CASA Blogien olohuone :)

Aivan mieletön messupäivä Habitaressa takana! 🙂 Lämmin kiitos ja iso halaus kaikille teille, jotka tulitte moikkaamaan. <3 <3 <3 <3 On ihana saada kasvot nimimerkille ja tutustua paremmin teihin lukijoihinkin. <3 Päivä oli jännitystä täynnä, mutta te ihanat ihmiset ja bloggaajiemme tukiverkko teitte päivästäni ihanan ja rennon. Kiitokset vielä kaikille! <3 <3

P1010037.jpg

Messuilla tehtiin myös livesteam-postaus Fannin ja Suvin johdolla Habitaren herkkupaloista. Fannin postauksen voit lukea TÄÄLTÄ!

P1010038.jpg

Simple Shoebox-worksopissa askartelimme muksujen kanssa ja teimme bloggaajien yhteisprojektina pahvisen CASA Blogien olohuoneen, joka on kodikas ja aina avoinna kaikille kuten portaalimmekin. 🙂

P1010010.jpg

P1010014.jpg

P1010035.jpg

Miniatyyrikokoisesta olohuoneesta löytyy blogeistammekin tuttuja lainauksia. 😉 Minua taitaa kuvastaa tuo katosta roikkuva valkoinen valaisin. 😀

P1010021.jpg

P1010029.jpg

P1010030.jpg

P1010032.jpg

Betoniruukkuja, säihkyvää tapettia, mustavalkoista taidetta, rokkaava punainen kitara (kirpparikeiju, tää on sinulle! :D), keltaisia kukkia… nämä kuvastavat meidän bloggaajien suosimia juttuja, jotka tietysti löytyvät myös CASAn olohuoneesta. 🙂

P1010020.jpg

P1010034.jpg

Huomenna tulossa lisää messutunnelmia ja myös omia lemppareitani näytteilleasettajista. Kiitos kaikille Team-CASAlaisille bloggaajia, lukijoita ja tsemppareita myöten! <3 <3 Nyt laittamaan liuta laastareita jalkojen rakkoihin ja nukkumaan. <3 <3 Huomiseen! <3

11 kommenttia “CASA Blogien olohuone :)

  1. Suvie: Tämä oli tosi kiva askarteluprojekti. 🙂 ja aivan mielettömiä luomuksia tekivät lapset, itse ihastellen katselin kun pienet rakentelivat ja sisustivat omia talojaan, niin nerokkaita ideoita ja näkemyksiä heillä oli. &hearts; <br />
   <br />
   Meillä oli materiaaleina pahvilaatikko, tapetin ja kankaanpaloja, silkkipaperia, liimaa ja lehdestä leikeltyjä kuvia. Ihana idea että lapsiakin varten oli keksitty ihanaa puuhaa ja tupa olikin täynnä. 🙂

  1. Teija: You? Nounou, sulla on ihan mieletön tukka. &hearts; Ja väri varsinkin oli niin hehkuvan kaunis. &hearts; Halaus!&hearts;

 1. Hei Miia!<br />
  Uusi lukija ilmoittautuu ja bongaa miniatyyristä heti sinun olohuoneen seinät! ;)<br />
  Oon jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja ihanaa sisustustyyliäsi. Ihanan rohkea ja nopea olet muutoksissasi, itsellä kestää aina pitkä tovi suunnitellessa. Kahden pienen lapsen äitinä pitää ottaa huomioon aina muutakin kuin omat haaveet ja ideat. Mutta jatka samaan malliin, minä iloisena seuraan kotisi muutoksia ja piristäviä postauksiasi. 🙂

  1. Kivita: Seinien tapettivalinta on tosi kaunis. Yläpuolen raitatapetti sopii kyllä meille ja se alaosan helmiäishohtoinen tapetti on ihan SuvisVilla Suvin näköinen. 🙂 Meidän pahviolkkarissa oli katossa kärpäspalovaroitin, josta en ollut ottanut omaa kuvaa, se on hieno.:)<br />
   <br />
   Kiitokset kommentistasi ja aurinkoista sunnuntaita! &hearts; &hearts;

 2. Voi ei, se olikin teidän &quot;koju&quot; se laatikkoaskartelu. Etsin kirjasesta ja vaikka mistä, että löytyykö CASA Blogien tunnuksella mitään ja kiersin koko alueen, mutten löytänyt. Näin, kun jotkut kantoivat askarreltuja laatikoita – tosi hienoja muuten tuli! <br />
  <br />
  Olisin muuten tullut moikkaamaan! 🙂 (Meillä on siis sinulta ostettu Orb-vaasi ja ostit meiltä sen parvekearkun 😉 ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *