Lehtorinne Pen Box ja meikkikokoelmani

Designboxin nettikaupasta löysin kotimaisen Lehtorinteen tuotteita, joista ihastuin Wall Box-seinähyllyihin ja Pen Box -säilytysrasiaan. Kynille alunperin tarkoitettu Pen Box matkasi minulle Anna Nygårdin sälekori-tilaukseni yhteydessä ja se sai täytteekseen minun hyvin pienen meikkipataljoonani. 😀

iIMG_8063.jpg

iIMG_8060.jpg

Minun piti laittaa meikkini Anna Nygårdin sälekoriin, mutta vähäisen määrän vuoksi ne hukkuivat korin pohjalle. 😀 Onneksi oli vaihtoehto valmiina, sillä metallinen ja kannellinen Lehtorinteen Pen Box on täydellisen kokoinen säilytin minun hurjan suurelle meikkiarsenaalilleni. 😀

iIMG_8061.jpg

Diorin meikkivoidetta säilytän eri paikassa, eli tuossa meikkiboksin vieressä, mutta kaikki muut meikkini mahtuvat näin pieneen tilaan. 🙂 Make Up Storen puuteri ja kulmaväripaletti ovat päivittäisessä käytössä Diorin meikkivoiteen kanssa. Kulmaväripaletin keskimmäinen ruskea sävy on täydellinen kulmiin ja tumminta sävyä, joka on lähes musta, käytän yläripsien tyvessä rajauksen tapaan. Vaaleanruskeaa kulmaväria käytän joskus luomivärin asemasta pehmeästi sormella levittäen ja hyvin häivyttäen. Päivittäisessä käytössä on myös Sensain pieni huulivoide sekä L:A Bruketin huulirasva. Lancomen seerumi on näyte, joka on kohta lopussa. Sen tarkoitus on kai pienentää ihohuokosia, mutta minusta Estee Lauderin Idealist on siihen parempi. Lumenen ripsivärin sain pikkusiskolta. 

iIMG_8069.jpg

Lehtorinne oli minulle täysin uusi tuttavuus ja heidän tuotevalikoimastaan löysin metalliset Wall Boxit, jotka syrjäyttivät samantien ostoslistani “ehkä”-kohdassa olevat Muuton Stacked-seinähyllyt. Löysin heidän sivuiltaan koskettavan tarinan Lehtorinne-yrityksen taustoista (tekstin löydät TÄÄLTÄ!). Minusta on ihanaa että sukupolvet ovat jatkaneet isoisä Aarnen jalanjäljissä perinteitä kunnioittaen. <3

iIMG_8072.jpg

Kansi kiinni ja on siistiä taas. 🙂 Paremman peilin tarvitsisin kyllä makuuhuoneeseen, jotta meikkaaminen olisi helpompaa. Nyt olen meikannut eteisen peilien edessä ja meikit jäävät aina hujanhajan ruokapöydälle pyörimään. Olisi kiva saada oma pieni meikkipiste makuuhuoneen puolelle, koska siellä on kuitenkin meidän kodin paras keinovalo, jota tarvitaan aamuvarhaisella kaunistautumiseen. Peilille olisi paikka seinäkoukkuineen makuuhuoneen oven ja ikkunan välissä, joten täytyykin alkaa etsimään oikean kokoista peiliä siihen laitettavaksi. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 Palaillaan taas huomenissa! 🙂

9 kommenttia “Lehtorinne Pen Box ja meikkikokoelmani

 1. Oi miten nätti laatikko! Tuollaiselle keksisi yhtä sun toista säilytettävää, eikä olisi huolta jos se jäisi johonkin tasolle kuljeksimaan :)<br />
  Täällä toinen hyvin pienen meikki-arsenaalin omistaja. Nyt ne säilyy kylpyhuoneen laatikossa, mutta suunnittelen sellaisen lisäämistä pukeutumishuoneeseen sen valmistuttua (toivottavasti jo ensi viikolla, iiiiik!) 🙂

  1. Suvie: Olisi ihanaa jos tälläisiä kannellisia metallibokseja olisi muunkin kokoisena. 🙂 Takuuvarmasti ostaisin pari zipaletta. :D<br />
   <br />
   Minulla meikit olivat myös kylppärin laatikossa aikasemmin, mutta nyt kun päivittäin pitää katsoa peiliin ja hieman ehostaa tuota nassukkaa niin meikit ovat siirtyneet pyörimään keittiöön ja olkkarin hyllyille. Kylpyhuoneen valaistus on niin surkea, että siellä jos meikkailen niin lopputulos on luonnonvalossa koomisen näköinen. 😀 Nyt ei haittaa vaikka tämä Lehtorinteen boksi jäisi ruokapöydälle lojumaan, sillä sen saa nopsaan kärrättyä makkarin puolelle. Ja tyttö ei heti ensimmäisenä silmän vältettyä ole tutkailemassa meikkejäni. 😀

 2. Mullakin on melko vähän meikkejä ja tällä hetkellä kaikki säilyy Longchampin pussukassa vessan kaapissa. Oon kyllä haaveillut tuommoisesta laatikosta meikeille, mutta sitten taas se pussukka jää turhaan pyörimään. Ja sitä kun kuitenkin käytän aina reissuun lähtiessä, koska menee laatikkoa pienempään tilaan 🙂

  1. Jossu: Pussukka on kätevä kyllä, jos meikkejä kantaa mukana reissuissa. Itse pidän laukussa satunnaisesti vain puuteria, joten meikkipussille ei ole tarvetta itselläni oikeastaan koskaan. 🙂

  2. En mäkään siis meikkejä normaalisti kotoa lähtiessäni mukana kanna, siis esim. töihin tai kaupungille lähtiessä 🙂 Mutta koska käyn suhteellisen usein viikonloppureissuilla Päijät-Hämeen suunnilla, niin silloin on kätevää, että meikkipussi menee mahdollisimman pieneen tilaan (etenkin kun matkustan junalla, enkä omalla autolla) 😀

  3. Jossu: MInä käyn aika harvoin missään ylipäätään, joten meikkipussittakin olen pärjäillyt. 🙂 Nyt ajattelin kyllä hankkia jonkun pienen kivan reissupussin, koska loppuvuodelle on tulossa muutama matka, johon myös meikit tartten mukaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *