Kubus Bowl – herkuille, koristeille ja kelluville kynttilöille

Lukijani vinkkasi minulle viime viikon lopulla Seita Shop-nettikaupan By Lassen Kubus-kampanjan edullisista hinnoista. Tein (kiitos Leena! :D) puolittaisen heräteostoksen nettitilauksen muodossa, kun valkoinen iso Kubus Bowl-teräskulho kehikolla lähti kohti uutta kotiaan. 🙂 Tässä se pitkään haudottu (ja ehkä-joskus-sitten-listalle joutunut) yllätysostokseni nyt sitten on. <3

iIMG_8594.jpg

Kulho sai ensimmäisenä sisäänsä kasan joulupalloja, kun zoomailin niille kivaa paikkaa jouluksi. Pallukat pakkaan kuitenkin takaisin laatikkoon ja kaapin uumeniin vielä hetkeksi, sillä korvaan sisällön vedellä ja kelluvilla tuikuilla. 🙂 Myös viikonlopuksi kaavailemani leffailta kaipaa herkkukulhoa, joten tämä saa taipua myös popparikulhoksi silloin. 🙂

iIMG_8597.jpg

Ison teräskulhon vieressä on nelihaarainen Kubus-kynttelikkö ja kokoero näiden kahden välillä on huima. 🙂 Tämä iso kulho olisi meidän koiran vesikulhoksikin oikein optimaalisen kokoinen sekä korkeudeltaan että vetoisuudeltaan, mutta en kyllä raaski näin kaunista kulhoa koiran käyttöön antaa. 😀 Seita Shopissa on By Lassen Kubus-sarjan tuotteita edelleen tarjouksessa (lukuunottamatta nelihaaraista kynttelikköä ja pientä kulhoa), joten jos sinulla on ollut aikeissasi satsata Kubuksiin niin käy kurkkimassa valikoimaa (esim TÄÄLTÄ!).

Minä menen taas iltapuuron keittelyhommiin ja toivottelen kaikille mukavaa illan jatkoa! <3 Huomiseen!

8 kommenttia “Kubus Bowl – herkuille, koristeille ja kelluville kynttilöille

 1. Loisto idea! Tosi kauniit on keskenään (siis kulho ja kynttelikkö) :)<br />
  Kivaa iltaa Miia, haleja!!! &hearts; &hearts;

  1. Soili: Kiitos ihana Soili! &hearts; &hearts; &hearts; Tein muuten justiinsa postauksen kulhosta kelluvilla tuikuilla varustettuna. Ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Haleja takaisin ja kauniita unia! &hearts;

 2. Kiitos ihanasta blogistasi. Näin aikuisopiskelijan arjessa on mukava kun joku jaksaa päivittää kaunista katseltavaa tänne nettiin, jotta voi tässä tietokoneella työskennellessä antaa hetkeksi silmille lepoa ja katsella muutakin kuin opintoihin liittyviä tavoitteita ja vaatimuksia ;)<br />
  <br />
  Ja jos olet maitoon keitetyn kaurapuuron ystävä, niin kokeile ihmeessä lesekaurapuuroa. Siitä saa maitoon keitettynä aivan ihanan ja ravitsevan puuron.<br />
  <br />
  Aurinkoista ja mukavaa syksyä toivotellen,<br />
  Kaisa

  1. Kaisa: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; Juuri se onkin tarkoitukseni, että blogistani löytyy kivaa huttua luettavaksi hektisen arjen vastapainona. Itsekin luen blogeja juuri sen vuoksi, että saan irtautua omasta arjesta ja uppoutua kauniisiin kuviin ja ihaniin asioihin muiden bloggaajien toimesta. :)<br />
   <br />
   Lesepuuro täytyy laittaa korvan taakse ja hiutaleiden loppuessa ostaa lesettä tilalle. Kiitos vinkistäsi. &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja tunnelmallista syksyn aikaa! &hearts;

 3. Oih, ihanat! Molemmat löytyvät täältäkin ostoslistalta! Tai mitä sieltä ei löytyisi… 😉 No, yksi listalla oleva tuote on sentään kotiutumassa! 😀 Mukavaa viikkoa sinulle!

  1. Suffeliini: kubus-sarjan tuotteet on minusta tosi ihania ja niiden muotoilu on kauniin kevyt. &hearts; mitä ihanaa sinulle on tuloillaan??? Mustaa vai valkoista, vai harmaata? Kysyy utelias. 🙂 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *