Design Market – kiva tapahtuma, kiva fiilis :)

Aivan mieletön kokemus takana ja pää täynnä uusia ihania sisustusideoita. 🙂 Käväisin Kaapelitehtaalla järjestetyssä Design Market -tapahtumassa nauttimassa tunnelmista ja kauniista design-tuotteista. Yleensä ihmismassojen keskellä kuljeksiminen on minusta kamalaa, mutta nyt olin pelkästään ilahtunut siitä, että Kaapelitehdas oli tupaten täynnä sisustuksen ja designin ystäviä ja tunnelma oli iloinen. <3 <3 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-14%20koht

(Kuva: Finnish Design Shop)

Design Marketin ehdoton hittituote oli Secto Designin Octo-valaisin, joita vilahteli kymmenien ohikulkijoiden käsissä. 🙂 Myös Melaja, Bombo, Johtoi, Lillagunga, Neroko, Finnish Design Shop, Tunto ja Willem Heefer herättivät suurta mielenkiintoa ja näiden pisteiden kohdilla saikin jonotella pääsyä tuotteiden luokse. 🙂 Ihanan innostuneita ihmisiä oli liikkeellä ja messujen ilmapiiri oli minusta poikkeuksellisen hyväntuulinen. 

Itsekin tein muutaman hankinnan, joista ensimmäisenä esittelen teille kuvittaja Sanna Pelliccionin suunnitteleman Oma Perhe-sarjan tyynyliinan.

Pp1017376.jpg

Ppp1017377.jpg

Pp1017378.jpg

Tyynyliina pääsee tytön sänkyyn ja kruunaa leikkisän musta-valko-keltaisen sisustuksen. Vauva-hahmo ja sydämet on minun lempparipuoliskoni tästä tyynyliinasta. 🙂

Pp1017366.jpg

Pari korttiakin nappasin mukaani, Oma Perhe-kuosin kortti on tyynyliinan kylkiäinen Bombon pisteeltä ja graafinen mustavalkoinen on Muovon. Korttien kuosit ovat kivoja ja ne saavat olla esillä taulukokoelmani jatkeena muistuttamasta tästä mukavasta päivästä. 🙂

Pp1017372.jpg

Finnish Design Shopin pisteeltä löysin Artekin Kanto-telineen edulliseen hintaan enkä voinut jättää tätä väliin. 😀 Nyt pitääkin sitten keksiä Kantoon jotain täytettä, torkkupeittoja ajattelin sovittaa siihen ensimmäisenä, kun lehtiä ei ole tähän hätään ainuttakaan. 🙂

Pp1017364.jpg

Pp1017374.jpg

Kotiin palasin iloisin mielin Artekin laatikon ja ison pussin kera, joka sisälsi mm. esitteitä. Illalla ajatelinkin heittää jalat ojoon ja rentoutua sohvalle lukemaan design-juttuja. 🙂

Pp1017370.jpg

Design Market -tapahtumaan ehtii vielä huomennakin klo 11-17 välisenä aikana ja suosittelen kyllä lämpimästi pientäkin piipahdusta Kaapelitehtaalla. Nopeallakin kierroksella saa imettyä itseensä hurjasti vaikutteita ja inspiraatiota. 🙂

Nyt ruokaa napaan, on karmea nälkä! 🙂 Palailen illemmalla uuden postauksen voimin taas asiaan. Moikat! <3

16 kommenttia “Design Market – kiva tapahtuma, kiva fiilis :)

 1. Uskon nähneeni sinut Kaapelitehtaalla. 🙂 En uskaltanut tulla tervehtimään, koska en ollut ihan varma. Nyt kun postasit Artekin laatikosta niin tiedän että sinä olit sinä. Meille ostettiin Octo ja Hayn Tray pöytä. Ryntäsimme ensimmäisten joukossa ovista sisään ja kun pääsimme Secton pöydän luo niin siellä oli jo jonoa kertynyt. Saimme onneksi oman Octon. Olen tulossa myös Habitareen, joten siellä sitten tulen sinua tervehtimään. 🙂

  1. Jessica: Hihii, olisit tullut nykäisemään hihasta ja moikkaamaan vaan. 🙂 Tosin ymmärrän, että jos ei ole varma siitä että henkilö on oikea, niin en olisi ehkä itsekkään kehdannut. :D<br />
   <br />
   Artekin lootaa kanniskelin messuilla, en raaskinut jättää sitä säilytykseen FDS:n pisteelle joten laitoin pussit ja kassit Kanto-laatikkoon ja kanniskelin laatikkoa siellä tungoksessa. 😀 <br />
   <br />
   Octot tuntuivat menevän kuin kuumille kiville. Luulin että Secto Designin pisteen viereiseen vessaan oli kauhea jono, mutta se olikin sitten itse pisteelle missä ihmiset jonottivat vuoroaan saadakseen oman Octon. 🙂 Octo on tosi kaunis valaisin, teitte hyvän ostoksen. Ja hayn Tray… &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tule ihmeessä Habitaressa moikkaamaan minuu ja muitakin casalaisia. Me ollaan paikanpäällä lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17. 🙂

 2. Voi miten kivalta tuo tapahtuma kuulostaakaan! Ja voihan luoja miten kivoja ostoksia olet tehnyt! Erityisesti Kanto-teline on mieluinen minulle, sillä olen pitkään haaveillut tuosta. Ajattelin että ehkä jonakin päivänä se koristaa tuossa takan vieressä joko täynnä klapeja tai sitten lehtiä 😉 &hearts; Se on kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs! 🙂 Mitenkä edullinen se tuolla tapahtumassa oli? 🙂 Pitäisiköhän repästä ja ajella huomenna vapaapäivän kunniaksi Kaapelitehtaalle ;D

  1. Live&amp;Home: Oli aivan mieletön tapahtuma. &hearts; Ekaa kertaa kävin Design Marketissa ja niin paljon oli katseltavaa ja ihmeteltävää että vieläkin vilistää kuosit ja värit verkkokalvoilla. :)<br />
   <br />
   Minä maksoin Kannosta 90e, joten etu oli aikas hyvä. :)<br />
   <br />
   Suosittelen kyllä piipahtamaan Kaapelilla, mutta varaudu siihen että rattaiden kanssa kulkeminen on haasteellista. Jos siis pakkaat muksut mukaan autoon, niin ota miekkonen mukaan kanssa. ;D Siellä oli tosi paljon miehiä eilen, ja hyvällä mielellä tuntuivat olevat. Jonkin verran oli teknisiä juttuja esillä, kuten yksi design-kaiutin valmistaja ja sitten näitä valaisinmerkkejä kuten Innojok ja Johtoi. Sopii siis myös miehiseen makuun tuo tapahtuma. 😀

 3. Oli kyllä tapahtuma täynnä väkeä, minäkin viihdyin nimenomaan siellä Secton ja Johtoin osastolla ja lähdinkin kotiin Octo ja johtoboksi kainalossa. 🙂

  1. Anni: Oli kyllä täyttä ja välillä vauhti oli niin hidasta että tuli kuuma väkimassassa. 🙂 Mutta ihmiset tuntui olevan tosi hyvällä mielellä ja innostus oli käsinkosketeltavissa. Voisin mennä Design Markettiin ihan vaan hengittämään sitä yleistä tunnelmaa. :)<br />
   <br />
   Hihii, sinullakin Octo ja Johtoi. 🙂 Ostitko sen roikkalampun vai jatkojohto-setin?? En tiedä oliko Johtoin-pisteellä muuta tarjolla, kun kauppa kävi niin vauhdilla että puolet oli myyty kun pääsimme itse pöydän ääreen katsomaan valikoimaa. 🙂

 4. Ooooii! Kivoja ostoksia! Olen koittanut kesän ajan bongailla jos FDS:ssa tai jossain muussa nettikaupassa olisi tarjousta tuosta Kanto-telineestä. Vinkkaa heti jos kuulet/näet:)<br />
  Mukavaa lauantai-iltaa:)

  1. Pirita: Minäkin olen kyttäillyt tarjouksia, mutta ei ole pitkään aikaan näkynyt. Huutonetissä on ollut myynnissä noin 70-80 eurolla Kantoja mustana sekä valkoisena, mutta välimatka on ollut noutamiselle liian pitkä ja postikulut on kauhistuttavan suuret ison koon ja painon vuoksi. Mutta kannattaa tosiaan kurkkia sekä Huutonetin että Tori.fin valikoimaa Kantojen varalta. :)<br />
   Ihanaa sunnuntaita! &hearts;

 5. Toi tyynyliina on niiiin hellyyttävä ja nimenomaan tuo sama puoli tyynystä on munkin suosikki 🙂

  1. Irina: Tuo tyynyliina on niin kiva. 🙂 Tyttö tykkäsi tuliaisesta kovasti ja antoi kuvien tyypeille nimetkin. Hän itse on kuulemma tuo vauva, joka on kapalossa. 🙂

 6. Tuosta Artekista olen niin monet unet nähnyt, että.. Tapahtumassa itsessään en ole koskaan päässyt käymään, onko siellä tarjoukset aivan menemisen arvoisia? 🙂

  1. Anna: Minusta siellä oli tosi hyviä tarjouksia. Noin -40-50% oli ainakin valaisimista ja kalusteista. Pientavaroista hieman pienempi alennusprosentti. Tarjolla oli myös paljon kakkoslaatuisia juttuja pilkkahintaan ja muuta varastontyhjennystä ja prototyyppien myyntiä hyvin edullisesti. Mattoja oli myös tosi halvalla, mm Formen ja Woodnotesin. 🙂

  1. JereVii: Olet varmaankin jo Design Marketissa paikanpäällä. 🙂 Vietä ihana ja inspiroiva päivä. &hearts;

 7. Voi vitsi, kun olisi itsekin päässyt tuolla käymään. <br />
  <br />
  Katsoitko Hayn Tray pöydän hintaan, sen keskikokoisen… Niitä oisin kaksi tarvinnut. Entä oliko Sectossa kovat alennukset.<br />
  <br />
  Tuo Kanto löytyy meiltäkin mökiltä, siihen on koristeeksi ladottu koivuklapeja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *