Romanttinen kattaus kahdelle

Minuun iski iltasella pieni sisustus-somistus-kattaus-vimma ja halusin laittaa iltapalapöydän oikein erityisen koreaksi ja romanttiseksi. Iltapalana tulee olemaan normaaliin tapaan pehmeää ja pitkään haudutettua maitoon keitettyä kaurapuuroa ja juomana puuron kanssa joko vettä tai tuoremehua. 🙂 Varmasti maistuu herkullisemmalta tavallinenkin iltapalapuuro, kun kattaus on näin kaunis. <3

iIMG_8314.jpg

iIMG_8327.jpg

Tunnelmalliseksi ja pehmeäksi tämä kokonaan valkoinen kattaus muuntuu kynttilöillä ja pellavaisilla lautasliinoilla. Lautasliinoista tein tuollaiset rullat, joiden sisään sain piilotettua puurolusikat. 🙂 Liinojen ympärille tein yksinkertaisen kauniit renkulat orkideoiden pakkauksessa käytetystä kukkakaupan valkoisesta ripustusnarusta. Hyvä hyötykäyttöniksi näille roskikseen joutaville narunpätkille. 🙂

iIMG_8315.jpg

iIMG_8330.jpg

Romantiikkaa ja hyvää tuoksua pöytään tuo Tine K:n tuoksukynttilä, joka palaa tasaisen kauniisti ritisemättä ja lepattamatta. Tuoksukin on sopivan mieto ruokailun yhteyteen käytettäväksi.

iIMG_8339.jpg

iIMG_8318.jpg

Itse puuro ja sen syöminen on vähän sotkuisen näköistä, joten napsin kuvat jo nyt ennen iltapalaa. 🙂

iIMG_8332.jpg

Tämän postauksen voimin haluan toivotella teille kaikille romantiikan täyteistä iltaa ja muistutella, että jopa niinkin tavallinen toimenpide kuin iltapalapuuron nauttiminen, voi olla koko päivän ihanin hetki. <3 <3 <3 Kynttilänvalossa vietettyjä kauniita kattaushetkiä ja tunnelmallista masuntäyteistä raukeutta ei voi koskaan olla Suomen syksyissä liikaa. <3 <3

9 kommenttia “Romanttinen kattaus kahdelle

 1. Yksinkertaisen kaunista. Tulee jotenki oma viime vuotinen joulu mieleen. Juuri tuossa iltaimurointia tehdessä mietiskelin jo joulua ja kattausta! HUH, sanoisinko et aikasin?!?<br />
  Meilläkin syötiin kynttilöiden valossa iltapalaa tänä iltana. Lapset nauttii arjen rutiinien keskellä, jos hiukkasen panostaa. Varsinkin kun heitä on kuunneltu.

  1. Haaveilija: Minäkin mietin jo joulua joten minusta et ole aikaisessa. 😀 Kyllä se vaan pitää paikkansa että kun kattaus on kaunis, niin ruokakin maistuu makoisammalta. Ihan tavallinen puurokin oli jotenkin mehukkaampaa kynttilän valossa lusikoituna, kuin kattovalon kanssa. 🙂

 2. Kauniin näköinen kattaus, jostain tuli mieleeni vähän itämaisuuskin 🙂 Koko-valkoinen toimii aina!

 3. Ihana ja tunnelmallinen kattaus!! 🙂 Ruoka on aina hippasen parempaa kun sen kattaukseen on panostanut 🙂 Pieni suuri arjen piristys 🙂

  1. Jenni: Niin on, puuro maistui minusta paremmalta tuolloin kuin normaalisti. Ihan kuin se olisi ollut pehmeämpää ja kuohkeampaa. 😀 Psykologisilla silmä-suu-yhteyksillä on ihan oikeasti suuri merkitys. 🙂

 4. No voi vitsi, kun osaat tehdä kaurapuurohetkeenkin uusia ulottuvuuksia. Respect! Kyllä on kaunista ja lämminhenkistä &hearts;

  1. Päivä: Hihiii, juu. 😀 😀 Ja maistuikin muuten puuro paremmalta. 🙂 kannattee kokeilla vaikka onhan se vähän hassua nauttia puuroa ja vettä kynttilönvalossa, hihiii. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *