Ylva Skarp – printtien kuningatar

Olen totaalisen rakastunut tekstiprintteihin, kuten ehk√§ olette huomanneetkin. ūüôā Ruotsalaisen Ylva Skarpin printtijulisteet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ja v√§h√§eleisyydess√§√§n kauneimpia koskaan n√§kemi√§ni printtej√§ ja omalle sein√§lleni onkin kotimatkalla kaksi isoa julistetta. <3

nordicbliss.co.uk%3Ablog9.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-17%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-17%20koht

(via & via)

nordicbliss.co.uk%3Ablog6.jpg

nordicbliss.co.uk%3Ablog7.jpg

nordicbliss.co.uk%3Ablog11.jpg

Ylva Skarpilla on oma nettikauppa, josta tuotteita voi tilata my√∂s t√§nne Suomeen. Itse onnistuin l√∂yt√§m√§√§n haluamani julisteet Nougatin nettikaupasta, joten tilasin omani sit√§ kautta. Olohuoneen sein√§hyllyille on tulossa 50×70 kokoinen Creativity-juliste sek√§ 40×50 kokoinen Curiosity. <3 <3 Toivottavasti tilaukseni saapuisi nopsaan, jotta saan uteliasta kekseli√§isyytt√§ sein√§lleni. ūüôā

Illalla tulossa hyllypostausta, joten moikat siihen asti! ūüôā

(Kuvat: Ylva Skarp)

2 kommenttia “Ylva Skarp – printtien kuningatar

  1. Noi on niin ihania, eik√§ kyll√§styt√§ yht√§√§n, vaikka niihin t√∂rm√§√§ aika usein. Hyv√§t valinnat! ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *