Kotikuvapostaus

Pistin kameran räpsymään ja nappailin teille kotikuvia, jotta kokonaisuutta on helpompi hahmottaa. 🙂

Pp1016966.jpg

Tytön huoneen ja tv-tason välissä olevan syvennyksen ovi vie kylpyhuoneeseen. Oikealle jää keittiön ikkuna ja vasemmalla on olohuoneen ikkunat ja parveke.

P1016971.jpg

P1016961.jpg

Vasemmalla on vinottainen peiliseinä, jossa edelleen vanha greige maali. 😀 Yritän syksyn aikana saada aikaiseksi työstää sen kuntoon, samalla vaivalla kun maalailen makuuhuoneeni greiget ikkunaseinätkin. Peilit jäävät seinälle myös maalaamisen jälkeen, tykkään niistä kovasti. <3

P1016969.jpg

Oikealla puolella on keittiö, kauhea sellainen. 🙂 Mikron kohdasta seinäkaapista puuttuu ovi ja seinäkaapin alapuolella on tilapäisesti 60cm syvä Bestå-kaappi, jonka sisällä astioita. Hyi, ei keittiöstä sen enempää. 😀

P1016967.jpg

P1016965.jpg

P1016979.jpg

P1016981.jpg

P1016957.jpg

P1016959.jpg

Tämmöinen kotiloinen siis meillä nyt. 🙂 Mustaa on enimmäkseen keittiöksi kutsuttavalla alueella ja olohuoneessa vain pieni ripaus. Mustien jakkaroiden kanssa mustat pöytätabletit ovat liikaa, joten ne vaihdan valkoisiksi jossain vaiheessa. Valkoinen kattovalaisin on etsinnässä ruokapöydän päälle, mutta en ole osannut vielä tehdä päätöstä minkä haluan. Isoa Lokkia olen jo pitkään miettinyt, mutta toisaalta minua houkuttelisi myös iso kangasvarjostimellinen valkoinen valaisin… 

Meille tulee kohta yökyläläisiä ja alan valmistamaan iltapalaa koko porukalle. 🙂 Huomiseen! <3

Ps. Habitaren lippuarvonnan voittajat julkistankin vasta huomenna!!! 🙂

EDIT: Huomasin kuvia tuijottamalla sellaisen seikan, että erilaisia “tapahtumia” on nyt vähän liikaa jokapuolella kotia. 🙂 Pikakorjauksena siirsin Hayn naulakon eteiseen ja otin pöytätabletit jo nyt pois, vaikka tilalle ei ole laittaa mitään. Uutta orkideaa kaipaan ja valkoinen kukkakimppu ruokapöydällä keventäisi heti sisustusta. 🙂 

Ja lukijani V vinkkasi minulle Kodin1:sen 70cm Lokki-valaisin tarjouksesta ja luulen että päätös valaisimesta on viimein tehty. 🙂

21 kommenttia “Kotikuvapostaus

 1. Mun mielestä teidän koti on ehdottomasti kodikkaampi nyt kun mukana on mustaakin. Kokovalkoinen oli kaunis, mutta tässä nykyisessä on helpompi kuvitella elettävän sitä normaalia lapsiperheen arkea 🙂

  1. Anna: Kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts; Musta ja valkoinen on kyllä lyömätön parivaljakko, yhtä kaunis kuin valkoinen ja vaaleatharmaat sävytkin. Enää ei pehmeyttä ole jäljellä nimeksikään, mutta viihdyn itse paremmin tälläisessä graafisen linjan kokonaisuudessa, hihii. 😀

 2. Sinulla on kaunis koti, mutta nyt vielä enemmän kylmän oloinen kuin aikaisemmin. Pieni ripaus &quot;kodikuutta&quot; olisi minun makuun, mutta tämä on sinun siisti ja kaunis kotisi. Toivotan sinulle hyvää viikonloppua 🙂

  1. Sanni: Nämä on makukysymyksiä ja jokaiselle kodikkuus tarkoittaa vähän erilaisia aisoita. Itse pidän kovasti tästä &quot;tiukan linjan&quot;-tyylistä. Kokonaan valkoinen koti on unelmani edelleen, mutta niin kauan kun lattia on tammea on kokovalkoinen vain pelkkä haave. 🙂 Ja mustaan jos kyllästyn on helppo maalata jakkarat ja kehykset valkoisiksi. 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 3. Hyvältä näyttää! Raikasta ja graafista! Tykkään! Ei keittiön pieni vilahdus minusta kyllä kamalalta näyttänyt ;&gt;

  1. Kkiira: Kiitän. :)) Tuo kohta on koko keittiön parasta antia. 😀 Kauheimman osan jätin kuvausalueen ulkopuolelle ihan suosiolla, koska se olisi varastanut huomion kokonaiskuvista, hihiii. 🙂

 4. Pitkästä aikaa täällä kommenttia jättämässä,vaikkakin useasti käyn kurkkimassa päivityksiäsi. Blogisi on mielenkiintoinen ja jännä seurata kuinka sisustus aina muuttuu. 🙂 Itselläkin sisustus muuttunut viimeaikoina,tosin ruskeaan suuntaan. Musta oli mullakin jokunen aika sitten valkoisen rinnalla.<br />
  <br />
  Mukavia sisustushetkiä sulle! 🙂

  1. Sarppa: Meillä alkaa sisustuksen osalta olemaan melkein valmista. 🙂 Muutama juttu on vielä pakko tehdä, kuten parin seinän maalaaminen valkoiseksi ja keittiön uudistus sekä kylppärin puukaton maalaus ja kaapistojen ovien ja tason vaihto, mutta nyt ollaan niin lähellä jo päätepistettä että isoja muutoksia ei näitä lukuunottamatta varmaankaan tule vuosiin. 🙂 Hyvä näin, onhan tässä jo pari vuotta mennyt tyylistä toiseen vaihtaessa. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista sunnuntaita! &hearts;

 5. Tosi kaunista ja harmonista minun silmiini. &hearts; Tosi kivat tuunaukset nuo mustat jakkarat ja sopivat kivasti sisustukseen. Kaunista!<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! &hearts;

  1. Jenni: Mustat jakkarat on minusta tosi ihanat, kivaa vaihtelua ja valkoista mattoa vasten ne tulee hyvin esillekin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 6. Oot oikeassa..jotakin on nyt liikaa tossa keittiö/tytön huone-akselilla. Olkkari näyttää ihanalta, paljon rauhallisemmalta.

  1. Sannis: Kuvista sen huomasi nopsaan että jokin ei nyt täsmää. Nyt on parempi kun siirsin Loopin ja jakkaran eteiseen ja nappasin tabletit pois pöydältä. 🙂

 7. Oih, Lokki! &hearts; Jos mulla ei olisi omaa Lokkia varastossa esille pääsyä ostaisin sen (ison) ehdottomasti tuolla Kodin1:sen tarjouksella. Taitaa olla jo kolmatta vuotta odottelemassa remonttien yms.valmistumista mun Lokki. Jonkin verran harmittaa kyllä säilöä tuollaista upeutta varasrossa 🙁 Mutta ehkä mäkin saan sen pian paikoilleen 🙂

  1. Cato: Oih, toivottavasti saat oman Lokkisi pian kattoon kaunistamaan. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *