Postaus iPadilla

Halusin kokeilla miten onnistuu kuvakollaasien teko iPadin kautta ja hyvinhän se luonnistuu. 🙂 Latasin Picasan iPad-sovelluksen ja vaikka alkuun pääseminen olikin kankeaa, niin lopulta sain yhden kollaasin rakennettua blogistani kopioiduista kuvista. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-27%20koht

Tälläisiä pieniä yhden tai kahden kuvan postauksia saa tehtyä kätevästi iPadillakin, mutta vaativampaan käyttöön, linkitykseen ja kuvanmuokkailuun koen oikean tietokoneen olevan tuhat kertaa parempi ja nopeampi. Tämän postauksen tekemiseen on mennyt kuvakollaaseineen nyt lähes 1,5 tuntia ja se on hiukkasen pitkä aika. 😀 Jos postauksen tekeminen olisi aina näin vaivalloista, niin istuisin nenä kiinni koneessa (eli siis ipadissa) aamusta iltaan. 🙂 Mutta nyt toivottelen kauniita unia ja huomenna sitten järkkäilyä ja organisointia. 🙂

9 kommenttia “Postaus iPadilla

 1. Voi, kuinka tuo on kätevä, tuo puhelin (vai onko se jo minitietokone)… kunpa mullakin olisi iPad:)

  1. Frida: iPad on tälläinen minitietokone, eli tavallaan kuin pelkkä läppärin näyttölevy. 🙂 Tosi kätevä esim lukemiseen ja nettiselailuun, mutta muihin käytännönhommiin aika vaikea käyttöinen.

 2. Täällä on "jouduttu" kanssa tekemään paljon postauksia iPadilla ja sympatiseeraan sinua. Kyllä se aikaa vie ja silti ei saa kaikkea kohdalleen niinkuin haluaisi. Tsemppiä! ♥ Niin ja upean kollaasin olet Padilla saanut aikaan, en uskaltaisi edes kokeilla… 😀

  1. Jenni: iPadilla postailu ei ole kyllä turhan helppoa. 🙂 Kaikkeen varmasti ajan kanssa oppisi, mutta kyllä oikealla tietokoneella on vaan niin paljon helpompi työskennellä. :)<br />
   <br />
   Picasan käyttö iPadilla oli kyllä varsin vekkulia. 😀 Ihan heti en ajatellut toista kollaasia tehdä. 😀

 3. iPad. Ihana ja niin ihanan kamala. On pelaamiseen hyvä ja nettiselailuun, mutta kirjoittamiseen ei. Muutama lause menee. mutta minusta ei todellakaan korvaa läppäriä. Lentokoneeseen lapselle ehdoton, viihtyy hyvin jopa 11h lennon. Testattu. Me aikuiset käytetään padia todella vähän, lapsella ´aina´ ja pelit pyörii.

  1. Maria.R: Pelaamiseen ja lukemiseen on ihan loistava, mutta ei todellakaan kirjoitteluun (paitsi erillisellä bluetooth-näppiksellä). 🙂 Harmi, että iPadin käyttö on vielä toistaiseksi hankalaa, koska olisi niin kätevä korvata iso läppäri tuollaisella pienellä ja kevyellä vekottimella. Ehkä vielä joskus… 🙂

 4. Mä niin voin kuvitella, miten vaikee toi kollaasi oli tehdä! Itellä välillä kirjottaessa ruutu pomppii ylös alas ylös alas aargh 😀

  1. Jasmin: Niin pomppii minullakin, se on ärsyttävää. Ja nuolinäppäimiä kaipaan kovasti, mutta iPadilla niitä ei tosiaan ole. Höh. Onneksi on tämä lainakone nyt käytössä ja sain lisäaikaa oman uuden koneen hankkimiseen. Voi olla että siirryn applesta Chromebookkiin itsekin, kuten ystäväni joka minulle tämän oman macbookkinsa lainasi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *