Postaus iPadilla

Halusin kokeilla miten onnistuu kuvakollaasien teko iPadin kautta ja hyvinh√§n se luonnistuu. ūüôā Latasin Picasan iPad-sovelluksen ja vaikka alkuun p√§√§seminen olikin kankeaa, niin lopulta sain yhden kollaasin rakennettua blogistani kopioiduista kuvista. ūüôā

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-27%20koht

T√§ll√§isi√§ pieni√§ yhden tai kahden kuvan postauksia saa tehty√§ k√§tev√§sti iPadillakin, mutta vaativampaan k√§ytt√∂√∂n, linkitykseen ja kuvanmuokkailuun koen oikean tietokoneen olevan tuhat kertaa parempi ja nopeampi. T√§m√§n postauksen tekemiseen on mennyt kuvakollaaseineen nyt l√§hes 1,5¬†tuntia¬†ja se on hiukkasen pitk√§ aika. ūüėÄ Jos postauksen tekeminen olisi aina n√§in vaivalloista, niin istuisin nen√§ kiinni koneessa (eli siis ipadissa) aamusta iltaan. ūüôā Mutta nyt toivottelen kauniita unia ja huomenna sitten j√§rkk√§ily√§ ja organisointia. ūüôā

9 kommenttia “Postaus iPadilla

 1. Voi, kuinka tuo on k√§tev√§, tuo puhelin (vai onko se jo minitietokone)… kunpa mullakin olisi iPad:)

  1. Frida: iPad on t√§ll√§inen minitietokone, eli tavallaan kuin pelkk√§ l√§pp√§rin n√§ytt√∂levy. ūüôā Tosi k√§tev√§ esim lukemiseen ja nettiselailuun, mutta muihin k√§yt√§nn√∂nhommiin aika vaikea k√§ytt√∂inen.

 2. T√§√§ll√§ on "jouduttu" kanssa tekem√§√§n paljon postauksia iPadilla ja sympatiseeraan sinua. Kyll√§ se aikaa vie ja silti ei saa kaikkea kohdalleen niinkuin haluaisi. Tsemppi√§! ♥ Niin ja upean kollaasin olet Padilla saanut aikaan, en uskaltaisi edes kokeilla… ūüėÄ

  1. Jenni: iPadilla postailu ei ole kyll√§ turhan helppoa. ūüôā Kaikkeen varmasti ajan kanssa oppisi, mutta kyll√§ oikealla tietokoneella on vaan niin paljon helpompi ty√∂skennell√§. :)<br />
   <br />
   Picasan k√§ytt√∂ iPadilla oli kyll√§ varsin vekkulia. ūüėÄ Ihan heti en ajatellut toista kollaasia tehd√§. ūüėÄ

 3. iPad. Ihana ja niin ihanan kamala. On pelaamiseen hyv√§ ja nettiselailuun, mutta kirjoittamiseen ei. Muutama lause menee. mutta minusta ei todellakaan korvaa l√§pp√§ri√§. Lentokoneeseen lapselle ehdoton, viihtyy hyvin jopa 11h lennon. Testattu. Me aikuiset k√§ytet√§√§n padia todella v√§h√§n, lapsella ¬īaina¬ī ja pelit py√∂rii.

  1. Maria.R: Pelaamiseen ja lukemiseen on ihan loistava, mutta ei todellakaan kirjoitteluun (paitsi erillisell√§ bluetooth-n√§ppiksell√§). ūüôā Harmi, ett√§ iPadin k√§ytt√∂ on viel√§ toistaiseksi hankalaa, koska olisi niin k√§tev√§ korvata iso l√§pp√§ri tuollaisella pienell√§ ja kevyell√§ vekottimella. Ehk√§ viel√§ joskus… ūüôā

 4. M√§ niin voin kuvitella, miten vaikee toi kollaasi oli tehd√§! Itell√§ v√§lill√§ kirjottaessa ruutu pomppii yl√∂s alas yl√∂s alas aargh ūüėÄ

  1. Jasmin: Niin pomppii minullakin, se on √§rsytt√§v√§√§. Ja nuolin√§pp√§imi√§ kaipaan kovasti, mutta iPadilla niit√§ ei tosiaan ole. H√∂h. Onneksi on t√§m√§ lainakone nyt k√§yt√∂ss√§ ja sain lis√§aikaa oman uuden koneen hankkimiseen. Voi olla ett√§ siirryn applesta Chromebookkiin itsekin, kuten yst√§v√§ni joka minulle t√§m√§n oman macbookkinsa lainasi. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *