkaan paljoa mitään sisustuksen osalta, vaatteet olisivat laatikostossa, kengät eteisessä ja kylppärin kaapissa partakonetta yms. Mies ei ole ennenkään vaatinut tai laittanut ehtoja sisustukselle. Meillä on hyvin samanlainen maku sisustuksen suhteen ollut aina ja on edelleen. :)<br />
   <br />
   Vastasin kyllä kysymykseen. Jos sanon että miestä ei tarvitse huomioida sisustuksessa se tarkoittaa sisustuksellisesti että miestä ei tarvitse huomioida sisustuksessa. Sisustushan se on mikä tässä kysymyksen asukkaista alunperinkin aiheutti, eikä mikään muu.

 15. vai törkeää kysyä ketä perheessä asuu? Ok..ANTEEKSI siis. Minusta on kiva katsella sisustuksia, niitä ideoita, onko lapsiturvallinen, mitä ideoita, eri materiaaleja on lapsiperheissä varmasti kun lapsettomilla joten anteeksi kysymys, ketä perheessänne asuu. Päätökset ja materiaalit ymmärtää paremmin kun tietää ketä asuu perheessä. En näe miehisyyttä yöpöydällä niinkun meillä joten plussaa. Mutta olkoon tämä se törkeyden huippu….

  1. Np: Tämä on totta että paremmin ymmärtää ratkaisut kun tietää millainen on asukasjakauma. Miestä ei tarvitse huomioida sisustuksen suhteen, mutta vaikka mies tavaroineen olisi asustamassa niin lopputulos olisi meillä silti samanlainen. Tarkoitukseni ei ole loukata ketään, mutta tämä on aiheena sellainen jonka haluan pitää blogini ulkopuolella. Vastaan kyllä kysyttäessä, mutta asiasta tivaaminen on minusta kurjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *