17 kommenttia “Iltafiilistelyt Lentävän Lautasen kanssa

  1. jenni: Niin on! ♥ ♥ Kodin1:sellä oli kamppistarjouksessa tuo isompi 70cm kokoinen melkein puoleen hintaan, joten lopetin ruokapöydän päälle tulevan lampun kanssa pähkäilyn ja tilasin Lokkisen. 🙂 Siinä on ihanan valkoinen valo, tuo Lokin kupu valkaisee lampun sävyä joten tavallisellakin K2700 sävyisellä hehkulampulla / energiansäästölampulla saa aika valkoista valoa. ♥ ♥

 1. Lokki on aina ollut yksi lempivalaisimista mutta sopivaa paikkaa ei tällä hetkellä löydy sille. Ihania kuvia olet taas räpsinyt!

  1. Suffeliini: Lokki on ihana, mutta vaatii ympärilleen tosi paljon tilaa. Se alkaa helposti riitelemään muun sisustuksen kanssa ja meilläkin on hieman ristiriitaa Lokin ja vanhan greigen sävyisen peiliseinän yhdistämisessä. Lokki kun tuli, niin peiliseinä muuttui romanttiseksi. 😀

 2. Voi lokki! Haaveissa tääläkin, jospa kävisin sen ostamassa kun on nyt alessa kivaan hintaan. ;)<br />
  <br />
  Huomasin että meillä on melkein samanlainen tuoli kun sulla. Maalasin sen kans mustaksi. Ja vielä just samalla maalilla, hih. Käy kurkkaamassa, jos haluat (aloitin ihan uuden blogin vähän aikaa sitten): <br />
  rouvav.blogspot.fi<br />
  <br />
  Mukavaa sunnuntaita! &hearts;

  1. Johanna: anteeksi kovasti että vastauksessani on näin iso viive. &hearts; niin paljon kaikkea hommaa ja tunnit ei meinaa riittää kaikkeen mitä haluaisin tehdä.<br />
   <br />
   Löysinkin itseasiassa blogisi jo kun googletin mustia tuoleja. 😀 pääsit heti kirjanmerkkipalkkini suosikkiblogeihin. 🙂 onko sinun tuoli aito Artek vai kenties yhtä vanha Martela? kuin minunkin matalampi jakkara? Musta maali tekee ihmeitä ja sinun tuoli on vielä hienompi kuin miun matalammat jakkaraversiot. &hearts;<br />
   <br />
   Meitin Lokki on se isompi eli 70cm kokoinen. Aivan ihanan iso ja niin kauniisti valaisee, että onneksi päätin alehintaan ostaa tämän. &hearts; <br />
   <br />
   Anteeksi vielä viivästyksestä vastauksessani. &hearts;

  2. Kiva kun vastasit. :)<br />
   Ihmettelin vain kun teit tämän jälkeen monta postausta, mutta et sitten mun kysymykseen vastannut…<br />
   <br />
   Ei ole Artekin tuoli, Iskusta kuulemma alunperin. 🙂

 3. Meillekin kotiutui iso lokki saman tarjouksen myötä 🙂 Monta vuotta olen miettinyt ja haaveillut siitä, ja kun nyt uuteen asuntoomme tarvitsimme uuden valaisimen, se sai lopulta luvan muuttaa meille. Miestä toki piti vähän taivutella, hän ei oikein ymmärrä hyvän designin päälle, mutta tuossa se nyt kauniina pöydän yllä leijailee 🙂

  1. Tiia: Lokki on kyllä yksi kauneimmista design kattovalaisimista mitä tiedän. &hearts; Valaisimien kipurajani menee 150 eurossa ja mietin hyvin tarkkaan sitä hinnakkaammissa lampuissa miten se sopii sisustukseen ja mahdollisiin tulevaisuuden muutoksiin. 🙂 Lokki on kyllä niin kaunis ja monimuotoinen, että sopii kotiin kuin kotiin tyylistä riippumatta. Lokkiin olin jo kallistunutkin uuden ruokapöydän päälle tulevan valaisimen osalta, mutta hyvä tarjoushinta oli sitten se puuttuva sysäys lopullisen päätöksen tekoon. 🙂 onnea teillekin uudesta Lokista! 🙂

 4. Oi, miten ihania kuvia ja kaunis Lokki! Meillä myös tämä iso lokki ollut noin vuoden verran ja tykkään niin paljon, teidän kotiin tuo sopiikin erittäin hyvin!

  1. Sini: Lokki on i-h-a-n-a! &hearts; ja sen tuottama valo on täydellisen pehmeän valkoinen. Valaisee hyvin muttei ole liian kirkas ja häikäisevä. Suosittelen kyllä Lokkia, itse olen todella tyytyväinen tähän valintaani uudesta keittiön valaisimesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *