Zzzoolight valaisimet Lapsille.comista

Sain kunnian osallistua CASA Blogien ja Lapsille.com-verkkokaupan yhteistyökampanjaan ja valikoin kampanjan tiimoilta itselleni maailman suloisimman italialaisen Zzzoolightin Mini Kissa-designvalaisimen. Zzzoolightin tuotteet ovat minulle ennestään tuttuja, sillä katselin jo viime syksynä norsu-pöytävalaisinta tytön huoneeseen. 🙂

IMG_9301.jpg

Zzzoolight valaisimet ovat turvallisia ja kestäviä. Valaisimet on valmistettu kestävästä läpikuultavasta polypropeenista, eivätkä ne lämpene edes vuorokausien yhtäjaksoisessa käytössä. Meillä on valaisin ollut päällä nonstop jo muutamia päiviä ja värisävyt ovat tosi kivoja sekä valoisaan- että yöaikaan. Valaisimissa on hauska origamityylinen muotoilu ja rakenteensa vuoksi ne ovat joustavia eivätkä pelkää esim. lattialle putoamista. Zzzoolightin tuotteet ovat CE-sertifikoituja. 

iIMG_9299.jpg

Zzzoolight Mini LED- valaisimet vaihtavat väriä ja niitä on saatavana neljässä veikeässä eläinhahmossa. Meille valikoitui tytön suosikki kisuliini, joka tuo mieleeni omasta lapsuudestani kissaliukurin. 😀 Kuinka moni teistä muistaa sen edullisen “jokapaikasta” saatavan perusliukurin, jossa oli samannäköinen kissan nassu, kuin tässä valaisimessakin? 🙂 Valaisimen väriä voi vaihtaa näppärästi käsiä taputtamalla. Valaisimessa on sekä portaattomasti väriä vaihtava ohjelma että yhden värin mahdollisuus. Värivaihtoehtoja on seitsemän: punainen, vihreä, sininen, keltainen, violetti, turkoosi tai valkoinen. Kuvasin valaisimen sekä päivä- että yöaikaan. Päivällä värisävyt ovat suloisen haaleat ja pastelliset. Yöllä ja pimeällä värisävy muuttuu ihanan intensiiviseksi. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

Mini LED -valaisimessa on 12 pitkäkestoista lediä ja arvioitu paloaika on noin 40.000 tuntia, eli aikas pitkään. 🙂 Valaisimessa on pistorasialiitännän lisäksi myös USB-liitäntä, joten tämä toimii myös kätevästi reissuvalaisimena mökillä, autossa ja miksei veneessäkin, mikäli mukana kulkee tietokone tms. Valaisimet on suunniteltu ja valmistettu Italiassa, suunnittelijana arvostettu Ramin Razani.

Koska tytön huoneessa ei vieläkään ole kunnollista laskutasoa kaapin / lipaston puutteen vuoksi, on tämä pikkuruinen mini led-valaisin meille aivan täydellinen valinta. Se mahtuu hyvin yöpöytänä käytettävälle valkoiselle jakkaralle. Tyttö sai itse valita mieluisimman eläinhahmon ja kissa vei lopulta voiton. 🙂 Alla olevassa kuvassa valkoinen valo. <3 <3

iIMG_9350.jpg

Lapsille.comin verkkokaupan laaja sisustuspuolen valikoima on tutustumisen arvoinen ja se kattaa myöskin kaikki Zzzoolightin valaisimet erilaisista eläinhahmoista valaisintyyppeihin. Suosittelen tutustumaan erityisesti pöytävalaisinvaihtoehtoihin, joista itse olen ihastunut norsuun. Heti kun saan tytölle hankittua jonkinlaisen kaapin tai muun säilytysratkaisun, meinaan ostaa norsu-pöytävalaisimen siihen päälle. Se sopii nimittäin tytön huoneen norsuteemaan ja Finlaysonin elefanttikuosiin kuin nenä päähän. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-02%20koht

 

Voit käydä tutustumassa lapsille.comin verkkokauppaan sekä monipuoliseen tuotevalikoimaan TÄÄLTÄ ja heidän Facebook-sivuaan voit käydä tykkäilemässä TÄÄLLÄ! Facebook-sivujen uutisia ja etuja kannattaa pitää silmällä, nimimerkillä kokemusta on, hihii. 🙂

Myös Zzzoolightin omia facebook-sivuja kannattaa tykkäillä, koska luvassa on mm. arvontoja sekä muita iloisia yllätyksiä. 🙂

Kiitokset vielä CASAlle sekä Lapsille.com-verkkokaupalle tästä ihanasta kampanjasta ja iloisen kissamaisesta piristyksestä. <3 <3 Miau! 🙂

Eläimellisen menevää lauantaita kaikille! 🙂

(Postaus tehty yhteistyössä Lapsille.comin kanssa, postauksessa esiintyvä valaisin saatu tuotekampanjan kautta!)

17 kommenttia “Zzzoolight valaisimet Lapsille.comista

 1. Ei liity tähän postaukseen nyt mitenkään, mutta kysymykseni koskee sinun tekemiä diy lamppuprojekteja 🙂 Kävin ostamassa Clasulta kankaisen lampunjohdon, jossa on kiinni lampunpidin (ilmeisesti sama setti, mikä sullakin on).<br />
  <br />
  Nyt mietin, että minkä lampun siihen ostaisin. En halua semmoista kuvioitua lamppua, mutta mietityttää minkälainen valo Clasun Glob halogeenivalossa on. Tykkään mahdollisimman valkoisesta valosta, mutta sellasta ei kai ole saatavilla pallovalon muodossa. Sun diy work lampissa on kai tuo Clasun glob lamppu, onko se häiritsevän keltainen?

 2. lisäystä edelliseen viestiin.<br />
  <br />
  Tuo lamppu tulisi siis meillä yksiön kattoon roikkumaan. Mahdollisesti (jos näyttää kivalta) ostan niitä kaksi lisää ja asetan ne hieman eri korkeudelle. Mitä luulet valaiseeko tuollainen Clasun halogeenilamppu tarpeeksi? Teho on 20w ja kuulostaa jotenkin pieneltä 😀

  1. Hanna: Kuullostaa ainakin ihan samalta johdolta kuin mitä minullakin on. :)<br />
   <br />
   Minusta se glob-hehkulamppu ei ole liian lämmin, vaikka onkin sävyltään keltaisempi kuin halogeenien valosävy. Makuuhuoneessa on juuri tuo hehku-glob:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/makuuhuoneen-lattiahuijaus&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/makuuhuoneen-lattiahuijaus</a><br />
   <br />
   Se ei ole lainkaan pahan sävyinen, vaikka lämmin onkin sävyltään selvästi.<br />
   <br />
   Halogeeni on puhtaamman valkoinen ja se 20w on kyllä riittävän kirkas. Halogeenilla on taipumus olla usein liian kirkas ja minun keittiövalaisimessa oli aikoinaan 25w halogeenit ja ne kyllä häikäisi ja sokaisi jos niihin katsoi. :)<br />
   <br />
   Minulta ehdottomasti ääni halogeenille, jos haluat puhtaampaa valkoisen sävyä olevan valon. 🙂

 3. Ostin tytöille pari vuotta sitten tuon kirahvin ja elefantin Hollannista mutta meillä ainakin valaisimet menivät nopeasti huonoon kuntoon, ne olivat hieman liian kevyitä pienten lasten huoneeseen, kaatuilivat leikkien lomassa (niillä ei siis leikitty) ja joskus itsekin siivotessa tuskailin niiden kanssa, niiden kiinnityskohdat alkoivat repsottaa ja materiaali muuttui likaisen oloiseksi hoidosta huolimatta joten ihan heti en itse lähde suosittelemaan . Sori tälläinen negatiivinen kommentti mutta tällä kertaa omat kokemukset ovat olleet sen verran surkeat käytettyyn rahamäärään että odotuksiin verrattuna että päätin nyt jakaa ne.

  1. Meillä on ollut näitä Zzzoolightin valaisimia niin olohuoneessa kuin tytön yövalona jo kolmatta vuotta eikä näistä löydy mitään valittamista. Voi tietysti olla, että materiaalit ovat matkan varrella muuttuneet mutta ainakin tällaisessa normaalikäytössä nämä ovat säilyneet ihan puhtaina ja ehjinä.<br />
   <br />
   Yövalot ovat hieman kevyitä mutta ainakin meillä tuo tytön norsulamppu on on pysynyt ihan ehjänä vaikka se lattialla on pari kertaa käynytkin. Lamppukin vaihdettiin tuohon isompaan kala-lamppuun, kun haluttiin hieman kylmemmän valkoista valoa ja se onnistui ongelmitta vaikka joutui pari 'origamin' kiinnityskohtaa vaihdon ajaksi avaamaan ja pistämään takaisin kiinni.

  2. Sissi: Voi höh. Minulla ei tosiaan ole omakohtaista kokemusta kuin nyt tästä pienestä kisusta ja se onneksi pysyy ihan hyvin pystyssä tuossa jakkaralla. Kevyitä nämä kaikki valaisimet varmasti ovat ja kaatuvatkin helposti, mutta hyvänä puolena tosiaan se että ne ei hajoa. :)<br />
   <br />
   Hyvä että tulit jakamaan oman kokemuksesi näistä valaisimista. &hearts;

  3. adlv: Minulla ei omaa kokemusta vielä ole niistä isommista valaisimista, mutta itse olen niin ihastunut norsuun, että sellaisen varmasti myöhemmin tulen ostamaan. 🙂 Eikä haittaa vaikka valaisin tippuisi lattiallekin koska ne ei tosiaan siitä säikähdä eivätkä mene rikki. Se on tärkeää varsinkin lastenhuoneessa kun siellä muksut aina intoutuu riehumaan ja meilläkin on palloja heitelty ja tyynysodittu, joten tarkkana saa olla aina kaikkien valaisimien kanssa. :)<br />
   <br />
   Tuo vaihto vaikuttaa tosi kätevältä. 🙂

  1. valkoinen visio: 🙂 Uusi banneri on vähän outo, en tiedä pidänkö sitä kovin pitkään. 🙂 Tuo mustan telkkarin kohdalla oleva vääristymä aiheuttaa ainakin minulle näköharhan ja alkaa heittää silmissä kun sitä katsoo. 😀 😀

  1. Jasmin: Hihiii, niin on. 🙂 Minusta hienoin on norsu, mutta kiraffi ja hirvikin on ylisuloisia. Ja kala, ja kissa ja pingukin. 😀 Valitse nyt noista kaikista söpöläisistä sitten. 😀 Hihiii.

  1. Onnellinen oliivi: Meillä ollaan tykätty kisusta, vieläkin se on sängyn vieressä yövalona ja on palanut yhtäsoittoa jo kohta kaksi viikkoa. Ei kuumene yhtään ja värien vaihtelu on oikeastaan aika hauskaa. 🙂 Valaisin aktivoituu kun kävelee ohi ja aina kun käyn kurkkaamassa onko tyttö jo nukkumassa, alkaa lamppu vaihtelemaan sävyjä. Tyttö ei reagoi siihen ollenkaan, sen verran pehmoinen on valaistus yöaikaan. &hearts; &hearts; &hearts; Suosittelen lämpimästi! &hearts;

 4. Moikka! Eksyin tähän kirjotukseen etsiessäni googlesta kuvahaulla kissavalaisimia 😀 Sellaista mietin, että voisiko tuota pientä kissaa käyttää aikuinen lukuvalona..? Saako sitä valon väriä &quot;lukittua&quot;? Kiitos paljon jo etukäteen! 🙂

  1. Anna-Mari: Tämä Zzzoolihtin kissavalaisin vaihtaa väriä ja se reagoi sekä liikkeeseen että taputukseen. Ainakaan omasta valaisimestani en saa kytkettyä värinvaihtoa kokonaan pois, vaikka se yön yli usein palaa yhdessä värissä (ei reagoi asennonvaihtamiseen pimeässä). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *